Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ferda calışmıcam
ya birbirimize baglı olmamız süper ama bazen gercekten boguyor uyuyunca rahat ettiğimi anlıyorum
kucagımda hanzade kahve yapıp tepsi tasıdıgımı biliyorum
en kötüsüde okadar baglıki bana bırakıp gidemiyorum bir yere bıraksam annaneye falan ben gelene kadar ne uyuyor ne bişi yiyor ben gelincede off anne yaa diyoror
haa annaneyi sevmediginden degil dilinden düşmez onlar ama bana düşkünlük aşırı geliyor
gecen akşam sinemaya gittik annanesine bıraktık saat 10:30 a kadar oturmus uyutamamıs annem hatta süt bile içirememiş düşün kardesi falan olsa napcak bilmem
off ya biliyorum cok zor oluyo bizimki meme istemiyo işte, senin o derdin var! sende daha gec yatırsan 10,30- 11 gibi yatır bakalım uyanacakmı yine??
Acab 9 erkenmi geliyor Gazele,daha geç yatırsan nasıl oluyor Hülya..Bide memeden keserken suyada fazla yüklenme çünkü bu seferde onu bağımlılık yapıyor ve ona uyanıyormuş...
hülya'cım yatmadan muhallebi falan versen karnı doyunca uyanmaz belki
Hülya ona neler yediriyodur eminim ama onların uyanması memeden cnm,bağımlılık yanii.. :))hülya'cım yatmadan muhallebi falan versen karnı doyunca uyanmaz belki
evet ferda calışmıcam
ya birbirimize baglı olmamız süper ama bazen gercekten boguyor uyuyunca rahat ettiğimi anlıyorum
kucagımda hanzade kahve yapıp tepsi tasıdıgımı biliyorum
en kötüsüde okadar baglıki bana bırakıp gidemiyorum bir yere bıraksam annaneye falan ben gelene kadar ne uyuyor ne bişi yiyor ben gelincede off anne yaa diyoror
haa annaneyi sevmediginden degil dilinden düşmez onlar ama bana düşkünlük aşırı geliyor
gecen akşam sinemaya gittik annanesine bıraktık saat 10:30 a kadar oturmus uyutamamıs annem hatta süt bile içirememiş düşün kardesi falan olsa napcak bilmem
ya benim eşim işten geç geliyor çoğu zaman. vardiyalı çalışıyor. genelde akşam 10buçukta geliyor. eskiden 9buçukta uyutuyodum ama şimdi illa babasını bekliyor sonra yatması 11buçuğu buluyo. babamız başka bi iş bulamazsa bu durum hiç değişmeyecek sanırım. şimdilik çaresiz kabul etmiş bulunuyorum ama hiç de hoşuma gitmiyor..
ee ferda hanzade de maşallah maşallah seytan kulagına kursun akşam 9 da yatar sabah en gec 8:30 da kalkar gece uyanmaz sadece ben saat 1 gibi süt verrim birde sabah 6 da veririm uyur hastalık dışında 4.5 aylıktan beri böyle
Maşallah yaa,daha Dağhan doğduğundan beri öyle bi gece hatırlamıyorumee ferda hanzade de maşallah maşallah seytan kulagına kursun akşam 9 da yatar sabah en gec 8:30 da kalkar gece uyanmaz sadece ben saat 1 gibi süt verrim birde sabah 6 da veririm uyur hastalık dışında 4.5 aylıktan beri böyle
bengicim canim cok sukur bişey cikmadi ya..kapat artik o defteri..Allahim korusun tüm kuzularimizi..cik cabuk depresyondan :) hiç yakişiyormu senin gibi güleryüzlü,güzel yüzlü birine depresif olmak ciks ciks :)
kiz hijyenik nurten ferda yazmişta konuyu yazmiş..ay yoksa o dami sohbet etmiş benmi kaçirmişim o kismi can havliyle oraya girip ciktim
ferdacim geçmiş olsun canim yaa..demek sana postaladi hastaliği velet..aman dikkat et ya..calişcakmişsin..daghana kim bakacak ozaman?
gülhancim cocugun yemegini hallettin şimdi konusmasinami taktin ay cocuk sana yaranamadi gitti şaka bi yana gercekten takilmayin bu mevzuya ya..ugrasilarak yapilcak bişey olduguna inanmiyorum acikcasi..zamanla bülbül olcaklar inşaAllah..3 kilo almanada nasil üzüldüm nasil üzüldüm anlatamam DDD aglayacam şimdi hüngür hügür DD
meltemcim hoşgeldin canim a.s. geçmiş olsun ya ailecek hasta olmussunuz..acil şifalar a.s.
nurancim hoşgeldin canim..hanzadenin maşaAllahi var ya bizimkide bütüngün benimle ya..tuvalete bile beraber gidiyoruz
hülyam senle ben cocuk peşinde kaldik galiba iyiki erken uyutmusuz
emzirme olayı haklısın canım... biz 1 yaşında bıraktık öyle düzene girdi iyice alışkanlık evet... kaç kere ne kadar saat uyuyor gazel günde
haklısın vallaha iyiki temizlememişim zaten heryer bisküvi kırığı kağıt artığı oldu artık yarına mecburi oldu silme süpürme çamaşırdan gözümü açamıyorumki yaaaAzcık pis olmaktan zarar gelmez bencede keyif yap azcık
bende seni öpüyorummmkızlar selaaam :76: :76: :76:
güyya bugun dışarıya cıkacaktık ama ne mümkün hava acayip rüzgarlı ucururdu valla :) hicc öle kapalı yerlere girecekte havam yok, azcık deniz havası istiyorum diye tıkıldım yine evde ütü yaptım yemek yaptım vakit gecti işte, akşam icin bakayım dedim kızlar ya defne 11 olmadan yatmıyor gerci bu akşam erken yatıracagım öğlen uykusunu 1saat bile uyumadı zilli, yanınızdayim yaneee
tubacım önerilerin ve destegin icin cok teşekkür ederim bizim işlerde kısmet işleri ve kurtlar sofrası gibi zor bu mevsimde iş kovalamak allaha dua ediyoruz bol,bol sıkıntı vermesin onlara ama borc cok olunca bi türlü toparlayamıyorlar kazandıkları gidiyo işte.
birsen,tülay,banu,özlem,canan,sibel ve bengii öpüyorum sizlerii
veliler bazen gerçekten çekilmez oluyo öğretmenlik çok zro ya yinede sıkma canını o velinin eğitimsizliği işte böyle konuşmasına sebbep sen yinede eğitmenliğini elinden bırakmahoşbulduk canım. aslında önemli sayılmaz ama can sıkmaya yetti. ta geçen hafta embesil bir öğrencimin kulağını çekmiştim. dengesiz babasının bu akşam aklına düşmüş. telefon etti,bir araba laf etti. zaten okutmayacakmış kızını, ödevini yapmazsa yapmasınmış,dersi dinlemesinmiş, öğrenmezse öğrenmesinmiş. bende karışmayacakmışım. bana böyle diyor. çok sinirlendim. telefon açıp öğretmeni suçlamak ne demek oluyor,gel okula o zaman anlat derdini dedim!
heheh o osnradan bi açılır pir açılır...ya kızlar benim bu çocuğum konuşmuyor yaa Annesi bir Türkçe öğretmeni olarak oldukça geveze... babası Halkla İlişkiler bitirmiş çenesi düşük... çocukta gık yok...
bende denesemmi acaba yaa şimdilik üüzm veriyorum ben aama yemeklerine katıyorum ama bi kavonozda keçi boynuzu almıştım denemekten zarar çıkmaz sanırırm yaaHe bıde kızlar sabahları Boraya bır tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı verıyorum sankı ıstahı bıraz actı aklınızda olsun.Cok cektım bu ıstah olayından ınsallah bole devam eder.Face twe yazdım emzığı bıraktık belkı onunda etkısı olmustur gercı bılemıycem.
çok geçmiş olsunnhoşbulduk çok teşekkür ederim ben de sizleri özledim. biz aile boyu hasta olduğumuz için annemlere geldik. eşim ben ve kemal hepimiz aynı gün birden bire hastalandık. öyle ağır değil ama paçavra hastalığı işte. bu arada ben pekmezi sulandırıp veriyorum. kola ya da çay içtiğimiz zaman kemal de istiyo ben de dur sana çocuk çayı vereyim diyorum, üç tatlı kaşığı pekmeze 150-200 gr soğuk ya da sıcak suyla veriyorum hergün seve seve içiyo deneyin isterseniz biz de kansızlık vardı şimdi baya kırmızı yanaklı olduk çok şükür
hehe senin işin var minik kızınla sanırırmmm:82:cocukların konusmasında acılmıs gene
valla hanzade herseyi söylüyor ismini bile ama tam cümle kurmuyor
oyuncaklarını ben toplarken topla diyor cay kahve geldigi zaman anne cay yada anne gahve diyor suyu istedigini karnı acıktıgını sölüyor ama cümle yok
ama cok feci taklitci papagan ben ne yapsam yapıyor ayakkabı giysem gidip topuklu ayakkabılarımdan alıp giyiniyor ruj sürdügümü görse kendinede istiyor parfüm istiyor
bazen istediklerine yetişemiyorum
her cocuk farklı demekki
al benden bi tane daha aynı snein gibiyim emzirmediğim halde saat başı kalkıyorum çok zor yaaa çocuğu uyuyan anneleir kıskanıyorum bi arkadşaımın 5 aylık bi kızı var akşam 10.30 da yatırıyorum sabah 8.30 da kalkıyo diyo bazen nefes alıp almadığına bakıyorum diyor maşallah dedim keşke benimkilerde sninki gibi olsa bende büyüyünce düzeliriz diyorum ama şimdi snei görünce tırtım vallaha demek 2 yaşınada yaklaşsa uyuyaman çocuk uyumuyor tüh tüh tühya valla aynı buda oyle cnm eger 9 da uyumuşsa gece 1 e kadar en az 5 defa uyanıyor...tabi 1 den sonrada uyanıyor am daha seyrek olarak
memeden kesiyim diyorum bu seferde durmadan su diye uyanıyorr bende bu uyku duzenine napıcam bilmem resmen alışkanlık etti ve şimdi yine ayagımda düşün yani 5 etti
vallaha bende çok şirinler büyümesinler diyorum sıklıklaben de çok erken konuşmuşum ama bana çekmemiş zaten hiçbi şeyi benzemiyo:)
amin canım
o çok kötü işte bazen hemen büyüyüversin istiyorum sonra da bu halleri çok tatlı diye düşünüp vaz geçiyorum:))
Valla kızlar çocuğundan çocuğuna değişiyor,maşallah diyim 41 kere benim kız kardeşimin oğlu 10 aralıkta yaşını dolduracak gece bi yatıyor sabah kalkıyor,,,yada en fazla bi kere uyanıyor,,ben anlamadım bizimkiler niye böyle acaba??
bende güya Dağhanı memden kesecektim ama nafile,,hastalanınca yine yattı o iş bizde 2 yaşına kadar devam kararı aldık,neyse zorluğuda yaşıcaz artık başka yolu yok..