2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın banu maşallah duruya ne güzel ya hanzade hiç öyle ıvır zıvır yemiyor tabi yemesi cok iyi degil ama markete gidince hadi al kızım demek istiyorum yanasmıyor sıpa alsam yemiyor
arkadasın evlenmiş hayırlı ugurlu olsun sizde inşallah yazın gidersiniz kızlarınla eşinle napcaksın evdeki hesap carsıya uymuyor:26:

günaydın pınarr
aman defnemede bir hastalık geliyor devamını getiriyor kuzum inşallah hemen gecer
p.be akşam mutlaka bekliyoruzz

günaydın sibel
p.be senide bekliyoruz
ama akşam dinlendirmiştir o yag seni iyi olmus:26:

ayy canım yaa cok zor gece huzursuz uyku inşallah düzenen biner valla sen haşat oursun
şimdiden yıl dönümünüz kutlu olsun kac sene bitti??
ayarlarsın bişi bende genelde son dakka süprizleri yapıyorum yetişemediğimden

Doktorla konuştum bu arada. Zitromax 15ml'lik antibiyotik şurup verdi. Öksürüğü içinde Actidem verdi. KAyınpederim alıcak 3 gün kullanıcak bakalım geçer inşallah :44:
kuzum antibiyotikmi içicek neyse hemen kesilsin bi daha gelmesin inşallah

günaydın kızlar
ayy bir yatmısım sabah 6 ya kadar deliksiz söylemesi ayıp
sabah 6 da süt verdim kıza içmedi sıpa 7 dede agaya dikildi
babayla oynadılar ben 1 saat daha yattım
bugun apartman oturmamız varmıs
hanzadeyi uyutup bebe fonu alıp inicem
şimdi yemegimide hazırlayım hanzadenin corbasınıda yapayım gezme dönüşüne hazır olsun

herkeze iyi haftalar iyi işler :82:

merhaba kızlarrr.....ben geldim akşam çıkmak zorunda kaldım....annem erken yatınca yat yattt diyip durdu kotamda az olduğundan çıktım...aksam kuzularımla yattım tek annem kaçt yatak odasına çok şükürkuzularımda bağrışmadı....

bu arada konnuşma mevzusu dönmüş....benim ömer hala anlamsız cümleler kelimeler kuruyor ben aanlamıyorum ali anlıyor...baba yı bildikleri halde dede diyolar babasına
aliş cümle kuruyor....dün yer sildiğim kovanın içinine oturmuş anne düştümm diyor bende ömer genelde suyla oynadığından ömer diyee bağrıyordum...aqma alişin popoyu gördüm...anne ya baba gitti diyor...ama genelde işine gelince konuşuyor....bende oralı değilim....ömerde alişten öğrenir sanırımmm

şimdilik kaçıyorum annemi biliyorsunuz lay layyy yaparr şincikk

kızlar merhabalar.kıskandım valla o kdar çok konuşmuşsunuzki..(( bende katılmaya çalışırım bundan sonra tabi m,safirden başımı kaldırırram.
banucum maşallah duru prensesime çok şeker oldular bunlar ya..

konuşma konusu geçmiş selin yaklaşık 3-4 aydır epey cümle kuruyor.hatta dün akşam görümcenin eşine memet yattınmı memet uyumuş falan diye cümleler kuruyor. off kızlar ya valla bayramdan beridir hiç misafir eksik olmuyor hergün yemek yap ev topla nevresim yıka topla ütüle fenalık geldi bana selin de hasta olunca çalışıncada yetişemiyorum hiçbişeye valla yorgunluktan iştahım falan sıfrıa indi

nurancım canım sağol duru maşallah herşeyi yiyor bende çok iştahlıyımdır yemeyi çok severim kızımda bana çekmiş yağmurda aynı teyzesi çok fazla yemez herşeyden yemez
hanzedemi öp benim yerime kocaman valla canım kardeşim gibi sevdiğim arkadaşımın en güzel anında yanında olmamadığım için çok üzüldüm dediğin gibi izne falan denk gelirse evine giderim bende ailemle birlikte inşallah :)

birsencim canım nasılsın görüşemiyoruz seninlede artık paşaların nasıl

tülaycım valla büyüdükçe çok şeker oldu fıstıklar sana kolay gelsin çalışınca zor oluyor misafir seni çok iyi anlıyorum

kızlar bu hafta yönetim kurulu toplantısı var bitecekse bitsin artık yada devam edecekse edelim çok stresli bir süreçmiş ya ev borcuna girmesek bu kadar takmazdım hatta sevinirdim bile ama bu koşulda çalışmam gerekiyor dua edin benim için kızlar olur mu

inşallah tülaycım eşime belli etmesemde çok huzursuzum bütün yük onun omzunda olacak bakalım nasip kısmet yiyecek ekmeğimiz varsa devam ederiz yoksa Allah büyük başka kapı açılır inşallah en kısa zamanda

tünaydin kizlar a.s.

ya 11den beri bu kizi uyutmaya calişiyorummmm..gözleri küçüldü inat etti uyumuyor yaaa..3tane gece bahcesi izledi gene tik yok..yatagindan alsam iyice acilcak uykusu..off napicagimi şaşirdim..güya temizlik yapcaktim bugun..saat 1 oldu be..süpürsemmi acaba belki o arada uyur..oyy oyy yani..

pinarcim gelememene üzüldüm canim ya..inşaAllah perşembe gelirsin kizcem antibiotige baslamiş he..ay hadi inşaAllah gecer gider ya..

sibelimmm gel buyur şekerim ceza olarak kahvaltini yaninda getircen ama DD kız pazara gidelimmi c.tesi? bende ne zamandir gitmedim..ama istersen bana gel..gerçi şimdiden bişey demiyim c.tesine yakin konusalim

gülşahcim tahmin ettim uyudugunu..valla insanin sinirleri zipliyor bunlarin uykusu bölündükçe..ne oluyor bunlara valla anlamiyorum bende..evlilik yildönümünüz kutlu olsun şimdiden canim :) eksigi neyse onu al D yoksa cikilmiyor bu hediye işinden

nurancim iyi gezmeler canim :)

birsom hakketen eken ciktin dün ya..sorunsuz bi gece gecirmene sevindim..inşaAllah hep böyle gider tatlim

banucum sıkma canini ya..ev oturmasina gidersin bigün inşaAllah..iş içinde hayirlisi neyse o olsun canim ya..

tülaycim Allah kolaylik versin yatili misafir zor oluyor ya :S

ay hala uyumadi..yarim saat daha gecti yaaa..ben evi süpüreyim bari..yoksa iyice gecikecegim..

hadi öptüm hepinizi kocamanncaaaa

Selamlar Kizlar,

Dün gece gelemedim, malum oglum cok hastaydi. Aslinda yine firsat yaratabilirdim ama ne bileyim, tadim-tuzum pek yok bu aralar, yatakta döndüm durdum, uykuda tutmadi pek. Tam uyuyacak oldum, bu seferde Doruk sayiklamaya basladi, hepten uykum kacti. Dün, "neden ki!" diye sayikliyor, aglamakli oluyordu uyku arasinda. Nasil dokundu babasiyla bana anlatamam. Esimin, is yerinde gözleri dolmus aklina geldikce. Anlam veremiyor bu haline kuzum. Birde bacaklarini dövüyor, kiziyor onlara yürüyemiyor diye. Neyseki bugün cok cok iyi, iyilesme süreci basladi, birkac gün daha sürer ama hasta hali.
Dün sabah doktorunu aradim, ögleden sonraya randevu istiyorum, hastane raporunu verip, bir muayene ettirmek icin. Sekreter kadin, "gelecekseniz simdi gelin" diyor baska birsey demiyor. "Yahu gelmesine gelirim ama mümkün degil, disarida kar var, otobüsle ve hasta cocukla gelemem. Taksiyle gelme sansim var, ne diye 2 saat icin bir sürü para vereyim, esim ögleden sonra evde olacan nasil olsa" diyorum, dinletemiyorum. "Yarin olsun" diyorum, yarin icinde ayni seyi söylüyor. En sonunda patladim kapadim telefonu. Oysa, daha yeni degistirmistik doktorumuzu ve aslinda fena bir kadin degildi. Ama bir daha asla gitmeyecegim, o salak sekreterle muhatap olmamak icin. Neyse, hastaneyi aradim, acil durumlar haricinde kabul etmiyorlarmis, doktora yönlendirdi beni yine. Oturdum doktor aradim bende, neyse buldum nihayetinde. Bize 40 kilometre uzaklikta bir sehir var. Orada bir kere eczaci bir bayanla epey sohbetim olmustu, cocuk doktorlarindan dert yanmistim. O da beni ismi "Schrabati" olan bir doktora yönlendirmisti. Aklima o sohbet geldi ve ismi zor bela hatirlayarak, doktorun kriterlerine, hasta yorumlarina falan baktim. Herkes 10 puan vermis, cok övmüs doktoru. Esim aradi gelince, sekreteri hemen gelebilirsiniz, aksama kadar acigiz demis. Neyse gittik Doruk uyaninca apar-topar. Adam Filistinliymis. Bizim sansimizda hep Filistin'li doktorlardan aciliyor, dogum yaptigimiz hastanede de stajyer bir bayan doktor vardi, hatta dogumuma da katilmisti. O da Filistinliydi ve Avusturya'dan gelmisti, bu yüzden bayagi samimi olmustuk. Neyse, doktorumuz Türkce'de biliyor bayagi. Cok sicak ve ilgili davrandi. Hatta Dorugun neden sarisin oldugunu falan sordu. Sevdi falan. Tanismamiz icin, özel randevu bile verdi yeni yildan sonraya. Ve, korktugumuz gibi birsey cikmadi. Gayet iyiymis durumu, virüs biraz perisan edip halsiz birakmis. Su kaybetmis ve haliyle istahsiz olmasi normalmis. Burnu icin bir spray yazdi. Olvarit degil ama bu sefer Tuba Sonra birde suda eritilip icirilen bir toz. Onu iciremiyorum ama, zorla biraz icirdim ama aglaya sizlaya. Ne yapacagim bilmiyorum. Iste böyle kizlar benden. Toparlaniriz insallah bir an önce...

Diger konularla ilgilide yazacagim birazdan...

banucuğum cnm valla yoğunum çocuklarla hem iki çocuk hemde ev toplu kalsn diyince...yetişemiyorum..

canan bizim hatunlar hızlıııı cnmm

kızlar annem mutfaktaki yemek masasını bana verecekmişşş çok sevindim 1-2 senellik masa masam yoktu...almakta istemiyordum....yeni ev olursa diee çok mutlu oldumm

Dün geceki sohbetinizi bir güzel okudum, gelmedigime hayiflandim durdum. Hos gelsemde, bölük pörcük katilabilirdim, birsey anlamazdim ya...

Öncelikle, sohbetten önceki, Dorugu kendi kendine uyutma istegime yaptiginiz yorumlardan ötürü tesekkür ediyorum. Bengi, Erzen, Tuba ve Nuran yazmisti sanirim. Gercekten en kisa sürede birseyler yapmaya calisacagim bu konuda. Sallamak disinda alternatif bulmak sart oldu...

Konusma konusu gecmis, bu konuda sanirim biz bayagi asama kaydettik. Dorugun söyleyemedigi sey yok gibi. 2, 3 kelimelik cümlelerde kurabiliyor. Not ediyordum söyledigi sözcükleri, 200 civari ama aralarda yeni bir sürü seyler cikiyor, artik ipin ucunu kacirdim bende. Yanlis söyledigi bir iki sözcügü düzeltti. Ama bu seferde yeni ögrendiklerini bir garip söylüyor. Örnegin, resime "sepin" diyor. Birde ördek'le ilgili bir sarki bile besteledi. "Okka okka ok..." diye basliyordu sarkisi, simdi ördegi dogru sekliyle söyleyebiliyor ya, sarkiyida buna göre degistirmis.

Ayse'cigim, senin "embesil" sözcügüne fena takildim, yazmasam icimde kalir. Ben ilk okul 3'e giderken, annem astim komasi, ardindan da kalp krizi gecirmis, ölü vaziyette hastaneye kaldirilmisti. Beni komsu bir kadinin yanina, kardesimide anneannemlere vermisti babam. Kardesim korkudan konusmayi unutmustu. Bende altima kacirmaya baslamistim geceleri. Okuldaki ögretmenim bana ödevlerimi yapmadigim icin, "embesil" derdi hatta döverdi sürekli. Öyle miydim, tabi ki degildim! Dayagi hak ediyor muydum, tabiki hayir! Ve o siddet, o hakaretler benim yasamimi ciddi boyutta etkiledi. Ve bu ögretmen kadin, cok modern, cok ileri görüslü gecinirdi! Sonradan baska gelismelerde olmustu ama cok uzatmadan, asil demek istedigimi söyleyeyim. Senin onun gibi olmadigini saniyorum ama anlik öfkeyle ve zor kosullarda geriliyor olabilirsin. Ama "embesil" deme bence canim. Hele de babasi öyle geri kafali ve eminim ki despot olan bir adamin, o daha minnacik kizina. Ev ortami kimbilir nasildir? Eminim ki adamla olan sorunuda basin daha fazla agrimadan cözersin.

Tuba'cigim, üstün bir cabayla bizi tekrar kaynastirdin, topladin ya, sana ne desem azdir.

Pinar'cigim, Defdos'da mi hasta. Kiyamam kuzuma ya. Cok gecmis olsun size de...

Bengi'cigim, otistik falan olamaz benim kuzum ya. Zehir gibi bir cocuk o. Konusma mevzusu ayri bir konu bence. Ne kadar bilimsel bilmiyorum ama, gecen Gülhan'la konustugumuzda bu konuya deginmisti. Hizli yürüyen, hareket eden cocuklar, konusma konusunu bosluyorlar. Tamamane beyin loblariyla ilgili bir konu ve eminim ki birden ve cok akici konusur oglun. Doruk 14. ayin sonlarinda yürüdü mesela. Ama konusmaya öyle erken basladi ki. Daha 5-6 aylikti, "hadi gaakin" diyordu bize.

Ferda'cigim, sende uyku probleminden muzdaripsin. Ayni ben diyeyim. Umarim, bir an önce cözersin canim. Hissediyorum, bu gecici bir sorun ve en yakin zamanda düzeltecekler kendilerini.

Banu'cugum, ya biraz esnek ol tatlim. Anliyorum seni zor bir durum, yeni ev aldiniz ama hicbirsey kolay olmuyor ki canim. Allah bir kapiyi kapar, digerini acar. Sen icini ferah tut.

Kizlar esim aradi, isten cikmis benim daha yemegim yok. Öptüm sizi, sonra devam ederim yine. Görüsmek üzere...

Hadi gözün aydin canim, güle güle kullanirsiniz insallah.

Filiz cim sıkma canını ya işte iyi bir dr denk gelmek bazen mümkün olmuyor.çok geçmiş olsun canım..

sibelcim sağol canım benim :)) yağız nasıl sen nasılsın işle ilgili sıkıntıların ne durumda tatlım

Çok şükür canım Yağız iyi.Benim işlerde halen aynı durumda birşey olacağı yok.İş bakıyorum bir yandan da.

Buluşma bana uyar Gülşah'cım.Evlilik yıldönümün içinde bence bir yer ayırt başbaşa gidebileceğiniz adada prenses koyu diye bir yer var.Çok hoş bir yer istersen sana linkinide atabilirim.Odaya yemeklerinizide getirtebilirsiniz başbaşa deniz manzaralı :89: Hediyeden çok daha güzel bence başbaşa birlikte vakit geçirmek şöle romantik romantik

Doktorla konuştum bu arada. Zitromax 15ml'lik antibiyotik şurup verdi. Öksürüğü içinde Actidem verdi. KAyınpederim alıcak 3 gün kullanıcak bakalım geçer inşallah :44:

Kuzuma geçmiş olsun umarım iyi gelir bu ilaçlar.

Bir güzel uyku çekmişsin ohhh,iyi gezmeler Nuran'cım.

Tülaycım çok gelenin gidenin oluyor seninde kolay gelsin valla.Afferin selinimde cümle kuruyor demek.

Hayırlısı olsun hakkında tatlım.Rabbim bir kapıyı kapar bir kapıyı açarmış..Hiç kafana takma.

Gelicem inşallah canım az önce konuştuk ama tekrar konuşuruz haftasonuna doğru.Pazarada gidebiliriz.Nasıl olsa araba bende istediğin yere götürürüm

Filizcim Doruğun önemli bişeyi yokmuş çok sevindim.Umarım bu doktordan memnun kalırsın.

öyle sibelcim ya bu aralar görümcede taşınıcakya o yü<den gelen giden eksik olmuyor.ne yapalım sağlık olsunda..selinimde kendi çapında epey bişeyler söylüyor.yağızımda iyiyimiş.hazır araba varken cnm çık gel antalya ya :))

Sibel ve Tülay, sagolun kizlar. Icim cidden cok rahatladi.

Olvarit yazmisim yukarida ya, nereden ciktiysa...Otriven muhabbeti yapmistik bir Tuba'yla. Kafam bu aralar pek iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…