2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese... a.s.

Bu sabahta erken başlıyordu bizim için ama inat ettim gözlerimi hiç açmadım Dağhana ve neyseki 10 kadar uyuduk beraber..:))sonra kahvaltı ev toparlama derken oğlumla dışarı çıktık..Amcamın kızı Dağhanın halısını beğenmişti gidip onada baktım hatta aldım.Ordanda parka gittik,bizimkipek bi mutlu oldu özlemiş..Bir iki market dolaşıp evimize geldik.

Çorbasını yoğurdunu yedirip uyuttum yarım saat sonra uyandı sıpa,neyseki sallayınca geri uyudu bende bi yemek olayına girişiyim..

Boğazlarım bugün daha iyi çok şükür,ilacın iyi geleceğine hiç ihtimal vermedim ama iyi geldi çok şükür..

Çekilişimizde yapılmış oh ne ala.Pınarcım çıkmış banada..

Neyse ben biraz kaçıyım öptüm hepinizi...a.s.

geçmiş olsun ferda cım.bak iyi gelmiş ilaçlar ama dikakt et yinede sen kendine..

Ne yaptun Nuran bitirdin mi işleri bakim

pınar cım evet dün yaptı çok tatlı bir kızı oldu.ama bizim bebiş kardeşimin bebiş hala gelmedi sanırım yeri rahat.sanırım hafta sonuna doğru 2.kz hala olucam evimizin ilk erkek bebişi olucak.

Ay hadi bakalım yeni gelen bebiş sağlıkla büyüsün, gelecek olan kuzumuzda sağlıkla gelsin inşallah

Yaz canım ya benimde ilerlerse kullanayım. Sabaha göre daha iyi gerçi boğazım ama dur bakalım artarsa alırım mutlaka

Aaaa bana da onlar çok suluya temizlemiyomuş gibi geliyor. Ben zaten 15 günde bir 6 lt'lik domestos aldırıyorum eşime. Markete giderken ilk işi domestos alayım mı oluyor

İyi gelmiş ilaç çok sevindim canım. Evet ya biribirimize çıktık hadi bakalım hayırlısı

kızlar iyi akşamlarr görüşmek üzre

İyi akşamlar canım

İyi akşamlar kızlar. Bende işlerimi hallettim. Azcık dinleneyim çıkıcam birazdan. Kızım da babanesi ile komşuya çaya gitmiş. Orda uyumuş. Babanesi eve geçmiş yemek yapmaya o hala uyuyormuş komşuda. Ben gidene kadar uyanır alırım ordan. Özledim valla kuzumu. Yarın görüşürüz öptüm hepinizi kocaman

Aman pınar ne iş yapması valla saat 3 e kadar durdu ölece mutfak evet cok ayıp ama napim ya neyse hanzade uyanınca onun corbasını yaparken topladım yemek koydum iyi oldu

face de yazdım hanzade öksürüge tutuldu sabahtan vardıda üstüne düşmemiştim ama baya öksürüyor zencefil bal karısımı verdim eşimede dedim gelirken öksürük surubu alcak
inşallah ilerletmeyiz
aman yaa bu kız beni bir gün kalpten götürcek valla
anne diye sesleniyor bi gittim yatak odamda şifonyerin cekmecesini az acmıs basmıs cıkmıs üstüne almıs parfümleri pıst anne pıst diyor büyüdükce fena bir karıstımacı cadı oldu yaa

nurten cekilişte sen cıktın bacım adresini ulaştırırsan mutlu olurum
iyi akşamlar kızlar gelebilirsem hanzade uyuyunca ugrarım

geçmiş olsun ferda cım.bak iyi gelmiş ilaçlar ama dikakt et yinede sen kendine..
sağol cnm..

özelden atarım ismini Pınar,
Sen şu dediğim çamaşır suyunu bi kullan farkı farkedeceksin,maşallahın varmış domestosta da :))

Oyy komşulardada uyurmuş fıstık...

oyy çok dikkat etmek lazım bunlara yaa..Alalh korumuş.

herkese günaydın kapıdan çıkmadan size selam vereyim dedim bugün herkesin günü çoooooooooook güseeeeel olsunnnn kuzularımızda sağlıklı olsunnnnnnnnnnnnnnn

Aman iyi olmuş nasıl olsa halletmişsin yine işlerini

Defne'ye de içirdik zencefil bal ama işe yaramadı ya. Bizimkide nerde parfüm yada deodorant görse fıs fıs diye geziyor peşimde

İlacı da çamaşır suyunu da denerim canım bakalım nasılmış :44:

Sorma çok seviyor kayınvalidemin en yakın arkadaşını. Bide evlerinde kuş var. Hadi Ayşe'ye diyince koşa koşa gidiyor zilli. Bide kapısına gidince bağırıyor. "Ayşeeee aç geldim" diye

herkese günaydın kapıdan çıkmadan size selam vereyim dedim bugün herkesin günü çoooooooooook güseeeeel olsunnnn kuzularımızda sağlıklı olsunnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın canım kolay gelsin sanada

Günaydınlar bacılar

Bende erken geldim bugün. Dün akşam gittik kayınvalideme yemek yedik. Kaynımın gelmesi 22:00 oldu. Eve 22:30'da gittik direk yattım uyudum zaten eşimle de konuşmadığım için. Sabah ta kayınvalidem geldi bize. Annesi bizim ordaki ablasına geldi de onu görmeye gidicek Defdef ile.

Bende evden geliyorum diye erken çıktım ama çabucak geldim valla.

Şimdi kahvaltı edeyim. İşlere gömüleyim buralardayım

günaydınnn kızlarrrr..herkes iyidir umarım..selin im kızlar bgün daha iyi gece hiç öksürmedi sanırım dut pekmezi işe yaradı yada ilaçlar etkisini geç gösterdi.

pınarımmmmmmm hala küsmüsünyaaa defdef e de maşallah ya.selin de sabahları uyanıyor anne kalktımm mot mot giydir diyor sonra sırasıyla koka tak ayappap giydir..kapıyı aç hadi didelim diye sırayla hergün yaptıkalrımızı yapıyor.bunalr büyüdükçe çok şeker oluyorlar ya..

gunaydın kızlarrrr
maşallah defnoşaaa duruda ayşe demeye bayılıyo kolay gelıyor söylemesı demekkı onlaraaa
umarım herkezın keyfı yerındedır hasta olan çoçuklarımızda dune göre bugun daha ıyıdır dıye ümit ederekten güne başlıyalım
bugun benım evlılık yıldonumum 4 bitti 5.seneye dogru adım attık hayırlısıyla bakalım..akşama muhabbete gelemıcem cunku ızmırden arkadasım gelıyorr eşiylee fırsat olmaz bılgısayara gırmeye sımdıden herkeze bol muhabbetlerrr
buluşma ıcın yazmıstım bıraz havada kalmıs sankııı
ferdaya sıbele bana uyuyor pınarın işi varmıs atladıgım varmıydı acaba? karsı yakadakı hatunlarr sızde fıkır verın hepımız toplanmaya calısalım bırsen pazar gunu olsun dıyordu ferdada toplanabılırs olmadı bende mısafır ederım evım musaıd.. bu hafta sonu olmaz ama haftaya olabılır gün konusunda sızde fıkırın verın ortak bısey bulalım veya ayın 25ınde cmt gunu nasıl olurrr ?
tarıhı ayarlıyalım bende ona gore evde mevlud yapıcam tarıhe karar vereyım
kolay gelsın işlerınızdeeee

günaydın kızlar
ayy hanzadenin öksürmesi birde kabızlık fena yoruyor
dün öksürük için ilaca başladık sabahları cok öksürüyor kahvaltıda dogru dürüst yapmadı ıhlamur yaptım içmedi
kabızlıktan dolayı agzında sürekli acıyo anne acıyo
ayy nolur tüm kuzular kemen iyileşsin ve tüm kış boyunca bir daha hastalanmasın amin

gülşahcım nice yıllara allah nasip eylşesin.sağlıklı mutlu eşinle çocuğunla sevdiklerinle...

saol tulaycım
sevındım pekmezın fayda etmesıneee
havalar soguyomuşş peşpeşe dökülür artık kuzularrröff ya kıştan nefret edıyorum bu yuzden

günaydın mı desem tunaydın mı bilemedim
ben sabah erken kalktım Ahseni babasına bırakıp dr a gittim (babası babannesine götürdü)
kulağım açıldı çok şükür Allahım duymak nekadar üyük bir nimet bunların şükrünü nasıl veririz bilmiyorum
sonra ablamla hastanede öğle yemeği yedik ben okula geldim ilk iki dersim boş bende size bakayım dedim
Ahsen içinde çocuk cerrahisinden numara aldım pazartesi gidicez inşallah biran önce çözülür kabızlık sorunumuz
bizden böyle siz de durumlar nasıl

gülşah buluşuyormusunuz şekerr haberim yok hiç nerde ve ne zaman

Selam hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir gün geçiririz inş hep beraber...
Biz biraz daha iyiyz çok şukur şu öksürükte tamamen geçse daha iyi olacağız inşAlahh ...
Nuran'cım kuzumu bence bir dr 'a göster ilerledik önüne geçmek daha zor oluyor öksürüğün tekrar geçmiş olsun cnm ..kabızlık için de kuru mürdüm eriği ve kayısı püresi iyi gelebilir bir dene derim
ESen'cim sizede geçmiş olsun aynı şeyi sende dene mercimeğe..kulağının düzelmesinede sevindim ..Allah hiç kimseye hastalık vermesin cok zor valla

Tülay'cım kuzunun iyileşmesine sevindim inş bütün kış bir daha hasta olmazlar

Gülşah cnm buluşma demişsin ama bu hafta olursa zaten gelmem mümkün değil kuzulara bulaşmasın bizim hastalık ama haftaya kadar düzelirsek Allah büyük nasip diyelim :)

Ferda'cım sanada cok geçmiş olsun inş gecer bir an önce

Pınar'cım sende eşinle bir an önce barışırsın umarım

benim kuzu uyurken bende işlerime bakayım öpüyorum kuzuları ve sizi

ayy bu arada en önemli şeyi unutuyordum biz memeden kesildik
Biraz zor oldu ama olsun dün gece 3. geceydi ve başarıyla atlattık darısı bu geceye inş Allahh
dünde gögüslerim çok fena sızladı azcık sagdım tam dökecekken biraz vicdan yaptım ama artık cok geç bitti

bu sefer gerçekten kaçtım mucukkkkkk

Oh maşallah kızıma geçmiştir inşallah öksürüğü canım

Çok dilli oldular zaten çok. Bizimkide kendi çapında konuşuyor bişeyler canı isterse

Küsüm valla canım. Aslında çok saçma bi sebep ama o uzattıkça bende uzatırım hiç kaçarı yok

Evet Gülşah'cım ya Ayşe kolay geliyor heralde. Bide zevkle bağırıyor ki duymalısın

Hadi bakalım Allah nice nice uzun seneler nasip etsin inşallah. Eee ne yaptın var mı bi planın :44:

Buluşma işi için dediğim gibi bu ay fena yoğunuz hafta sonları. Ama siz ayarlayın fırsat bulursam mutlaka uğrarım

Ay canım ya kızların dediği gibi mürdüm eriği ve kayısı püresi iyi gelir canım ya . Onları denedin mi :44:

Hadi geçmiş olsun canım Allah dermensız dert vermesin

Aman barışmasak ta olur bacım gıcık oldum ona

Valla çok sevindim canım ya artık bundan sonrası kolay. Bende dün denemek amaçlı açtım göğsümü. Defne gel em dedim. Baktı baktı öptü memeyi. Sonra kendi kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…