kızlar nöbeti ben devraldım:)müsaitken kimse de olmasa ben yazayım dedim,arkadaşlar sonra girer okurlar.doğum haberlerine ve anne ve bebişlerin hepsinin iyi olmasına çook sevindim,darısı başımıza,inş ağrıları çabucak geçer.biz kalanlarda da ağrılar şiddetleniyor anladığım kadarıyla.eee ağustos anneleriyiz ama ağustosu yarıladık,gelecek artık melekler...benim de ağrılarım son sürat devam ediyor,benim ağrı eşiğim düşük heralde ya da açılmam oluyor,cuma 1 cm vardı zaten,bütün gün dua ediyorum allahım bebiş bukadar bekledi pazartesine kadar da beklesin diye...bakalım inş pazarı da atlatırsam rahat rahat hastaneye gitmek istiyorum.madem sezeryan olucak niye sancı çekeyim di mi,ki çoğundan fazla çektim bir haftadır zaten.dün akşam eşimle bi tatlı yemeğe gidelim dedik,sıkıldım artık,azıcık yürüdüm hemen döndük gece perişan oldum.alttan bebiş acayip zorluyor,iğne batması şeklinde,özellikle ayaktayken.sahurde baya korkuttu bizi.açılmam oluyor heralde,akıntılar bende bayadır var zaten.dua edin kızlar bi güncük daha misafirim olsun bebişim.pazar günü doğum hiç istemiyorum,yazdıklarınızı hep okudum,salı günü inş güzel haberler alırsınız...