- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
günaydın canım gözünaydın opuyorumnanaktan
ah bizimkilerde bi gelseler hayırlısıylaopuyorumnanaktan
inşallah çabucak alırsınız kucağınıza canım benim..
hep içerde kalmayacaklar zaten...kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar zaman iyice azaldı dimi?
ben eylül annesiydim agustos annesi oldum bizden bile 3 kişi dogurdu biride yarın doguracak
mrb kızlar zaman iyice azaldı dimi?
ben eylül annesiydim agustos annesi oldum bizden bile 3 kişi dogurdu biride yarın doguracak
benim gelenim gidenim yok
herkes dogum anında gelecek haber edinceee
biz bi markete gidicesss
serin serin uzun uzun gezeriz artık carrefour da sırnaşık şey
markette dogurmam heralde de mi naniknanik
inşallah canımopuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyo bugün 2günüm kaldı iyice telaş yapar oldum nasıl olucak dıye gece hiç yatamaz hala geldım ..
hayırlısı canım korkma dua et bolbol ferahlarsın inşallahŞeniz
Ben de eylül annesi olucam heralde bu gidişleeee sempatiksalakcinni
yokkk canım eylul annesı olamayız :Ç))))))))))))))))))
ama babamız yengec burcu olmasın derken sanırım basak olabılırız aslan burcu bıtıyooo nerdeyse
slm of sabah tam bir komedi yaşadık eşimle azcık gezelim kaçamak yapalım dedik tel çekmemiş telaşlı kayınvalidemde ortalığı birbine katmış hastaneleri falan aramışklar hatta drumu bile oda yazık serin bi yere gitmişlerdir diyomuş bende dedim zaten doğuma gidersem haber vermeyelim bune panik ben doğuramam böyle yaparlarsa:) bu arada afedersiniz önüm ağrıyor resmen felaket kasıklarım azaldı orası başladı ve akıntım çok kontrolde çarşamba bakalım ne diyicek dr
Selam kızlarrrrrr. Nasılsınız bakalım ?
idare ediyoruz canım midem fena yaa bide ağrılarım var
işte son günler artık dayanıcaz napalım
sen nasılsın canım
geçmiş olsun damla muhtemelen nazar değmiştir resimlerde iyi görünüyodun çünkü hatta aklıma geldi dedim nazr değicek keşke koymasalardı ben inanırım nazara kendine dikkat et kızında pek tatlı maşallah babaya benziyo gibi
Selam kızlarrrrrr. Nasılsınız bakalım ?
Doğumdan sonra çok iyiydim zaten.Eve geldikten sonra başladı . :) Hasta bakıclar en hareketli anne sensin dediler. Hiç kimse kalkıp yürümemiş,gerçi ağrın oluyo ilk zamanlar,yürümek biraz zor. Babasına okutayım bu yazdığını , 100 kişiden 98 i bana benzetti, babaya benzeten 2. kişi sensin. kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım sen nasılsın?
bebişin nasıl?
benim bi arkadaş da aynen boyle bas agrisi cekmis spinalden sonra
bir an evvel gecer insallah
İyiyim canım, bebişte iyi, yıkandı ,karnını doyurdum, uyuyo şimdi. :) Baş ağrısı çok fena valla. Keşke normal doğurma şansım olsaydı. :)