Evettttt..darısı başımıza artık lütfennn..burda miskin miskin ve boş boş dolaşmak istemiyoruz artıkkk..di mi kızlarrrr?
hayırlısı hakkımızda
en güzel vakitte gelecekler inşallah opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettttt..darısı başımıza artık lütfennn..burda miskin miskin ve boş boş dolaşmak istemiyoruz artıkkk..di mi kızlarrrr?
ayy nerde yaa bi 10 a kadar uyusam daha ne isterim:)))
:)) ay artık gelsinler dorukcum yaa beklemek çok zor:))
nasılsın canım
evet çok tatlı
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
fahriye ve özlemden haber var mı acaba?
ay ben zor uyanıyorum ya
bıraksan akşama kadar uyurum
sırf acıktıgım için kalkıyorummmm sırnaşık şey
selam kızlar hastaneden geldim bugun 12,08 de doğdu şeker kızımız 2970 kg 50 cm ama solunum sorunu çektiği için yogun bakımda kalıyo alamadan gelmek çok kötü oldu ama iyi olduğunu iyi bakıldığını bilmek birazda olsa rahatlatıyo en az 1 hafta kalıcak hastanede dualarınızı bekliyorum daha sonra tekrar girerim evde curcuna var :)
selam kızlar hastaneden geldim bugun 12,08 de doğdu şeker kızımız 2970 kg 50 cm ama solunum sorunu çektiği için yogun bakımda kalıyo alamadan gelmek çok kötü oldu ama iyi olduğunu iyi bakıldığını bilmek birazda olsa rahatlatıyo en az 1 hafta kalıcak hastanede dualarınızı bekliyorum daha sonra tekrar girerim evde curcuna var :)[/QUOT
gözün aydın canım 1 hafta sonra alcaksın kucağına biraz sabret bakalım:ecrin_bebek:
kolay gelsin ev curcunasına daasempatiksalakcinni
Bi gece girmedim nete ne gelişmeler olmuş:))) çisemim Doruğu çok tatlı maşallayah fahriye ve soho dan haber var mı acaba? bende sezeryan olucam ve genel anestezi istiyorum:bbo: genel anesteziden uyanma konusunda benimde endişelerim var tecrübelilerden destek bekliyorum:))
Dilsatcım, hayırlısı ile sen de sağlıcakla kavuşursun bebeğine... bişi soracaktım, benim de üst pelvik kemiğim basıkmış ve normal doğum için yine de bekliyoruz. eğer kanala girmezse bakarız dedi. sezeryanı sana dr un mu önerdi? ben de mi acaba sezeryan istesem diyorum, bu kemik beni baya korkutuyor...
hakkınızda hayırlısı olsun... Darısı tez zamanda başımızazemuszemus
herkeze merhaba ben geldım... kızımı uyuttum rahatım bırazcık bakıyım dedım...
Hoşgeldin cnmm..nasıl alıştınız mı birbirinize kızınlaaa? Ağrın sızın birşeyin var mı bi de?
hayırlı olsun canım doğum şeklin belli olmuş tarihi belli mi? çisemle anestezi konusunu konuşamadık ama üdn düşük tansiyonu yüzünden epidural olmaz genel demişlerdi son dk bi değişiklik oldu mu nasıl uyandı bilemiyorum.
Heralde kıdemli olaraktan ben kaldımmmm...40+1