2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


hoşgeldin cnm
biz iyiyiz sizinde ii olmanıza sevindim.
 
maşallah topik bu gün baya dolmuş nasılsınız kızlar biz iyiyiz çok şükür
cisemmm mertin fotoğrafını sormuştun gördünmü kız
ayy hepinizi çok özledim yaa öpüyorum kocaman :))

hoşgeldin canııııım nasılsın nasıl gidiyor?
mertin fotosunu gördüm cnm ama yorum yapamadım.çoook tatlı
maşallah allah bağışlasın face de koyarsın?kaç günlük oldunuz 40 çıktı mı?
 

yaa aynen sütcü ramiz oldukkk.benimde 10 kilo gitti 8 kilo duruyo kıyafetlerim olmuyo.şimdi yeni kıyafet alsam nasıl olsa kıyafetim var diye ertelerim zayıflamayı.
 

cnm bizimkininde 17.günün sabahı düştü.sen ne kullandın göbeğine.ben baticon kullandım dr vermişti.keşke alkolle yıkasaydım çabuk düşürüyomuş.bide annem zeytinyağı sürelim dedi dinlemedim.baktım düşmüyo 2-3 gün sürdük düştü.
 
şimdi baktımda benim oğlum çok becerikli iki tepikte battaniyesini açıyor.kışın ne yapıcam ben geceleri hep kontrol etmem lazım.ayaklar uyurken bile faaliyet halinde hayret bişi valla.
 
meryemcim alkol püskürttük biz de her gün ama yıkadığımızdan sanırım düşmüyordu.
2 gündür yıkamıyoruz hemen kurudu düşücek gibi değildi hiç ıslandıkça besleniyormuş
o yüzden düşmüyormuşşş
 

ayın 2 sinde 40 çıkıyor canım ii bizde ne olsun emiştik uyuduk şimdi bende takılıyorum işte bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun dışarı çıkın yaa ben kaç kere gezmeye gittim başka yerlerde kaldım boşver yaşlıları hurafe onlar :))
 

hmm.bizde yıkadık hergün.ama dr yıkayın dedi.zaten sıcak haval çocuk mahvolurdu yıkanmasaydı.bence zeytinyağı sür.denenmiştir.her altını açtığımda sürmüştüm.bi zararı yok faydası var.hatta düştükten sonrada bi iki gün sür.keşke annemi dinleseydimde ilk günden sürseydim.
 

hoşbulduk canım iyiyim canım dün gece az rahatsızdım ateşim falan çıktı kustum çünkü dün hep misafirler vardı ve biz kızımla erken kalktık bende uyuyunca hiç yatmadım misafirler 2 de gelmeye başladı 12 de bitti:)) çok güzel bi duygu ama herkes geliyor meleğimi görüyor sohbet muhabbet teyzemler abimler halalar derken süperdi ama yorulmuşum işte şimdide hala sancılarım var cuma günü dikişlerim alıncak o zama rahatlarım herhalde

kızımda 5 günlük oldu teyzesi:) yarın ilk kontrolümüz var hem anasağlıkta topuk kanı alıncak hemde hastaneye gitcez ilk doktor kontrolü olucak birde işitme testi yapılcakmış bakalım hayırlısı :)

sen nasılsın canımcım doruk nasıl


hoşgeldin cnm
biz iyiyiz sizinde ii olmanıza sevindim.

hoşbuldum canımmmopuyorumnanaktan
 
ay ben çok acıktım oğlumda ee yaptı uyurken gidip altını alayım sonra da karnımı
doyurayım çok acıkıyorum zaten bu yavru beni de bitirdi resmen meryem senn dediğin
gibi.. hamileliğimin son haftalarında da çok fenaydı nerdeyse buzdolabını yiycektm ama
ben hep dedim dr.um son 10 gün kilosuna hiç bakmadı ben dedim 4 kiloyu doğrultacak
bu tosun daha da doğmaya niyeti yok nasıl doğurucam diye düşünüp durdum çok
yediğimden anlıyordum kilo aldığını.hakikaten de dediğim gibi de çıktı sonra doktorum da
dedi sen zaten normal doğuramayacakmışsın bunu olsa bile çok zor olurdu dedi..
neyse gidiorm şimdilik gelirim yine..
 

cnm mşlhhh.bizimde pazar günü 5 inde çıkıyo 40 ı.
bu arada mert in gaz durumunu soracaktım.nasıl.ben senin önerdiğin babuline şurubu kullanıyorum.ii geldi gibi.tam bitmedi belki ama çıldırmış gibi ağlamıyo en azından.
 
ya bence de hurafe bunlar ama işte gel de laf anlat en iyisi evde otumak diye
düşünüyorum..teşekkür ederim bu arada cnm.

 
kızlar naptık biz böyle yaaa 59 doğumdan sadece 10 tanesi normal doğuummm:1shok:


evet canım yaa sadece burda değil etrafımdaki bütün doğum yapanlarda hep sezeryan malesef hastaneye yattığım gün sanırım 35 tane falan sezeryan varmış ki sabah 7 de başlanmış ben 10 30 da girdim halada devam ediyolardı bütün gün neyseki çok şükür hayırlısıyla atlattık o zor günleri napalım artık sağlıklı geldilerya yavrumuz önemli olan o
 


valla bizim öyle bir gaz problemimiz yok doktor artık kullanma dedi eğer bebek ağlarsa ve susmazsa saç kurutma makinesini ve ya elektirikli süpürgeyi aç susar dedi
 
kızım uyandı emzirdim gazını çıkardık evde bi iki turladık ama hala keçi gibi meleyip ayaklarıyla sanki horon tepiyo.ne istiyo anlamıyorumkiiii.bizi yoran bu bebeklerin konuşamama işi .
bu arada bizimki biraz hasta olmuştu burun falan akıyodu bende kendim içerken onada veriyodum bi kaç kaşık ıhlamur ne oldu hemncecik iyileşti.arada suda vermek lazımm.hatta dur şimdi biraz vereyim.
 
ya kızlar kızımda bende kabız olduk sanırım kızım kakasını yapamıyo kızarıyo kızarıyo sonra canı acıyo belli cok fena ağlıyo içim acıyo of of
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…