- 21 Eylül 2009
- 662
- 2
merhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
anca fırsatım oldu girmeye okul ev derken işte
adet olmadım bu ay 5 gün gecikti
öylesine test aldım bi yapayım içim rahat etsin diye
pozitif çıktı ya inannamasım şok oldm
eve bugün geldim eşime söyledim dünden beri uyuku muyku yok ne olacaka diye düşünüyorum
eşim sevindi çok hemde nasıl ne güzel işte diyo
dr.la konuşucaz benim için bir problem olmazsa doğrucam karar verdik
inanın kendimde değilim şu an neler yazdığımı bilke bilmiyorum
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr
yok yahu benim koca hiç aramaz. hatta özellikle istemiyorki öyle çok kilo almasın diyekaydirigubbakcemile3 o benden daha çok takıyor kilolarınaakannehir ama bende isterdim her akşam şöyle düzenli yiyelim.İyi yaptın canım bölmekle ancak pişer a.s.
Aaaa benim koca sulu yemek ister hep. Olmasa sesini çıkarmaz ama ben rahat etmiyorum a.s.
Afiyet olsunnn a.s.
Anaaammmmm şoktayım :1shok: Harika bi haber bu ya :dance: YAni ben hemen olsa istediğim için çok sevindim. Ay canım ya hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay hem şaşırdım hem çok mutlu oldummm hihoyyyt
Yok canım değildir Defne'de bazen öyle yapıyor olur bazen dedi doktor a.s.
Herkese selam olsun kızlar,ben geldim...
Ve hepinizide çok çok özledim,ciddi bi eksiklik oluyormuş insanın hayatında,meğer ne çok şey paylaşıyormuşuz biz..Ayrı kalınca anladım!!!Çok şükür kavuşturana bundan sonra evimdeyim inşallah görüşücez sık sık..
Evet uzun bi tatilin ardından pazar sabahı evime geldim,ordan ayrılmak zor oldu,burayada sevinçle geldik,oğlum babasını bende kocamı çok özlemiştim,gerçi sağolsun haftasonları gelip bizi ziyaret etti ama biz yinede çok özledik...
Koskoca bir ay geçmiş evimden çıkalı zor oldu alışmak da henüz hiçbişey yapmadım Allahtan dün kardeşim geldi,her konuda yardımcı..Ama asıl üzüldüğüm şey ayarladığım yardımcının ben uzun kalınca başka işe başlamış olması..:umursamaz: hayallerim suya düştü,şimdi yeni birini arıyorum ama iş başa düştü,her işimi kendim yapıcam Dağhan beyle nasıl yapıcaksam...
Oğlumdan bahsediyim azcık,
Teyzeleri oğlum anneannesinde iki tane diş çıkardı,korkuttu bizi ilkinde ateş filan oldu ama neyseki diştenmiş geçti gitti,10 gün arayla iki diş ayy çok tatlı oldu görseniz..Büüyüdüde ama huyları hala aynı bensiz adım atmaz,bana çok bağlı,hala ağlıyor,hala mızmız canımı yakıyor ama yinede çok seviyorum..Rabbim bağışlasın!!!
Veeee 2009 un en güzel olaylarından biride oğlumdan sonra bi de yeğenimin olması!!Ayyy çok tatlı 10 aralıkta dünyaya geldi kara böcüğüm adı da eymen,çok şükür kardeşimde bebişimizde çok iyiler..Kardeşimle baya vakit geçirebildik ama çocuklardan pek de bişey anlamadık..Olsun o da ayrı bi güzellik..
Ayy yazacak ne çok şey var oysaki ama bende hal yok ve çok merak ediyorum hepinizi,sadece son sayfada bir hamilelik haberi gördüm,Özlemcim hayırlı olsun,iyi cesaret bravoo,Allahım hayrılısıyla almak nasip etsin kucağına bebeğini..tuhaf oldum doğrusu..
Biraz bakıcam geçmişe ama hepinize toptan soruyum ???
nasılsınız kızlar bebişler nasıl bi yaramazlık yok dimi?anlatsanıza neler yapıyor bizim yaramazlar??
Ayşecim sana karşı mahcubum hala hediyeleşemedik,özelden adresini atarsan çok sevinirim cnm ne olur kusura bakma olurmu en kısa sürede göndericem hediyeni..
Hadi ben kaçar görüşürüz kızlar...
Herkese selam olsun kızlar,ben geldim...
Ve hepinizide çok çok özledim,ciddi bi eksiklik oluyormuş insanın hayatında,meğer ne çok şey paylaşıyormuşuz biz..Ayrı kalınca anladım!!!Çok şükür kavuşturana bundan sonra evimdeyim inşallah görüşücez sık sık..
Evet uzun bi tatilin ardından pazar sabahı evime geldim,ordan ayrılmak zor oldu,burayada sevinçle geldik,oğlum babasını bende kocamı çok özlemiştim,gerçi sağolsun haftasonları gelip bizi ziyaret etti ama biz yinede çok özledik...
Koskoca bir ay geçmiş evimden çıkalı zor oldu alışmak da henüz hiçbişey yapmadım Allahtan dün kardeşim geldi,her konuda yardımcı..Ama asıl üzüldüğüm şey ayarladığım yardımcının ben uzun kalınca başka işe başlamış olması..:umursamaz: hayallerim suya düştü,şimdi yeni birini arıyorum ama iş başa düştü,her işimi kendim yapıcam Dağhan beyle nasıl yapıcaksam...
Oğlumdan bahsediyim azcık,
Teyzeleri oğlum anneannesinde iki tane diş çıkardı,korkuttu bizi ilkinde ateş filan oldu ama neyseki diştenmiş geçti gitti,10 gün arayla iki diş ayy çok tatlı oldu görseniz..Büüyüdüde ama huyları hala aynı bensiz adım atmaz,bana çok bağlı,hala ağlıyor,hala mızmız canımı yakıyor ama yinede çok seviyorum..Rabbim bağışlasın!!!
Veeee 2009 un en güzel olaylarından biride oğlumdan sonra bi de yeğenimin olması!!Ayyy çok tatlı 10 aralıkta dünyaya geldi kara böcüğüm adı da eymen,çok şükür kardeşimde bebişimizde çok iyiler..Kardeşimle baya vakit geçirebildik ama çocuklardan pek de bişey anlamadık..Olsun o da ayrı bi güzellik..
Ayy yazacak ne çok şey var oysaki ama bende hal yok ve çok merak ediyorum hepinizi,sadece son sayfada bir hamilelik haberi gördüm,Özlemcim hayırlı olsun,iyi cesaret bravoo,Allahım hayrılısıyla almak nasip etsin kucağına bebeğini..tuhaf oldum doğrusu..
Biraz bakıcam geçmişe ama hepinize toptan soruyum ???
nasılsınız kızlar bebişler nasıl bi yaramazlık yok dimi?anlatsanıza neler yapıyor bizim yaramazlar??
Ayşecim sana karşı mahcubum hala hediyeleşemedik,özelden adresini atarsan çok sevinirim cnm ne olur kusura bakma olurmu en kısa sürede göndericem hediyeni..
Hadi ben kaçar görüşürüz kızlar...
Meleklerinize ve sizlere iyi geceler hanımlaropuyorumnanaktan
günaydın herkese nasılsınız kızlar acayip başım ağrıyor birazda boğazım
günaydınlarr hepinize güzel mayıs annişleri:teytey: umarım herkes iyidir.özlemin hamilelik haberini okuyunca sanki kendim hamileymişim gibi mutlu oldumkaydirigubbakcemile2 banu canım aman grip falan olmadan önlemi al bol bol c vitamini ve sıcak çay bitki çayları almayı unutma.havalar çok soğuk heran oldum olacağımbende grip devamlı halsizlik hapşurma burun akıntısı oluyo bende c vitamini ve bol bitki çayı ile ayakta atlatmaya çalışıyırum.benim oğlan uyuyo.gece uzun uğraşlar sonunda 3 te uyudu 4 de uyandı kavga dövüş uyuttum genede ama insanın morali bozuluyoo o saate kadar gecenin ayazını çekiyosun biyandanda uyku bastırıyo.nasıl yapacağımda ben bu oğlanı erken yatıracağım bi akıl verin banada şu oğlanı erkenden uyutayım:jeyyar: erken dedimse enazından 12 de bari uyusun:çok üzgünüm: haa bu arada aklıma gelmişken dün tarif istemiştim ya sizden kızlar muhallebi tarifi oğlum çok severek yedi çok teşekkürleropuyorumnanaktan
günaydın tatlım c vitamini bitki çayı hepsini içerim bugün dün banyo yaptım saçımıda kuruttum ama sinüzit olunca hemen başım ağrıdı sabah kalktığımda
muhallebiyi sevmesine sevindim afiyet olsun bitanem yarasın yiyenime
teşekkürler teyzesi.ewt canım ewt canım o sorun bendede var havadan bile nem kapar oluyo insan öyle olunca.kışın baca dumanlarının kokusuda çok etkiliyo insanı bide yazları yağmur yağdığında o toprak kokusu oluyo yaa hemen tıkanırım ben.kızlar şimdiden yazı özledim bu sene yaz nasıl geçti bilemedim inş. bu yaz şöyle güzel bi tatil yapabiliriz.şimdiden yazın gelmesini iple çekiyorum tabi kışında kar yağdığnda çok mutlu oluyorum.banucum tekrar geçmiş olsun canım.duru prenses nasıl umarım iyidir.kızlar ben bi oğluşun mama biberonunu yıkıyayım uğrarım gene.zemuszemus