19 kullanıcı görünüyor 14+5 yazan 3-4 kişi mi??
uykum geldi kızlar ben biraz kaçıyom
benim canımda şekere batırılarak yenen meyveden istiyor, gerci cıktı ama hormonlu dye almak istemiom
canım sanırım çoğu kişi sadece okuyor yazmaya fırsatı yok benim gibi :))) ben de sadece okuyabiliyorummm :)))
Ayyy ne güzel ya, ben de dövmeye bayılırım. Ama eşim karşı maalesef. İsim de çok güzelmiş canımcım. Hadi hayırlısı bakalım. zemuszemus
inşallah geçen haftakiler hareket değildir çünkü perşembeden beri yok aynı şeyler ama o zaman göbek deliğimde acıyordu perşembeden beri oda gitti bu biraz teselli ediyor beni ama yinede korkuyorum hafif hafif pıt pıt bi şeler oluyor gibi karıncalanıyor gibi inşallah bunlardır hareketleri
Şu tuzlanan meyvalar da gelse, yesek...
kızlar dediğiniz meyveler çıkmış geçen eşimi gönderdim canım bi şey çekmişti o yeşil meyveyle geri döndü tabi uçtum sevinçten. bu arada şekere baıtırılan şey dr direk uyardı yeme diye hormonlu olduğu için aklınızda olsun yani en fazla 1-2 dedi canın çok isterse
kızlar dediğiniz meyveler çıkmış geçen eşimi gönderdim canım bi şey çekmişti o yeşil meyveyle geri döndü tabi uçtum sevinçten. bu arada şekere baıtırılan şey dr direk uyardı yeme diye hormonlu olduğu için aklınızda olsun yani en fazla 1-2 dedi canın çok isterse
adını söylemiyoruz ya (kendimizi kadırıyoruz ) canımız cekmez :)))))))
ayyy benim de canım çok istio ekşili tuzlu böğle ağzımm dilim bi garip olana dek yemek istiyorummm mafoldumben nolcekk benim sonummmeyvahedigeldismile
Cumartesi günü minicik olsa da buldum yedim, ama tuzlu ömrümde hiç denemedim.Bence tuzsuz daha güzel. Ah şöyle tam anlamıyla gelse de bayıla bayıla yesek olumunekankayizsmile
avucumu yalaya yalaya bi hal oldum annem öle diyo canın bişiy cekerse öyle yap bebeğin bir yerlerinde cıkmasın diye ama yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr