Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeğin iriliği konusunda ben de bişeyler söyliyim:benim doktorum tamamen normal doğum taraftarı ki bunu sürekli dile getiriyor,benim bebişe de iri demişti,niye derseniz kilosu normal aslında 36+2 de 2958di.bugün yine kontrol var bakalım bebiş kaç olmuş,ama çok çok iri de beklemiyorum.iri demesinin nedeni kafa kemiklerinin iri olması,galiba 93ü geçerse doğum baya zor oluyormuş,benimki de 88 e dayanmıştı en son,kafa kemiği çok önemli yani,çünkü zorlayan kafa zaten.ama benim doktor bebek iri olsa da çatın genişse sorun olmaz dedi,kapıyı kapamadı yani,bakalım bugün inş çatı muayenesi yapar da belli olur bişeyler.
kızlar nasılsınız kızım uyudu ancak geldim mevlutumuzu da yaptık c.tesi çok yoruldum ama değdi çok güzel oldu:))sizler nasılsımız
kızlar nasılsınız kızım uyudu ancak geldim mevlutumuzu da yaptık c.tesi çok yoruldum ama değdi çok güzel oldu:))sizler nasılsımız
oooo doğurdu büyüttü birde mevlütt. didem hızına yetişilmiyoooo
biz beklemedeyiz sen nasılsınnn
gunaydın canım allah kabuletsın nasılsın masal bebek nasıl cok merak edıyorum masalı am foto koymuyorsun facede koysan goremem cunku arkadaslık gonderdım cok oluyor gormedın sanırım neyse sağlığı yerınde olsunda gecte gorsek olur :)))
didoşş hoşgeldinnn..masal nasıl?
evet canım ramazandan önce bitsin diye acele ettim ama iyi oldu bu arada mevlut günükoştururken bir kanamam geldi ödüm koptu elbisem filan battı neyse normalmiş daha 12. günümdü neyse bugün durdu şükür
canım ya kocişim 40ı olmadan koyma resmini dedi koyucam valla 40 olsun bari adamcağız kızıtyor
bu arada masal kız uyandı gelirim yne öptüm
iyi be canım huysuz kızım mıkırdanıyor bir yandan sen daha doğurmadın mı ben de seni merak ettim burada olmasan mesaj atıcaktım
kız didem geliyosun uyudu diyosun 5 dk sonra uyandı gelirim diyip giiyosun.
kız okadar az mı uyuyorlar ki???
canım ya bazen 10dk uyuyor bazen 3 saat akşamları 1 ölçek mama yiyor o zaman 4 saat bile uyuyor ama gazı varsa 1 dk gözünü kapatmıyor hele 2 gündür tuvaleti bile büyük insan gibi kokuyor
ya komik 1 kızım var yastıkta uyuyor yatağa bırakınca uyanıyor ayakta bile sallıyoruz dönüyor bazen kafasını kaldırıyor tgepinip üstünü bile açıyor şimdiki çocuklar çok akıllı biz baygın yatarmışız 2 haftalıkken bunlar cin gibi