2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucum iyiyim canımya.evet bende strese girmiştim valla.en azından selin biraz daha büyüsün bu yaz onunla doyasıya tatilimi yapayım sonra kardeş gelsin:))) canım başağrsı çok kötü geçm,iş olsun.ağrıkesici alsan yada demli çay bana çok iyi gelir içerim başım ağrıyınca

parol aldım ama geçmedi bitanem :KK43:( selinle bu yaz yapın tatiliniz doyasıya :)) değişiklik olur bitanem

inşallah geçer canımya.. evet banucum bu yaz aksilik olmassa tatilimi yapmak istiyorum artık

günaydın kızlarrr bizde kalktık.....çok şükür iyiyiz bugünn yaniii grip konusunda

herkesde iyi sanırımm....baNUCUM dikkat et cnm herkess hastaa

günaydın kızlar.
banucum geçmiş olsun. dikkatimi çekti de sen çoğu sabah baş ağrısından yakınıyorsun, bir sorun mu var acaba yoksa,uykusuzluktan filan mı tatlım?
burcu canım üşümemiştir inşallah kağanişin yaa:KK43:( öksürme hapşurma filan var mı?
tülay,bozon,birsen,esra,ceren nasılsınız kızlar?
başka kimi okudum?? unuttum:kedi:

benim kuzumda gece 3 gibi uyanmış bir ağlama sesi duydum. gittim odasına, beşikte arkasını dönmüş sessiz sessiz iç çekiyor yaaa:gitme: anneemm deyip kendime çevirdim,bi ağlamaya başladı dudaklarını büzerek, iç çeke çekesenağlama çok üzüldüm yaa! kuzuma sarıldım,öptüm kokladım. sakinleşti. sonra babası da geldi yanımıza iyice mutlu oldu gülmeye başladı. sonra geri uyudu. noolduki?? rüya filan mı gördü acaba?:nazar:

günaydın kızlarrr bizde kalktık.....çok şükür iyiyiz bugünn yaniii grip konusunda

herkesde iyi sanırımm....baNUCUM dikkat et cnm herkess hastaa

hoşgeldin canım geçmiş olsun birsenciğimmmmm a.s.

günaydın kızlar.
banucum geçmiş olsun. dikkatimi çekti de sen çoğu sabah baş ağrısından yakınıyorsun, bir sorun mu var acaba yoksa,uykusuzluktan filan mı tatlım?
burcu canım üşümemiştir inşallah kağanişin yaa:KK43:( öksürme hapşurma filan var mı?
tülay,bozon,birsen,esra,ceren nasılsınız kızlar?
başka kimi okudum?? unuttum:kedi:

benim kuzumda gece 3 gibi uyanmış bir ağlama sesi duydum. gittim odasına, beşikte arkasını dönmüş sessiz sessiz iç çekiyor yaaa:gitme: anneemm deyip kendime çevirdim,bi ağlamaya başladı dudaklarını büzerek, iç çeke çekesenağlama çok üzüldüm yaa! kuzuma sarıldım,öptüm kokladım. sakinleşti. sonra babası da geldi yanımıza iyice mutlu oldu gülmeye başladı. sonra geri uyudu. noolduki?? rüya filan mı gördü acaba?:nazar:

hoşgeldin ayşecim..a.s.
ayyy canım yaa kuzum ay sen yazınca okurken bi tuhaf oldum yazık acaba sen duymadan çokmu ağladıkiii kuzum?

birsencim nasılsın tatlım prensler nasıl sağol tatlım valla herkes hasta buara

cerencim genelde sabahları ağrıyor doktora gitmem gerek aslında sinüzit vardı ilerledi sanırım bu ara çok ağrım oluyor

bebişler çok içli oluyor kızlar duruda dün hamağında yatarken ağladı odası loştu ben gelene kadar gözlerinden yaşlar akmış beni gördü dudağını büzdü içli içli ağladı kuzularımız ya kıyamam hiç

birsenicim iyi olmanıza sevindim canım.artık dikkatli olmak lazım.ayşecim iyiyim canım saolasın.

merhaba kızlar!

Banu geçmiş olsun canım. ış de hiç çekilmez baş ağrısıyla.
Birsen iyileşmene sevindim canım.
Cerencim kıyamam kuzuma. Demek iç çekerek ağlıyordu. Belkide rüya görüyordu. Seni görünce mutlu olmuş. ıyiki sesini duymuşsun.Bizimkide öksürürken tıkanıyor. uyanıkken bile dışarı çıkacaksam bebefonu yanımdan ayırmıyom Bide benim kızz direkt anırdığı için sakin ağlamayı hayal edemiyorum bile.
Simal son zamanlarda uykusuzluk bizde de vardı canım. Özgü akşam yatmaz sabah kalkmaz olmuştu. Ama ben gündüz az uyutarak gece 12'ye çektim yatma saatini. tabi bu saatten sonrada en az 4-5 kere kalkıyoz pışpışlıyom. AMA buna şükür diyom.

Tülay Cerenn sizlere de kolay gelsin canlarım.

Kızlar ben kızımı çoğunlukla emziriyorum. aacaba yanlışmı yapıyorum? Kahvaltı yemiyor hiç. çorbayıda tarhana içiyor sadece. Yoğurdunu yiyor. iyi geceler mamasınıda en fazla 8-9 kaşık yiyor. Biberonla hiçbir şey yemiyyor. ne yapmam gerekli. Dr kilosuna bakarak çok endişelenme diyor ama 6 aydan sonra anne sütü gerekli vitaminleri karşılyormu?

a.s.
merhaba kızlar!

Banu geçmiş olsun canım. İş de hiç çekilmez baş ağrısıyla.
Birsen iyileşmene sevindim canım.
Cerencim kıyamam kuzuma. Demek iç çekerek ağlıyordu. Belkide rüya görüyordu. Seni görünce mutlu olmuş. İyiki sesini duymuşsun.Bizimkide öksürürken tıkanıyor. uyanıkken bile dışarı çıkacaksam bebefonu yanımdan ayırmıyom Bide benim kızz direkt anırdığı için sakin ağlamayı hayal edemiyorum bile.
Simal son zamanlarda uykusuzluk bizde de vardı canım. Özgü akşam yatmaz sabah kalkmaz olmuştu. Ama ben gündüz az uyutarak gece 12'ye çektim yatma saatini. tabi bu saatten sonrada en az 4-5 kere kalkıyoz pışpışlıyom. AMA buna şükür diyom.

Tülay Cerenn sizlere de kolay gelsin canlarım.

Kızlar ben kızımı çoğunlukla emziriyorum. aacaba yanlışmı yapıyorum? Kahvaltı yemiyor hiç. çorbayıda tarhana içiyor sadece. Yoğurdunu yiyor. iyi geceler mamasınıda en fazla 8-9 kaşık yiyor. Biberonla hiçbir şey yemiyyor. ne yapmam gerekli. Dr kilosuna bakarak çok endişelenme diyor ama 6 aydan sonra anne sütü gerekli vitaminleri karşılyormu?

aynen tatlım iş hiç çekilmiyor böyle anlarda ayy çok hoşsun kızz ağlamıyor direk anırıyor haakaydirigubbakcemile3 canım benim ya altıncı aydan sonra anne sütü yetersiz kalıyormuş tatlım o nedenle ek besinlere geçiliyor

bozoncum saol canım.bence zorlada olsa ek gidalara başla canım.banu nunda dediği gibi anne sütü 6.aydan sonra yetersiz gelir gerekli vitaminler açısından. artı bide ilerde ek besinleri yemek istemeyebilir

dun marketten hero babyındı sanırım pekmezlı peynırlı muhallebısınden aldım kahvaltıymıs gorumcem bugun denıcektı bızım kıza kahvaltı yemeyen bebişlere deneyın ıstersenız

cerencim sanada afiyet olsun benim iştahım yoktu sadece yoğurt yedim

bigudicim bende hero babynin kahvaltılıklarını kıvam ayarlamak için kullanıyorum arasıra

cerencim sanada afiyet olsun benim iştahım yoktu sadece yoğurt yedim

bigudicim bende hero babynin kahvaltılıklarını kıvam ayarlamak için kullanıyorum arasıra

sanada afiyet olsun canımm inşallah en kısa zamanda geçer başının ağrısı :Saruboceq:

sanada afiyet olsun canımm inşallah en kısa zamanda geçer başının ağrısı :Saruboceq:

sağol bebişim))))))) saçların yakışmış sana yenimi yaptırdın bende istiyorum gölge değişiklik olsun diye ama eşim pek istemiyor sarı dikkat çekiyormuş önceden röfleliydi saçlarım kendi rengi şuanda bakalım belki yaptırırım

sağol bebişim))))))) saçların yakışmış sana yenimi yaptırdın bende istiyorum gölge değişiklik olsun diye ama eşim pek istemiyor sarı dikkat çekiyormuş önceden röfleliydi saçlarım kendi rengi şuanda bakalım belki yaptırırım

evet canım kardeşimin düğününe yaptırdım izindeyken size diyemedim.
benim önceden de biliyorsun hep sarıydı. yine boyattım. benim eşimde az sarı olmuş diye kızıyor bana..
platin röfle yaptırdım.aslında tümünü yaptıracaktım ama kuaför saçın çok yıpranır dedi ara yapalım böylece hepsi boyanmış gibi duru dedi.nisanda paşamın doğum günüya o zaman boyatcam.
yoksa ben tüm sarı seviyorum eşimde)::::
bence sende kocişini ikna et boyat

evet canım kardeşimin düğününe yaptırdım izindeyken size diyemedim.
benim önceden de biliyorsun hep sarıydı. yine boyattım. benim eşimde az sarı olmuş diye kızıyor bana..
platin röfle yaptırdım.aslında tümünü yaptıracaktım ama kuaför saçın çok yıpranır dedi ara yapalım böylece hepsi boyanmış gibi duru dedi.nisanda paşamın doğum günüya o zaman boyatcam.
yoksa ben tüm sarı seviyorum eşimde)::::
bence sende kocişini ikna et boyat

inşallah tatlım diğer işyerimde sarıydı eşimin yanına gitmiştim ozaman firmada demişki stajerin mi hoş bayan bizimle çalışır mı diye oda stajerim değil eşim diye terslemişti o gün bugündür kendi saçımzemuszemus ne zaman desem aklına geliyor delikafadulden çıldırıyor tatlımkötükedihüso

X