2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem'cim ben de şok oldum. allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
biliyorum çok zor olacak ama kızların dediği gibi ikisini beraber büyütür bir anda rahat edersin
korunmuyor muydunuz canım, yoksa korunduğunuz halde mi oldu?

yok yahu benim koca hiç aramaz. hatta özellikle istemiyorki öyle çok kilo almasın diyekaydirigubbakcemile3 o benden daha çok takıyor kilolarınaakannehir ama bende isterdim her akşam şöyle düzenli yiyelim.

hoşgeldin canıma.s. dişleriniz de hayırlı olsun,yeğeninde:lepi:
mahcup olacak bişey yok canım, sadece ben de hediyemizi göndermek için sabırsızlandım o kadar.kaydirigubbakcemile3 bide dışarı çıkmak içi herzaman fırsatım olmuyor,fırsat varken göndersem iyi olacaktı,ondan sordum seni canım. adresi gönderiyorum. sende gönder. dediğim gibi hediye hazır,ilk fırsatta gönderirim canım bende. ii geceleropuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm, güzel haberlerle dönmüşsün hayırlı lsun inş.

:Saruboceq:beyaz16 tebrık ederım canım allah yardımcın olsun allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

bende sut sagmaya kalktım sızı okudum sımdı gerı yatagımaaa ıyı uykular herkezeeee sabah gorusurusss

günaydın herkese nasılsınız kızlar acayip başım ağrıyor birazda boğazım

Kızlar bu akşam içersi 23 dereceydi, kağanı tek kat uzun kollu takım ve çorapla yatırdım, üstüne polar ve ince battaniyesini örtmüştüm, sucuk gibi terlemişşş... hemen üstünü değiştirdim ve ince battaniyeyi örtmedim tek poları örttüm,saat 1 civarıydı, nasılsa 3 gibi uyanır bende daha kalın örterim dedim ama sabah 5 buçukta uyandı ve yüz üstü dönmüş üstü başı tamamen açıktı ve içersi sğuktu , 21 derece civarıydı... uyuduğum ve onun üstünü açtığını farketmediğim için kendime çokkk kızdım kimbilir kaç saattir o şekilde uyuyodu.... ((( inş. ateşi fln çıkmaz.... senağlama

günaydın herkese nasılsınız kızlar acayip başım ağrıyor birazda boğazım

gemiş olsun cnm ya...

günaydınlarr hepinize güzel mayıs annişleri:teytey: umarım herkes iyidir.özlemin hamilelik haberini okuyunca sanki kendim hamileymişim gibi mutlu oldumkaydirigubbakcemile2 banu canım aman grip falan olmadan önlemi al bol bol c vitamini ve sıcak çay bitki çayları almayı unutma.havalar çok soğuk heran oldum olacağımbende grip devamlı halsizlik hapşurma burun akıntısı oluyo bende c vitamini ve bol bitki çayı ile ayakta atlatmaya çalışıyırum.benim oğlan uyuyo.gece uzun uğraşlar sonunda 3 te uyudu 4 de uyandı kavga dövüş uyuttum genede ama insanın morali bozuluyoo o saate kadar gecenin ayazını çekiyosun biyandanda uyku bastırıyo.nasıl yapacağımda ben bu oğlanı erken yatıracağım bi akıl verin banada şu oğlanı erkenden uyutayım:jeyyar: erken dedimse enazından 12 de bari uyusun:çok üzgünüm: haa bu arada aklıma gelmişken dün tarif istemiştim ya sizden kızlar muhallebi tarifi oğlum çok severek yedi çok teşekkürleropuyorumnanaktan

günaydın tatlım c vitamini bitki çayı hepsini içerim bugün dün banyo yaptım saçımıda kuruttum ama sinüzit olunca hemen başım ağrıdı sabah kalktığımda
muhallebiyi sevmesine sevindim afiyet olsun bitanem yarasın yiyenime

burcucum bende şu sıralar tulumdan çıkarttım çünkü durmuo dönmek istiyo dönemeyince sinirleniyo ve uyanıyo.üzerini örtüyorum aynı kağan gibi üzerindeki battaniyeyi tepiyo o yüzden bende karar verdim kalın kalın kat kat giydireceğim üzerinede ince battaniye atarsada atsın zaten üzeri kalın olacak üşümez sende öyle dene istersen.sen bugün kağana güzel bi ıhlamur yap annesi nolur olmaz iyi gelir paşaya.

teşekkürler teyzesi.ewt canım ewt canım o sorun bendede var havadan bile nem kapar oluyo insan öyle olunca.kışın baca dumanlarının kokusuda çok etkiliyo insanı bide yazları yağmur yağdığında o toprak kokusu oluyo yaa hemen tıkanırım ben.kızlar şimdiden yazı özledim bu sene yaz nasıl geçti bilemedim inş. bu yaz şöyle güzel bi tatil yapabiliriz.şimdiden yazın gelmesini iple çekiyorum tabi kışında kar yağdığnda çok mutlu oluyorum.banucum tekrar geçmiş olsun canım.duru prenses nasıl umarım iyidir.kızlar ben bi oğluşun mama biberonunu yıkıyayım uğrarım gene.zemuszemus

şimalcim aynen anlattıklarını bende yaşıyorum toprak kokusu toz acayip tıkıyor beni duruda yağmurda iyi teyzesi şükür kolay gelsin tatlım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…