2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah geçen haftakiler hareket değildir çünkü perşembeden beri yok aynı şeyler ama o zaman göbek deliğimde acıyordu perşembeden beri oda gitti bu biraz teselli ediyor beni ama yinede korkuyorum hafif hafif pıt pıt bi şeler oluyor gibi karıncalanıyor gibi inşallah bunlardır hareketleri

benim canımda şekere batırılarak yenen meyveden istiyor, gerci cıktı ama hormonlu dye almak istemiom

ben onu uzun zamandır yiyorum hormonlu ama ne yapayım bir de hani bir dalda iki tane oluyo ya kulağımıza takıyoruz bir de onu bekliyorum ona daha cok var ama yaaaaaaaaaaaa

canım sanırım çoğu kişi sadece okuyor yazmaya fırsatı yok benim gibi :))) ben de sadece okuyabiliyorummm :)))

Senin çalıştığını biliyorum lokumum :asigim: . Çoook yalnızım çoook. Bir pisi olarak ağaç tepelerinde hamile hamile telef ediyorum onu bunu. Akşam olsa da kocam gelse, dünyayı zindan etsem :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar dediğiniz meyveler çıkmış geçen eşimi gönderdim canım bi şey çekmişti o yeşil meyveyle geri döndü tabi uçtum sevinçten. bu arada şekere baıtırılan şey dr direk uyardı yeme diye hormonlu olduğu için aklınızda olsun yani en fazla 1-2 dedi canın çok isterse

Ayyy ne güzel ya, ben de dövmeye bayılırım. Ama eşim karşı maalesef. İsim de çok güzelmiş canımcım. Hadi hayırlısı bakalım. zemuszemus

teşekkür ederiz teyzesi bende pek sevmem dövmeyi ama eşimde var belki ikimizde kızımızın ismini yaptırırız

Karnın büyüdükçe göbek deliğin küçülecek, geriliyor ondan acıyor, minnacık kaldı benimki. Sonra doğuma yakın pırtliycak dışarı doğru. Ondan acıyor göbek deliğin. Önümüzdeki haftadan itibaren 1cm büyüyecek karnın. Herkes farklı hisseder hareketini. Bir kere tişörtüme pervane kaçmış gibi olmuştu, tır tırr gibi... 19 haftalıktım sanırım.

ayyy kızlar gözünüzü seveyim artık konuşmayınn... şu saatte daha da çok istiyor canım... kocamda geç gelecek bugün alana kadar biyerim şişer sonraaaaa mafoldumben mafoldumben

ya sorma o şekere banılan seyden ben 5-6 kilo yemişimdir tamam hepsini bir oturuşta yemedim ama :) ne bilim şimdi tırstım

Canımcım valla, şekere batırılandan (ben batırmam) hafta sonu belki bi kilo yemişimdir. Ama tadı yerindeydi, aromalıydı. hormonlu değildir diye yedim :kedi:

adını söylemiyoruz ya (kendimizi kadırıyoruz ) canımız cekmez :)))))))

ee söylemeyince daha kötü oluyor ya hepsi geçiyor bu sefer gözümün önünden şimdi olsaa inan bir poşet bitirirdim ismi farketmez onlardan biri olsun yeter aklinialirimsmile

ayyy benim de canım çok istio ekşili tuzlu böğle ağzımm dilim bi garip olana dek yemek istiyorummm mafoldumben nolcekk benim sonummmeyvahedigeldismile

mafoldumben Ben dee istiyoruum

Anam burada niye yok? K.validem, ta hatay'da aramış, bulamamış. Neyse bu aydan sonra gelir heryere.

Cumartesi günü minicik olsa da buldum yedim, ama tuzlu ömrümde hiç denemedim.Bence tuzsuz daha güzel. Ah şöyle tam anlamıyla gelse de bayıla bayıla yesek olumunekankayizsmile

Ahh ahhh hadi be nisan çık da rahat rahat ham yapalım istediğimizi...

avucumu yalaya yalaya bi hal oldum annem öle diyo canın bişiy cekerse öyle yap bebeğin bir yerlerinde cıkmasın diye ama yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bir akrabamızın gelini hamileydi, geçen gün 2 klio 800 gram'lık cici bir kız bebek dünyaya getirmiş sezaryenle. Ay darısı başımıza. Nasıl özendim anlatamam. Benimki hala tekme atıyor, o öpüp kokluyor minnoşunu.

avucumu yalaya yalaya bi hal oldum annem öle diyo canın bişiy cekerse öyle yap bebeğin bir yerlerinde cıkmasın diye ama yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

"Avcunu yalarsın" deyimi oradan mı geliyormuş?? :roflol: :roflol: :roflol: Çekilin yoldan geliyor van damm gördüğüm yerde dalacağım onlara.

KIZLAR BİŞİ SORUCAM, NİSANIN SON HAFTASI ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILACAKMIŞ BANA. ARANIZDA YAPTIRAN VAR MI, NE NAPICAKLAR VE NE İÇİN, BİLGİSİ OLAN VAR MIIII?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…