günaydın tatlım aman dikkat et ben hala hastyım kaptıkmı geçmiyorgünaydın herkese nasılsınız kızlar acayip başım ağrıyor birazda boğazım
canım üşüseydi uyanırdı mutlaka bişey olmamıştır inşallahKızlar bu akşam içersi 23 dereceydi, kağanı tek kat uzun kollu takım ve çorapla yatırdım, üstüne polar ve ince battaniyesini örtmüştüm, sucuk gibi terlemişşş... hemen üstünü değiştirdim ve ince battaniyeyi örtmedim tek poları örttüm,saat 1 civarıydı, nasılsa 3 gibi uyanır bende daha kalın örterim dedim ama sabah 5 buçukta uyandı ve yüz üstü dönmüş üstü başı tamamen açıktı ve içersi sğuktu , 21 derece civarıydı... uyuduğum ve onun üstünü açtığını farketmediğim için kendime çokkk kızdım kimbilir kaç saattir o şekilde uyuyodu....((( inş. ateşi fln çıkmaz.... senağlama
gemiş olsun cnm ya...
günaydıııııınBu arada günaydınlarrrrrrrrrrr şekerlerrrrrr
ben hazır yediriyorum siz nasıl yaptınız banada verin.günaydınlarr hepinize güzel mayıs annişleri:teytey: umarım herkes iyidir.özlemin hamilelik haberini okuyunca sanki kendim hamileymişim gibi mutlu oldumkaydirigubbakcemile2 banu canım aman grip falan olmadan önlemi al bol bol c vitamini ve sıcak çay bitki çayları almayı unutma.havalar çok soğuk heran oldum olacağımbende grip devamlı halsizlik hapşurma burun akıntısı oluyo bende c vitamini ve bol bitki çayı ile ayakta atlatmaya çalışıyırum.benim oğlan uyuyo.gece uzun uğraşlar sonunda 3 te uyudu 4 de uyandı kavga dövüş uyuttum genede ama insanın morali bozuluyoo o saate kadar gecenin ayazını çekiyosun biyandanda uyku bastırıyo.nasıl yapacağımda ben bu oğlanı erken yatıracağım bi akıl verin banada şu oğlanı erkenden uyutayım:jeyyar: erken dedimse enazından 12 de bari uyusun:çok üzgünüm: haa bu arada aklıma gelmişken dün tarif istemiştim ya sizden kızlar muhallebi tarifi oğlum çok severek yedi çok teşekkürleropuyorumnanaktan
esra memnun oldum canım sanırım facede eklisin bende.benim ismimde aynur canım
canım bizde mısırı haşlıyoruz dişleri mısır gibi tane tane dizili olsun diyeAy canım ya üşüttün heralde aman dikkat et a.s.
Ohh ne güzel benim kızım hep hazırcı a.s.
Ne güzel uyumuşsun canım çok sevindim a.s.
Allah kabul etsin orucunu da a.s.
İyi akşamlar canım kolay gelsin a.s.
Sağolasın canım mısır olayı nasıl oluyor :uhm:
İyi akşamlar canım a.s.
Ohh afiyet olsun kuzuma a.s.
valla iyi yapmışsın tatlım kıskandımı cimriliğimi tutmuş bilmem ama ayıp yapmış
Allah kabul etsin cnm senin içinde değişiklik lmuştur, ama özledik yani haberin olsun
geçmiş olsun...
Cnm aşıyıda atlattınız bugün hadi gözünüz aydın 1 sene sonra artık
anam bu veletlerin hepiciği aynı be
Cnm hiç yapmadım,yapanıda görmedim, ama sert diye duydum, bence sen onu parçalara böl, sosta beklet, yumuşsasın,
maş. kuzuma, bide takvim işini çokkk iyi düşünmüşsün cnm
cnm 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu, 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı şekerle yapıyodum, şimdide ara ara değişiklik olsun diye veriyorum
hay Allah ya... çok fena lmuş...
Allah kabul etsin cnm
Cnm ordan başka bi ark. daha var aynı dönem gittiler ve yakın yerlerden ev alıp yerleştiler, neyse diğer arkadaş çkkkk fazla güvendiğim özü sözü bir derler ya öyle bi ark. , benim kötü günümde her hafta aradı neredeyse, defalarca Allah razı llsun dedim, hatta diğerinede ara ara deyip durmuş, kendi ağzıyla söyledi, o da ya arıcam da fırsat olmuyo fln fln demiş geçiştirmiş hep, ama bi kere ağzından kaçırmış, onun hattı avea benimki turkcell çok yazar demiş inanabiliymusun ya... ben duydum şok oldum... nasıl insanlar var böyle... artı ben hayırı direk demedim cnm dolaylı yoldan dedim, bence iyi bile davrandım, ki düşün burdan taşınırlarken ona son defa oturmaya gittiğimde onada çocuğunada hatırlasın diye hediyeler aldım götürdüm, o ise turkcellden avea aramamak için bi sefer bile aramadı beni , şimdi ben bu kıza ne diyim, az bile yaptım, en azından kibarca reddettim...
sağol cnmmmmmmmmm
ohhh afiyetler olsun
Cnmmm iyiyim bidenem sen nasılsınnn paşacık nasıl
tebrik ederim çok mutlu bi haber keşke bende böyle bi haber alsam bence mutlu olmalısın zor olucak ama yinede çok güzel opuyorumnanaktanmerhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
anca fırsatım oldu girmeye okul ev derken işte
adet olmadım bu ay 5 gün gecikti
öylesine test aldım bi yapayım içim rahat etsin diye
pozitif çıktı ya inannamasım şok oldm
eve bugün geldim eşime söyledim dünden beri uyuku muyku yok ne olacaka diye düşünüyorum
eşim sevindi çok hemde nasıl ne güzel işte diyo
dr.la konuşucaz benim için bir problem olmazsa doğrucam karar verdik
inanın kendimde değilim şu an neler yazdığımı bilke bilmiyorum
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr
geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah yakızlar merhaba moralim çok bozuk oğlumun ateşi var düşüremiyorum delircem
hoşgeldin tatlım moralin iyi süper bişey bebişte maşallah büyüdü diyorsun daha ne olsun.Bizler iyiyiz biraz azaldık ve seyrek girer olduk çalışma ve çocuk bizi biraz bağladımı neHerkese selam olsun kızlar,ben geldim...
Ve hepinizide çok çok özledim,ciddi bi eksiklik oluyormuş insanın hayatında,meğer ne çok şey paylaşıyormuşuz biz..Ayrı kalınca anladım!!!Çok şükür kavuşturana bundan sonra evimdeyim inşallah görüşücez sık sık..
Evet uzun bi tatilin ardından pazar sabahı evime geldim,ordan ayrılmak zor oldu,burayada sevinçle geldik,oğlum babasını bende kocamı çok özlemiştim,gerçi sağolsun haftasonları gelip bizi ziyaret etti ama biz yinede çok özledik...
Koskoca bir ay geçmiş evimden çıkalı zor oldu alışmak da henüz hiçbişey yapmadım Allahtan dün kardeşim geldi,her konuda yardımcı..Ama asıl üzüldüğüm şey ayarladığım yardımcının ben uzun kalınca başka işe başlamış olması..:umursamaz: hayallerim suya düştü,şimdi yeni birini arıyorum ama iş başa düştü,her işimi kendim yapıcam Dağhan beyle nasıl yapıcaksam...
Oğlumdan bahsediyim azcık,
Teyzeleri oğlum anneannesinde iki tane diş çıkardı,korkuttu bizi ilkinde ateş filan oldu ama neyseki diştenmiş geçti gitti,10 gün arayla iki diş ayy çok tatlı oldu görseniz..Büüyüdüde ama huyları hala aynı bensiz adım atmaz,bana çok bağlı,hala ağlıyor,hala mızmız canımı yakıyor ama yinede çok seviyorum..Rabbim bağışlasın!!!
Veeee 2009 un en güzel olaylarından biride oğlumdan sonra bi de yeğenimin olması!!Ayyy çok tatlı 10 aralıkta dünyaya geldi kara böcüğüm adı da eymen,çok şükür kardeşimde bebişimizde çok iyiler..Kardeşimle baya vakit geçirebildik ama çocuklardan pek de bişey anlamadık..Olsun o da ayrı bi güzellik..
Ayy yazacak ne çok şey var oysaki ama bende hal yok ve çok merak ediyorum hepinizi,sadece son sayfada bir hamilelik haberi gördüm,Özlemcim hayırlı olsun,iyi cesaret bravoo,Allahım hayrılısıyla almak nasip etsin kucağına bebeğini..tuhaf oldum doğrusu..
Biraz bakıcam geçmişe ama hepinize toptan soruyum ???
nasılsınız kızlar bebişler nasıl bi yaramazlık yok dimi?anlatsanıza neler yapıyor bizim yaramazlar??
Ayşecim sana karşı mahcubum hala hediyeleşemedik,özelden adresini atarsan çok sevinirim cnm ne olur kusura bakma olurmu en kısa sürede göndericem hediyeni..
Hadi ben kaçar görüşürüz kızlar...
geçmiş olsun canım şimdi iyimi?gunaydın kızlarrr dun geceyı sakin gecırdık şükürki cıkmadı kuzumun atesı ama onlem olarak uyumadan calpol verdık benım kızda sureklı ustunu acıyo bende yelekle uyutuyorum ıkı tanede pamuklu battanıye atıyorum ustune uyku tulumu falan ıstemez cunku cok donuyo nasılsa acıyo ustunu barı gögsü sıcak olsun
dun anlatmıstım ya esıme masa takvımı yaptırdım dıye üzerıne yazılar not etmıstım her aya onları farketmemıs bıle ama kızının resımlerı olması hoşuna gıtmıs aferın dedı banasenağlama cok yogun calısıyo anlıyorum ama ınsan yazıları farketmezmı karım gondermıs dıye ıncelemezmı bozuldum valla ne yalan soyluyeyım evde bı üçüncünün yasaması bızı uzaklastırdı bırazz
kafam cok karısık bugun gune morelı bozuk baslıyorum hadı hayırlısı
opuyorum kuzularınızı kolay gelsın annişlerrr..
ilgin bu arada senin minikte aynı ablası olmuş maşallahopuyorumnanaktan
merhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
anca fırsatım oldu girmeye okul ev derken işte
adet olmadım bu ay 5 gün gecikti
öylesine test aldım bi yapayım içim rahat etsin diye
pozitif çıktı ya inannamasım şok oldm
eve bugün geldim eşime söyledim dünden beri uyuku muyku yok ne olacaka diye düşünüyorum
eşim sevindi çok hemde nasıl ne güzel işte diyo
dr.la konuşucaz benim için bir problem olmazsa doğrucam karar verdik
inanın kendimde değilim şu an neler yazdığımı bilke bilmiyorum
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr
beyaz16 cerencim
ayy evet canım yaa şimdi gördüm çok şaşırdım valla.
allah yardımcısı olsun...aslında bende çok istiyorum ama bakacak kimse yok ne yapcam bilmiyorum? hayırlısı artık
sen nasılsın banucum iyisin inşallah kızlar filan iyilermi?
2 gündür giremedim işlerim yüzünden..
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba nasılsınız. özlemcim hamileymiş çok sevindim.bende bu ay hayatım boyunca ilk kez gecikti ve şok yaşamıştım.eşim test aldı geldi ben testi yaptım daha sonuç çıkmadan hasta oldum:)) ayy ,nşallah sağsalim alır kucağına..
kızlar merhaba nasılsınız. özlemcim hamileymiş çok sevindim.bende bu ay hayatım boyunca ilk kez gecikti ve şok yaşamıştım.eşim test aldı geldi ben testi yaptım daha sonuç çıkmadan hasta oldum:)) ayy ,nşallah sağsalim alır kucağına..