- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sarı bencede güzel.bende sarıyı seviyorum ama şimdilik kumral kahve yaptırdım.nisan gibi tekrar sarıya dönücem.banu canım benim eşimde sarıyı sevmiyor şimdiki hali daha güzel diyor
olabilir banucum yavaş yavaş alışssın:))
inşallah tatlım diğer işyerimde sarıydı eşimin yanına gitmiştim ozaman firmada demişki stajerin mi hoş bayan bizimle çalışır mı diye oda stajerim değil eşim diye terslemişti o gün bugündür kendi saçımzemuszemus ne zaman desem aklına geliyor delikafadulden çıldırıyor tatlımkötükedihüso
evet sarı bencede güzel.bende sarıyı seviyorum ama şimdilik kumral kahve yaptırdım.nisan gibi tekrar sarıya dönücem.banu canım benim eşimde sarıyı sevmiyor şimdiki hali daha güzel diyor
ceren canım kayseride arabaşı çorbası yaparmısınız.çorba ve hamur şeklinde bişi
selam kızlar a.s.
sizi ve bebişlerinizi çok öpüyorum.
banu'cum geçmiş olsun geçmiştir inşallah başının ağrısı.
sağol bitanem azaldı çok şükür sabah görseydin halimi acırdınmirmirmirmir şimdi iyiyim şükür bitanem sen nasılsın bebişin nasıl opuyorumnanaktan
ceren canım zaten ben 7-8 yıldır röfle kullanıyordum.ama saçlarım çok yıprandı o yüzden tek renge döndüm bide değişiklik olsun istedim. caım sonra ben organik açıcılarla açtırıp yaptırıcam .canım konya da arapaşı çorbası çok yeniliyormuş.eşim akşam canım çok istedi dedi bakalım denicem akşam yapmayı ondan sordum.
ben de ceylin'de çok iyi allah'a şükür. dikkat et kendine canım, sinüzitim var demiştin.
devamlı oluyorsa bi doktora görün bence opuyorumnanaktan
cerencim sağol bebeğimmmmmmmmmmm sende öylesin çıtır hatun:))))
tamam ceren canım eşime akşam yapıcam bende ilk kez denemiş olurum .çok güzel oluyormuş akşam yazık ballandıra ballandıra anlatınca yapayımda sevinsin dedim.
tamam ceren canım eşime akşam yapıcam bende ilk kez denemiş olurum .çok güzel oluyormuş akşam yazık ballandıra ballandıra anlatınca yapayımda sevinsin dedim.
yok canım, hemen uyanıyorum,uykum çok hafif. odalarımızda bitişik zaten. ağlamadan iç çekmeye başlamış annem benim. çok üzüldüm onu öyle görünce:gitme:hoşgeldin canım geçmiş olsun birsenciğimmmmm a.s.
hoşgeldin ayşecim..a.s.
ayyy canım yaa kuzum ay sen yazınca okurken bi tuhaf oldum yazık acaba sen duymadan çokmu ağladıkiii kuzum?
ihmal etme canım,sinüzit çok kötü bilrim:1no2:birsencim nasılsın tatlım prensler nasıl sağol tatlım valla herkes hasta buara
cerencim genelde sabahları ağrıyor doktora gitmem gerek aslında sinüzit vardı ilerledi sanırım bu ara çok ağrım oluyor
oyy kıyamam kuzum yaa((bebişler çok içli oluyor kızlar duruda dün hamağında yatarken ağladı odası loştu ben gelene kadar gözlerinden yaşlar akmış beni gördü dudağını büzdü içli içli ağladı kuzularımız ya kıyamam hiç
canım biz odasını ayıralı çok oluyor. genelde uyanınca ağlamaz oğlum, değişik sesler çıkarır bana duyurabilmek içinkaydirigubbakcemile3 yine öyle çok ağlamadı,duydum hemen gittim,sessiz sessiz iç çekiyordu kuzumm(merhaba kızlar!
Banu geçmiş olsun canım. İş de hiç çekilmez baş ağrısıyla.
Birsen iyileşmene sevindim canım.
Cerencim kıyamam kuzuma. Demek iç çekerek ağlıyordu. Belkide rüya görüyordu. Seni görünce mutlu olmuş. İyiki sesini duymuşsun.Bizimkide öksürürken tıkanıyor. uyanıkken bile dışarı çıkacaksam bebefonu yanımdan ayırmıyom Bide benim kızz direkt anırdığı için sakin ağlamayı hayal edemiyorum bile.
Simal son zamanlarda uykusuzluk bizde de vardı canım. Özgü akşam yatmaz sabah kalkmaz olmuştu. Ama ben gündüz az uyutarak gece 12'ye çektim yatma saatini. tabi bu saatten sonrada en az 4-5 kere kalkıyoz pışpışlıyom. AMA buna şükür diyom.
Tülay Cerenn sizlere de kolay gelsin canlarım.
Kızlar ben kızımı çoğunlukla emziriyorum. aacaba yanlışmı yapıyorum? Kahvaltı yemiyor hiç. çorbayıda tarhana içiyor sadece. Yoğurdunu yiyor. iyi geceler mamasınıda en fazla 8-9 kaşık yiyor. Biberonla hiçbir şey yemiyyor. ne yapmam gerekli. Dr kilosuna bakarak çok endişelenme diyor ama 6 aydan sonra anne sütü gerekli vitaminleri karşılyormu?
canım bu akşam paça var menümde. annem yapmış göndermişti, dondurucudaydı. işim çok olunca hemen onu çıkardım. genelde pek sevilmez,ama eşim çok severkaydirigubbakcemile3evet canım haklısın
kızlar akşam menüde neler var söyleyin bakayım fikir edineyim sizdena.s.