2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Valla Tubaya cezayı bilmem ama ben kendime veriyorum iyiki düşünmüşüm bu işi bak ne güzel hep beraber sohbet ediyoruz...Süper oldu...

Tubayada ceza vermeyelim bu sefer ne de olsa o da organize etti bizi dmi ama???

Müsli, bir cesit toz karisim canim. Degisik türleri var, mesela yulaf, cavdar ezmesi, Ceviz, badem ezmesi, incir, kayisi, muz gibi meyve kurusu karisimlari falan oluyor icinde. Ben, kahvalti yaptiramadigimda Doruga, alternatif olarak süte karistirip veriyorum. Burada Milupa'nin var öyle ürünleri. Ama ben genellikle, organik bebek ve cocuk yiyecekleri satan dükkanlardan aliyorum.

esen hoşgeldin hemen uyut kızı gel özledik
aman ayseee baya işiniz varmıs cimcimeye baksen sütlaç yemedende uyumazmışşş
ya sütlaç değil illede ama gece öğünü işte. bazen ballı süt,bazen muhallebi. bugün de sütlaç vardı evde, ondan. :)

toplam da iyi uyuyor ama gece geç yatıyor,sabah erken kalkıyor. biz 12'de yatsak 12 de yatar, sabah 7- 7buçuğu geçirmez güya öğleciyim bu yıl ama gene uyku yok bana gündüz 2-3 saat kadar uyuduğu oluyor ama.
benim kulağım duymuyordu aptal dr yanlış ilaç vermiş daha beter olmuştu
Ahsen ise basur oldu(
oyy geçmiş olsun ikinize de(
müsli ilaç mı canım nasıl bişe
dün artık poposuna zeytiyağı şırınga ettim ki hiç hoşlanmam zorla kakasını yaptırmaktan ama artık dayanamadım

canım benim kıyamam yaa bende çektiğimden biliyorum(

Ac karnina taze sIkIlmis portakal suyuda ise yariyordu. Taze mayalanmis yogurdun, üstte kalan o suyu sonra. Aklima geldikce yazarim ama sizinki bence biraz psikolojik, doktor bakalim ne diyecek, nasil bir tedavi uygulayacak.

Bu son olur insallah Ferda'cigim, yakinda yolcuyuz, saglik sorunlarini bitirmek istiyorum ki, yeniden tekrar etmesin, rahat bir 2 hafta gecirelim.

Ayse, kuzu kendini size göre programlamis desene. Gündüzde, acigini kapatiyo iste. Doruk'da gündüzleri artik daha rahat uyuyor, 2-3 saatten önce uyanmiyor.

yuh diyorum yani oğluma, benimki de bu saatte kenara geçmiş kaka yapıyor!! off bide kokuyorki, artık çişlerini söylemeyi öğrenseler fena olmayacak!!
bu arada varmı bezi bırakan kuzu?? veya işaret?? benimki sadece eee yaptınmı diye sorduğumda poposunu tutuyor. ama anlamını bildiğinden şüpheliyim:))

Nereye gidiyosunuz cnm?Yılbaşı tatilimi??

Yok cnm nerde...Dağhanda kakiş yaptınmı diyorum,poposunu göstedip gaga diyoo, :))

valla hanzade kaksı geldigi zaman söylüyor tuvalete bazen yapıyor bazen yapmıyor
altına yaptıgı zaman bez ve ıslak mendil getiriyor ama ne zman kurtulcaz bilmem

bu arada bırak yapsım cocuk bizimkiler rahat yapsın diye neler cekiyoruz yakında altın suyuna batırılmış bez takcaz

Doruk söylüyor cisini kakakasini ama yaptiktan sonra. Bugün, babasi rapor aldi, o da feci hasta. Babasini beklerken, cocuk wc.sinin üstünde kakasini yapan cocuk figürleri vardi doktorda. Hemen tanidi, "cocuk, cis kaka" diyerek, olayi bana anlatiyor. "Sende artik böyle yapmak ister misin, hem daha rahat, bez takmayiz" dedim. Bir kizdi bana, kafa salliyor "hayir" diye. Oturtuyorum bazen lazimliga, asla üzerinde durmak istemiyor. Bende israr etmiyorum acikcasi.

sağol şekerim(
eeee tubaya ne ceza verilecek sonuçta geçkaldı bununda bir cezası olmalı
mesela bidahaki buluşmaya kesinlikle gelecek:)))

evet evet buluşmayıda senin evde yapalım ki gelmesi iyice eziyet olsun

ayy etmemi kimin ne sıkıntısı varsa gönlüme alırım inşallah bol bol dua ederim canım benim hepinize

Allah kabul etsin inşAllah cnm

Valla Tubaya cezayı bilmem ama ben kendime veriyorum iyiki düşünmüşüm bu işi bak ne güzel hep beraber sohbet ediyoruz...Süper oldu...

ya baksana cnm hak ediyor bence saat 11 oldu hatun hala yazacak

Pınar sende kaçtın gibime geliyor

Yastik hic kullanmadik biz simdiye kadar canim ya ama iyi fikir, dur bir deneyeyim bakalim, ise yarayacak mi?

Defne'de normalde yastıkta yatmıyor ama böyle durumlarda yatırıyorum canım

inş cnm.. hım evet anneside ordaydı dimi :44:

cok şükür cnm iyiyiz ...
evet hadi Tuba 'ya ceza düşünelim

Evet canım annesi yanındaydı bildiğim kadarıyla :44:

Aynen canım bende inat ettim diyorum ya işte. Uyurken öperim idare eder beni bi süre

ayy millet toplanana kadar ortalık toplayıp canta hazırlaım yarın erkenden cıkıcam kızı halama bırakıp sohbete gidicem oyy daha dünya toplanacak yer var

Kolay gelsin canım

benim kulağım duymuyordu aptal dr yanlış ilaç vermiş daha beter olmuştu
Ahsen ise basur oldu(

Ay basur diyince içim bi garip oluyo ya kıyamam kuzuma

Aynen canım katılıyorum sana

Nereye gidiyosunuz cnm?Yılbaşı tatilimi??

Yok cnm nerde...Dağhanda kakiş yaptınmı diyorum,poposunu göstedip gaga diyoo, :))

Evet canim. Annemlere Avusturya'ya gidecegiz, yeni yila orada girecegiz. Ama 4-5 gün bir Italya kacamagi yapacagiz, sanirim Floransa olur. Aslinda önümüzdeki haftadan sonra gidecektik ama esimin isi dolayisiyla sarkti bir hafta, ayin ortasina kadar buradayiz daha...

Ac karnina taze sIkIlmis portakal suyuda ise yariyordu. Taze mayalanmis yogurdun, üstte kalan o suyu sonra. Aklima geldikce yazarim ama sizinki bence biraz psikolojik, doktor bakalim ne diyecek, nasil bir tedavi uygulayacak.
deneyeceğim canım dediğin gibi bence de psikolojik bebekkende olmuştu annem ''başardı''diye alkışlayınca bir müddet sonra düzeldi bi de onu deniycem bakalım

bak yok olmus tuba hayırdır bacım nerdesin pınar sen ne ile ilgileniyorsunn

Yastik ise yaradi gibi Pinar. Dur suna bir kere daha bakip geleyim. Sagol fikir icin canim.

cnm Gazel çişini değilde kakası geldiği zaman söylüyor ama eger o an altını açıp wc ye götürsem biliyorum ki korkup yapmaktan vazgececek o yüzden önce çişle başlasın istiyorum hem daha tam olarak zamanı geldiğini düşünmüyorum

Nuran'cım yanlız bu şekilde bir beze bir wc ye yaptırtırsan cocuk ikilemde kalır ve bezden cıkması daha zor olur birde gece ve gündüzü aynı anda bıraktırmak lazımmış bence biraz daha zaman tanı derim

Defne yaptıktan sonra söylüyor canım. Hatta ben farketmezsem gidip bezini ıslak mendilini getiriyok takk takkk diyor

evet evet buluşmayıda senin evde yapalım ki gelmesi iyice eziyet olsun

Allah kabul etsin inşAllah cnm

ya baksana cnm hak ediyor bence saat 11 oldu hatun hala yazacak

Pınar sende kaçtın gibime geliyor

Yok canım kaçmadım ya. Benim kız normalde uyanmaz ya oh rahatım diyordum burnu tıkanmış nasıl ağladı korkmuş belli. Zor sakinleştirdik Halit'le. Babası yattı şimdi yanına daldı tekrar. Yüksek yastığa yatırdım bende. Buhar makinesini de çalıştırdım. Tıkanmaz inşallah tekrar.

pınar kocasıyla barışma müzakerelerine başlamış olabilir:))
bu arada ben kaçıyorum. yatayım da artık sıpam da uyusun,babası da yatağa geçsin.

haa bide yarın müfettişler geliyor okula. tedirgin olacağım birşey yok ama merak içindeyim. dua edin bana olur mu, kolay geçsin:)))

yine bu yoğunlukla pazartesi görüşmek üzere inşallah!! iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…