ayy biliyo musun dün noldu. verilmiş sadakamız varmış .kızımla öyle korktuk ki delikafadulden
eşimle bizim burda bi yürüyüş parkı var oraya gitmiştik hem konuşup hem yürüyoduk. birden paat diye bişiy çarptı bana sert ağır bişiy öyle korktum ki hemen karnımı tutup yokladım bişiy mi oldu diye sonra farkettim ki acı başka yerden geliyor.ne olduğunu anlamadım yüreğim hopladı.bebeğime bişiy oldu diye aklım gitti korkudan ağlamaya başladım. ne oldu dersiniz biz yürürken karşıdan yürüyen bi çiftin 4-5 yaşlarındaki oğlu kocaman bir taşı yumruğum kadar yani sen onu fırlat tam göğsüme. nefesim kesildi bi an. ben şok eşim şok çocuğun ailesi panik.
kadın bide demez mi oğlum naptın ben sana hamile kadına atma demedim mi. çocuk ne bilsin hamile yada değil.hiç atmaması lazım karnıma gelseydi ya? aklım çıktı. eşim ne dese bilemedi. çocuğa kızsan ayrı dövsen ayrı ailesine bişiy desen ayrı. insan böyle katil oluyor demek ki. bişiy oldu mu doktora götürelim falan dediler eşim de çocuğunuza sahip olun başka bişiy istemez dedi.