Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşimde 6 buçukta evde oluyo ama iftar 8 buçukta. bnm zamanım var kalkamiciiim şimdi
topic hareketlenmiş :) ama okuyamadım tabi temizliğe ara verip markete çıktım kociş niyetli ben değilim ya kendimi suçlu gibi hissediom
temizlik üzerine ymeek yapmakta pek bi zor gelio
bide sebze bulamadım ya bu ne iş anlamadım valla :/ ne yapcam ben pufff
nese şimdi önce ciflenmiş banyomu durulıcam sonra ymeeklere girişicem onlar pişerken evi süpürüp silecem birde toz alıcam ve halılarımı artık serecem :)
yeter bu kadar evin çıplak kaldığı :)
defnecim valla annler nie böle yapio anlamıorum bnm kardeşim de gelmio üstelik okul yok şuan amaaannn
geçmiş olsun bu arada eşin rahatsızmış
toxi pelinden inş haber gelir yaa
aayy peliiin ayynnıı benim annem..1 kere temizliğime geldi allah razı olsun
heryerimi temizledi gitti.ama onu dışında ben hep yazıyodum buraya 10 gün olur
1 telefon bile açmaz hep ben onu arıyodum çalışıyordu ozaman ama ne farkeder ki
molası var öğle yemeğş var.kızın hamile hiç mi aklına gelmez..gece hastanelik oluyodm
acile gidiyodum hiç haberi olmuyodu.1 hafta sonra haberi oluyodu teyzemden falan
teyzem 2-3 günde 1 arar beni.sonra bi gün annemi arayıp iyice biçıkışmış bukadarda
olmaz demiş sonra annem zordan aramaya başladı işte...
geçenlerde ben de diyorum anne duurumlar böyle böyle doktorum bunu dedi şunu
söyledi sezeryana da karar verebilirim ne yapacağımı bilmiyorum diyorum..bana
dediği ne biliyor musun hmmm tamam sen ne istiyorsan öyle yap ben karışmıyorum.
nasıl istersen öyle yap.e ben kime danışayım kime sorayım anne gibi dert yanamıyorum
hemen ilgisizliğiyle teli kapatıyo napıym allahtan kızkardeşim var bekarken çok çok
iyi geçinemezdik ama şimdi varya olmasa çoook eksikliğini hissederim.son 3 gündür
annemle dün konuştuk düşün yani doğurdum doğurucam 3 gün aramıyo bile beni.
ağrın sızın var mı diye öyle işte benim annemin de pek bi farkı yoktur yani.ben dışarda
ünv.okurken de aynı şeyi yapardı 10 günü geçerdi arayıp sormazdı hiç yanii.aman neyse..
Boşver o yüzden annemiz var çok şükür ama yakınlığını hissedemiyoruz iştebilmiyorumkismile
oh oh maşallah bu ne hamaratlık biz yemek yapmaya zorlanıyoruz hatun yemek pişerken evi temizliyoo..
ay şimdi düşüp bayılacağım....akannehirakannehirakannehir temizliği çok seven biri olarak şu anda hiç bir iş yapamıyorum...hem canım istemiyor,hem de eğilip kalkacak durumum yok...maşallah arkadaşım sana... şunun sırrını söyle de ben de senin gibi canlanayım biraz....tembellikten gına geldi yaa....-tatlicadiarzu-
canıııımmmm hoş geldin :) kızımız nasıl :)herkeze merhaba ben geldım..
hep şunu söyledim hamileliğim boyuncaYa var yaa okudukça çok şaşırıyorumm..ben hiç böyle annelere denk gelmemiştim. Anne sonuçta ilgisiz kalamaz diye düşünürdüm. Ama okudukça çok üzülüyorum..eminim sizler çok farklı anneler olacaksınızdır arkadaşlar..Benim annem aramadan bir gün geçiremez. Hamile değilken de öyleydi. Üstelik aynı şehirdeyiz..yakın oturuyoruz. Sonrasında ablalarım ve abilerim de buara hergün arayıp ne durumda olduğumu soruyorlar. Ben de bu durumdan yakınıyordum telefonum hiç susmuyor üfff diyee..aslında nasıl şanslı olduğumu farkettim bi anda.
benimki normalde dün olacaktı cumartesi gecesi oldu:)))Merhaba bayanlar. Bugün kontrolümüz vardı. Kızımız 3300 olmuş 37+3 deyim. 20 si için gün aldık. Kızımız o tarihte dünyaya gelecek inşallah. Gerçi doktor amcası kasılmalarıma bakıp belki dayanamayıp önce gelir dedi.:) Çok heyecanlandım. 9 gün sadece...:)))
benimki normalde dün olacaktı cumartesi gecesi oldu:)))
hayır ben normal istemedim direk sezeryana aldılar beni o yüzden....a.s:bbo::bbo: Bizim de öle olabilirmiş. Kasılmalar 100 lerde çıkıyor. Normal mi oldu peki?
Merhaba bayanlar. Bugün kontrolümüz vardı. Kızımız 3300 olmuş 37+3 deyim. 20 si için gün aldık. Kızımız o tarihte dünyaya gelecek inşallah. Gerçi doktor amcası kasılmalarıma bakıp belki dayanamayıp önce gelir dedi.:) Çok heyecanlandım. 9 gün sadece...:)))
benimki normalde dün olacaktı cumartesi gecesi oldu:)))
kalmazsınn gelir o merak etmeeee....kaydirigubbakcemile3Yaa ben kalıcam heralde böyleee... bilmiyorumkismile
hayır ben normal istemedim direk sezeryana aldılar beni o yüzden....a.s
Yaa ben kalıcam heralde böyleee... bilmiyorumkismile
Ben de aynen normal istemiyorum. O yüzden doktorum bişey hissettiğin anda gel hemen dedi...
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin hepsi...
Ben de aynen normal istemiyorum. O yüzden doktorum bişey hissettiğin anda gel hemen dedi...
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin hepsi...
Sağolasın...
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kayınvalidemleri gönderdik şimdi ortalığı toparlıyor annem. İnsanın hakikatten kendi annesi gibisi yok. Beni besiye çekti, sezeryanda çok kan kaybetmişim dr özel diyet hap verdi.
Ağlaya ağlaya gittim ama kızımızı görünce aşık olduk , çok güzel bir duygu. Bir de şu ağrılar ve sıcaklar geçse herşey tam super olacak.
Sizden haberler nasıl tıpasız doğurdu mu ?
Hepinizi çok öptüm , geçmişe bakamadım. Sizden özet bekliyorum.
Şimdi kızımıza kocişle göz ve ağız bakımı yapacağız.
selam kızlar damlanın eşi aradı şimdi.
2900 doğmuş bebişi damla da bebişte içerdeymiş.dikiş atılmayı bekliyor damla
haber vermemiistedi dedi.cnm benim bizi nekadar da düşünüyo meraklanmayalım
diye kıyamam yaavvv allah analı babalı buyutsun inşallah.damlacığıma da en kısa
zamanda şifa versin...