- 10 Mart 2009
- 1.399
- 0
- 42
sağol cnm yaa,kış gelince hastalıkta beraberinde geliyor sanırım...Dağhana kayınvalidem ve bakıcı bakacak inşallah,eğer başlamadıysa ki en son başlamamıştı Aynur ablamızla devam edicez yine,haber bekliyodu benden enson..kayınvalidemde zaten kışı burda geçiriyor bakalım bişeyler yapıcaz işte..bengicim canim cok sukur bişey cikmadi ya..kapat artik o defteri..Allahim korusun tüm kuzularimizi..cik cabuk depresyondan :) hiç yakişiyormu senin gibi güleryüzlü,güzel yüzlü birine depresif olmak ciks ciks :)
kiz hijyenik nurten ferda yazmişta konuyu yazmiş..ay yoksa o dami sohbet etmiş benmi kaçirmişim o kismi can havliyle oraya girip ciktim
ferdacim geçmiş olsun canim yaa..demek sana postaladi hastaliği velet..aman dikkat et ya..calişcakmişsin..daghana kim bakacak ozaman?
gülhancim cocugun yemegini hallettin şimdi konusmasinami taktin ay cocuk sana yaranamadi gitti şaka bi yana gercekten takilmayin bu mevzuya ya..ugrasilarak yapilcak bişey olduguna inanmiyorum acikcasi..zamanla bülbül olcaklar inşaAllah..3 kilo almanada nasil üzüldüm nasil üzüldüm anlatamam DDD aglayacam şimdi hüngür hügür DD
meltemcim hoşgeldin canim a.s. geçmiş olsun ya ailecek hasta olmussunuz..acil şifalar a.s.
nurancim hoşgeldin canim..hanzadenin maşaAllahi var ya bizimkide bütüngün benimle ya..tuvalete bile beraber gidiyoruz
hülyam senle ben cocuk peşinde kaldik galiba iyiki erken uyutmusuz
maşallahh yaa inanamıyorum doğrusu..uyku konusunda çok şükür çok büyük problemlerimiz olmadı bi iki dönem dışında... aman nazar değmesin paşama:) gece yatar 9:30 gibi sabah 7:30 - 8 gibi uyanır bi ağrısı yoksa...
ayy niye bizimkiler böyle diyesimiz geliyor dimi Gülhan..Neden yok uyanıyolar işte...Off kızlar Bora da uyanıyor cok fazla yarım saatten berı 5 dakıkada bır anne dıye seslenıyor.Gıdıyorum dalıyor yıne sıl bastan.Karnı ac deıl Tuba gıbı ne derdı var bılmıyorum.Gece kalkmaları malesef cok fazla artık sayamıyorum ben yat kalkları.
Anneye bağımlılık demıssınız Bora da gecenlerde 15 gun kadar oyleydı karsısındayım yınede anne anne anne cok zor bı durum.Cok bağımlı deıl ama yınede kımseye kalmıyor yemek yemıyor.Bırtek annem olursa oyunla oyalıyor ıste.Bırde Alıye ablamızla.