Kiyamam kuzuma ya. Off, bende sürekli salliyorum su buhar makinesi isini, almam sart oldu artik...
pınarın da günahını almışım bu arada:)))
esen iyi geceler canım
filiz kesin al su buhar makinasını gercekten cok faydası var
pınar kıyamam kuzuma
Kızlar Pınar ve Filiz burun spreyi sıkdınızmı??
cnm ya kıyamam ...evde okaliptus yağı varsa bir dene derim gerçekten burun tıkanıklığına baya faydası oluyor...[/B
anam bi susun beaaa :84: :84: :84: hiçte rotarli degilim bi kere..22.17den beri burdayim..ama Allah cenenize zeval vermesin geçmişi okumaya kalktim ama bitmiyorrrr..sürekli ekleniyor..son 5 sayfayi okumadim..dedikodumu yapmiş biri varsa şimdiden itiraf etsin
ay selamlar bu aradaDD
oooo tuba hanımlarda burdaymış maşallah canım isminizi gören cennetlik
evet nolmus konustum arkandan nerde bu ceza verelim dedim
Al canım ben doğduğundan beri kullanıyorum çok etkili bence
Sağolasınız kızlar ya nasıl korkmuş kuzum.
Ferda'cım şimdi uyurken sıkarsam daha fena ağlayacak ve iyice tıkanacak bi kere yaptım onu sonucu kötü oldu valla. Şimdilik iyi gibi yüksek yastığa yatırınca rahat oldu sanki :44:
Hülya'cım bi alamadım okaliptüs yağını ya. Eczanede yoktu viks alırken sormuştum. Aktarda olur heralde dimi :44:
Hoşgeldin bacım. Kalabalığız iyiyiz süperiz valla
Eli maşalı :) ben bile korktum valla :))
anladım cnm boşver sıkma o zaman yaygarayı basr yoksa...
evet aktarda satılıyor okaliptus yağıı..
Evet, spray kullandik Ferda'cigim ama babasi sIkti bu sefer, garanti yapamadi tam
Hosgeldin Tuba.
evet Pınar aktarda var...bir kase sıcak suyun içine bi kaç damla damlatıp peteğin üstüne koyuyorsun sabaha kadar kalsın orda nane ye benzer ama biraz daha agır bir kokusu var baya rahatlatıyor
bizde cnm bizde :))cok fenayım cok ama sizi seviyorum
Ay canım tatlı bişeyler istedi ama cips ve kuruyemiş harici ıvır zıvır bişey yok. Bi puding olsa iyi giderdi soğuk soğuk oyyyy
Tamam bacım çok sağolasın zaten şu viski ayağına süre süre alıştım o ağır kokuyaYarın anneme aldırayım bari. Hatta ben onu buhar makinesinin su haznesine damlatırım. Daha iyi yayılır. Makinayı bozmazsam tabi
Ay canım tatlı bişeyler istedi ama cips ve kuruyemiş harici ıvır zıvır bişey yok. Bi puding olsa iyi giderdi soğuk soğuk oyyyy