Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben nst çekilirken yanımda birini sezeryana hazırlıyorlar dı ayy korkunçtu resmen tabi mecbur kalınırsa olunuru sezeryan ama ne biliyim kadıncağız sürekli ofluyordu ağlıyıcak ağlayamıyor gülücek gülemiyor üzüldüm ya adımı bile unuttum falan dedi tam giderken korktu sanırım götürmeyin çişim var diye bağırdı acaip stresliydi tansiyonu 17 falan dı gerçi şimdi bebeğiyle beraberdir
teşekkür ederim canım benim:) size de maşallah nazar değömesin, manken gibisin valla:))
DEFNE25 merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum da bir defa konuşmuştuk burda..bende kezban hanıma gidiyorum hastaneden ayrıldı şimdi.merakettim doguma girmek için ne kadar ücret istedi hastneyle birlikte dogum ne kadara geliyor.
işte geldim burdayım ve hala doğuramadım kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım,nasılsın ? opuyorumnanaktan Şalter atmış sizin. kaydirigubbakcemile3
elektrikler kesik heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay damla doğursam keşke ama muhtemelen senin 5 i gibi olacak benim 10 u :)))
bu arada ben nst çekilirken yanımda birini sezeryana hazırlıyorlar dı ayy korkunçtu resmen tabi mecbur kalınırsa olunuru sezeryan ama ne biliyim kadıncağız sürekli ofluyordu ağlıyıcak ağlayamıyor gülücek gülemiyor üzüldüm ya adımı bile unuttum falan dedi tam giderken korktu sanırım götürmeyin çişim var diye bağırdı acaip stresliydi tansiyonu 17 falan dı gerçi şimdi bebeğiyle beraberdir
valla ben kanala girdikleri için hareketleri yavaşlar diye de duydum hareketleri artar diyede.
benim dr cuma doğuma yakın coşuyolar dedi:))))
doktorum bana da bebiş kanala girmiş dedi ctesi günü ve bebek çok hareketli dedi. nst de bi türlü durmadığı için kalp atışını düzgün alamadık hatta.
Eskiden öle deildi işte şimdi yemekte yapmadıım kayınvalidemde artık evde olduu için aşaıda yiyiyoruz.Bugün neyseki para verdide annemle akşamüstü hava serinleyince çıkar marketten alışveriş yaparız üst kata ohh bee.O da aşaıda tek biz hazırlarız gelsin yesinay sizde mi aşağıda yiyosunuz hem de annen falan gelince de dimi.
bizimde öyle oluyor ama kahvaltıyı ne yapıp edp yukarıda yiyorum ben...
çok zor...
Kız süpper fotoların ayy ben kıro gibiyim nası duruyosun öle.Saçlarım tepemde toplu,atletle,altımda penye capri dr a bile kot capriyle gidiyorum zor dayananıyorum bide benim karnım çok çok aşaıda ne güzel sadece göbek var benide bir zamanlar öyledi ama 18 kilo alınca davul gibi oldum şimdi ehh gene idare ederim.Maaşallah çok güzelsin dahada bi güzel olmuşun kırmızı çok yakışıyo bu arada sana.Ben insana bile benzemiyorum artık tip mip kalmadı şaftım kaydıkızlar face e son halimi fotolarımı yükledim göbişe bakınnnn kocamannn...
Hakkatten yaa herşey hazır utanmasam lohusa şerbetini bile hazırlıcam.Onlara bakınca gözlerim dolmaya başladı artık.O yüzden bu aralar kesinlikle bebekle ilgili bişeye bakmıyorum çekmeceleri bile açmıyorum...ağlıycam şimdi yaa doruğun odasına giriyorum bakyorum.
çantalar hazır oda hazır ama bebiş yokk.sanki kendikendimize
gelin-güvey olmuşta hazırlanmısız gibi off yaa çok sıkkın cnm.
Eskiden öle deildi işte şimdi yemekte yapmadıım kayınvalidemde artık evde olduu için aşaıda yiyiyoruz.Bugün neyseki para verdide annemle akşamüstü hava serinleyince çıkar marketten alışveriş yaparız üst kata ohh bee.O da aşaıda tek biz hazırlarız gelsin yesin
Kız süpper fotoların ayy ben kıro gibiyim nası duruyosun öle.Saçlarım tepemde toplu,atletle,altımda penye capri dr a bile kot capriyle gidiyorum zor dayananıyorum bide benim karnım çok çok aşaıda ne güzel sadece göbek var benide bir zamanlar öyledi ama 18 kilo alınca davul gibi oldum şimdi ehh gene idare ederim.Maaşallah çok güzelsin dahada bi güzel olmuşun kırmızı çok yakışıyo bu arada sana.Ben insana bile benzemiyorum artık tip mip kalmadı şaftım kaydı