sağol cnm yaa,kış gelince hastalıkta beraberinde geliyor sanırım...Dağhana kayınvalidem ve bakıcı bakacak inşallah,eğer başlamadıysa ki en son başlamamıştı Aynur ablamızla devam edicez yine,haber bekliyodu benden enson..kayınvalidemde zaten kışı burda geçiriyor bakalım bişeyler yapıcaz işte..bengicim canim cok sukur bişey cikmadi ya..kapat artik o defteri..Allahim korusun tüm kuzularimizi..cik cabuk depresyondan :) hiç yakişiyormu senin gibi güleryüzlü,güzel yüzlü birine depresif olmak ciks ciks :)
kiz hijyenik nurtenferda yazmişta konuyu yazmiş..ay yoksa o dami sohbet etmiş benmi kaçirmişim o kismi can havliyle oraya girip ciktim
ferdacim geçmiş olsun canim yaa..demek sana postaladi hastaliği velet..aman dikkat et ya..calişcakmişsin..daghana kim bakacak ozaman?
gülhancim cocugun yemegini hallettin şimdi konusmasinami taktinay cocuk sana yaranamadi gitti şaka bi yana gercekten takilmayin bu mevzuya ya..ugrasilarak yapilcak bişey olduguna inanmiyorum acikcasi..zamanla bülbül olcaklar inşaAllah..3 kilo almanada nasil üzüldüm nasil üzüldüm anlatamam DDD aglayacam şimdi hüngür hügür DD
meltemcim hoşgeldin canim a.s. geçmiş olsun ya ailecek hasta olmussunuz..acil şifalar a.s.
nurancim hoşgeldin canim..hanzadenin maşaAllahi var yabizimkide bütüngün benimle ya..tuvalete bile beraber gidiyoruz
hülyam senle ben cocuk peşinde kaldik galibaiyiki erken uyutmusuz
maşallahh yaa inanamıyorum doğrusu..uyku konusunda çok şükür çok büyük problemlerimiz olmadı bi iki dönem dışında... aman nazar değmesin paşama:) gece yatar 9:30 gibi sabah 7:30 - 8 gibi uyanır bi ağrısı yoksa...
ayy niye bizimkiler böyle diyesimiz geliyor dimi Gülhan..Neden yok uyanıyolar işte...Off kızlar Bora da uyanıyor cok fazla yarım saatten berı 5 dakıkada bır anne dıye seslenıyor.Gıdıyorum dalıyor yıne sıl bastan.Karnı ac deıl Tuba gıbı ne derdı var bılmıyorum.Gece kalkmaları malesef cok fazla artık sayamıyorum ben yat kalkları.
Anneye bağımlılık demıssınız Bora da gecenlerde 15 gun kadar oyleydı karsısındayım yınede anne anne anne cok zor bı durum.Cok bağımlı deıl ama yınede kımseye kalmıyor yemek yemıyor.Bırtek annem olursa oyunla oyalıyor ıste.Bırde Alıye ablamızla.
Valla kızlar çocuğundan çocuğuna değişiyor,maşallah diyim 41 kere benim kız kardeşimin oğlu 10 aralıkta yaşını dolduracak gece bi yatıyor sabah kalkıyor,,,yada en fazla bi kere uyanıyor,,ben anlamadım bizimkiler niye böyle acaba??
bende güya Dağhanı memden kesecektim ama nafile,,hastalanınca yine yattı o iş bizde 2 yaşına kadar devam kararı aldık,neyse zorluğuda yaşıcaz artık başka yolu yok..
Hülya ona neler yediriyodur eminim ama onların uyanması memeden cnm,bağımlılık yanii.. :))
uff o da çok fenaymış cidden yaa...Allah kolaylık versin..
nurancım zormuş hakkaten defne hasta ise öyle yanaşıyo bide istediği bişi varsa ona biile kızıyorum, defnede benden yiyip iciyor gecen annme bıraktım agzına iki lokma pilav sokabildim oda elimle diyor! halbuki ananesine benden daha düşkündür annm varsa yanıam bile uğramaz ama ben olmayına cok garip oluyomuş öyle diyo annnem..
hülya öğlen uykularını gec yatır 2gibi falan illaki alışır yahu! azıcık rahat et sende!
anaaa serrada uyanmış yok ya bugun bi tuhaflık var bunlarda!
meltem defnede öyle 11den önce yatmıyor.. peki kacta kalıyor sabahları?
defneyi beşine aldım arada mutfagı toparladım bide danette yidim! nabucco projesi heeee ayyy koptum yaaa :ay forumda şaşirdi iyimiDDD bi mesaj yaziyorum bakiyorum 2 sayfa atlamiş DDD bi ileri bi geri kafasi karişti
ama özlemişim cidden böyle laf yetiştirmeyiDD iyi oldu bu gün saat işi
gülhancim valla yapacak bişey yok..hadi bunlarinki memeye kalkiyor anladikta..bizimkiler neyine kalkiyor inan anlam veremiyorum..diş dicem 16 dişi var..gaz dicem maşaAllah nabucco projesi gibi ne bitmez gazmiş..baska nedir bilemedim ben onu :S şimdide muzigini açtimda sustu gibi..
bengicim benim kiz sirnaşmayi sevmiyor ya..anasi kılıklısıkıntılı ayse kendisi yanina yatsam daha beter ciyaklar eminim
nurten birsen gülşah nereye gitti ya? sibelde gelecektiiiiii
hülyam valla sohbet sardi ama uykuda sardi benigözlerim hafif şaşilamaya basladi DD
canım sanada melekler gibi uykular olsun... kolay gelsinhoşgeldin canan:)
kızlar sizinle sohbete doyum olmaz yarın okul var malum... hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum bebişlerime melekler gibi huzurlu uykular diliyorum:)
ayy hadi inşallah canım yaaa ağlama krizi tutarsa mecbur veriicen yada uykusundan uyandırıp gezdireceksinki unutsun ayyy zor beee! kolay gelsin cnmsanada tatlı uykular Bengi'cim...
kızlar ben karar verdim bu gece meme bıratırma denemesine girişicem dua edin uyanmasın sabaha kadar sanırım şu an derin uykuya geçti inş 3 defa kalksa ayagımda sallasam tabi ağlama krizlerine girmese başarıcaz inş ....
İyi geceler bengicim öpüyoruz deniz kaanı ve seni..
Valla Hülya bende mööö gibi hissediyorum kendimi!!
ay semraya etli butlu dedi ayyyyyy DDDDDDDD
nurten bunu face'de söyleseneDDD semra buraya girmiyor DDDD