2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar açılışı ben yapayım bugün sizde sohbet koyu ben fazla katılamıyorum bu aralar iki çocukla olunca birde okula yeni başlayan gerçekten kendime ayıracak vaktim kalmıyor kızlar

dün duru patlamış mısır yedi hemde nasıl önüne aldı tabağı çıtır çıtır kuzum yedi biz izledik birde artık ablasından duyduklarını söylüyor oku ata amca acıyor diye dillendiler artık iyice maşallah :)))))
buarada kızlar on yıllık arkadaşım dostum ankarada evlendi ve ben gidemedim çok üzgünüm işler zaten karmakarışık izin alma şansın olmadı :KK43:

Selam cnm tebrikler arkadaşına...insan böyle zamanlarda yanında olamayınca çok üzülüyor gerçekten..
Dağhanda mısır yemeyi çok seviyor anası kılıklı...Bende mısırın her haline bayılırım doğrusu...

Herkese günaydınlar kızlar :KK71:

Ohhh akşam maşallahınız varmış valla kaçırdım çok üzüldüm. Çok trafik olunca eşim vapurla geçti akşam. Tabi o trafikte kayınbiraderim araba ile gelmesi 10 oldu. Defne'de uyku tribine girince gitmeyelim eve dedik. Orda ki netide kapattı görümcem vınn alıcak diye. Kaldım yani öyle. Defne'de erken uyumuş oldu gelirdim ne güzel gıcık oldum. Neyse kısmet perşembeye artık.

Sabahta öksürmekten bir ağladı kuzum. Ağladıkça öksürüyor, öksürdükçe de boğazı acıyor. Mamasını yaptım sıcağa yakın. O iyi geldi boğazına. İçti uyudu. Doktoru arayayım bakalın ilaç falan bişey verecek mi :44:

Bi kahvaltı edeyim buralardayım :KK71:

Banu'cum afiyet olsun kuzuma. Defne'de çok seviyor mısırı. Ne yapacaksın canım ya işten izin alamayınca olmuyor tabi. Sıkma canını. Bi gün ailecek gidersiniz ziyarete :KK71:

Selam Pınarcım,Defnenin iyileşememiş olmasına çok üzüldüm,inşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir kuzuma...

dün gece gelemedin demek,neyse perşembeyi kaçırma bari..:KK66:

pınarcım günaydın canım defneme geçmiş olsun kıyamam ya
sağol canım duruya ilk defa mısır vermiştim beğenmesine sevindim :))) defnemede afiyet olsun çalışınca izin almak zor oluyor dediğin gibi

siz ne güzel buluşuyorsunuz bende yakın olmak sizleri tanımak isterdim kızlar benimde en yakın dostlarım ankara istanbul ve izmirde inşallah istanbula yolum düşerse tanışmak istiyorum hepinizle valla:KK36: :KK71:
İnşalalh cnm bizde tanışmayı isteriz gelirsen görüşürüz inşallah..

Günaydınlar Kızlar,

Amma konuşmuşsunuz dün akşam oku oku bitmedi.Çok kıskandım valla.Akşam okaliptus yağını sürünce bir iyi geldi sızmışım resmen.Perşembeye kısmet inşallah.Bu arada Tubiş yanlış hatırlamıyorsam ceza sana kahvaltıya gelmekti :86: Cumartesi hazır ol geliyorum...

Geçmiş olsun Sibelcim..Kız sırf Tuba ya kahvaltıya gitmek için gelmedin dimi :KK9: ahahaha.. Neyse perşembeye bahanen yok bekliyoruz,

bigünde bana gel beklerim...:)

Kızlar çok kötüydüm dün akşam lodos beni fena çarptı baş ağrısından gözlerimi açamadım.Cezam neyse razıyım :86:

Ferda'cım çok geçmiş olsun.

Banucum afferin akıllı bıdığıma demek ablasının söylediklerini tekrar ediyor.Arkadaşın içinde üzülme,uygun bir zamanda evine ziyarete gidersin.

Günaydın Pınarcım kuzum hala iyi olamadı demek.Dün akşam bende gelemedim siteye,perşembeye inşallah.

Çok sağol cnm...

gunaydın arkadaslarrrr
dun aksamkı muhabbette ortamda cok ıyıydı fakat fazla katılamadım duru da bahsettıgınız gece kalkmaları ve uyku sorunu var fazlasıyla...
zorla 12de uyuttum bı oncekı gece 3:10da uyudugundan uykusuzluktan sızmışım bende yanında, çok yoruluyorum bıde gece kalkınca allahtan dun gece soluksuz uyududa banada ıyı geldı

aklıma gelmısken ferdada döndüğüne gore eksıgımız yok memlekette olan.bı buluşma ayarlıyalım ama herkeze uysun ve herkez gelmeye calıssın...
kuzularımızın ıstanbuldakı arkadaslarıyla kocaman bı resmı olsun ne dersınızz:KK69:
bızde laflarıs cocuklardan fırsat kalırsaaa

buarada persembe gunu evlılık yıldonumumuz ama hıc bısey bakamadım eşim için aksi gıbı bakmaya fırsatta yok ne yapsamkı?
bıraz işlerı toparlıyayım gelırım yıneee
:KK23:

Boşver cnm iyi yapmışsın yatmakla,inşallah perşembe uyurda senin kuzu sende rahatlıkla gelirsin.
Demek evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor,aklımda hiçbişey yok ama bize yakın güzel bir iki yer biliyorum yemek için tavsiye edebilirim..Bide arkadaş internetten isim yazılı gömlek yaptırıyormuş ona bak istersen birde..
Buluşma için bişey diyemicem cnm biliyosun nasılsa ekimiz herdaim hazırıız hani hep öyle oluyoya :KK9::KK66:
Ama benim aklımdaki kızalrlada konuşmuştukya nurtende bu seferde bende toplanalım.Gün olarakda pazar olsun diyodu kızlar,bu hafta öbür hafta farkketmez siz ayarlayın bana haber verin..Zaten burdanda takip ederim..

günaydın kızlar
ayy bir yatmısım sabah 6 ya kadar deliksiz söylemesi ayıp:KK64:
sabah 6 da süt verdim kıza içmedi sıpa 7 dede agaya dikildi
babayla oynadılar ben 1 saat daha yattım
bugun apartman oturmamız varmıs
hanzadeyi uyutup bebe fonu alıp inicem
şimdi yemegimide hazırlayım hanzadenin corbasınıda yapayım gezme dönüşüne hazır olsun

herkeze iyi haftalar iyi işler :82:
Ohh yine gezme var desene...hemde evde uyutup gideceksin süpermiş valla...

merhaba kızlarrr.....ben geldim akşam çıkmak zorunda kaldım....annem erken yatınca yat yattt diyip durdu kotamda az olduğundan çıktım...aksam kuzularımla yattım tek annem kaçt yatak odasına çok şükürkuzularımda bağrışmadı....

bu arada konnuşma mevzusu dönmüş....benim ömer hala anlamsız cümleler kelimeler kuruyor ben aanlamıyorum ali anlıyor...baba yı bildikleri halde dede diyolar babasına
aliş cümle kuruyor....dün yer sildiğim kovanın içinine oturmuş anne düştümm diyor bende ömer genelde suyla oynadığından ömer diyee bağrıyordum...aqma alişin:KK42: popoyu gördüm...anne ya baba gitti diyor...ama genelde işine gelince konuşuyor....bende oralı değilim....ömerde alişten öğrenir sanırımmm

şimdilik kaçıyorum annemi biliyorsunuz lay layyy yaparr şincikk

seninkiler ne güzel birbirlerinden öğreniyolar herşeyi,zor oluyor ama iki çocuğu bi arada büyüttün ne güzel Birsen!!

kızlar merhabalar.kıskandım valla o kdar çok konuşmuşsunuzki..(( bende katılmaya çalışırım bundan sonra tabi m,safirden başımı kaldırırram.
banucum maşallah duru prensesime çok şeker oldular bunlar ya..

konuşma konusu geçmiş selin yaklaşık 3-4 aydır epey cümle kuruyor.hatta dün akşam görümcenin eşine memet yattınmı memet uyumuş falan diye cümleler kuruyor. off kızlar ya valla bayramdan beridir hiç misafir eksik olmuyor hergün yemek yap ev topla nevresim yıka topla ütüle fenalık geldi bana selin de hasta olunca çalışıncada yetişemiyorum hiçbişeye valla yorgunluktan iştahım falan sıfrıa indi:KK43:

off çalışırken misafir cidden zor oluyor Allh kolaylık versin keşke gelenlede biraz anlayışlı olsa yardımcı olsalar...kendinede vakit ayıramıyosun çok kötü bi durum...

tünaydin kizlar a.s.

ya 11den beri bu kizi uyutmaya calişiyorummmm..gözleri küçüldü inat etti uyumuyor yaaa..3tane gece bahcesi izledi gene tik yok..yatagindan alsam iyice acilcak uykusu..off napicagimi şaşirdim..güya temizlik yapcaktim bugun..saat 1 oldu be..süpürsemmi acaba belki o arada uyur..oyy oyy yani..

pinarcim gelememene üzüldüm canim ya..inşaAllah perşembe gelirsin :KK66: kizcem antibiotige baslamiş he..ay hadi inşaAllah gecer gider ya..

sibelimmm gel buyur şekerim :KK70: ceza olarak kahvaltini yaninda getircen ama :KK70:DD kız pazara gidelimmi c.tesi? bende ne zamandir gitmedim..ama istersen bana gel..gerçi şimdiden bişey demiyim :KK70: c.tesine yakin konusalim :KK66:

gülşahcim tahmin ettim uyudugunu..valla insanin sinirleri zipliyor bunlarin uykusu bölündükçe..ne oluyor bunlara valla anlamiyorum bende..evlilik yildönümünüz kutlu olsun şimdiden canim :) eksigi neyse onu al :KK70:D yoksa cikilmiyor bu hediye işinden :KK70:

nurancim iyi gezmeler canim :)

birsom hakketen eken ciktin dün ya..sorunsuz bi gece gecirmene sevindim..inşaAllah hep böyle gider tatlim :KK66:

banucum sıkma canini ya..ev oturmasina gidersin bigün inşaAllah..iş içinde hayirlisi neyse o olsun canim ya..

tülaycim Allah kolaylik versin yatili misafir zor oluyor ya :S

Ne oldu zilliye acaba uykuları filan kaçıyor,,nasıl uyudu acaba geri..Merak ettim.. ?? Evini süpürebildinmi barii??

Haftasonu planlarıda yapılmış Sibelle ohh iyisiniz valla..
Selamlar Kizlar,

Dün gece gelemedim, malum oglum cok hastaydi. Aslinda yine firsat yaratabilirdim ama ne bileyim, tadim-tuzum pek yok bu aralar, yatakta döndüm durdum, uykuda tutmadi pek. Tam uyuyacak oldum, bu seferde Doruk sayiklamaya basladi, hepten uykum kacti. Dün, "neden ki!" diye sayikliyor, aglamakli oluyordu uyku arasinda. Nasil dokundu babasiyla bana anlatamam. Esimin, is yerinde gözleri dolmus aklina geldikce. Anlam veremiyor bu haline kuzum. Birde bacaklarini dövüyor, kiziyor onlara yürüyemiyor diye. Neyseki bugün cok cok iyi, iyilesme süreci basladi, birkac gün daha sürer ama hasta hali.
Dün sabah doktorunu aradim, ögleden sonraya randevu istiyorum, hastane raporunu verip, bir muayene ettirmek icin. Sekreter kadin, "gelecekseniz simdi gelin" diyor baska birsey demiyor. "Yahu gelmesine gelirim ama mümkün degil, disarida kar var, otobüsle ve hasta cocukla gelemem. Taksiyle gelme sansim var, ne diye 2 saat icin bir sürü para vereyim, esim ögleden sonra evde olacan nasil olsa" diyorum, dinletemiyorum. "Yarin olsun" diyorum, yarin icinde ayni seyi söylüyor. En sonunda patladim kapadim telefonu. Oysa, daha yeni degistirmistik doktorumuzu ve aslinda fena bir kadin degildi. Ama bir daha asla gitmeyecegim, o salak sekreterle muhatap olmamak icin. Neyse, hastaneyi aradim, acil durumlar haricinde kabul etmiyorlarmis, doktora yönlendirdi beni yine. Oturdum doktor aradim bende, neyse buldum nihayetinde. Bize 40 kilometre uzaklikta bir sehir var. Orada bir kere eczaci bir bayanla epey sohbetim olmustu, cocuk doktorlarindan dert yanmistim. O da beni ismi "Schrabati" olan bir doktora yönlendirmisti. Aklima o sohbet geldi ve ismi zor bela hatirlayarak, doktorun kriterlerine, hasta yorumlarina falan baktim. Herkes 10 puan vermis, cok övmüs doktoru. Esim aradi gelince, sekreteri hemen gelebilirsiniz, aksama kadar acigiz demis. Neyse gittik Doruk uyaninca apar-topar. Adam Filistinliymis. Bizim sansimizda hep Filistin'li doktorlardan aciliyor, dogum yaptigimiz hastanede de stajyer bir bayan doktor vardi, hatta dogumuma da katilmisti. O da Filistinliydi ve Avusturya'dan gelmisti, bu yüzden bayagi samimi olmustuk. Neyse, doktorumuz Türkce'de biliyor bayagi. Cok sicak ve ilgili davrandi. Hatta Dorugun neden sarisin oldugunu falan sordu. Sevdi falan. Tanismamiz icin, özel randevu bile verdi yeni yildan sonraya. Ve, korktugumuz gibi birsey cikmadi. Gayet iyiymis durumu, virüs biraz perisan edip halsiz birakmis. Su kaybetmis ve haliyle istahsiz olmasi normalmis. Burnu icin bir spray yazdi. Olvarit degil ama bu sefer Tuba:KK9: Sonra birde suda eritilip icirilen bir toz. Onu iciremiyorum ama, zorla biraz icirdim ama aglaya sizlaya. Ne yapacagim bilmiyorum. Iste böyle kizlar benden. Toparlaniriz insallah bir an önce...

Diger konularla ilgilide yazacagim birazdan...

Doktor işine sevindim cnm,inşallah bu sefer uzun süreli devam edersiniz..Dorukda iyiymiş sevindim,Face de resmini gördümde bayıldım resemn yaa..saçları çok güzel olmuş...maşallah..

banucuğum cnm valla yoğunum çocuklarla hem iki çocuk hemde ev toplu kalsn diyince...yetişemiyorum..

canan bizim hatunlar hızlıııı cnmm

kızlar annem mutfaktaki yemek masasını bana verecekmişşş çok sevindim 1-2 senellik masa masam yoktu...almakta istemiyordum....yeni ev olursa diee çok mutlu oldumm

Ohh hadi güle güle kullan cnm..

Dün geceki sohbetinizi bir güzel okudum, gelmedigime hayiflandim durdum. Hos gelsemde, bölük pörcük katilabilirdim, birsey anlamazdim ya...

Öncelikle, sohbetten önceki, Dorugu kendi kendine uyutma istegime yaptiginiz yorumlardan ötürü tesekkür ediyorum. Bengi, Erzen, Tuba ve Nuran yazmisti sanirim. Gercekten en kisa sürede birseyler yapmaya calisacagim bu konuda. Sallamak disinda alternatif bulmak sart oldu...

Konusma konusu gecmis, bu konuda sanirim biz bayagi asama kaydettik. Dorugun söyleyemedigi sey yok gibi. 2, 3 kelimelik cümlelerde kurabiliyor. Not ediyordum söyledigi sözcükleri, 200 civari ama aralarda yeni bir sürü seyler cikiyor, artik ipin ucunu kacirdim bende. Yanlis söyledigi bir iki sözcügü düzeltti. Ama bu seferde yeni ögrendiklerini bir garip söylüyor. Örnegin, resime "sepin" diyor. Birde ördek'le ilgili bir sarki bile besteledi. "Okka okka ok..." diye basliyordu sarkisi, simdi ördegi dogru sekliyle söyleyebiliyor ya, sarkiyida buna göre degistirmis.:KK9:

Ayse'cigim, senin "embesil" sözcügüne fena takildim, yazmasam icimde kalir. Ben ilk okul 3'e giderken, annem astim komasi, ardindan da kalp krizi gecirmis, ölü vaziyette hastaneye kaldirilmisti. Beni komsu bir kadinin yanina, kardesimide anneannemlere vermisti babam. Kardesim korkudan konusmayi unutmustu. Bende altima kacirmaya baslamistim geceleri. Okuldaki ögretmenim bana ödevlerimi yapmadigim icin, "embesil" derdi hatta döverdi sürekli. Öyle miydim, tabi ki degildim! Dayagi hak ediyor muydum, tabiki hayir! Ve o siddet, o hakaretler benim yasamimi ciddi boyutta etkiledi. Ve bu ögretmen kadin, cok modern, cok ileri görüslü gecinirdi! Sonradan baska gelismelerde olmustu ama cok uzatmadan, asil demek istedigimi söyleyeyim. Senin onun gibi olmadigini saniyorum ama anlik öfkeyle ve zor kosullarda geriliyor olabilirsin. Ama "embesil" deme bence canim. Hele de babasi öyle geri kafali ve eminim ki despot olan bir adamin, o daha minnacik kizina. Ev ortami kimbilir nasildir? Eminim ki adamla olan sorunuda basin daha fazla agrimadan cözersin.

Tuba'cigim, üstün bir cabayla bizi tekrar kaynastirdin, topladin ya, sana ne desem azdir.

Pinar'cigim, Defdos'da mi hasta. Kiyamam kuzuma ya. Cok gecmis olsun size de...

Bengi'cigim, otistik falan olamaz benim kuzum ya. Zehir gibi bir cocuk o. Konusma mevzusu ayri bir konu bence. Ne kadar bilimsel bilmiyorum ama, gecen Gülhan'la konustugumuzda bu konuya deginmisti. Hizli yürüyen, hareket eden cocuklar, konusma konusunu bosluyorlar. Tamamane beyin loblariyla ilgili bir konu ve eminim ki birden ve cok akici konusur oglun. Doruk 14. ayin sonlarinda yürüdü mesela. Ama konusmaya öyle erken basladi ki. Daha 5-6 aylikti, "hadi gaakin" diyordu bize.

Ferda'cigim, sende uyku probleminden muzdaripsin. Ayni ben diyeyim. Umarim, bir an önce cözersin canim. Hissediyorum, bu gecici bir sorun ve en yakin zamanda düzeltecekler kendilerini.:KK9:

Banu'cugum, ya biraz esnek ol tatlim. Anliyorum seni zor bir durum, yeni ev aldiniz ama hicbirsey kolay olmuyor ki canim. Allah bir kapiyi kapar, digerini acar. Sen icini ferah tut.

Kizlar esim aradi, isten cikmis benim daha yemegim yok. Öptüm sizi, sonra devam ederim yine. Görüsmek üzere...

Maşallah yaa Doruk'a demek 200 kelime süper ..Aferin demekki o erken dillenenlerden...

Uyku sorununu çöözdünüzmü bari cnm,bizimki hala aynı durumda..Ne olacak bilmiyorum..

Selamlar herkese,

Artık gecelerin kadını olduk sanırım.Yapacağımız bütün işleri gece yapmaya başladık çocuklar doğduğundan beri...Neyse canları sağolsunda..

Dün gece iyice kötü oldum Dağhanda sağolsun saat 2 ye kadar 3 kez uyandı en son yanımıza aldık.Ben iki üç defa boğuluyomuş gibi oldum uykuda,nefesim kesildi,sanırım boğaz enfeksiyonundan dolayı öyle oldu,,faranjit olmuşum zor bi gün geçirdim,Dağhan benimle oyna diyor,halim yok,anlamıyor..Neyse uyuyup uyandıktan sonra attım arabaya doğru doktora..kimsede yoktu malum saat 4 olunca hemen girdim doktorun yanına tabii bizimki çığlık çığlığa onu götürdüm zannetti..Doktorda bakıyo gülüyo..:) boğaz enfeksiyonu dedi,faranjit,benim pek bi meşurdur zaten bu hastalığım..Ama verdiği ilaçların bana iyi geleceğini sanmıyorum,soğuk algınlığı için bi hap ve şurup vermiş..Bide bana soruyo ateşiniz varmı diye,ben ne biliyim doktor olan sesin baksana dicektim delimi ne yok dedim..Dağhanın aşısınıda yaptıracaktım yokmuş orda sabahtan diğer sağlık ocağına gideriz belki..Ordan markete geçtik,meyve sebze aldık biraz..Ve tabii eve geldik..Hastalıktan heralde ayy fena yyoruldum bi de Dağhanla olunca in bin 10 kere kemer bağla çöz üff yanii..

Akşamda babasıyla dururken bi duş alıyım dedim arkamdan ağladı varmı böyle bişey yaa,sonrada babasının kucağında uyumuş saat 8 de,baya tühlendim muhallebi yemeden uyudu diye,ama karşı komşumun kapıyı tıklatmasıyla uyandı bizimki..Hemen yaptık muhallebisini ama nasıl ağlıyor heralde kolu uyuşmuş termi kaldı ne??baya ağladı o ara amcası geldi biraz keyfi yerine geldi,sonra da uyutamadık ki uyutalım.Tabi yine iş başa düştü ve anıl müziğiyle uyuttu sağolsun..Bende kocama mükafat meyve tabağı hazırladım,şimdi keyifteyiz.

Hepinizi öptüm kızlar..

Tekrar iyi geceler...

Bende gece kusuyum bugün canim, öglen bayagi almisim uykumu. Ve sanirim bende de grip baslangici, bol bol c vitamini bitki caylari ictim, umarim hafif atlatirim. Ödüm patliyor hastalanacagim diye...

Konusma konusunda, evet bayagi iyi Doruk canim. Ne demek istedigi her zaman anlasilmiyor bazen ama genel olarak yanlis yaptigini farkederse, düzeltiyor birkac gün icinde. Resimli kitaplarla hasir-nesiriz biz dogdugundan beridir. Birde merakli konusmaya, kesfetmeye. Böyle gider insallah. Bende erken konusmusum, esimde. Ve babasi inanilmaz geveze. Sanirim, babasina cekmis.:KK1:

Saclari demissin...Cok seviyorum ben uzun halini, elimden gelse hic kestirmem ama saglikli olan, belirli araliklarla kestirmek tabiki...

Ferda'cigim, ayrica cok gecmis olsun. Umarim korktugun gibi seyretmez faranjit. Cok zor oluyor hasta bir halde cocuga bakmak.
Uyku sorunu demissin birde. Maalesef hala sallayarak uyutuyorum. Gece uyanmalarida bu aralar sIk oluyor hasta oldugundan. Normal zamanlarda ise, pek belli olmuyor. Bazen deliksiz sabahaca 10 saat uyudugu oluyor, bazen gecenin bir yarisi kalkip oyun istiyor. Bazende sadece susadigi icin kalkiyor ve suyunu icip yatiyor. Artik birseyler otursun, sorun olmasin istiyor insan. Devamli süren istahsizlik, uykusuzluk gibi sorunlar, cok geriyor beni ve haliyle hepimizi.
Böyle taksit taksit oldu yazmak ama kafam iyi degil bu aralar pek, unutuyorum ne yazacagimi...

selam kızlar tüm bebişlerimize geçmiş olsun aman dikkat edelim ya bi hasta oluyorlar antibiyotikler iğneler şuruplar hem onlar hem biz mahvoluyoruz gerçi ne kadar dikkat etsekte alıyorlar işte bize gelince Türkiz daha iyi bugün ama hala burnu tıkanık ve hırlıyor.çok öptüm herkeside bide çekilişte bende varım yazarsanız sevinirim

kızlarr selammm harika bi gün gecirdim :)

sultanahmet,gülhane,eminönü gezisi yaptık süperdi valla habire nereye gidicez diye düşünüyor ayağımızın dibi halbuki, ama nezmandır böle gezmemiştim bide oaraların farklı bi havası var acyip keyifli iidi
valla bide topkapı sarayına girebilseydik süper olurdu bendeki şansa bak haftanın bi ginü kapalıymış oda salı günleriymiş sebebide temizlik yapılıyormuş!!!! nere gitsem beni bırakmıyo yahu :)
neyse dediik defnede acayip mutluyudu acayip yürüdü ve yoruldu bol,bol kuş ve kedi sevdi,nimet abladan piyango bileti cekti minik elleriyle, şanslı gelir inş.
ama cektiği bilet bizimkilerle karıştı hangisi onun hangisi benim hangisi eşimin bilemiyoruz
ayyy bende biletlere dalmışım o arada bi mikrofon burnumun ucunda!! cine5'röpörtaj verdim! para büyük ya hayallerimi falan sordu ama okadar heyecanlandımki bide eşim abuk subuk gülüyo falan off ta fiyaskoydu valla umarım yayınlamazlar :) gerci hiiiic bakmadım akşam haberlerine.

filizcim doruğa gecmiş olsun neyseki iyi durumdaymış bide yeni doktorunuzdan inş. memnun kalırsınız canım ya.
pınarcım defneyede gecmiş olsun ilacları yarasıın kuzuya:)
ferdacım sanada gecmiş olsun cnm dikkat et kendine..

kızlar ya faceye giremedim sizdede öylemi acaba bi tuhaflık var acılmıyor!

Son düzenleme:
Iyi Geceler Esra'cigim, burun sprayleri ise yariyor gercekten burun tikanikligina. Türkiz icin, kullanmiyorsan, aklinda bulunsun canim.

Kizlar, ben bu gece öykü yazma moduna döndüm yine. Bir öyküm bitti az önce, ham haliyle paylasmak istiyorum sizinlede. Yarisma icin uygun mu acikcasi bilmiyorum. Ama sanirim gönderecegim düzelmeleri yaptiktan sonra. Nihayetinde sadece kendimi rahatlatmak icin yaziyorum, yarismaya sartlanmak istemedim. Face'deki sayfaya da eklerim birazdan, okumak isteyen arkadaslar vardi. Buraya eklemek istemedim, malum herkese acik bir platform. Face kayitli olmayipta okumak isteyenler olursa, özelden postalarim belirtirlerse. Her türlü kritik benim icin önemli. Hosunuza gitmeyen yerleri belirtirseniz, cok sevinirim. Görüsürüz yarina. Simdi gercekten ciktim.

tutkunum öle valla hamile mi kalsak hakkaten :)
defnede iyi teyzesi bu aralar cok aksi ne kadar zararlık varsa aklına geliyor bide tepelere cıka merakı başladı ki sorma herşeyin üstüne cıkıp oturmak ve orda kalmak sonradanda ayaga kalkmak istiyo! herdak gözümde üstünde olamıyo ve sürekli düşüyo hep biyerleri mosmor geziyo işte, şu 2 yaş sendromu başladı bizimkilerde allah hayretsin :)
hadi hemen birer tane daha bu ara burnuma bebek kokuları geliyor
valla yeni bi sendroma dah girdik inşallah çabuk atlatırız aman dikkat et ben pazar günü Türkizi yanımda düşürdüm konsola çıkmış yatak odasında ben tutana kadar bi hopladı kafa üstü çakıldı 2 saat ağladı kafası alnından delinmiş zaten gripti oda tuz biber oldu nasıl üzüldüm ama elimdende bişey gelmedi inşallah atlatırız çabuk canım ya.

tekrardan selamlarrr a.s.

oyy içim geçti valla yazana kadar..ay cok yavas geliyor gözüme :S bide benim minikte sürekli sayfa büyüyor,bişey okuyana kadar bi saga bi sola git..yoruldum be :KK70:

ay ben enson ne zaman yazmiştim hatirlamiyorum :) cumaydi sanirimm..

c.tesi sabah erkenden anneme gittim..dogumgünüydü..aksama kadar oturduk keyif yaptik..aksamda kuzenime indik..5 cifttik yemekte..2 hamilemiz var :) nisanda geliyorlar inşaAllah :) girgir ye iç geçti :) pazarda serra hanimin yataktan atlama girişimiyle sabahin köründe kalktik hep beraber..erkenden eve geldik..

nasil aksam oldu anlamadim..aksamda erkenden yattik..güzek bi h.sonunun ardindan döndüm mecburiyetlerime :KK70:

bugun keyif yapcam valla..hiiiiiiç temizlik modunda degilim..yarin yaparim belki..canim çok film izlemek istiyor..ama serrayla ne mümkün tabi..artik aksama izlerim inşaAllah :)

bu arada unutmadan bu aksam basliyoruz sohbeteeeeeeeeee :))) 22den sonra herkesi bekliyoruzzzzzzzzzzzz :) kaynatacagizzzzzzz :KK70: :13: :KK48::21:

konularida bugun acicam inşaAllah..hele bi kizcemi yedireyim..hazir zaten hemencik acarim :) :KK28:

mucksssssssssssss hepinizeeee :KK54:
sohbetlere başlamışsınız hayırlı olsun bende katılmak isterim ama benim kızdan vakit bulurum inşallah bu saate anca geliyorum face de devamlı açık fırsat bulunca bakıyorum hemen
selam özledim sizi yaaa
hiç vaktim olmuyorartık eskisi gibi,oğlanda büyünce hiç giremiyeceğim sanırım,neyse cee deyip kaçarım bende:KK9:
dişçiye gittim bugün ufak bi dolgu yaptı,yarın diğer dişime kanal tedavisine başlıyoruz,3 tane çekilecek dişim var 2 sisi 20 lik dişimm off,yanağa doğru yamuk çıkmışlar çekim dedi,ön dişerimide yaptırıcam inş vazgeçmem:KK43: bu arada hiç tanımadığım halde dr.a tam isabet yapmışım,yeni doğum yapmış dr.en iyi ben anlarım seni dede,çok mutlu oldum yavaş yavaş yaparız dedi:)
hayat ağacına baktım da şimdi tanyeli amma kilo almış bee dombili olmuş benim gibi hahahah:KK9:
tubacım buraya da yazıyorum eşimin dersi var akşam gelemem cnm ben :KK5:olmasada gelemeyebilrm zati bende 2 küçük kuzu var çünkü,arada uğramaya çalışlırım,özledim siiz çünkü
esencim anneler geliyormuş,gözün aydın cnm
pınar defnem hastaymış geçmiş olsun cnm
zeynepde akşam ateşlendi yine,aşıdan diyorum ama 1 hafta oldu ne aşısı bu böyle anlamadım,neyse çenem düşmesin yine,kuzular uyurken işlerimi halledeyim azcık,oğlan zati tilki uykusunda offf
canım geçmiş olsun dişe başlamışsın iyide yapmışsın ben çok ağrı çektim bu kanal tedavilik dişimden ondan anlıyorum seni.Zeynebinde başını gördüm çok geçmiş olsun
Sağolasın canım. Bu arada nasıl oldu dizin geçti mi sancısı?

Sağolasın canım ya geçtim çok şükür :KK71:

Vallahi bilmiyorum canım ya nasıl indi nasıl becerdi hala muamma :44:

Sağolasın canım :KK71: Defne aynı valla. Hafif burun akıntısı, birazda öksürük devam ediyor. Ateş falan yok çok şükür :KK71:

Hoşgeldin canım ya özledik valla. Ekle canım resim görelim kuzumuzu :KK71:

Sağolasın canım geçtim çok şükür :KK71:

Hadi Allah kavuştursun canım ya sağlıcakla gitsin gelsin eşin inşallah :KK71:

Ohhh mis yapmışsın heryeri güle güle kirlet canım :KK71:

Valla benim annemlerde öyle canım ya. Kredi borçları var. Babamın pek umrunda değil. Annem hem emekli hem çalışıyor bu yaşında kadın. Zor valla. Allah hepsinin yardımcısı olsun :KK59:

Tatlım hoşgeldin çok keyfili geçmiş bayram tatilin çok sevindim :KK71: Dağhan'ı orda da doktora götürmen iyi olmuş. Babanın içi rahatlamıştır. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Bünyesi öyle demek ki :KK71:

Hoşgeldin canım aramıza. Sık sık katıl bize :KK71:

Bizim doktorumuzda 2 aşı yaptı aynı gün. Ama fiyatını bilmiyorum valla canım :44:

Sağolasın canım yakında katılıcam şoför olarak aranıza inşallah :KK66:

Face'den gördüm resimleri ne güzel oda vallahi helal olsun müdürünüze :KK71:

Afiyet şeker olsun canım :KK71:

Allah kavuştursun canım :KK71:

Ay benim hiç içimde yok öyle iç çamaşırı zevki falan ya. Ver bana mis gibi pamuklu donları giyeyim ohhh :KK9: :KK9: :KK9:

İyi haftalar kızlar muckkk :KK71:

Oyy hadi hayırlısı inşallah canım sağlıkla gelsin kuzu :KK71:

Tubiş'im anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı nice seneler nasip etsin. Selamlarımı ilet lütfen öpüyorum ellerinden :KK71:

Boşver dinlen bugün yarın yaparsın. Keyifli bi haftasonu olmuş bugünde dinleniver.

İnşallah akşam kayınvalidemde kalmazsak katılacağım mutlaka :KK71:

Sağolasın canım :KK71: Ohh iyi bi doktor bulmuşsun sevindim canım. Geçmiş olsun şimdiden :KK71:
sağool canım keyif içindeyiz bu ara Allah bozmasın.
Senide bekliyoruz yollara hatta buluşuruz inşallah pendikte süper olur.Malum ben fazla uzağa gidemiyorum kociş göndermiyor

Nurten, sagol canim. Ayrica, keyfini cikartmissin Istanbul'un ne güzel. Topkapi Sarayi'na her gittigimde, benim yolum Arkeolojiye kayiyor ve bitiremiyorum maalesef orada gezmeyi. Inanilmaz büyüleyici bir mekan...
Ayrica insallah ugur getirir Defne'nin minik elleri size ve zengin olursunuz canim. Herseyden önce, gönül zenginligi olsun tabi.
Ben Face'e girebiliyorum ama gönderi yayinlayamadim. Sanirim belli bir limitten sonrasini kabul etmiyor sayfamiz. Neyse saglik olsun diyelim.

Allah Allah alıntılarımı almadı anlamadım
Kıvılcım Filizim burun spreyi kullanıyorum çok iyi geliyor haklısın oda olmasa zaten bide dün gece viksledim 2 -3 kez terledi değiştirdim üstünü oda iyi geldi şimdide yatmadan şurup içirdim bide sprey inşallah uyanmaz.
Yazdığın yarışma için olan öykünü merak ediyorum inşallah kazanırsın.
KNK cım güzel bir g,ün olmuş salı günleri müzeler kapalı oluyor canım zaten baya gezmişsin Topkapıda yarım kalırdı 4 saat sürüyor nerdeyse heryeri gezersen.Senin adına sevindim insan arada farklılıklar arıyor bende geçen Tuzla piyade okuluna götürdüm çocukları çok heyecanlıydı tanklar silahlar falan çok hoşuma gitti
Böcekçim-Ferdam canım geçmiş olsun faranjit olmuşsun limon birebir tavsiye ederim banyo keyfi artık bizlere uzak bu arada
Herkesi öpüyorum bi duş alıp yatayım sabah zor oluyor bide üşütüyorum 7 de iş başı var iyi geceler kızlar.
Gülhan gelmiş dünürüm bişey konuşmuştuk ben netten halledemedim Türkiz de hasta olunca gidemedim perşembeye kadar ok. diyorum anlamışsındır heralde.Borayıda çok öptüm canım
Şu çekilişede benide katın unutmayın

günaydınlar herkese :KK71:

filizcim doruğa geçmiş olsun tatlım şükür ki önemli birşeyi yokmuş doktorunuzunda ilgili olmasına sevindim canım

tubişim sağol canım vakit bulursam gideceğim evine:))

sibelcim ikimizinde işi stresli umarım kalbine göre rahat bir iş bulursun

benim çekilişten haberim yoktu pınarcım sağol söylediğin için şekercim benide yazarsan sevinirim ne zaman yapılıyor çekiliş

Ekledim canım :KK66:

günaydın banu maşallah duruya ne güzel ya hanzade hiç öyle ıvır zıvır yemiyor tabi yemesi cok iyi degil ama markete gidince hadi al kızım demek istiyorum yanasmıyor sıpa alsam yemiyor:KK76:
arkadasın evlenmiş hayırlı ugurlu olsun sizde inşallah yazın gidersiniz kızlarınla eşinle napcaksın evdeki hesap carsıya uymuyor:26:

günaydın pınarr
aman defnemede bir hastalık geliyor devamını getiriyor kuzum inşallah hemen gecer
p.be akşam mutlaka bekliyoruzz :KK51:

günaydın sibel
p.be senide bekliyoruz
ama akşam dinlendirmiştir o yag seni iyi olmus:26:

ayy canım yaa cok zor gece huzursuz uyku inşallah düzenen biner valla sen haşat oursun
şimdiden yıl dönümünüz kutlu olsun kac sene bitti??:KK3:
ayarlarsın bişi bende genelde son dakka süprizleri yapıyorum yetişemediğimden:KK34:

kuzum antibiyotikmi içicek neyse hemen kesilsin bi daha gelmesin inşallah

Sağolasın canım ya ilaçlar ilk günden iyi geliyor sanki. Bu sabah öyle çok fazla öksürmedi. 3 gün kullanıcaz zaten. İyi gelir inşallah :KK71:

günaydın kızlar
ayy bir yatmısım sabah 6 ya kadar deliksiz söylemesi ayıp:KK64:
sabah 6 da süt verdim kıza içmedi sıpa 7 dede agaya dikildi
babayla oynadılar ben 1 saat daha yattım
bugun apartman oturmamız varmıs
hanzadeyi uyutup bebe fonu alıp inicem
şimdi yemegimide hazırlayım hanzadenin corbasınıda yapayım gezme dönüşüne hazır olsun

herkeze iyi haftalar iyi işler :82:

Ooo kızı evde uyutup gidiyosun he iyiymiş valla :44:

kızlar merhabalar.kıskandım valla o kdar çok konuşmuşsunuzki..(( bende katılmaya çalışırım bundan sonra tabi m,safirden başımı kaldırırram.
banucum maşallah duru prensesime çok şeker oldular bunlar ya..

konuşma konusu geçmiş selin yaklaşık 3-4 aydır epey cümle kuruyor.hatta dün akşam görümcenin eşine memet yattınmı memet uyumuş falan diye cümleler kuruyor. off kızlar ya valla bayramdan beridir hiç misafir eksik olmuyor hergün yemek yap ev topla nevresim yıka topla ütüle fenalık geldi bana selin de hasta olunca çalışıncada yetişemiyorum hiçbişeye valla yorgunluktan iştahım falan sıfrıa indi:KK43:

Afferim akıllı kuzuma benim :KK71:

Öyle canım ya inan akşam eve gittim yatana kadar kıçımı koltuğa koyamadım :KK59:

Arkadaşın doğum yaptı mı bu arada nasıl kuzu :44:

yetişemiyorum size mayıs anneleriii

Hızlıyızdır biz katıl aramıza :KK34:

kızlar bu hafta yönetim kurulu toplantısı var bitecekse bitsin artık yada devam edecekse edelim çok stresli bir süreçmiş ya ev borcuna girmesek bu kadar takmazdım hatta sevinirdim bile ama bu koşulda çalışmam gerekiyor dua edin benim için kızlar olur mu :KK71:

Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Banu'cum :KK71:

tünaydin kizlar a.s.

ya 11den beri bu kizi uyutmaya calişiyorummmm..gözleri küçüldü inat etti uyumuyor yaaa..3tane gece bahcesi izledi gene tik yok..yatagindan alsam iyice acilcak uykusu..off napicagimi şaşirdim..güya temizlik yapcaktim bugun..saat 1 oldu be..süpürsemmi acaba belki o arada uyur..oyy oyy yani..

pinarcim gelememene üzüldüm canim ya..inşaAllah perşembe gelirsin :KK66: kizcem antibiotige baslamiş he..ay hadi inşaAllah gecer gider ya..

Onların uyumasını beklersek tüm işler kalır valla kuzucum. Sen işine baksaydın :KK71:

Sağolasın canım perşembe gelirim kısmetse. Evet ya başladık iyi geliyor gibi inşallah :KK71:

Selamlar Kizlar,

Dün gece gelemedim, malum oglum cok hastaydi. Aslinda yine firsat yaratabilirdim ama ne bileyim, tadim-tuzum pek yok bu aralar, yatakta döndüm durdum, uykuda tutmadi pek. Tam uyuyacak oldum, bu seferde Doruk sayiklamaya basladi, hepten uykum kacti. Dün, "neden ki!" diye sayikliyor, aglamakli oluyordu uyku arasinda. Nasil dokundu babasiyla bana anlatamam. Esimin, is yerinde gözleri dolmus aklina geldikce. Anlam veremiyor bu haline kuzum. Birde bacaklarini dövüyor, kiziyor onlara yürüyemiyor diye. Neyseki bugün cok cok iyi, iyilesme süreci basladi, birkac gün daha sürer ama hasta hali.
Dün sabah doktorunu aradim, ögleden sonraya randevu istiyorum, hastane raporunu verip, bir muayene ettirmek icin. Sekreter kadin, "gelecekseniz simdi gelin" diyor baska birsey demiyor. "Yahu gelmesine gelirim ama mümkün degil, disarida kar var, otobüsle ve hasta cocukla gelemem. Taksiyle gelme sansim var, ne diye 2 saat icin bir sürü para vereyim, esim ögleden sonra evde olacan nasil olsa" diyorum, dinletemiyorum. "Yarin olsun" diyorum, yarin icinde ayni seyi söylüyor. En sonunda patladim kapadim telefonu. Oysa, daha yeni degistirmistik doktorumuzu ve aslinda fena bir kadin degildi. Ama bir daha asla gitmeyecegim, o salak sekreterle muhatap olmamak icin. Neyse, hastaneyi aradim, acil durumlar haricinde kabul etmiyorlarmis, doktora yönlendirdi beni yine. Oturdum doktor aradim bende, neyse buldum nihayetinde. Bize 40 kilometre uzaklikta bir sehir var. Orada bir kere eczaci bir bayanla epey sohbetim olmustu, cocuk doktorlarindan dert yanmistim. O da beni ismi "Schrabati" olan bir doktora yönlendirmisti. Aklima o sohbet geldi ve ismi zor bela hatirlayarak, doktorun kriterlerine, hasta yorumlarina falan baktim. Herkes 10 puan vermis, cok övmüs doktoru. Esim aradi gelince, sekreteri hemen gelebilirsiniz, aksama kadar acigiz demis. Neyse gittik Doruk uyaninca apar-topar. Adam Filistinliymis. Bizim sansimizda hep Filistin'li doktorlardan aciliyor, dogum yaptigimiz hastanede de stajyer bir bayan doktor vardi, hatta dogumuma da katilmisti. O da Filistinliydi ve Avusturya'dan gelmisti, bu yüzden bayagi samimi olmustuk. Neyse, doktorumuz Türkce'de biliyor bayagi. Cok sicak ve ilgili davrandi. Hatta Dorugun neden sarisin oldugunu falan sordu. Sevdi falan. Tanismamiz icin, özel randevu bile verdi yeni yildan sonraya. Ve, korktugumuz gibi birsey cikmadi. Gayet iyiymis durumu, virüs biraz perisan edip halsiz birakmis. Su kaybetmis ve haliyle istahsiz olmasi normalmis. Burnu icin bir spray yazdi. Olvarit degil ama bu sefer Tuba:KK9: Sonra birde suda eritilip icirilen bir toz. Onu iciremiyorum ama, zorla biraz icirdim ama aglaya sizlaya. Ne yapacagim bilmiyorum. Iste böyle kizlar benden. Toparlaniriz insallah bir an önce...

Diger konularla ilgilide yazacagim birazdan...

Selam Filiz'cim. Çok sevindim iyi bir doktor bulmanıza. İnşallah bu doktordan memnun kalırsınız. Önemli birşey olmamasına da çoks evindim. Canım benim ya bacaklarını dövüyor he. Akıllı kuzum benim :KK71:

Geçmiş olsun dileklerin için de çok tşk ederim canım :KK71:

kızlar annem mutfaktaki yemek masasını bana verecekmişşş çok sevindim 1-2 senellik masa masam yoktu...almakta istemiyordum....yeni ev olursa diee çok mutlu oldumm

Çok sevindim Birsom güzel günlerde kullan canım :KK71:

Kuzuma geçmiş olsun umarım iyi gelir bu ilaçlar.:KK30:

Sağolasın bacım :KK71:

Selam Pınarcım,Defnenin iyileşememiş olmasına çok üzüldüm,inşallah bu sefer verdiği ilaçlar iyi gelir kuzuma...

dün gece gelemedin demek,neyse perşembeyi kaçırma bari..:KK66:

Sağolasın canım daha iyi olacak inşallah :KK71:

Selamlar herkese,

Artık gecelerin kadını olduk sanırım.Yapacağımız bütün işleri gece yapmaya başladık çocuklar doğduğundan beri...Neyse canları sağolsunda..

Dün gece iyice kötü oldum Dağhanda sağolsun saat 2 ye kadar 3 kez uyandı en son yanımıza aldık.Ben iki üç defa boğuluyomuş gibi oldum uykuda,nefesim kesildi,sanırım boğaz enfeksiyonundan dolayı öyle oldu,,faranjit olmuşum zor bi gün geçirdim,Dağhan benimle oyna diyor,halim yok,anlamıyor..Neyse uyuyup uyandıktan sonra attım arabaya doğru doktora..kimsede yoktu malum saat 4 olunca hemen girdim doktorun yanına tabii bizimki çığlık çığlığa onu götürdüm zannetti..Doktorda bakıyo gülüyo..:) boğaz enfeksiyonu dedi,faranjit,benim pek bi meşurdur zaten bu hastalığım..Ama verdiği ilaçların bana iyi geleceğini sanmıyorum,soğuk algınlığı için bi hap ve şurup vermiş..Bide bana soruyo ateşiniz varmı diye,ben ne biliyim doktor olan sesin baksana dicektim delimi ne yok dedim..Dağhanın aşısınıda yaptıracaktım yokmuş orda sabahtan diğer sağlık ocağına gideriz belki..Ordan markete geçtik,meyve sebze aldık biraz..Ve tabii eve geldik..Hastalıktan heralde ayy fena yyoruldum bi de Dağhanla olunca in bin 10 kere kemer bağla çöz üff yanii..

Akşamda babasıyla dururken bi duş alıyım dedim arkamdan ağladı varmı böyle bişey yaa,sonrada babasının kucağında uyumuş saat 8 de,baya tühlendim muhallebi yemeden uyudu diye,ama karşı komşumun kapıyı tıklatmasıyla uyandı bizimki..Hemen yaptık muhallebisini ama nasıl ağlıyor heralde kolu uyuşmuş termi kaldı ne??baya ağladı o ara amcası geldi biraz keyfi yerine geldi,sonra da uyutamadık ki uyutalım.Tabi yine iş başa düştü ve anıl müziğiyle uyuttu sağolsun..Bende kocama mükafat meyve tabağı hazırladım,şimdi keyifteyiz.

Hepinizi öptüm kızlar..

Tekrar iyi geceler...

Geçmiş olsun canım ya faranjit benimde çocukluğumdan beri çektiğim hastalıktır. Ve malesef kesin bir tedavisi yok. Bende hasta oldum dünden beri. Aynen boğazım fena ve burnum da akmaya başladı :KK59:

Ateşin var mı diye soruyor birde ne ilgili doktormuş tövbe tövbe :KK47:

selam kızlar tüm bebişlerimize geçmiş olsun aman dikkat edelim ya bi hasta oluyorlar antibiyotikler iğneler şuruplar hem onlar hem biz mahvoluyoruz gerçi ne kadar dikkat etsekte alıyorlar işte bize gelince Türkiz daha iyi bugün ama hala burnu tıkanık ve hırlıyor.çok öptüm herkeside bide çekilişte bende varım yazarsanız sevinirim

Çok geçmiş olsun canım sizede. Biran önce düzelir inşallah kuzular :KK71:

sultanahmet,gülhane,eminönü gezisi yaptık süperdi valla habire nereye gidicez diye düşünüyor ayağımızın dibi halbuki, ama nezmandır böle gezmemiştim bide oaraların farklı bi havası var acyip keyifli iidi
valla bide topkapı sarayına girebilseydik süper olurdu bendeki şansa bak haftanın bi ginü kapalıymış oda salı günleriymiş sebebide temizlik yapılıyormuş!!!! nere gitsem beni bırakmıyo yahu :)
neyse dediik defnede acayip mutluyudu acayip yürüdü ve yoruldu bol,bol kuş ve kedi sevdi,nimet abladan piyango bileti cekti minik elleriyle, şanslı gelir inş.
ama cektiği bilet bizimkilerle karıştı hangisi onun hangisi benim hangisi eşimin bilemiyoruz
ayyy bende biletlere dalmışım o arada bi mikrofon burnumun ucunda!! cine5'röpörtaj verdim! para büyük ya hayallerimi falan sordu ama okadar heyecanlandımki bide eşim abuk subuk gülüyo falan off ta fiyaskoydu valla umarım yayınlamazlar :) gerci hiiiic bakmadım akşam haberlerine.

filizcim doruğa gecmiş olsun neyseki iyi durumdaymış bide yeni doktorunuzdan inş. memnun kalırsınız canım ya.

Sağolasın canım :KK71:

Ohhh süpermiş valla. Ne güzel gezmişsin imrendim. Kız meşhur mu oluyosun yoksa :KK9:

Hadi bakalım güzel kızımın parmakları uğurlu gelsin inşallah size :KK71:

Iyi Geceler Esra'cigim, burun sprayleri ise yariyor gercekten burun tikanikligina. Türkiz icin, kullanmiyorsan, aklinda bulunsun canim.

Kizlar, ben bu gece öykü yazma moduna döndüm yine. Bir öyküm bitti az önce, ham haliyle paylasmak istiyorum sizinlede. Yarisma icin uygun mu acikcasi bilmiyorum. Ama sanirim gönderecegim düzelmeleri yaptiktan sonra. Nihayetinde sadece kendimi rahatlatmak icin yaziyorum, yarismaya sartlanmak istemedim. Face'deki sayfaya da eklerim birazdan, okumak isteyen arkadaslar vardi. Buraya eklemek istemedim, malum herkese acik bir platform. Face kayitli olmayipta okumak isteyenler olursa, özelden postalarim belirtirlerse. Her türlü kritik benim icin önemli. Hosunuza gitmeyen yerleri belirtirseniz, cok sevinirim. Görüsürüz yarina. Simdi gercekten ciktim.

Aaa ekle canım ya merak ettim bekliyorum :KK71:

sağool canım keyif içindeyiz bu ara Allah bozmasın.
Senide bekliyoruz yollara hatta buluşuruz inşallah pendikte süper olur.Malum ben fazla uzağa gidemiyorum kociş göndermiyor

Tamam canım bi atayım acemiliğimi buluşuruz sık sık :KK71:

günaydınlar herkese :KK71:

Günaydın BAnu'cum :KK71:

Akşam eşim aldı sağolsun. Gerçi küsüsz kendisiyle pazartesi akşamdan beri ama iyi oldu beni alması. Yemek yedikten sonra evimize geçtik. Ben hemen ütülere giriştim. Yeni çamaşır yıkadım astım. Bulaşık makinası boşalt orayı çamaşır sula, burayı çamaşırsula derken saat 11 oldu. Aldım Defne'yi yattım ama belim fena ağrıyordu artık.

Zaten dünden beri burnum akıyordu. Bu sabah iyice akmaya başladı. Hapşırıyorum sürekli. Hasta oluyorum heralde :KK59:

Sabah ta Defdoş'u bıraktım uyudum kayınvalidemde biraz. Geldim kahvaltı ettim şimdi işlerime gömülüyorum.

Kolay gelsin herkese :KK71:

Son düzenleme:
günaydın kızlar naıslsınız....
banu cumm gğnaydınlar.............

pınarcımmm günaydınnn sende ben gibi hergün temizlik yapmasak bide maşaır suyuyla bir eyrimiz eksik kalacak.eşim geçen akşam diyorki seni psikoğa götürcem hayırdır nolduki dedim ya bir insan her gün bütün evi siler süpürürmü normal değil senin durumun diyor..bende amannn boşver hayatta ne normal ki ben olayım dedim:)) hımmm eşinnle de barışırsınız ya:)

selam kızlar
dün akşam gelemdim gezmden geldik hanzadeyi doyurdum yemegi hazırladım okuncak bi şeyler vardı onları okudum eşim geldi hanzade baba adda dedi yemegi yiyip dışarı cıktık dolaştık film aldık geldik hanzade uyudu biz film yerine dizi izledik tabi ben izlerkene uyumusum
sabahta kalktık kahvaltı faslını gectik hala pijamalı duruyorum:26:
mutfakta dünden bişiler var kahvaltı bulaşıkları var
ve hiççç bişi yapmak istemiyorum
neyse az takılayım gelir belki istek:KK1:

pınar cım evet dün yaptı çok tatlı bir kızı oldu.ama bizim bebiş kardeşimin bebiş hala gelmedi sanırım yeri rahat.sanırım hafta sonuna doğru 2.kz hala olucam evimizin ilk erkek bebişi olucak.

tülaycım naber canımmmm aramışsın yerimde değildim hat bozuk arama yapmıyor telefonum şimdi denedim

çekiliş yapılmış bana filizcim çıkmış adresini bekliyorum özel mesajla canım :KK71:

Son düzenleme:
Bende gece kusuyum bugün canim, öglen bayagi almisim uykumu. Ve sanirim bende de grip baslangici, bol bol c vitamini bitki caylari ictim, umarim hafif atlatirim. Ödüm patliyor hastalanacagim diye...

Konusma konusunda, evet bayagi iyi Doruk canim. Ne demek istedigi her zaman anlasilmiyor bazen ama genel olarak yanlis yaptigini farkederse, düzeltiyor birkac gün icinde. Resimli kitaplarla hasir-nesiriz biz dogdugundan beridir. Birde merakli konusmaya, kesfetmeye. Böyle gider insallah. Bende erken konusmusum, esimde. Ve babasi inanilmaz geveze. Sanirim, babasina cekmis.:KK1:

Saclari demissin...Cok seviyorum ben uzun halini, elimden gelse hic kestirmem ama saglikli olan, belirli araliklarla kestirmek tabiki...
aman cnm dikkat et sende kendine,, Dağhanda kitaplarla çok ilgili ama o kadar geliştiremedi konuşmasını idare ediyor yani...

Uzun saçlı erkek çocuklarına bayılıyrum bende,Dağhanında uzadı saçları ama gözüne giriyor önleri aldırıcaz biraz...

Ferda'cigim, ayrica cok gecmis olsun. Umarim korktugun gibi seyretmez faranjit. Cok zor oluyor hasta bir halde cocuga bakmak.
Uyku sorunu demissin birde. Maalesef hala sallayarak uyutuyorum. Gece uyanmalarida bu aralar sIk oluyor hasta oldugundan. Normal zamanlarda ise, pek belli olmuyor. Bazen deliksiz sabahaca 10 saat uyudugu oluyor, bazen gecenin bir yarisi kalkip oyun istiyor. Bazende sadece susadigi icin kalkiyor ve suyunu icip yatiyor. Artik birseyler otursun, sorun olmasin istiyor insan. Devamli süren istahsizlik, uykusuzluk gibi sorunlar, cok geriyor beni ve haliyle hepimizi.
Böyle taksit taksit oldu yazmak ama kafam iyi degil bu aralar pek, unutuyorum ne yazacagimi...

Sağol cnm ..a.s.

Sizede çok geçmiş olsun cnm...

ohh iyi yapmışsın nurten valla,gezmek ne güzel geliyor insana,demek biletlerde alındı hemide meşhur oldun kız önceden deseydin izlerdik valla tühh kaçırdık :))
temizlik muhabbetinede çok güldüm hee... :))

Allah Allah alıntılarımı almadı anlamadım
Kıvılcım Filizim burun spreyi kullanıyorum çok iyi geliyor haklısın oda olmasa zaten bide dün gece viksledim 2 -3 kez terledi değiştirdim üstünü oda iyi geldi şimdide yatmadan şurup içirdim bide sprey inşallah uyanmaz.
Yazdığın yarışma için olan öykünü merak ediyorum inşallah kazanırsın.
KNK cım güzel bir g,ün olmuş salı günleri müzeler kapalı oluyor canım zaten baya gezmişsin Topkapıda yarım kalırdı 4 saat sürüyor nerdeyse heryeri gezersen.Senin adına sevindim insan arada farklılıklar arıyor bende geçen Tuzla piyade okuluna götürdüm çocukları çok heyecanlıydı tanklar silahlar falan çok hoşuma gitti
Böcekçim-Ferdam canım geçmiş olsun faranjit olmuşsun limon birebir tavsiye ederim banyo keyfi artık bizlere uzak bu arada
Herkesi öpüyorum bi duş alıp yatayım sabah zor oluyor bide üşütüyorum 7 de iş başı var iyi geceler kızlar.
Gülhan gelmiş dünürüm bişey konuşmuştuk ben netten halledemedim Türkiz de hasta olunca gidemedim perşembeye kadar ok. diyorum anlamışsındır heralde.Borayıda çok öptüm canım
Şu çekilişede benide katın unutmayın

Çok sağol cnm denicem limonu ...

Ekledim canım :KK66:

Sağolasın canım ya ilaçlar ilk günden iyi geliyor sanki. Bu sabah öyle çok fazla öksürmedi. 3 gün kullanıcaz zaten. İyi gelir inşallah :KK71:

Ooo kızı evde uyutup gidiyosun he iyiymiş valla :44:

Afferim akıllı kuzuma benim :KK71:

Öyle canım ya inan akşam eve gittim yatana kadar kıçımı koltuğa koyamadım :KK59:

Arkadaşın doğum yaptı mı bu arada nasıl kuzu :44:

Hızlıyızdır biz katıl aramıza :KK34:

Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Banu'cum :KK71:

Onların uyumasını beklersek tüm işler kalır valla kuzucum. Sen işine baksaydın :KK71:

Sağolasın canım perşembe gelirim kısmetse. Evet ya başladık iyi geliyor gibi inşallah :KK71:

Selam Filiz'cim. Çok sevindim iyi bir doktor bulmanıza. İnşallah bu doktordan memnun kalırsınız. Önemli birşey olmamasına da çoks evindim. Canım benim ya bacaklarını dövüyor he. Akıllı kuzum benim :KK71:

Geçmiş olsun dileklerin için de çok tşk ederim canım :KK71:

Çok sevindim Birsom güzel günlerde kullan canım :KK71:

Sağolasın bacım :KK71:

Sağolasın canım daha iyi olacak inşallah :KK71:

Geçmiş olsun canım ya faranjit benimde çocukluğumdan beri çektiğim hastalıktır. Ve malesef kesin bir tedavisi yok. Bende hasta oldum dünden beri. Aynen boğazım fena ve burnum da akmaya başladı :KK59:

Ateşin var mı diye soruyor birde ne ilgili doktormuş tövbe tövbe :KK47:

Çok geçmiş olsun canım sizede. Biran önce düzelir inşallah kuzular :KK71:

Sağolasın canım :KK71:

Ohhh süpermiş valla. Ne güzel gezmişsin imrendim. Kız meşhur mu oluyosun yoksa :KK9:

Hadi bakalım güzel kızımın parmakları uğurlu gelsin inşallah size :KK71:

Aaa ekle canım ya merak ettim bekliyorum :KK71:

Tamam canım bi atayım acemiliğimi buluşuruz sık sık :KK71:

Günaydın BAnu'cum :KK71:

Ayy sorma bekarkende daha doğrusu çocukkende hep boğazlarım iltihaplanırdı şimdide her kış faranjit olmadan geçmez bana...cnm doktora kızdım ama bi ilaç vermişti sanki iyi geldi sana adını veriyim istersen...

Akşam eşim aldı sağolsun. Gerçi küsüsz kendisiyle pazartesi akşamdan beri ama iyi oldu beni alması. Yemek yedikten sonra evimize geçtik. Ben hemen ütülere giriştim. Yeni çamaşır yıkadım astım. Bulaşık makinası boşalt orayı çamaşır sula, burayı çamaşırsula derken saat 11 oldu. Aldım Defne'yi yattım ama belim fena ağrıyordu artık.

Zaten dünden beri burnum akıyordu. Bu sabah iyice akmaya başladı. Hapşırıyorum sürekli. Hasta oluyorum heralde :KK59:

Sabah ta Defdoş'u bıraktım uyudum kayınvalidemde biraz. Geldim kahvaltı ettim şimdi işlerime gömülüyorum.

Kolay gelsin herkese :KK71:

Ohh akşam akşam baya işler yapmışsın helal valla..aslında bene kalksam iyi olur dağhan uyurken nereyi temizlesem acaba çamışır suyuyla..bu arada bişey itiraf edicem yıllardır kendimi domestosla kandırmışım temiz diye,ama asıl sulu olanların üstüne yokmuş yeni farkettim,onlar çıkalı sulu olanı bırakmıştım geri dönüş yaptım valla...:KK43:(

X