2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

takılıyoruz Tuba'cım sen yat kızının yanına ninni söyle seni istiyordur ... ne zaman bi işim olsa anlıyo sanki Deniz Kaan bırakmıyor yanında yatırtıyor beni...

Valla kızlar çocuğundan çocuğuna değişiyor,maşallah diyim 41 kere benim kız kardeşimin oğlu 10 aralıkta yaşını dolduracak gece bi yatıyor sabah kalkıyor,,,yada en fazla bi kere uyanıyor,,ben anlamadım bizimkiler niye böyle acaba??

bende güya Dağhanı memden kesecektim ama nafile,,hastalanınca yine yattı o iş bizde 2 yaşına kadar devam kararı aldık,neyse zorluğuda yaşıcaz artık başka yolu yok..

bencede hülya yatırmadan muhallebi ver tok yatsın hiç olmazsa 2 saat hareketsiz uyur

ya benim eşim işten geç geliyor çoğu zaman. vardiyalı çalışıyor. genelde akşam 10buçukta geliyor. eskiden 9buçukta uyutuyodum ama şimdi illa babasını bekliyor sonra yatması 11buçuğu buluyo. babamız başka bi iş bulamazsa bu durum hiç değişmeyecek sanırım. şimdilik çaresiz kabul etmiş bulunuyorum ama hiç de hoşuma gitmiyor..

ee ferda hanzade de maşallah maşallah seytan kulagına kursun akşam 9 da yatar sabah en gec 8:30 da kalkar gece uyanmaz sadece ben saat 1 gibi süt verrim birde sabah 6 da veririm uyur hastalık dışında 4.5 aylıktan beri böyle

ooo senin için bayağı zor... ama haklı çocuk hep seninle birlikte. ben Deniz'i 4 aylık bıraktım çalışmaya başladım mecbur... o yüzden anneme çok alışık ama geçen gün kayınvalidem baktı annem yoktu bugün de babası baktı yemek yedirememişler... alışkanlıkla alakalı sanırım... nasılsa hep yanında olacaksın sorun olmaz senin için

off ya biliyorum cok zor oluyo bizimki meme istemiyo işte, senin o derdin var! sende daha gec yatırsan 10,30- 11 gibi yatır bakalım uyanacakmı yine??

cnm günde 1 defa uyuyor artık ve 9.9.30 gibi uykusu geliyor kendisi dayanamıyor yani ...eger 2 defa uyutursam bu sefer gece 1 den önce uyumuyor ozaMAN da insan daha cok geriliyor

Acab 9 erkenmi geliyor Gazele,daha geç yatırsan nasıl oluyor Hülya..Bide memeden keserken suyada fazla yüklenme çünkü bu seferde onu bağımlılık yapıyor ve ona uyanıyormuş...

evet bende okudum bi yerde Ferda'cım ama gözler kapalı halde fu fuu diye bagrınıyor nasıl vermiyim ki

hülya'cım yatmadan muhallebi falan versen karnı doyunca uyanmaz belki

mutlaka her akşam veriyorum cnm en kötü 1 saat öncesinde zaten açlığa değil tamamen alışkanlıktan uyandığına eminim çünkü hemen acıkacağını hiç sanmıyorum ...

hülya'cım yatmadan muhallebi falan versen karnı doyunca uyanmaz belki
Hülya ona neler yediriyodur eminim ama onların uyanması memeden cnm,bağımlılık yanii.. :))

uff o da çok fenaymış cidden yaa...Allah kolaylık versin..

uyku konusunda çok şükür çok büyük problemlerimiz olmadı bi iki dönem dışında... aman nazar değmesin paşama:) gece yatar 9:30 gibi sabah 7:30 - 8 gibi uyanır bi ağrısı yoksa...

bengicim canim cok sukur bişey cikmadi ya..kapat artik o defteri..Allahim korusun tüm kuzularimizi..cik cabuk depresyondan :) hiç yakişiyormu senin gibi güleryüzlü,güzel yüzlü birine depresif olmak ciks ciks :)

kiz hijyenik nurten ferda yazmişta konuyu yazmiş..ay yoksa o dami sohbet etmiş benmi kaçirmişim o kismi can havliyle oraya girip ciktim

ferdacim geçmiş olsun canim yaa..demek sana postaladi hastaliği velet..aman dikkat et ya..calişcakmişsin..daghana kim bakacak ozaman?

gülhancim cocugun yemegini hallettin şimdi konusmasinami taktin ay cocuk sana yaranamadi gitti şaka bi yana gercekten takilmayin bu mevzuya ya..ugrasilarak yapilcak bişey olduguna inanmiyorum acikcasi..zamanla bülbül olcaklar inşaAllah..3 kilo almanada nasil üzüldüm nasil üzüldüm anlatamam DDD aglayacam şimdi hüngür hügür DD

meltemcim hoşgeldin canim a.s. geçmiş olsun ya ailecek hasta olmussunuz..acil şifalar a.s.

nurancim hoşgeldin canim..hanzadenin maşaAllahi var ya bizimkide bütüngün benimle ya..tuvalete bile beraber gidiyoruz

hülyam senle ben cocuk peşinde kaldik galiba iyiki erken uyutmusuz

ya işte geç saatte kalınca bende çok geriliyorum bu yaştaki bebeklerin gece yarısına kadar oturması cidden doğru değil ama bazen kayıyor işte mecburen

ohhh maşAllah valla yaa darısı bizimkilere inşAllahh

emzirme olayı haklısın canım... biz 1 yaşında bıraktık öyle düzene girdi iyice alışkanlık evet... kaç kere ne kadar saat uyuyor gazel günde

Off kızlar Bora da uyanıyor cok fazla yarım saatten berı 5 dakıkada bır anne dıye seslenıyor.Gıdıyorum dalıyor yıne sıl bastan.Karnı ac deıl Tuba gıbı ne derdı var bılmıyorum.Gece kalkmaları malesef cok fazla artık sayamıyorum ben yat kalkları.

Anneye bağımlılık demıssınız Bora da gecenlerde 15 gun kadar oyleydı karsısındayım yınede anne anne anne cok zor bı durum.Cok bağımlı deıl ama yınede kımseye kalmıyor yemek yemıyor.Bırtek annem olursa oyunla oyalıyor ıste.Bırde Alıye ablamızla.

valla tuba'cım ben ayagıma alıp bir şekile buraya laf yetiştiriyorum sanırım biz sabahçıyız bugun

Maşallah yaa,daha Dağhan doğduğundan beri öyle bi gece hatırlamıyorum

canımsın yaaa:) vallahi sizlerle konuşmak iyi geliyor:)

emzirme olayı haklısın canım... biz 1 yaşında bıraktık öyle düzene girdi iyice alışkanlık evet... kaç kere ne kadar saat uyuyor gazel günde

evet malesef ( bir dönem buda bırakma eylemine girmişti keşke bende bıraktırsaymışım şimdi hiç niyeti yok valla (
cnm öğlen 1 gibi uyuyor 2.5 yada 3 te uyanıyor sabah kalkmasıda eger gece cok uyanmışsa 9 a kadar uyuyor ama uykuyu almışsa 8 de uyanıyor...

nurancım zormuş hakkaten defne hasta ise öyle yanaşıyo bide istediği bişi varsa ona biile kızıyorum, defnede benden yiyip iciyor gecen annme bıraktım agzına iki lokma pilav sokabildim oda elimle diyor! halbuki ananesine benden daha düşkündür annm varsa yanıam bile uğramaz ama ben olmayına cok garip oluyomuş öyle diyo annnem..

hülya öğlen uykularını gec yatır 2gibi falan illaki alışır yahu! azıcık rahat et sende!

anaaa serrada uyanmış yok ya bugun bi tuhaflık var bunlarda!

meltem defnede öyle 11den önce yatmıyor.. peki kacta kalıyor sabahları?

Azcık pis olmaktan zarar gelmez bencede keyif yap azcık
haklısın vallaha iyiki temizlememişim zaten heryer bisküvi kırığı kağıt artığı oldu artık yarına mecburi oldu silme süpürme çamaşırdan gözümü açamıyorumki yaaa
bende seni öpüyorummm

veliler bazen gerçekten çekilmez oluyo öğretmenlik çok zro ya yinede sıkma canını o velinin eğitimsizliği işte böyle konuşmasına sebbep sen yinede eğitmenliğini elinden bırakma

ya kızlar benim bu çocuğum konuşmuyor yaa Annesi bir Türkçe öğretmeni olarak oldukça geveze... babası Halkla İlişkiler bitirmiş çenesi düşük... çocukta gık yok...
heheh o osnradan bi açılır pir açılır...

bende denesemmi acaba yaa şimdilik üüzm veriyorum ben aama yemeklerine katıyorum ama bi kavonozda keçi boynuzu almıştım denemekten zarar çıkmaz sanırırm yaa
çok geçmiş olsunn
bu arada çocuk çayı işide çok hoşuma gitti büyüdülermi bend ebunu deneyeceğimm çok akıllıca
hehe senin işin var minik kızınla sanırırmmm:82:
al benden bi tane daha aynı snein gibiyim emzirmediğim halde saat başı kalkıyorum çok zor yaaa çocuğu uyuyan anneleir kıskanıyorum bi arkadşaımın 5 aylık bi kızı var akşam 10.30 da yatırıyorum sabah 8.30 da kalkıyo diyo bazen nefes alıp almadığına bakıyorum diyor maşallah dedim keşke benimkilerde sninki gibi olsa bende büyüyünce düzeliriz diyorum ama şimdi snei görünce tırtım vallaha demek 2 yaşınada yaklaşsa uyuyaman çocuk uyumuyor tüh tüh tüh
vallaha bende çok şirinler büyümesinler diyorum sıklıkla

uyuyan bebekkeşrn annelerini kıskanıyorum.....

yeni topiğiniz nerde bakımm ben nasıl bulacam o topiğiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…