2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çamaşır suunu ihya ettim resmen ahahah :))Aynen yaa yok yanii çıkarmıyordu gözünü seviyim sulunun :))

Aaaa aşkolsun gelemezmisin yaa tühh,ee kızlar pazar istemişti yoksa bana farketmez.ayarlayın işte ne gün isterseniz...

İnş iyi gelir Pınar'cım

Tubaaaa yine mi geçmişe gömüldün

İnşallah canım

Anam o açlıktan değil alışkanlıktan. Bak Hülya'da bıraktırdı. Dene benim taktiği 1 günde bıraksın sende rahat et

ben şimdi yiyorum pınarcım gel beraber yiyelim cocostar sandöviç ve limonata

Afiyet olsun canım ama hindistan cevizli şeyleri hiç sevmiyorum ben. Sana yarasın şekerim

Yok canım ya böyle inat ederiz hep o gelir. Ben gidersem kesin tavır yapmaya devam eder o yüzden beklemedeyim

İlk markete gidişimde alıcam Ace valla kanıma girdiniz

Browni gönderiyimmi cnm :))

Afiyet olsun canım. Puding yolla ya canım sütlü ve soğuk bişiler çekti

:)))))) filiz adepte olamadim hala DD cok hizli gidiyor..sen nasil oldun?

yuh bütün hatunlar tatli yiyormus be herkesin yainda ayri bi zirdavat

hiç denemedim ama bozulmaz herhalde ya hem bencede daha iyi yayar kokuyu

yanımdaki tavuk göğsü tabağını yollıyım cnm sana

Evet canım alayım da deneyeyim bi.

Boğazında kalmasın emi o tavuk göğsü. Tam hayalimdeki gibi bişi o yaaa bananeeee

tek tek gelin yaaa bu ince narin zarif cüssem gibi içimde incedir benim tirsarim

Sorma cnm benmi kaldım yok yok bi de Gülşahla esen var bildiğim kadarıyla..Valla biz kafaya koyduk artık iki yaşına kadar devam edicez sonrası Alalh kerim..:))
tek tek gelin yaaa bu ince narin zarif cüssem gibi içimde incedir benim tirsarim
Gülesim geldi :))

iyi gecelerrr..bugün uğrayamadım....
geçmişin hepsini okudum....baya güzel sohbet dönmüş...
ben bugün sabah kahvaltısından sonra çocukları uyuttum annem uyutamıyormuş

ikisinide uyuttum...sonrasında1m2 yün halım vardı onu banyoda yıkadm...
sonra gittim mutfağın camını sildim mutak dolaplarının kapaklarını sildim..
sonra anneme dedim çocuklara çorba ver...anam kadın bi tuaftı çorbayı hazırlamış..
bana yedir diyo o kadar işin arasında...
sen yedir dedim....bütün evi sildim süpürdüm ...banomu temizledim..
işleri bitrdim...halama gittik annemle...

anlatmayım anlatmayım diyorum ama annem daralttı beni çocuklara hiç doğru düzgün bakmadı baktığında şikayet şikaet
sanki evde canavar bakıyormuşum gibi kimle konuşsa...azamn bunlar bunlarla yemek bile yenmiyor vs.vs....tek başıma çok rahatım yaaa

taaaaaaaaaaaaaa p.tesi kadar yokum yarın anneme gideceğim...h.sonu düğün kına var

Günaydınlar herkese,

Ben acayip kötüyüm uykusuzluktan ölüyorum.Gece 3 te yattım.Eşim çok rahatsızlandı.Kusma,ishal birde migreni tutunca fenalaştı.Hastanelerdeydik.Serumlar,iğneler toparlayamadı bir türlü.Bugün nasıl biter bilmiyorum

Selam Birsom. Anam çocuklu insanın halini kimse anlamıyor heralde. BEnde yazdım dün akşam. Normalde bigün çamaşır yıkayıp birgün ütülüyorum iyi oluyor. Dün kayınvalidem ne kadar çamaşır varsa yıkamış. Hepsini birden ütülersin diyor. Ben son ütücüyüm ya tövbe tövbe. Kendi de tüm gün bakıyor Defne ile bişey yapamıyor ama niye böyle anlayışsız oluyorlar bazen bilmiyorum valla :44:

Bacım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. Üşüttü mü acaba ne dedi doktor?

Günaydınlar bacılar

bende geldim az önce. Bi kahvaltı yapayım buralardayım

günaydınlar herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bizim amerikadaki patron burada dün geldi

birsencim kolay gelsin tatlım evi silmiş süpürmüşsün baştan aşağıya mis gibi olmuştur

sibelcim çok geçmiş olsun canım dün gece duruda kustu iki kere annemdede mide bulantısı vardı ikiside kötüydü dün acaba salgın falan mı var sende yazınca aklıma geldi

pınarcım günaydın şekerim nasılsın

kızlar benimde başım ağrıyor hava nemli ya

Yorulmuşsun yine cnm kolay gelsin sana,annen işte biliyosun sen onu alışmalısın artık..Onuda öyle kabul edeceksin başka yolu yok...
tekrar geçmiş olsun cnm
Günaydınlar bacılar

bende geldim az önce. Bi kahvaltı yapayım buralardayım

günaydınlar herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bizim amerikadaki patron burada dün geldi

Selamlar kızlar...

Selamlar Kızlar,,,

Oyy ben anladımki geç yattığım gece beni uyku tutmuyor..Dün gecede öyle oldu ikiyi geçiyodu uyuyabildiğimde..Neyseki sabah 10 a kadar uyudukta uykumu aldım...

Kahvaltıdan sonra oynaştık biraz oğlumla araya bir iki işde sıkıştırmadım değil,sonra sağlık ocağına gittik,aşımızı olduk,kadından fırça yedik var efendim tarih yazmıyomuş zamanında yapmamış..Özele yaptırınca aşıları resmen çıldırıyorlar...Zor bela yaptırdık,ağladı kuzum bi saat bişey yemsin dedi,ordan parka götürdüm eğlendik biraz sonrada arabayı yıkamcıya bırakıp geldik,Sağolsun eşim çok temizdirde ben götürmesem mikrop kapacaktık heralde :))Sonrada bende götürürdüm hayatım sen niye götürdün diyor :95:

Şimdi oğlum uyuyor benimde çamaşır asmam lazım..

Pazar günü sanırım uymadı kimseye bende başka bi gün beklerim o zaman..nediyim...

Hadi bende kaçtım...

İyi cumalar canım kolay gelsin

Hoşgeldin canım ohhh ne güzel uyumuşsunuz valla. Bu sağlık ocaklarının özele gıcığı var zaten. Bende çok ısrar ettiler diye gittim bi kere kayıt yapsınlar diye anam ne gerek varmış özele onlar yapıyorlarmışta. En sonunda sizene hanımefendi özel sağlık sigortası var ben doktoru yapsın istiyorum dedim susturdum kadını. Neyse sorunsuz atlatırsınız inşallah aşı gününü canım

Pazar için dediğim gibi kızlar gelirse bende uğramaya çalışırım mutlaka ama uymadı sanırım kimseye sağolasın canım çağırdığın için

Bende iş yapa yapa bi hal oldum valla. Şimdi hafiflettim işlerimi bi çay içeyim

Kayınvalidem ile güne girdik. Bugün gitti ilk defa. Defdoş o kadar kadını bir arada görünce şaşırmış. Teyze teyze diye tek tek gezip ellerini öpmüş zilli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…