Thank you :)Defne'de normalde yastıkta yatmıyor ama böyle durumlarda yatırıyorum canım
Evet canım annesi yanındaydı bildiğim kadarıyla :44:
Aynen canım bende inat ettim diyorum ya işte. Uyurken öperim idare eder beni bi süre
Kolay gelsin canım
Ay basur diyince içim bi garip oluyo ya kıyamam kuzuma
Aynen canım katılıyorum sana
Evet canim. Annemlere Avusturya'ya gidecegiz, yeni yila orada girecegiz. Ama 4-5 gün bir Italya kacamagi yapacagiz, sanirim Floransa olur. Aslinda önümüzdeki haftadan sonra gidecektik ama esimin isi dolayisiyla sarkti bir hafta, ayin ortasina kadar buradayiz daha...
bak yok olmus tuba hayırdır bacım nerdesin pınar sen ne ile ilgileniyorsunn
Yastik ise yaradi gibi Pinar. Dur suna bir kere daha bakip geleyim. Sagol fikir icin canim.
Kolay gelsin cnm Allah yardımcın olsun..pınar kocasıyla barışma müzakerelerine başlamış olabilir:))
bu arada ben kaçıyorum. yatayım da artık sıpam da uyusun,babası da yatağa geçsin.
haa bide yarın müfettişler geliyor okula. tedirgin olacağım birşey yok ama merak içindeyim. dua edin bana olur mu, kolay geçsin:)))
yine bu yoğunlukla pazartesi görüşmek üzere inşallah!! iyi geceler.
pınar kocasıyla barışma müzakerelerine başlamış olabilir:))
bu arada ben kaçıyorum. yatayım da artık sıpam da uyusun,babası da yatağa geçsin.
haa bide yarın müfettişler geliyor okula. tedirgin olacağım birşey yok ama merak içindeyim. dua edin bana olur mu, kolay geçsin:)))
yine bu yoğunlukla pazartesi görüşmek üzere inşallah!! iyi geceler.
Defne yaptıktan sonra söylüyor canım. Hatta ben farketmezsem gidip bezini ıslak mendilini getiriyok takk takkk diyor
Yok canım kaçmadım ya. Benim kız normalde uyanmaz ya oh rahatım diyordum burnu tıkanmış nasıl ağladı korkmuş belli. Zor sakinleştirdik Halit'le. Babası yattı şimdi yanına daldı tekrar. Yüksek yastığa yatırdım bende. Buhar makinesini de çalıştırdım. Tıkanmaz inşallah tekrar.
kızlar Ahsen rahat bırakmıyor beni çıkmalıyım
size iyi sohbetler öpüldünüzzz
kızlar Ahsen rahat bırakmıyor beni çıkmalıyım
size iyi sohbetler öpüldünüzzz
Defne yaptıktan sonra söylüyor canım. Hatta ben farketmezsem gidip bezini ıslak mendilini getiriyok takk takkk diyor
Yok canım kaçmadım ya. Benim kız normalde uyanmaz ya oh rahatım diyordum burnu tıkanmış nasıl ağladı korkmuş belli. Zor sakinleştirdik Halit'le. Babası yattı şimdi yanına daldı tekrar. Yüksek yastığa yatırdım bende. Buhar makinesini de çalıştırdım. Tıkanmaz inşallah tekrar.
anam bi susun beaaa :84: :84: :84: hiçte rotarli degilim bi kere..22.17den beri burdayim..ama Allah cenenize zeval vermesin geçmişi okumaya kalktim ama bitmiyorrrr..sürekli ekleniyor..son 5 sayfayi okumadim..dedikodumu yapmiş biri varsa şimdiden itiraf etsin
ay selamlar bu aradaDD
anam bi susun beaaa :84: :84: :84: hiçte rotarli degilim bi kere..22.17den beri burdayim..ama Allah cenenize zeval vermesin geçmişi okumaya kalktim ama bitmiyorrrr..sürekli ekleniyor..son 5 sayfayi okumadim..dedikodumu yapmiş biri varsa şimdiden itiraf etsin
ay selamlar bu aradaDD