2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Defne'de normalde yastıkta yatmıyor ama böyle durumlarda yatırıyorum canım :KK71:

Evet canım annesi yanındaydı bildiğim kadarıyla :44:

Aynen canım bende inat ettim diyorum ya işte. Uyurken öperim idare eder beni bi süre :KK9:

Kolay gelsin canım :KK71:

Ay basur diyince içim bi garip oluyo ya kıyamam kuzuma :KK59:

Aynen canım katılıyorum sana :KK71:
Thank you :)
Evet canim. Annemlere Avusturya'ya gidecegiz, yeni yila orada girecegiz. Ama 4-5 gün bir Italya kacamagi yapacagiz, sanirim Floransa olur. Aslinda önümüzdeki haftadan sonra gidecektik ama esimin isi dolayisiyla sarkti bir hafta, ayin ortasina kadar buradayiz daha...

Ohh iyi tatiller cnm süper bi tatil olacak anlaşılan...

bak yok olmus tuba hayırdır bacım nerdesin pınar sen ne ile ilgileniyorsunn

Defne uyandı da canım ağlayarak burnu tıkanmış onu sakinleştirdik zar zor :KK59:

Yastik ise yaradi gibi Pinar. Dur suna bir kere daha bakip geleyim. Sagol fikir icin canim.

Sevindim canım Defne'yi bende yatırdım şimdi yüksek yastığa.

kızlar Ahsen rahat bırakmıyor beni çıkmalıyım
size iyi sohbetler öpüldünüzzz

pınar kocasıyla barışma müzakerelerine başlamış olabilir:))
bu arada ben kaçıyorum. yatayım da artık sıpam da uyusun,babası da yatağa geçsin.

haa bide yarın müfettişler geliyor okula. tedirgin olacağım birşey yok ama merak içindeyim. dua edin bana olur mu, kolay geçsin:)))

yine bu yoğunlukla pazartesi görüşmek üzere inşallah!! iyi geceler.
Kolay gelsin cnm Allah yardımcın olsun..
İyi geceler...

pınar kocasıyla barışma müzakerelerine başlamış olabilir:))
bu arada ben kaçıyorum. yatayım da artık sıpam da uyusun,babası da yatağa geçsin.

haa bide yarın müfettişler geliyor okula. tedirgin olacağım birşey yok ama merak içindeyim. dua edin bana olur mu, kolay geçsin:)))

yine bu yoğunlukla pazartesi görüşmek üzere inşallah!! iyi geceler.

Günahımı alıyorsun kız Ayşe :KK9:

Hadi iyi uykular canım. Yarın içinde şimdiden kolay gelsin canım :KK71:

Defne yaptıktan sonra söylüyor canım. Hatta ben farketmezsem gidip bezini ıslak mendilini getiriyok takk takkk diyor :KK1:

Yok canım kaçmadım ya. Benim kız normalde uyanmaz ya oh rahatım diyordum burnu tıkanmış nasıl ağladı korkmuş belli. Zor sakinleştirdik Halit'le. Babası yattı şimdi yanına daldı tekrar. Yüksek yastığa yatırdım bende. Buhar makinesini de çalıştırdım. Tıkanmaz inşallah tekrar.

Kiyamam kuzuma ya. Off, bende sürekli salliyorum su buhar makinesi isini, almam sart oldu artik...

yaa tuvalet konusunda haklısınız kakayı biliyor çişi bilmiyor kakasını kendi yapmak istiyor anne kaka diyip klozete koşuyor off ne zor yaa

esen iyi geceler canım
filiz kesin al su buhar makinasını gercekten cok faydası var
pınar kıyamam kuzuma

Defne yaptıktan sonra söylüyor canım. Hatta ben farketmezsem gidip bezini ıslak mendilini getiriyok takk takkk diyor :KK1:

Yok canım kaçmadım ya. Benim kız normalde uyanmaz ya oh rahatım diyordum burnu tıkanmış nasıl ağladı korkmuş belli. Zor sakinleştirdik Halit'le. Babası yattı şimdi yanına daldı tekrar. Yüksek yastığa yatırdım bende. Buhar makinesini de çalıştırdım. Tıkanmaz inşallah tekrar.

cnm ya kıyamam ...evde okaliptus yağı varsa bir dene derim gerçekten burun tıkanıklığına baya faydası oluyor...[/B

anam bi susun beaaa :84: :84: :84: hiçte rotarli degilim bi kere..22.17den beri burdayim..ama Allah cenenize zeval vermesin geçmişi okumaya kalktim ama bitmiyorrrr..sürekli ekleniyor..son 5 sayfayi okumadim..dedikodumu yapmiş biri varsa şimdiden itiraf etsin :KK4:

ay selamlar bu arada :KK70:DD

anam bi susun beaaa :84: :84: :84: hiçte rotarli degilim bi kere..22.17den beri burdayim..ama Allah cenenize zeval vermesin geçmişi okumaya kalktim ama bitmiyorrrr..sürekli ekleniyor..son 5 sayfayi okumadim..dedikodumu yapmiş biri varsa şimdiden itiraf etsin :KK4:

A.s ben yapmadım :26::26:

oooo tuba hanımlarda burdaymış maşallah canım isminizi gören cennetlik
evet nolmus konustum arkandan nerde bu ceza verelim dedim
:KK47:

Çenemiz düştü gece gece...
Baya günahını aldık...boşver okuma bence :KK1:
Hoşgeldin cnm..

X