Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetttt son 2 bunları düşünmekten o heycanlı bekleyişimin tadını çıkaramıorum
Takmamam lazım umarm daha kötü olmaZ herşey
inş cnm hepimiz için..
Sez. Olcam çatılardan dolayı normal doğum riskli zaten hiç normal istememiştm ama dr zorluodu normale -ki çatılar bnden yana çıktı:)
tekrar merhaba millet...ben açık bırakıp öle kalkıyorum burdan,bazen cvp da yazamıyorum o sebeble kusurma bakmayın artık.....
kızlar yaaa şeyma idi sanırsam bi arkadaş cinsel ilişkiden bahsetmiş...bizim erken doğum riski felan vardı yasaktı ilişki hala da öyle devam ediyoruz.....özel olacak ama hala ilişkiye giren var mı aranızda???doğum sürecini nasıl etkiler acaba???
ben çıkayım canlar ayaklarım fena halde şiş
uzanayım biraz kendinize iyi bakın Allah a emanet olun
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
selam canımcım evet şeymaydı söleyen ama bizde olmuyor:) yani kociş çok tırsıyor kafasının hemen uçta olduğunu düşünüyor :)) yok desemde anlamıyor:)) o nedenlede yapamıyoruz:))
zaten çok canım yanıyor benim istesemde doğrudürüst olmadı son 2 aydır falan
sende canım...dinlen tabi bi de ütü yaptın geçmiş olsun :))güle güle canım..
bizde de durum aynı canım ikna edemiyorum...:))hoş bi beklentim yok ilişkiden belki doğururum umuduyla istiyorum ama.........:)))
iyi geceler kızlar
güzel haberlerinmiz gelmiş sonundane güzel, darısı başımıza.
bişey sorucam ben daha hiç alttan muayene olmadım açıklığı 2 parmakla yapıyolarda çatı muayenesinde nasıl oluyo, deneyimli arkadaşlar bi bilgi verse, benimde pzt kontrolüm var ve yapılcak da
ben bugün oldum böyle metal bişey soktu çevirdi falan çok canım yandı resmen bağırdım doğuruyo gibi ama ben kendimi çok kastım sen rahat ol acımaz o zaman ama gıcık bi durum