2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam cnm tebrikler arkadaşına...insan böyle zamanlarda yanında olamayınca çok üzülüyor gerçekten..
Dağhanda mısır yemeyi çok seviyor anası kılıklı...Bende mısırın her haline bayılırım doğrusu...

Selam Pınarcım,Defnenin iyileşememiş olmasına çok üzüldüm,inşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir kuzuma...

dün gece gelemedin demek,neyse perşembeyi kaçırma bari..

İnşalalh cnm bizde tanışmayı isteriz gelirsen görüşürüz inşallah..

Geçmiş olsun Sibelcim..Kız sırf Tuba ya kahvaltıya gitmek için gelmedin dimi ahahaha.. Neyse perşembeye bahanen yok bekliyoruz,

bigünde bana gel beklerim...:)

Çok sağol cnm...

Boşver cnm iyi yapmışsın yatmakla,inşallah perşembe uyurda senin kuzu sende rahatlıkla gelirsin.
Demek evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor,aklımda hiçbişey yok ama bize yakın güzel bir iki yer biliyorum yemek için tavsiye edebilirim..Bide arkadaş internetten isim yazılı gömlek yaptırıyormuş ona bak istersen birde..
Buluşma için bişey diyemicem cnm biliyosun nasılsa ekimiz herdaim hazırıız hani hep öyle oluyoya
Ama benim aklımdaki kızalrlada konuşmuştukya nurtende bu seferde bende toplanalım.Gün olarakda pazar olsun diyodu kızlar,bu hafta öbür hafta farkketmez siz ayarlayın bana haber verin..Zaten burdanda takip ederim..

Ohh yine gezme var desene...hemde evde uyutup gideceksin süpermiş valla...

seninkiler ne güzel birbirlerinden öğreniyolar herşeyi,zor oluyor ama iki çocuğu bi arada büyüttün ne güzel Birsen!!

off çalışırken misafir cidden zor oluyor Allh kolaylık versin keşke gelenlede biraz anlayışlı olsa yardımcı olsalar...kendinede vakit ayıramıyosun çok kötü bi durum...

Ne oldu zilliye acaba uykuları filan kaçıyor,,nasıl uyudu acaba geri..Merak ettim.. ?? Evini süpürebildinmi barii??

Haftasonu planlarıda yapılmış Sibelle ohh iyisiniz valla..

Doktor işine sevindim cnm,inşallah bu sefer uzun süreli devam edersiniz..Dorukda iyiymiş sevindim,Face de resmini gördümde bayıldım resemn yaa..saçları çok güzel olmuş...maşallah..

Ohh hadi güle güle kullan cnm..

Maşallah yaa Doruk'a demek 200 kelime süper ..Aferin demekki o erken dillenenlerden...

Uyku sorununu çöözdünüzmü bari cnm,bizimki hala aynı durumda..Ne olacak bilmiyorum..

Selamlar herkese,

Artık gecelerin kadını olduk sanırım.Yapacağımız bütün işleri gece yapmaya başladık çocuklar doğduğundan beri...Neyse canları sağolsunda..

Dün gece iyice kötü oldum Dağhanda sağolsun saat 2 ye kadar 3 kez uyandı en son yanımıza aldık.Ben iki üç defa boğuluyomuş gibi oldum uykuda,nefesim kesildi,sanırım boğaz enfeksiyonundan dolayı öyle oldu,,faranjit olmuşum zor bi gün geçirdim,Dağhan benimle oyna diyor,halim yok,anlamıyor..Neyse uyuyup uyandıktan sonra attım arabaya doğru doktora..kimsede yoktu malum saat 4 olunca hemen girdim doktorun yanına tabii bizimki çığlık çığlığa onu götürdüm zannetti..Doktorda bakıyo gülüyo..:) boğaz enfeksiyonu dedi,faranjit,benim pek bi meşurdur zaten bu hastalığım..Ama verdiği ilaçların bana iyi geleceğini sanmıyorum,soğuk algınlığı için bi hap ve şurup vermiş..Bide bana soruyo ateşiniz varmı diye,ben ne biliyim doktor olan sesin baksana dicektim delimi ne yok dedim..Dağhanın aşısınıda yaptıracaktım yokmuş orda sabahtan diğer sağlık ocağına gideriz belki..Ordan markete geçtik,meyve sebze aldık biraz..Ve tabii eve geldik..Hastalıktan heralde ayy fena yyoruldum bi de Dağhanla olunca in bin 10 kere kemer bağla çöz üff yanii..

Akşamda babasıyla dururken bi duş alıyım dedim arkamdan ağladı varmı böyle bişey yaa,sonrada babasının kucağında uyumuş saat 8 de,baya tühlendim muhallebi yemeden uyudu diye,ama karşı komşumun kapıyı tıklatmasıyla uyandı bizimki..Hemen yaptık muhallebisini ama nasıl ağlıyor heralde kolu uyuşmuş termi kaldı ne??baya ağladı o ara amcası geldi biraz keyfi yerine geldi,sonra da uyutamadık ki uyutalım.Tabi yine iş başa düştü ve anıl müziğiyle uyuttu sağolsun..Bende kocama mükafat meyve tabağı hazırladım,şimdi keyifteyiz.

Hepinizi öptüm kızlar..

Tekrar iyi geceler...

Bende gece kusuyum bugün canim, öglen bayagi almisim uykumu. Ve sanirim bende de grip baslangici, bol bol c vitamini bitki caylari ictim, umarim hafif atlatirim. Ödüm patliyor hastalanacagim diye...

Konusma konusunda, evet bayagi iyi Doruk canim. Ne demek istedigi her zaman anlasilmiyor bazen ama genel olarak yanlis yaptigini farkederse, düzeltiyor birkac gün icinde. Resimli kitaplarla hasir-nesiriz biz dogdugundan beridir. Birde merakli konusmaya, kesfetmeye. Böyle gider insallah. Bende erken konusmusum, esimde. Ve babasi inanilmaz geveze. Sanirim, babasina cekmis.

Saclari demissin...Cok seviyorum ben uzun halini, elimden gelse hic kestirmem ama saglikli olan, belirli araliklarla kestirmek tabiki...

Ferda'cigim, ayrica cok gecmis olsun. Umarim korktugun gibi seyretmez faranjit. Cok zor oluyor hasta bir halde cocuga bakmak.
Uyku sorunu demissin birde. Maalesef hala sallayarak uyutuyorum. Gece uyanmalarida bu aralar sIk oluyor hasta oldugundan. Normal zamanlarda ise, pek belli olmuyor. Bazen deliksiz sabahaca 10 saat uyudugu oluyor, bazen gecenin bir yarisi kalkip oyun istiyor. Bazende sadece susadigi icin kalkiyor ve suyunu icip yatiyor. Artik birseyler otursun, sorun olmasin istiyor insan. Devamli süren istahsizlik, uykusuzluk gibi sorunlar, cok geriyor beni ve haliyle hepimizi.
Böyle taksit taksit oldu yazmak ama kafam iyi degil bu aralar pek, unutuyorum ne yazacagimi...

selam kızlar tüm bebişlerimize geçmiş olsun aman dikkat edelim ya bi hasta oluyorlar antibiyotikler iğneler şuruplar hem onlar hem biz mahvoluyoruz gerçi ne kadar dikkat etsekte alıyorlar işte bize gelince Türkiz daha iyi bugün ama hala burnu tıkanık ve hırlıyor.çok öptüm herkeside bide çekilişte bende varım yazarsanız sevinirim

kızlarr selammm harika bi gün gecirdim :)

sultanahmet,gülhane,eminönü gezisi yaptık süperdi valla habire nereye gidicez diye düşünüyor ayağımızın dibi halbuki, ama nezmandır böle gezmemiştim bide oaraların farklı bi havası var acyip keyifli iidi
valla bide topkapı sarayına girebilseydik süper olurdu bendeki şansa bak haftanın bi ginü kapalıymış oda salı günleriymiş sebebide temizlik yapılıyormuş!!!! nere gitsem beni bırakmıyo yahu :)
neyse dediik defnede acayip mutluyudu acayip yürüdü ve yoruldu bol,bol kuş ve kedi sevdi,nimet abladan piyango bileti cekti minik elleriyle, şanslı gelir inş.
ama cektiği bilet bizimkilerle karıştı hangisi onun hangisi benim hangisi eşimin bilemiyoruz
ayyy bende biletlere dalmışım o arada bi mikrofon burnumun ucunda!! cine5'röpörtaj verdim! para büyük ya hayallerimi falan sordu ama okadar heyecanlandımki bide eşim abuk subuk gülüyo falan off ta fiyaskoydu valla umarım yayınlamazlar :) gerci hiiiic bakmadım akşam haberlerine.

filizcim doruğa gecmiş olsun neyseki iyi durumdaymış bide yeni doktorunuzdan inş. memnun kalırsınız canım ya.
pınarcım defneyede gecmiş olsun ilacları yarasıın kuzuya:)
ferdacım sanada gecmiş olsun cnm dikkat et kendine..

kızlar ya faceye giremedim sizdede öylemi acaba bi tuhaflık var acılmıyor!

Son düzenleme:
Iyi Geceler Esra'cigim, burun sprayleri ise yariyor gercekten burun tikanikligina. Türkiz icin, kullanmiyorsan, aklinda bulunsun canim.

Kizlar, ben bu gece öykü yazma moduna döndüm yine. Bir öyküm bitti az önce, ham haliyle paylasmak istiyorum sizinlede. Yarisma icin uygun mu acikcasi bilmiyorum. Ama sanirim gönderecegim düzelmeleri yaptiktan sonra. Nihayetinde sadece kendimi rahatlatmak icin yaziyorum, yarismaya sartlanmak istemedim. Face'deki sayfaya da eklerim birazdan, okumak isteyen arkadaslar vardi. Buraya eklemek istemedim, malum herkese acik bir platform. Face kayitli olmayipta okumak isteyenler olursa, özelden postalarim belirtirlerse. Her türlü kritik benim icin önemli. Hosunuza gitmeyen yerleri belirtirseniz, cok sevinirim. Görüsürüz yarina. Simdi gercekten ciktim.

hadi hemen birer tane daha bu ara burnuma bebek kokuları geliyor
valla yeni bi sendroma dah girdik inşallah çabuk atlatırız aman dikkat et ben pazar günü Türkizi yanımda düşürdüm konsola çıkmış yatak odasında ben tutana kadar bi hopladı kafa üstü çakıldı 2 saat ağladı kafası alnından delinmiş zaten gripti oda tuz biber oldu nasıl üzüldüm ama elimdende bişey gelmedi inşallah atlatırız çabuk canım ya.

sohbetlere başlamışsınız hayırlı olsun bende katılmak isterim ama benim kızdan vakit bulurum inşallah bu saate anca geliyorum face de devamlı açık fırsat bulunca bakıyorum hemen
canım geçmiş olsun dişe başlamışsın iyide yapmışsın ben çok ağrı çektim bu kanal tedavilik dişimden ondan anlıyorum seni.Zeynebinde başını gördüm çok geçmiş olsun
sağool canım keyif içindeyiz bu ara Allah bozmasın.
Senide bekliyoruz yollara hatta buluşuruz inşallah pendikte süper olur.Malum ben fazla uzağa gidemiyorum kociş göndermiyor

Nurten, sagol canim. Ayrica, keyfini cikartmissin Istanbul'un ne güzel. Topkapi Sarayi'na her gittigimde, benim yolum Arkeolojiye kayiyor ve bitiremiyorum maalesef orada gezmeyi. Inanilmaz büyüleyici bir mekan...
Ayrica insallah ugur getirir Defne'nin minik elleri size ve zengin olursunuz canim. Herseyden önce, gönül zenginligi olsun tabi.
Ben Face'e girebiliyorum ama gönderi yayinlayamadim. Sanirim belli bir limitten sonrasini kabul etmiyor sayfamiz. Neyse saglik olsun diyelim.

Allah Allah alıntılarımı almadı anlamadım
Kıvılcım Filizim burun spreyi kullanıyorum çok iyi geliyor haklısın oda olmasa zaten bide dün gece viksledim 2 -3 kez terledi değiştirdim üstünü oda iyi geldi şimdide yatmadan şurup içirdim bide sprey inşallah uyanmaz.
Yazdığın yarışma için olan öykünü merak ediyorum inşallah kazanırsın.
KNK cım güzel bir g,ün olmuş salı günleri müzeler kapalı oluyor canım zaten baya gezmişsin Topkapıda yarım kalırdı 4 saat sürüyor nerdeyse heryeri gezersen.Senin adına sevindim insan arada farklılıklar arıyor bende geçen Tuzla piyade okuluna götürdüm çocukları çok heyecanlıydı tanklar silahlar falan çok hoşuma gitti
Böcekçim-Ferdam canım geçmiş olsun faranjit olmuşsun limon birebir tavsiye ederim banyo keyfi artık bizlere uzak bu arada
Herkesi öpüyorum bi duş alıp yatayım sabah zor oluyor bide üşütüyorum 7 de iş başı var iyi geceler kızlar.
Gülhan gelmiş dünürüm bişey konuşmuştuk ben netten halledemedim Türkiz de hasta olunca gidemedim perşembeye kadar ok. diyorum anlamışsındır heralde.Borayıda çok öptüm canım
Şu çekilişede benide katın unutmayın

günaydınlar herkese

filizcim doruğa geçmiş olsun tatlım şükür ki önemli birşeyi yokmuş doktorunuzunda ilgili olmasına sevindim canım

tubişim sağol canım vakit bulursam gideceğim evine:))

sibelcim ikimizinde işi stresli umarım kalbine göre rahat bir iş bulursun

benim çekilişten haberim yoktu pınarcım sağol söylediğin için şekercim benide yazarsan sevinirim ne zaman yapılıyor çekiliş

Ekledim canım

Sağolasın canım ya ilaçlar ilk günden iyi geliyor sanki. Bu sabah öyle çok fazla öksürmedi. 3 gün kullanıcaz zaten. İyi gelir inşallah

Ooo kızı evde uyutup gidiyosun he iyiymiş valla :44:

Afferim akıllı kuzuma benim

Öyle canım ya inan akşam eve gittim yatana kadar kıçımı koltuğa koyamadım

Arkadaşın doğum yaptı mı bu arada nasıl kuzu :44:

yetişemiyorum size mayıs anneleriii

Hızlıyızdır biz katıl aramıza

Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Banu'cum

Onların uyumasını beklersek tüm işler kalır valla kuzucum. Sen işine baksaydın

Sağolasın canım perşembe gelirim kısmetse. Evet ya başladık iyi geliyor gibi inşallah

Selam Filiz'cim. Çok sevindim iyi bir doktor bulmanıza. İnşallah bu doktordan memnun kalırsınız. Önemli birşey olmamasına da çoks evindim. Canım benim ya bacaklarını dövüyor he. Akıllı kuzum benim

Geçmiş olsun dileklerin için de çok tşk ederim canım

kızlar annem mutfaktaki yemek masasını bana verecekmişşş çok sevindim 1-2 senellik masa masam yoktu...almakta istemiyordum....yeni ev olursa diee çok mutlu oldumm

Çok sevindim Birsom güzel günlerde kullan canım

Kuzuma geçmiş olsun umarım iyi gelir bu ilaçlar.

Sağolasın bacım

Selam Pınarcım,Defnenin iyileşememiş olmasına çok üzüldüm,inşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir kuzuma...

dün gece gelemedin demek,neyse perşembeyi kaçırma bari..

Sağolasın canım daha iyi olacak inşallah

Geçmiş olsun canım ya faranjit benimde çocukluğumdan beri çektiğim hastalıktır. Ve malesef kesin bir tedavisi yok. Bende hasta oldum dünden beri. Aynen boğazım fena ve burnum da akmaya başladı

Ateşin var mı diye soruyor birde ne ilgili doktormuş tövbe tövbe

Çok geçmiş olsun canım sizede. Biran önce düzelir inşallah kuzular

Sağolasın canım

Ohhh süpermiş valla. Ne güzel gezmişsin imrendim. Kız meşhur mu oluyosun yoksa

Hadi bakalım güzel kızımın parmakları uğurlu gelsin inşallah size

Aaa ekle canım ya merak ettim bekliyorum

sağool canım keyif içindeyiz bu ara Allah bozmasın.
Senide bekliyoruz yollara hatta buluşuruz inşallah pendikte süper olur.Malum ben fazla uzağa gidemiyorum kociş göndermiyor

Tamam canım bi atayım acemiliğimi buluşuruz sık sık

günaydınlar herkese

Günaydın BAnu'cum

Herkese günaydınlar kızlar

Akşam eşim aldı sağolsun. Gerçi küsüsz kendisiyle pazartesi akşamdan beri ama iyi oldu beni alması. Yemek yedikten sonra evimize geçtik. Ben hemen ütülere giriştim. Yeni çamaşır yıkadım astım. Bulaşık makinası boşalt orayı çamaşır sula, burayı çamaşırsula derken saat 11 oldu. Aldım Defne'yi yattım ama belim fena ağrıyordu artık.

Zaten dünden beri burnum akıyordu. Bu sabah iyice akmaya başladı. Hapşırıyorum sürekli. Hasta oluyorum heralde

Sabah ta Defdoş'u bıraktım uyudum kayınvalidemde biraz. Geldim kahvaltı ettim şimdi işlerime gömülüyorum.

Kolay gelsin herkese

Son düzenleme:
günaydın kızlar naıslsınız....
banu cumm gğnaydınlar.............

pınarcımmm günaydınnn sende ben gibi hergün temizlik yapmasak bide maşaır suyuyla bir eyrimiz eksik kalacak.eşim geçen akşam diyorki seni psikoğa götürcem hayırdır nolduki dedim ya bir insan her gün bütün evi siler süpürürmü normal değil senin durumun diyor..bende amannn boşver hayatta ne normal ki ben olayım dedim:)) hımmm eşinnle de barışırsınız ya:)

selam kızlar
dün akşam gelemdim gezmden geldik hanzadeyi doyurdum yemegi hazırladım okuncak bi şeyler vardı onları okudum eşim geldi hanzade baba adda dedi yemegi yiyip dışarı cıktık dolaştık film aldık geldik hanzade uyudu biz film yerine dizi izledik tabi ben izlerkene uyumusum
sabahta kalktık kahvaltı faslını gectik hala pijamalı duruyorum:26:
mutfakta dünden bişiler var kahvaltı bulaşıkları var
ve hiççç bişi yapmak istemiyorum
neyse az takılayım gelir belki istek

pınar cım evet dün yaptı çok tatlı bir kızı oldu.ama bizim bebiş kardeşimin bebiş hala gelmedi sanırım yeri rahat.sanırım hafta sonuna doğru 2.kz hala olucam evimizin ilk erkek bebişi olucak.

tülaycım naber canımmmm aramışsın yerimde değildim hat bozuk arama yapmıyor telefonum şimdi denedim

çekiliş yapılmış bana filizcim çıkmış adresini bekliyorum özel mesajla canım

Son düzenleme:
aman cnm dikkat et sende kendine,, Dağhanda kitaplarla çok ilgili ama o kadar geliştiremedi konuşmasını idare ediyor yani...

Uzun saçlı erkek çocuklarına bayılıyrum bende,Dağhanında uzadı saçları ama gözüne giriyor önleri aldırıcaz biraz...

Sağol cnm ..a.s.

Sizede çok geçmiş olsun cnm...

ohh iyi yapmışsın nurten valla,gezmek ne güzel geliyor insana,demek biletlerde alındı hemide meşhur oldun kız önceden deseydin izlerdik valla tühh kaçırdık :))
temizlik muhabbetinede çok güldüm hee... :))

Çok sağol cnm denicem limonu ...

Ayy sorma bekarkende daha doğrusu çocukkende hep boğazlarım iltihaplanırdı şimdide her kış faranjit olmadan geçmez bana...cnm doktora kızdım ama bi ilaç vermişti sanki iyi geldi sana adını veriyim istersen...

Ohh akşam akşam baya işler yapmışsın helal valla..aslında bene kalksam iyi olur dağhan uyurken nereyi temizlesem acaba çamışır suyuyla..bu arada bişey itiraf edicem yıllardır kendimi domestosla kandırmışım temiz diye,ama asıl sulu olanların üstüne yokmuş yeni farkettim,onlar çıkalı sulu olanı bırakmıştım geri dönüş yaptım valla...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…