- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
walla ne de guzel gezip tozmustunnn ama kısmet
bakalım bizim sonumuz ne olcak :)
Ben herkese normal doğum tavsiye ediyorum . opuyorumnanaktan Bu baş ağrısı beni mahvetti.Bi de serum için kolumu mosmor yaptı bi hemşire.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla ne de guzel gezip tozmustunnn ama kısmet
bakalım bizim sonumuz ne olcak :)
İyiyim canım, bebişte iyi, yıkandı ,karnını doyurdum, uyuyo şimdi. :) Baş ağrısı çok fena valla. Keşke normal doğurma şansım olsaydı. :)
herkese yeniden merhabaaaaaaa
oğlumla evimize geldik çok şükürrrr
kızlar çok zor bir sezeryan geçirdimmm inanaılmaz sancılarım olduu 2 saat bağırmışımm akşama kadarda sancı.
ama bugün iyiym şükürler olsunnn emzirmeye çalışıyorumm göğüslerim çok acıyoo tek göğüs alıyoo süt geliyomu anlamıyorum bileee
benden haberler böylee inş fırsat olursa gelirim
göbeği düşünce yıkanır felan derler ama
2 gunde dusmemistir heralde de mii fisfisfis
kızlar çok zor bir sezeryan geçirdimmm inanaılmaz sancılarım olduu 2 saat bağırmışımm akşama kadarda sancı.
ama bugün iyiym şükürler olsunnn emzirmeye çalışıyorumm göğüslerim çok acıyoo tek göğüs alıyoo süt geliyomu anlamıyorum bileee
Yok canım düşmedi.Çocuk doktoru kontrole geliyo ya hastanedeyken, taburcu olduktan sonra yıkayabilirsiniz bebeği dedi.göbek bağını kurutup alkolle silin dedi. :))
Hoşgeldin canımmm, geçmiş olsun. Ben yataktayken sancıyı hissetmiyodum ama yürüyüş yaparken ağrı oluyodu, yürüyemiyodum. Benim kız da bi göğsümü alıyo ,birini zor alıyo.Bazen pompayla sağıyorum, biberonla veriyorum. ben de süt geliyo. Zaten sertleşince pompayla boşaltıyorum , yoksa ağrı oluyo.
berrakçım sana özelden yazmıştım görmedinmi
İyi sayılırım , bu spinal sezeryanın yan etkisi kötüymüş.Boynum uyuşuyodu kaç gündür.Acilde 2 kere serum verdiler.Şimdi bi de baş ağrısı başladı. Sadece uzanınca iyiyim, kalkınca baş ağrısı devam ediyo. 100 hastanın 7 sinde olurmuş bu yan etki.bula bula beni buldu. Neyse ki bugün biraz daha iyiyim. :) senin ne zaman doğum ?
Fazla geçmiş okuyamıyorum ama doğum yapan anneleri tebrik ediyorum..daha doğum yapmamış annelere de önerim hemen yatıp uyusunlar çünkü çokkkkk arayacaklar bu günleri :)))
Kuzumu babası ile yıkadık emdi ve şimdi yanımda uyuyor..kızlarrrr ben daha önce yaşamamışım gibi hisseidyorum ..baktıkça içim titrıyor kızım için..eminim hepiniz benimle aynı duygulardasınız..bu arada doğum hikayemi yazmak istiyorum ama bir türlü vakit olması..acaip güleceksiniz okuduğunuzda :)))
Fazla geçmiş okuyamıyorum ama doğum yapan anneleri tebrik ediyorum..daha doğum yapmamış annelere de önerim hemen yatıp uyusunlar çünkü çokkkkk arayacaklar bu günleri :)))
Kuzumu babası ile yıkadık emdi ve şimdi yanımda uyuyor..kızlarrrr ben daha önce yaşamamışım gibi hisseidyorum ..baktıkça içim titrıyor kızım için..eminim hepiniz benimle aynı duygulardasınız..bu arada doğum hikayemi yazmak istiyorum ama bir türlü vakit olması..acaip güleceksiniz okuduğunuzda :)))
herkese merhaba,
kimler doğurdu,kimler kaldı?geçmişe bakamıyorum.yavru fırsat vermiyor.evet kızlar bende katılıyorum bol bol uyuyun..hamileyken bugünler iyi günlerin diyenlere uyuz olıuyordum,ama hakikaten öyleymiş.hem çok yorucu hem çok güzel.
öpüyorum herkesi..
kimsecikler yok ben bugün oturduğum yerden kalkamadım yemek yaptım oturarak bide bu kadar sıcak görmemiştim yanıyoruz resmen