2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bengicim canim cok sukur bişey cikmadi ya..kapat artik o defteri..Allahim korusun tüm kuzularimizi..cik cabuk depresyondan :) hiç yakişiyormu senin gibi güleryüzlü,güzel yüzlü birine depresif olmak ciks ciks :)

kiz hijyenik nurten :KK70: ferda yazmişta konuyu yazmiş..ay yoksa o dami sohbet etmiş :KK70: benmi kaçirmişim o kismi :KK70: can havliyle oraya girip ciktim :KK70:

ferdacim geçmiş olsun canim yaa..demek sana postaladi hastaliği velet..aman dikkat et ya..calişcakmişsin..daghana kim bakacak ozaman?

gülhancim cocugun yemegini hallettin şimdi konusmasinami taktin :KK70: ay cocuk sana yaranamadi gitti :KK70: şaka bi yana gercekten takilmayin bu mevzuya ya..ugrasilarak yapilcak bişey olduguna inanmiyorum acikcasi..zamanla bülbül olcaklar inşaAllah..3 kilo almanada nasil üzüldüm nasil üzüldüm anlatamam :KK70:DDD aglayacam şimdi hüngür hügür :KK70:DD

meltemcim hoşgeldin canim a.s. geçmiş olsun ya ailecek hasta olmussunuz..acil şifalar a.s.

nurancim hoşgeldin canim..hanzadenin maşaAllahi var ya :KK70: bizimkide bütüngün benimle ya..tuvalete bile beraber gidiyoruz :KK70:

hülyam senle ben cocuk peşinde kaldik galiba :KK70: iyiki erken uyutmusuz :p
sağol cnm yaa,kış gelince hastalıkta beraberinde geliyor sanırım...Dağhana kayınvalidem ve bakıcı bakacak inşallah,eğer başlamadıysa ki en son başlamamıştı Aynur ablamızla devam edicez yine,haber bekliyodu benden enson..kayınvalidemde zaten kışı burda geçiriyor bakalım bişeyler yapıcaz işte..
uyku konusunda çok şükür çok büyük problemlerimiz olmadı bi iki dönem dışında... aman nazar değmesin paşama:) gece yatar 9:30 gibi sabah 7:30 - 8 gibi uyanır bi ağrısı yoksa...
maşallahh yaa inanamıyorum doğrusu..
Off kızlar Bora da uyanıyor cok fazla yarım saatten berı 5 dakıkada bır anne dıye seslenıyor.Gıdıyorum dalıyor yıne sıl bastan.Karnı ac deıl Tuba gıbı ne derdı var bılmıyorum.Gece kalkmaları malesef cok fazla artık sayamıyorum ben yat kalkları.

Anneye bağımlılık demıssınız Bora da gecenlerde 15 gun kadar oyleydı karsısındayım yınede anne anne anne cok zor bı durum.Cok bağımlı deıl ama yınede kımseye kalmıyor yemek yemıyor.Bırtek annem olursa oyunla oyalıyor ıste.Bırde Alıye ablamızla.
ayy niye bizimkiler böyle diyesimiz geliyor dimi Gülhan..Neden yok uyanıyolar işte...

ay forumda şaşirdi iyimi :KK70:DDD bi mesaj yaziyorum bakiyorum 2 sayfa atlamiş :KK70:DDD bi ileri bi geri kafasi karişti :KK70:

ama özlemişim cidden böyle laf yetiştirmeyi :KK70:DD iyi oldu bu gün saat işi :KK66:

gülhancim valla yapacak bişey yok..hadi bunlarinki memeye kalkiyor anladikta..bizimkiler neyine kalkiyor inan anlam veremiyorum..diş dicem 16 dişi var..gaz dicem maşaAllah nabucco projesi gibi ne bitmez gazmiş..baska nedir bilemedim ben onu :S şimdide muzigini açtimda sustu gibi..

bengicim benim kiz sirnaşmayi sevmiyor ya..anasi kılıklı :KK70: sıkıntılı ayse kendisi :KK70: yanina yatsam daha beter ciyaklar eminim :KK70:

nurten birsen gülşah nereye gitti ya? sibelde gelecektiiiiii

hülyam valla sohbet sardi ama uykuda sardi beni :KK70: gözlerim hafif şaşilamaya basladi :KK70:DD

hoşgeldin canan:)
kızlar sizinle sohbete doyum olmaz yarın okul var malum... hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum bebişlerime melekler gibi huzurlu uykular diliyorum:)

Valla kızlar çocuğundan çocuğuna değişiyor,maşallah diyim 41 kere benim kız kardeşimin oğlu 10 aralıkta yaşını dolduracak gece bi yatıyor sabah kalkıyor,,,yada en fazla bi kere uyanıyor,,ben anlamadım bizimkiler niye böyle acaba??

bende güya Dağhanı memden kesecektim ama nafile,,hastalanınca yine yattı o iş bizde 2 yaşına kadar devam kararı aldık,neyse zorluğuda yaşıcaz artık başka yolu yok..

sözde bende bayramda kesicektim babamız evdeyken dedik ama nerdee dediğin gibi hastalanınca 12 saat meme emdi entegre süt tesisi gibi hissediyordum valla kendimi
Hülya ona neler yediriyodur eminim ama onların uyanması memeden cnm,bağımlılık yanii.. :))

uff o da çok fenaymış cidden yaa...Allah kolaylık versin..

yok be tetesi yaa kuzum inan herşeyi zorla yiyiyyorr hele şu hastalıkta resmen 3 gün aç yaşadı :KK59:

nurancım zormuş hakkaten defne hasta ise öyle yanaşıyo bide istediği bişi varsa ona biile kızıyorum, defnede benden yiyip iciyor gecen annme bıraktım agzına iki lokma pilav sokabildim oda elimle diyor! halbuki ananesine benden daha düşkündür annm varsa yanıam bile uğramaz ama ben olmayına cok garip oluyomuş öyle diyo annnem..

hülya öğlen uykularını gec yatır 2gibi falan illaki alışır yahu! azıcık rahat et sende!

anaaa serrada uyanmış yok ya bugun bi tuhaflık var bunlarda!

meltem defnede öyle 11den önce yatmıyor.. peki kacta kalıyor sabahları?

denedim cnm birşey değişmedi malesef :KK43:(

sanada tatlı uykular Bengi'cim...

kızlar ben karar verdim bu gece meme bıratırma denemesine girişicem dua edin uyanmasın sabaha kadar sanırım şu an derin uykuya geçti inş 3 defa kalksa ayagımda sallasam tabi ağlama krizlerine girmese başarıcaz inş ....

İyi geceler bengicim öpüyoruz deniz kaanı ve seni..

Valla Hülya bende mööö gibi hissediyorum kendimi!!

Tubaa Aynen canım uyuzluktan baska bısey deıl.Gazmı kaldı yaa dana kadar oldular.Kızz konusmasına ıster ıstemez takıyorum.Ama onu bu durum hıc ılgılendırmıyor.Allaha sükür blendırı kaldırdık tezgahtan.Buda cozulecek sonucta.Haın hatun benım kılomla ne alıp veremedığın var.Sen senden haber ver bakayım boşladım ben o konuyu.

Iyı geceler bengıcımmm

iyi geceler bengicim :) tatli rüyalar 2 kuzunada sanada :)

ferdacim hadi inşaAllah kafana göre bi iş bulursun tatlim ya..aynur ablanin ve kayinvalidenin bakacak olmasina sevindim..bakici olayina pek güvenemiyorum acikcasi :S

hülyacim hadi inşaAllah canim ya..kolaylar gelsin..

ay forumda şaşirdi iyimi :KK70:DDD bi mesaj yaziyorum bakiyorum 2 sayfa atlamiş :KK70:DDD bi ileri bi geri kafasi karişti :KK70:

ama özlemişim cidden böyle laf yetiştirmeyi :KK70:DD iyi oldu bu gün saat işi :KK66:

gülhancim valla yapacak bişey yok..hadi bunlarinki memeye kalkiyor anladikta..bizimkiler neyine kalkiyor inan anlam veremiyorum..diş dicem 16 dişi var..gaz dicem maşaAllah nabucco projesi gibi ne bitmez gazmiş..baska nedir bilemedim ben onu :S şimdide muzigini açtimda sustu gibi..

bengicim benim kiz sirnaşmayi sevmiyor ya..anasi kılıklı :KK70: sıkıntılı ayse kendisi :KK70: yanina yatsam daha beter ciyaklar eminim :KK70:

nurten birsen gülşah nereye gitti ya? sibelde gelecektiiiiii

hülyam valla sohbet sardi ama uykuda sardi beni :KK70: gözlerim hafif şaşilamaya basladi :KK70:DD
defneyi beşine aldım arada mutfagı toparladım bide danette yidim! nabucco projesi heeee ayyy koptum yaaa ::KK60: :KK60: :KK60:

hoşgeldin canan:)
kızlar sizinle sohbete doyum olmaz yarın okul var malum... hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum bebişlerime melekler gibi huzurlu uykular diliyorum:)
canım sanada melekler gibi uykular olsun... kolay gelsin
sanada tatlı uykular Bengi'cim...

kızlar ben karar verdim bu gece meme bıratırma denemesine girişicem dua edin uyanmasın sabaha kadar sanırım şu an derin uykuya geçti inş 3 defa kalksa ayagımda sallasam tabi ağlama krizlerine girmese başarıcaz inş ....
ayy hadi inşallah canım yaaa ağlama krizi tutarsa mecbur veriicen yada uykusundan uyandırıp gezdireceksinki unutsun ayyy zor beee! kolay gelsin cnm
İyi geceler bengicim öpüyoruz deniz kaanı ve seni..

Valla Hülya bende mööö gibi hissediyorum kendimi!!

sütcüler siziii:KK60: :KK60:

Benimkide uyandı pışpışladım geri uyudu neyseki,bidahkine elinden kurtulamam ama...:KK43:(

he evet bak gülhan kilo konusunu acmiş hadi hayirli geceler ben kacarrrrrr :KK55: :KK9: valla hiç diyet miyet yapmiyorum canim :KK70: saldim cayira bu aralar..hiç içimden gelmiyor..dişimdan geliyor gerci :KK70: aynaya her baktigimda özellikle :KK70: bakalim ne zaman gaza gelicem :KK70: bugun yarin bekliyorum kendilerini :KK70: ay o blenderi kaldirmak cok büyük nimet valla..darisi başimiza ya..beni esas kasan konu bu..konusmasi biraz merak işi diye düşlünüyorum..serrada cok merakli degil konusmaya acikcasi..daha dogrusu cenesi hep çalişiyorda bişey ögrenme meraklisi degil :S işi gücü kariştirsin,dagitsin,elleyerek ögrensin..oyy oyyy :S

ay ferdaaa ve hülya kopardiniz beni he :KK70:DDD süt tesisleri siziii :KK70:DD

gülhan wafflenin hakkını veriyosun yani 3 kiloyla! bide hala wafle yiyeceklermiş ya sen bakma semraya o geziyo etli butlu, senide öyle yapmaya calışıyo kanma semraya :)

Sağol Tubacım ...

Kız Nurten bide danette yedin haa maşalah sana...

sütçüyüz gari ne yapalım...

saolun kızlar valla zor olacak ama artık bi yerden başlamam lazım yeter bu kadar benide kuruttu iyice zaten pek bir faydası kalmadı memenin bomboş çekip duruyor...

ben kaçar malum savaşa hazır ve nazır olmalıyım :)):KK52:

İyi geceler tatlı uykular kuzularada sizede :KK71::KK71:

uyandı bile ağlıyorrr bye

Tuba senın su ılham bı takılı kalmadı sende bee.Annem bekarken hadı toz alalım derdı bende anne ılham gelmedı gıyıp dururdum.Senınkıde o hesap desene.

Kızlar Bora kıpırdak bı vazıyette ben kacar.Hepinızı öptum.İyi geceler.Ferd,tUBA,fILIZ Bu konuyu aktıf ettı ve cok destek verdı.Cok ta ıyı oldu.Ayrıca tesekkurler kızlar.

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: ay semraya etli butlu dedi ayyyyyy :KK70:DDDDDDDD

nurten bunu face'de söylesene :KK70:DDD semra buraya girmiyor :KK70:DDDD

yedim valla ferda, kutlay cok sever görsen koli almış dolabı ac kapa gözüme ilişiyo sürekli aslında sevemde ama iyi geldi şimdi :)

hülyaaa arkandayız bacımmm allah yar ve yardımcın olsun :)

X