2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ablamın sezeryanlı halini görünce hiç sezeryan olasım yok .Birde doğuma giderken kameraya çekiyoduk.Daha evdeyiz , sabahın körü, ablam saçlarını düzleştiriyo, bizde öyle ,süsleniyoruz, makyajımızı yapıyoruz. Ablamı çekiyoruz kameraya, diyoruz bugün karnındaki bebek çıkıcak falan. Sanki düğüne gidiyo gibi hazırlandık bi de, tam komediydi. Birde bebek doğdu, ben annem ikiz kardeşim ablama refakatçi olduk, oda genişti Allah'tan, tekli 2 koltuk vardı, açılıp yatak oluyodu.Onlarda yattık.Bİrde odanın kapısını kilitledik mi ne olur ne olmaz, ilk yeğenimdi, bebeği çalarlar falan. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Meğer gece hemşire gelip bebeği kontrol ediyomuş, mama falan veriyomuş, çünkü annesini emmedi hiç. kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Hİç aklıma bişey istemek gelmemişti . kaydirigubbakcemile3 Dün de bi konu okumuştum, yüz görümlüğü diye, akşama kocama dedim , kocacımmm sen bana yüz görümlüğü vermedinnn, O'da geçti artık dedi. kaydirigubbakcemile3 Doğum hediyesini istemeye şimdiden başlıyim. kaydirigubbakcemile3

Benimde canım yüz görümlüğüm olmadı:) düğün de takılan setim var işte ama onu beğenmiyorum...Koicişden ve kızımızdan bir bileziği hak ediyoruz artık:ecrin_bebek:eee 9 ay karnımızda biz taşıyoruz dimi azıcık nazımız olsun artıkalkisalkisalkis

KIZLAR YA, DÜN TANSİYONUM 17/10 A ÇIKTI DİYE ŞİRKET DOKTORU BANA İSTİRAHAT VERDİ.. BUGÜN DE DOKTOR ŞİRKETTE DEĞİL, KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİNCE Bİ ARKADAŞA TANSİYONUMU ÖLÇTÜRDÜM. 15/9 ÇIKTI.. NİYE YÜKSELİYO ANLAMADIM. mafoldumben ŞUAN İŞYERİNDEYİM NE YAPABİLİRİM DÜŞÜRMEK İÇİN FİKRİ OLAN VAR MI?

YARDIM EDİN
:çok üzgünüm:

KIZLAR YA, DÜN TANSİYONUM 17/10 A ÇIKTI DİYE ŞİRKET DOKTORU BANA İSTİRAHAT VERDİ.. BUGÜN DE DOKTOR ŞİRKETTE DEĞİL, KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİNCE Bİ ARKADAŞA TANSİYONUMU ÖLÇTÜRDÜM. 15/9 ÇIKTI.. NİYE YÜKSELİYO ANLAMADIM. mafoldumben ŞUAN İŞYERİNDEYİM NE YAPABİLİRİM DÜŞÜRMEK İÇİN FİKRİ OLAN VAR MI?

YARDIM EDİN

bir yere yat ve ayaklarını yükseğe kaldırarak azıcık dinlen ama oda karanlık olsun

YARDIM EDİN

Hemen doktora git o zaman canım, hiç bilgim yok bu konuda.Ya da vakit kaybetmeden doktorunu ara.

ben valla çiçeksiz sakın gelme bozuşuruz dedim odaya girdiğimde her taraf gül kokacak ona göre dedim bir de hediyemi istesem bilemedim çok oluyon demesin sonra kaydirigubbakcemile

trabzon set dediğiniz ne kızlar yaaa sarı altın kullanıyor musunuz ki????

Kocam bana taktı yüz görümlülüğü, set almış, üzerine işlemesiz, yatırım amaçlı olan bileziklerden taktı. Mehir de verdi. Düğnde k.validem, k.perim, anneannesi, dedesi, babaannesi,teyzesi vs vs vs . Hepsi kıyamet gibi bilezik taktı. 1 kere taktım onları. O da laf olurmuş, sattıklarını sanmasınlar diye taktım. Hepsi kasada duruyor.

YARDIM EDİN

canım aman dıkkat et izin al cık olmazsa... tuza falan cok dıkkat etmen lazım canım bool bol dınlenmen lazım...

YARDIM EDİN

Bir çay bardağına su koy yarısı kadar, içine yarım limon sıktır. Dik kafaya. Yarım saat sonra inmezse, doktora git.

akşam yattık ta kocişim kendiliğinden dedi vallahi tektaş alıcakmış canım benim ilk evlenme teklifi ettiği gün almıştı birtane bu da 2.si olucak inşallah allah sağlık sıhhat versin de bize onlar olmasa da olur:))))

Defnecim tek taşım var ama sıralı 5 taş olanlarda hoşuma gidiyor.Altına gelince yatırım amaçlı... Hiç birini takamıyoruz pırlanta daha modern duruyor...

Kocam bana taktı yüz görümlülüğü, set almış, üzerine işlemesiz, yatırım amaçlı olan bileziklerden taktı. Mehir de verdi. Düğnde k.validem, k.perim, anneannesi, dedesi, babaannesi,teyzesi vs vs vs . Hepsi kıyamet gibi bilezik taktı. 1 kere taktım onları. O da laf olurmuş, sattıklarını sanmasınlar diye taktım. Hepsi kasada duruyor.

benımde duruyo hepsı hıcbısey takmıyorum tek tas yuzuk olammıstım ben alyansımda bol bol tas var dıye:) benımkılerde kayıvalıdeme verdım saklaması ıcın... ama galıba altın hesabına yatırcaz hepsını

bir yere yat ve ayaklarını yükseğe kaldırarak azıcık dinlen ama oda karanlık olsun

Canım tansiyon düşünce ayakları yukarıya kaldırıyorlar beyine kan gitsin diye yükselince ne yapıyorlar bilmiyorum limon falan ye canım düşürür tansiyornu GEÇMİŞ OLSUN YAAA üzüldüm:KK43:(((

Defnecim tek taşım var ama sıralı 5 taş olanlarda hoşuma gidiyor.Altına gelince yatırım amaçlı... Hiç birini takamıyoruz pırlanta daha modern duruyor...

pılantada sevmıyorum ben sahtemı gercekmı bellı olmuyo... ıcındekı markayı gormezsen ınan gumus yuzukten farkı yok:): ben ıncılı altın setlerı incili bilezık o tarz seyler hosuma gıdıyo

Hayırlısıyla bir doğuralımda hediyemizi de isteriz artık :)))

Son düzenleme:

Canım aynen düğünün sonunda 20 yi geçik bileziğim vardı ama11 tanesi acayip kalındı eşimin ailesi sağolsun istedikleri için yaptılar biz hiç bişeycik demedik ben de kullanmıyordum altın tavan yapınca bir kaçtane bıraktım paraya çevirdik:))))

pılantada sevmıyorum ben sahtemı gercekmı bellı olmuyo... ıcındekı markayı gormezsen ınan gumus yuzukten farkı yok:): ben ıncılı altın setlerı incili bilezık o tarz seyler hosuma gıdıyo

evet şeker ya belli olmuyor eşim gerçek pırlanta almıştı ama baksan baksan diğerlerinden farkı yok ama olsun hoş duruyor yine de sarı altındansa o incili şeyler gerçekten çok daha hoş:)))

biz çoğuyla araba aldık 3 tane kalın bileziğim kaldı diğerlerine biniyoruz :)

X