- 10 Mart 2009
- 1.399
- 0
- 42
esenle ayse gidiyormus galiba yazilardan onu anladim cok zekiyim cok mucksss kizlar a.s. hayirli geceler..
hmmm demek hülya ile nuran yapmiş deikodumu hülya pek bi kuzu görünümlü durduguna göre Allah bilir neler dedi DD yaziklar olsun ikinizedeee insan bi yorulmusmudur diye düşünür bari..
ee herkesler nasil bu arada ?
filizcim geçmiş olsun hastaymişsin a.s. acil şifalar..kar varmiş orda ay ne güzel yaaaa :)
pinarcim eşinle küsmüşsün..hakketen küçük bişeymiş..ama şu uzatmalari yokmu olayi ne hale getiriyor..ay inşaAllah eşin benimkine benzemiyordur..sittin sene gelmez valla barişmaya DD
ferdacim çamasir suyum valla bende domastos hakkinda ayni şeyi düşünüyorum canim ya..pinar duymasin gecen eşim almiş..evdeki suluda bitmişti..lekeli atleti koydum çamasir sulu suya..yav 4 günde cikmazmi yaaa..yuh dedim..digeri 1 günde cikariyor..fitik oldum valla..
gülşahcim evlilik yildönümünüz kutlu olsunnn a.s. valla hayatim ben gelemem pazar günleri :S eşimin tek tatil günü..
ferdacim nazik davetin içinde teşekkürler tatlim..ama gülşaha yazdigim gibi..pazar günü gelemem maalesef..
Çamaşır suunu ihya ettim resmen ahahah :))Aynen yaa yok yanii çıkarmıyordu gözünü seviyim sulunun :))
Aaaa aşkolsun gelemezmisin yaa tühh,ee kızlar pazar istemişti yoksa bana farketmez.ayarlayın işte ne gün isterseniz...