esenle ayse gidiyormus galibayazilardan onu anladim cok zekiyim cok mucksss kizlar a.s. hayirli geceler..
hmmm demek hülya ile nuran yapmiş deikodumuhülya pek bi kuzu görünümlü durduguna göre Allah bilir neler dedi DD yaziklar olsun ikinizedeee insan bi yorulmusmudur diye düşünür bari..
ee herkesler nasil bu arada ?
filizcim geçmiş olsun hastaymişsin a.s. acil şifalar..kar varmiş orda ay ne güzel yaaaa :)
pinarcim eşinle küsmüşsün..hakketen küçük bişeymiş..ama şu uzatmalari yokmu olayi ne hale getiriyor..ay inşaAllah eşin benimkine benzemiyordur..sittin sene gelmez valla barişmayaDD
ferdacim çamasir suyumvalla bende domastos hakkinda ayni şeyi düşünüyorum canim ya..pinar duymasin gecen eşim almiş..evdeki suluda bitmişti..lekeli atleti koydum çamasir sulu suya..yav 4 günde cikmazmi yaaa..yuh dedim..digeri 1 günde cikariyor..fitik oldum valla..
gülşahcim evlilik yildönümünüz kutlu olsunnn a.s. valla hayatim ben gelemem pazar günleri :S eşimin tek tatil günü..
ferdacim nazik davetin içinde teşekkürler tatlim..ama gülşaha yazdigim gibi..pazar günü gelemem maalesef..
İnş iyi gelir Pınar'cım
Tubaaaa yine mi geçmişe gömüldün
Dağhan uyandı anıl baktı,herlade üstü kalın geldi diyor battaniyesi iki katmış diye :))
Neyseki uyumuş..Emmeden uyuduya rüyasına girer şimdi içi rahat etmez muhakkak uyanır emer...
koca tabak muhallebiyi götürdü hala meme meme diyor çıldıracam yaa...
[/B]
ben şimdi yiyorum pınarcım gel beraber yiyelim cocostar sandöviç ve limonata
esenle ayse gidiyormus galibayazilardan onu anladim cok zekiyim cok mucksss kizlar a.s. hayirli geceler..
hmmm demek hülya ile nuran yapmiş deikodumuhülya pek bi kuzu görünümlü durduguna göre Allah bilir neler dedi DD yaziklar olsun ikinizedeee insan bi yorulmusmudur diye düşünür bari..
ee herkesler nasil bu arada ?
filizcim geçmiş olsun hastaymişsin a.s. acil şifalar..kar varmiş orda ay ne güzel yaaaa :)
pinarcim eşinle küsmüşsün..hakketen küçük bişeymiş..ama şu uzatmalari yokmu olayi ne hale getiriyor..ay inşaAllah eşin benimkine benzemiyordur..sittin sene gelmez valla barişmayaDD
ferdacim çamasir suyumvalla bende domastos hakkinda ayni şeyi düşünüyorum canim ya..pinar duymasin gecen eşim almiş..evdeki suluda bitmişti..lekeli atleti koydum çamasir sulu suya..yav 4 günde cikmazmi yaaa..yuh dedim..digeri 1 günde cikariyor..fitik oldum valla..
gülşahcim evlilik yildönümünüz kutlu olsunnn a.s. valla hayatim ben gelemem pazar günleri :S eşimin tek tatil günü..
ferdacim nazik davetin içinde teşekkürler tatlim..ama gülşaha yazdigim gibi..pazar günü gelemem maalesef..
Browni gönderiyimmi cnm :))
hiç denemedim ama bozulmaz herhalde ya hem bencede daha iyi yayar kokuyu
yanımdaki tavuk göğsü tabağını yollıyım cnm sana
tek tek gelin yaaabu ince narin zarif cüssem gibi içimde incedir benim tirsarim
Sorma cnm benmi kaldım yok yok bi de Gülşahla esen var bildiğim kadarıyla..Valla biz kafaya koyduk artık iki yaşına kadar devam edicez sonrası Alalh kerim..:))Ferda bir sen kaldin emziren sanirim, kesinlikle bir madalya hakediyorsun.
Unutsun artik inatci kuzum memeyi ya, bir caresi vardir mutlaka. Rahatlarsin biraz. Ben acayip gevsemistim.
Tuba bugün gecmis okumaktan katilamayacak sohbete iyi mi?
Gülesim geldi :))tek tek gelin yaaabu ince narin zarif cüssem gibi içimde incedir benim tirsarim
Benim teyzem, 5 yasina kadar emzirmis oglunu Ferda. Kabus gibi:)
iyi gecelerrr..bugün uğrayamadım....
geçmişin hepsini okudum....baya güzel sohbet dönmüş...
ben bugün sabah kahvaltısından sonra çocukları uyuttum annem uyutamıyormuş
ikisinide uyuttum...sonrasında1m2 yün halım vardı onu banyoda yıkadm...
sonra gittim mutfağın camını sildim mutak dolaplarının kapaklarını sildim..
sonra anneme dedim çocuklara çorba ver...anam kadın bi tuaftı çorbayı hazırlamış..
bana yedir diyo o kadar işin arasında...
sen yedir dedim....bütün evi sildim süpürdüm ...banomu temizledim..
işleri bitrdim...halama gittik annemle...
anlatmayım anlatmayım diyorum ama annem daralttı beni çocuklara hiç doğru düzgün bakmadı baktığında şikayet şikaet
sanki evde canavar bakıyormuşum gibi kimle konuşsa...azamn bunlar bunlarla yemek bile yenmiyor vs.vs....tek başıma çok rahatım yaaa
taaaaaaaaaaaaaa p.tesi kadar yokum yarın anneme gideceğim...h.sonu düğün kına var
Günaydınlar herkese,
Ben acayip kötüyüm uykusuzluktan ölüyorum.Gece 3 te yattım.Eşim çok rahatsızlandı.Kusma,ishal birde migreni tutunca fenalaştı.Hastanelerdeydik.Serumlar,iğneler toparlayamadı bir türlü.Bugün nasıl biter bilmiyorum
Yorulmuşsun yine cnm kolay gelsin sana,annen işte biliyosun sen onu alışmalısın artık..Onuda öyle kabul edeceksin başka yolu yok...iyi gecelerrr..bugün uğrayamadım....
geçmişin hepsini okudum....baya güzel sohbet dönmüş...
ben bugün sabah kahvaltısından sonra çocukları uyuttum annem uyutamıyormuş
ikisinide uyuttum...sonrasında1m2 yün halım vardı onu banyoda yıkadm...
sonra gittim mutfağın camını sildim mutak dolaplarının kapaklarını sildim..
sonra anneme dedim çocuklara çorba ver...anam kadın bi tuaftı çorbayı hazırlamış..
bana yedir diyo o kadar işin arasında...
sen yedir dedim....bütün evi sildim süpürdüm ...banomu temizledim..
işleri bitrdim...halama gittik annemle...
anlatmayım anlatmayım diyorum ama annem daralttı beni çocuklara hiç doğru düzgün bakmadı baktığında şikayet şikaet
sanki evde canavar bakıyormuşum gibi kimle konuşsa...azamn bunlar bunlarla yemek bile yenmiyor vs.vs....tek başıma çok rahatım yaaa
taaaaaaaaaaaaaa p.tesi kadar yokum yarın anneme gideceğim...h.sonu düğün kına var
tekrar geçmiş olsun cnmGünaydınlar herkese,
Ben acayip kötüyüm uykusuzluktan ölüyorum.Gece 3 te yattım.Eşim çok rahatsızlandı.Kusma,ishal birde migreni tutunca fenalaştı.Hastanelerdeydik.Serumlar,iğneler toparlayamadı bir türlü.Bugün nasıl biter bilmiyorum
Günaydınlar bacılar
bende geldim az önce. Bi kahvaltı yapayım buralardayım
günaydınlar herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bizim amerikadaki patron burada dün geldi
günaydınlar herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bizim amerikadaki patron burada dün geldi
Selamlar Kızlar,,,
Oyy ben anladımki geç yattığım gece beni uyku tutmuyor..Dün gecede öyle oldu ikiyi geçiyodu uyuyabildiğimde..Neyseki sabah 10 a kadar uyudukta uykumu aldım...
Kahvaltıdan sonra oynaştık biraz oğlumla araya bir iki işde sıkıştırmadım değil,sonra sağlık ocağına gittik,aşımızı olduk,kadından fırça yedik var efendim tarih yazmıyomuş zamanında yapmamış..Özele yaptırınca aşıları resmen çıldırıyorlar...Zor bela yaptırdık,ağladı kuzum bi saat bişey yemsin dedi,ordan parka götürdüm eğlendik biraz sonrada arabayı yıkamcıya bırakıp geldik,Sağolsun eşim çok temizdirde ben götürmesem mikrop kapacaktık heralde :))Sonrada bende götürürdüm hayatım sen niye götürdün diyor :95:
Şimdi oğlum uyuyor benimde çamaşır asmam lazım..
Pazar günü sanırım uymadı kimseye bende başka bi gün beklerim o zaman..nediyim...
Hadi bende kaçtım...