2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülhann iyi geceler cnmm:KK16:

tuba bende buraya gelmiyo diye yazdım zati görünce dayanamaz illa yazar altında kalmaz bunun :KK70:

ahhahah gülhan oda uyuyor valla oda olur :)

Son düzenleme:
ay iyi güldüm :KK70: valla güzel oldu kizlar :KK70:

gülhancim valla o ilham cok oynak bişey cikti :KK70: bi geliyor bi gidiyor,duygularimla oynuyor :KK70:DDDD artik sevmeyecegimm bütün kabaht benimmm :KK76:

hülyacim gazan mubarek olsunnnn :KK70:

ferdacim hadi sende git dinlen canim :) minoset içebilirsin biliyorsun..gerci artik tüm ilaçlari içebiliyormussunuz..pinar öyle demişti yanlış hatirlamiyorsam..iç ilacini git yat sicacik :)

nurtenimmmmm lütfen o lafi face'de söyleeee :KK70: sanada kocaman mucksssssssss

gelmeyenlere ceza düşünün yarin için :KK70:DDDD

bende kacayim şaşi oldum iyice :KK70: mucksssssssssss kocamannnnn :KK16: :KK54:

sana kolay gelsin hülya dualarım seninle:KK1:
ayy valla emzirenler zor durumunuz yaa Allahtan o yok bende eger oda olsa hanzadeyi kanguru gibi karnıma dikmem gerekirdi:KK9:
buarada özlem nerelerde uzun zamandır sesi cıkmıyor

herkeze iyi gecele azcıkta kitap okuyup uyucam yarın görürşüzzz

saolun kızlar valla zor olacak ama artık bi yerden başlamam lazım yeter bu kadar benide kuruttu iyice zaten pek bir faydası kalmadı memenin bomboş çekip duruyor...

ben kaçar malum savaşa hazır ve nazır olmalıyım :)):KK52:

İyi geceler tatlı uykular kuzularada sizede :KK71::KK71:

uyandı bile ağlıyorrr bye
hadi kolay gelsin cnm inşalalh başarırsın...iyi geceler...
Tuba senın su ılham bı takılı kalmadı sende bee.Annem bekarken hadı toz alalım derdı bende anne ılham gelmedı gıyıp dururdum.Senınkıde o hesap desene.

Kızlar Bora kıpırdak bı vazıyette ben kacar.Hepinızı öptum.İyi geceler.Ferd,tUBA,fILIZ Bu konuyu aktıf ettı ve cok destek verdı.Cok ta ıyı oldu.Ayrıca tesekkurler kızlar.
ne demek cnm cidden güzel oldu hadi sanada iyi geceler...
:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: ay semraya etli butlu dedi ayyyyyy :KK70:DDDDDDDD

nurten bunu face'de söylesene :KK70:DDD semra buraya girmiyor :KK70:DDDD
çok hoşuna gitti dimii,kız tuba alemsin heee...:))
yedim valla ferda, kutlay cok sever görsen koli almış dolabı ac kapa gözüme ilişiyo sürekli aslında sevemde ama iyi geldi şimdi :)

hülyaaa arkandayız bacımmm allah yar ve yardımcın olsun :)

hadi yaa,Anılda sever ama biz tencere tencere puding yaparız beyfendiye kakolu..bende kakolu sevmem oturup yer hepsini..:) Danette dişinin kovuğuna gitmez benimkinin...:)):KK9:

Neyse bende yatıyım o zaman kızlar,Dağhan uyurken bende uyuyum biraz fenayım çünkü..bi parol içicem şimdi Tubacım minoset yok evde...Herkese iyi geceler.. hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz...a.s.

ay iyi güldüm :KK70: valla güzel oldu kizlar :KK70:

gülhancim valla o ilham cok oynak bişey cikti :KK70: bi geliyor bi gidiyor,duygularimla oynuyor :KK70:DDDD artik sevmeyecegimm bütün kabaht benimmm :KK76:

hülyacim gazan mubarek olsunnnn :KK70:

ferdacim hadi sende git dinlen canim :) minoset içebilirsin biliyorsun..gerci artik tüm ilaçlari içebiliyormussunuz..pinar öyle demişti yanlış hatirlamiyorsam..iç ilacini git yat sicacik :)

nurtenimmmmm lütfen o lafi face'de söyleeee :KK70: sanada kocaman mucksssssssss

gelmeyenlere ceza düşünün yarin için :KK70:DDDD

bende kacayim şaşi oldum iyice :KK70: mucksssssssssss kocamannnnn :KK16: :KK54:
o coktan görmüştür meraklanma sen :) iyi geceler sanada :KK16: bizimkiler oku oku bitireicek alışılmıştı 2sayfa gecmiş okumaya..
herkeze iyi gecele azcıkta kitap okuyup uyucam yarın görürşüzzz
iyi geceler cnm:KK16:
hadi kolay gelsin cnm inşalalh başarırsın...iyi geceler...

ne demek cnm cidden güzel oldu hadi sanada iyi geceler...

çok hoşuna gitti dimii,kız tuba alemsin heee...:))

hadi yaa,Anılda sever ama biz tencere tencere puding yaparız beyfendiye kakolu..bende kakolu sevmem oturup yer hepsini..:) Danette dişinin kovuğuna gitmez benimkinin...:)):KK9:

dimi ya bizimkide 2tane birden yiyo zaten :) ayy o pudig olayı bizdede vardı bi ara bıkıştım valla bide kurudumu cıkmıyo meler kaplardan! neyseki şimdi danetteye taktı :)

canım gecmiş olsun sanada aslında dağhanın şuruplarından ic soguk algınlıgı varsa iyi gelir cnm.. iyi uykular minik prenside cok cok öpüyorum..

günaydınlar açılışı ben yapayım bugün sizde sohbet koyu ben fazla katılamıyorum bu aralar iki çocukla olunca birde okula yeni başlayan gerçekten kendime ayıracak vaktim kalmıyor kızlar

dün duru patlamış mısır yedi hemde nasıl önüne aldı tabağı çıtır çıtır kuzum yedi biz izledik birde artık ablasından duyduklarını söylüyor oku ata amca acıyor diye dillendiler artık iyice maşallah :)))))
buarada kızlar on yıllık arkadaşım dostum ankarada evlendi ve ben gidemedim çok üzgünüm işler zaten karmakarışık izin alma şansın olmadı :KK43:

Herkese günaydınlar kızlar :KK71:

Ohhh akşam maşallahınız varmış valla kaçırdım çok üzüldüm. Çok trafik olunca eşim vapurla geçti akşam. Tabi o trafikte kayınbiraderim araba ile gelmesi 10 oldu. Defne'de uyku tribine girince gitmeyelim eve dedik. Orda ki netide kapattı görümcem vınn alıcak diye. Kaldım yani öyle. Defne'de erken uyumuş oldu gelirdim ne güzel gıcık oldum. Neyse kısmet perşembeye artık.

Sabahta öksürmekten bir ağladı kuzum. Ağladıkça öksürüyor, öksürdükçe de boğazı acıyor. Mamasını yaptım sıcağa yakın. O iyi geldi boğazına. İçti uyudu. Doktoru arayayım bakalın ilaç falan bişey verecek mi :44:

Bi kahvaltı edeyim buralardayım :KK71:

Banu'cum afiyet olsun kuzuma. Defne'de çok seviyor mısırı. Ne yapacaksın canım ya işten izin alamayınca olmuyor tabi. Sıkma canını. Bi gün ailecek gidersiniz ziyarete :KK71:

pınarcım günaydın canım defneme geçmiş olsun kıyamam ya
sağol canım duruya ilk defa mısır vermiştim beğenmesine sevindim :))) defnemede afiyet olsun çalışınca izin almak zor oluyor dediğin gibi

siz ne güzel buluşuyorsunuz bende yakın olmak sizleri tanımak isterdim kızlar benimde en yakın dostlarım ankara istanbul ve izmirde inşallah istanbula yolum düşerse tanışmak istiyorum hepinizle valla:KK36: :KK71:

Son düzenleme:
ay forumda şaşirdi iyimi :KK70:DDD bi mesaj yaziyorum bakiyorum 2 sayfa atlamiş :KK70:DDD bi ileri bi geri kafasi karişti :KK70:

ama özlemişim cidden böyle laf yetiştirmeyi :KK70:DD iyi oldu bu gün saat işi :KK66:

gülhancim valla yapacak bişey yok..hadi bunlarinki memeye kalkiyor anladikta..bizimkiler neyine kalkiyor inan anlam veremiyorum..diş dicem 16 dişi var..gaz dicem maşaAllah nabucco projesi gibi ne bitmez gazmiş..baska nedir bilemedim ben onu :S şimdide muzigini açtimda sustu gibi..

bengicim benim kiz sirnaşmayi sevmiyor ya..anasi kılıklı :KK70: sıkıntılı ayse kendisi :KK70: yanina yatsam daha beter ciyaklar eminim :KK70:

nurten birsen gülşah nereye gitti ya? sibelde gelecektiiiiii

hülyam valla sohbet sardi ama uykuda sardi beni :KK70: gözlerim hafif şaşilamaya basladi :KK70:DD

Kızlar çok kötüydüm dün akşam lodos beni fena çarptı baş ağrısından gözlerimi açamadım.Cezam neyse razıyım :86:

Neyse bende yatıyım o zaman kızlar,Dağhan uyurken bende uyuyum biraz fenayım çünkü..bi parol içicem şimdi Tubacım minoset yok evde...Herkese iyi geceler.. hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz...a.s.

Ferda'cım çok geçmiş olsun.

günaydınlar açılışı ben yapayım bugün sizde sohbet koyu ben fazla katılamıyorum bu aralar iki çocukla olunca birde okula yeni başlayan gerçekten kendime ayıracak vaktim kalmıyor kızlar

dün duru patlamış mısır yedi hemde nasıl önüne aldı tabağı çıtır çıtır kuzum yedi biz izledik birde artık ablasından duyduklarını söylüyor oku ata amca acıyor diye dillendiler artık iyice maşallah :)))))
buarada kızlar on yıllık arkadaşım dostum ankarada evlendi ve ben gidemedim çok üzgünüm işler zaten karmakarışık izin alma şansın olmadı :KK43:

Banucum afferin akıllı bıdığıma demek ablasının söylediklerini tekrar ediyor.Arkadaşın içinde üzülme,uygun bir zamanda evine ziyarete gidersin.

Herkese günaydınlar kızlar :KK71:

Ohhh akşam maşallahınız varmış valla kaçırdım çok üzüldüm. Çok trafik olunca eşim vapurla geçti akşam. Tabi o trafikte kayınbiraderim araba ile gelmesi 10 oldu. Defne'de uyku tribine girince gitmeyelim eve dedik. Orda ki netide kapattı görümcem vınn alıcak diye. Kaldım yani öyle. Defne'de erken uyumuş oldu gelirdim ne güzel gıcık oldum. Neyse kısmet perşembeye artık.

Sabahta öksürmekten bir ağladı kuzum. Ağladıkça öksürüyor, öksürdükçe de boğazı acıyor. Mamasını yaptım sıcağa yakın. O iyi geldi boğazına. İçti uyudu. Doktoru arayayım bakalın ilaç falan bişey verecek mi :44:

Bi kahvaltı edeyim buralardayım :KK71:

Banu'cum afiyet olsun kuzuma. Defne'de çok seviyor mısırı. Ne yapacaksın canım ya işten izin alamayınca olmuyor tabi. Sıkma canını. Bi gün ailecek gidersiniz ziyarete :KK71:

Günaydın Pınarcım kuzum hala iyi olamadı demek.Dün akşam bende gelemedim siteye,perşembeye inşallah.

Günaydınlar Kızlar,

Amma konuşmuşsunuz dün akşam oku oku bitmedi.Çok kıskandım valla.Akşam okaliptus yağını sürünce bir iyi geldi sızmışım resmen.Perşembeye kısmet inşallah.Bu arada Tubiş yanlış hatırlamıyorsam ceza sana kahvaltıya gelmekti :86: Cumartesi hazır ol geliyorum...

sibelcim sağol canım benim :)) yağız nasıl sen nasılsın işle ilgili sıkıntıların ne durumda tatlım

gunaydın arkadaslarrrr
dun aksamkı muhabbette ortamda cok ıyıydı fakat fazla katılamadım duru da bahsettıgınız gece kalkmaları ve uyku sorunu var fazlasıyla...
zorla 12de uyuttum bı oncekı gece 3:10da uyudugundan uykusuzluktan sızmışım bende yanında, çok yoruluyorum bıde gece kalkınca allahtan dun gece soluksuz uyududa banada ıyı geldı

aklıma gelmısken ferdada döndüğüne gore eksıgımız yok memlekette olan.bı buluşma ayarlıyalım ama herkeze uysun ve herkez gelmeye calıssın...
kuzularımızın ıstanbuldakı arkadaslarıyla kocaman bı resmı olsun ne dersınızz:KK69:
bızde laflarıs cocuklardan fırsat kalırsaaa

buarada persembe gunu evlılık yıldonumumuz ama hıc bısey bakamadım eşim için aksi gıbı bakmaya fırsatta yok ne yapsamkı?
bıraz işlerı toparlıyayım gelırım yıneee
:KK23:

pınarcım günaydın canım defneme geçmiş olsun kıyamam ya
sağol canım duruya ilk defa mısır vermiştim beğenmesine sevindim :))) defnemede afiyet olsun çalışınca izin almak zor oluyor dediğin gibi

siz ne güzel buluşuyorsunuz bende yakın olmak sizleri tanımak isterdim kızlar benimde en yakın dostlarım ankara istanbul ve izmirde inşallah istanbula yolum düşerse tanışmak istiyorum hepinizle valla:KK36: :KK71:

Sağolasın canım :KK71:

Gelirsen mutlaka tanışmak isteriz bizde tatlım :KK71:

Kızlar çok kötüydüm dün akşam lodos beni fena çarptı baş ağrısından gözlerimi açamadım.Cezam neyse razıyım :86:

Ferda'cım çok geçmiş olsun.

Banucum afferin akıllı bıdığıma demek ablasının söylediklerini tekrar ediyor.Arkadaşın içinde üzülme,uygun bir zamanda evine ziyarete gidersin.

Günaydın Pınarcım kuzum hala iyi olamadı demek.Dün akşam bende gelemedim siteye,perşembeye inşallah.

Sağolasın canım ya sanada geçmiş olsun :KK71:

Günaydınlar Kızlar,

Amma konuşmuşsunuz dün akşam oku oku bitmedi.Çok kıskandım valla.Akşam okaliptus yağını sürünce bir iyi geldi sızmışım resmen.Perşembeye kısmet inşallah.Bu arada Tubiş yanlış hatırlamıyorsam ceza sana kahvaltıya gelmekti :86: Cumartesi hazır ol geliyorum...

Oooo sen arabayı aldın tutamayız seni artık :KK9:

gunaydın arkadaslarrrr
dun aksamkı muhabbette ortamda cok ıyıydı fakat fazla katılamadım duru da bahsettıgınız gece kalkmaları ve uyku sorunu var fazlasıyla...
zorla 12de uyuttum bı oncekı gece 3:10da uyudugundan uykusuzluktan sızmışım bende yanında, çok yoruluyorum bıde gece kalkınca allahtan dun gece soluksuz uyududa banada ıyı geldı

aklıma gelmısken ferdada döndüğüne gore eksıgımız yok memlekette olan.bı buluşma ayarlıyalım ama herkeze uysun ve herkez gelmeye calıssın...
kuzularımızın ıstanbuldakı arkadaslarıyla kocaman bı resmı olsun ne dersınızz:KK69:
bızde laflarıs cocuklardan fırsat kalırsaaa

buarada persembe gunu evlılık yıldonumumuz ama hıc bısey bakamadım eşim için aksi gıbı bakmaya fırsatta yok ne yapsamkı?
bıraz işlerı toparlıyayım gelırım yıneee
:KK23:

Canım ya zor valla kuzuları uyumayınca. Allah kolaylık versin var bi sıkıntıları :44:

Ooo kutlu olsun canım şimdiden evlilik yıldönümünüz. Ay şu hediye işi çok geriyo beni de düşünelim fikir veririz sana :44:

Buluşma iyi fikir bencede ama şu aralık ayını atlatsaydık ya bizim aralık ayı haftasonları hep bişiler var. Bu haftasonu doktorlarımız var. Haftaya arkadaşın kınası. Sonraki hafta düğünü. Ondan sonraki haftada benim doğum günüm. Gerçi siz yine planlayın ben kısa sürede olsa katılırım aranıza :KK16:

Bu arada yılbaşı çekiliş listesi son durumu bu? Başlığı görmeyen kaldı mı? Gülşah sen yolsun. Banu sende yoksun canım. Filiz yok. Bursalı Esra , İstanbul'lu Esra yok. Bozon yok. Ceylinim Ayşe yok. Başka kim kaldı ya? Haberdar edelim kızları ayıp olmasın sonra :KK71:

Aynur
Nuran
Birsen
Fulya
Tuba
Sibel
Pınar
Bengi
Gülhan
Tülay
Semra
Esen
Hülya
Hande
Ferda
Nurten
Ayşe (cerencim)
Meltem

Doktorla konuştum bu arada. Zitromax 15ml'lik antibiyotik şurup verdi. Öksürüğü içinde Actidem verdi. KAyınpederim alıcak 3 gün kullanıcak bakalım geçer inşallah :44:

benim çekilişten haberim yoktu pınarcım sağol söylediğin için şekercim benide yazarsan sevinirim ne zaman yapılıyor çekiliş

X