gülhan hoşgeldin cnm
tuba doğru düzgün anlatamamışsın demekki bak muhtarımız birsen bile öyle zannetmiş :)
ya kızlar benim bu çocuğum konuşmuyor yaaAnnesi bir Türkçe öğretmeni olarak oldukça geveze... babası Halkla İlişkiler bitirmiş çenesi düşük... çocukta gık yok...
Hosbulduk kızlar..Diğer baslığa bır goz attım baska zaman yazarım artık.Sızlerı özledım.
Hülya cok sukur duzeldı canım Gazeldı daha ıyıdır ınsallah.Sana Bursa banada istanbul yaramadı valla.Hava değişikliği bozdu kuzuları.Ama Semostan bılırsın onlarda hasta fecı bır salgın var ortada.
Esım gec geldı bı yemek ısıtıp donuyorum.
Cnm onu nasıl vericezki,olmadı kahvaltısına karıştırıyım,benimkikaşıkla hayatta yemez onu...İnşallah faydası olur yaa kolaymış o..He bıde kızlar sabahları Boraya bır tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı verıyorum sankı ıstahı bıraz actı aklınızda olsun.Cok cektım bu ıstah olayından ınsallah bole devam eder.Face twe yazdım emzığı bıraktık belkı onunda etkısı olmustur gercı bılemıycem.
Aman aman iyi işte ordaydık geldik ne var... :))kız tuba ferdada o sayfadaydı ve oraya yazdıgörmedin heralde:)
offf defne uyanıyor habiree
Ferda gecmısolsun canım.Oğlus sana attı galıba mıkropları.
h.g cnm özledik valla seniinen bi saattir yanlış yerde mi bekliyom ben şimdi yaa peh
Kız Tuba nebiliyim ben başlık açtım filan deyince gittim yazdım orayada olsun cnm neyse,evet benim fikrimdi çok da memnun oldum herkesin uymasına..Elelrine sağlık sen topladın,,ohh herkesler burda ne güzell..
Ayy sormayın kızlar hasta oluyorum burnum akmayabaşladı hafif bi öksürük ve geniz akıntısı var,,Kalktık eşimle bi ıhlamur elma nane karışık bi çay yaptık mısır patlattık,şimdi çayın demlenmesini bekliyoruz,o da film bakıyoo..Burdayız yanii tam taşkilat..
Gülhancım hoşgeldin...a.s.
kız tuba ferdada o sayfadaydı ve oraya yazdıgörmedin heralde:)
offf defne uyanıyor habiree
h.g güle gülee :)))haaaa karışıklık olmus gene benimde ceryanlar kesildi gelemedim tuba ögretmenim
ama gercekten gıcık oldum elektirige gitti gitti geldi aletler bozucak b,şi degil neyse
kocam cagırıyor ben kacar gene gelir
kız ferda sendemi başka tarafınla okuyorsun tubanın yazılarınıKız Tuba nebiliyim ben başlık açtım filan deyince gittim yazdım orayada olsun cnm neyse,evet benim fikrimdi çok da memnun oldum herkesin uymasına..Elelrine sağlık sen topladın,,ohh herkesler burda ne güzell..
Ayy sormayın kızlar hasta oluyorum burnum akmayabaşladı hafif bi öksürük ve geniz akıntısı var,,Kalktık eşimle bi ıhlamur elma nane karışık bi çay yaptık mısır patlattık,şimdi çayın demlenmesini bekliyoruz,o da film bakıyoo..Burdayız yanii tam taşkilat..
Gülhancım hoşgeldin...a.s.
ayyy biliyorum ferda ya bayıldım zaten sizn diyoloğunuza:) maşşalah dağhan zehir gibi hep anlatıyorum valla!!ayy komik oldu şimdi bende anlamamışım gibi... :)) neyse benim aklım neden karıştı ama yarımız orda yarımız burda olunca toparlayamadım şimdi burdayım ama sağol Tubacım iltifatın için :))
anacım benimki her saniye kıçımın dibinde olduğu için Dağhan demem yeterli o an gözümün içine bakar...
Ferda'cım geçmiş olsun aman dikkat et kendine...
Tubacım Nurten'cim ne bileyim çok üzülüyorum... aslında 6 aylık anne meme diyordu 11 aylık Ezgi gel diyordu, ne zaman epilepsi şüphesiyle hastaneye yattık çocuk sustu bize bile küsmüştü bir ara ondan korkuyorum kalıcı bi şey olursa diye
inanır mısınız bir ara çocuğun otistik olduğunu bile düşündüm sırf konuşamıyor tekerleklerle oynuyor diye... ağla ağla bir hal oldum çocukta bi şey yok ama ben iştebir depresyondan çıkıp diğerine giriyorum:))) hamile kaldım Deniz'e depresyon... doğum yaptım depresyon... eşim askere gitti depresyon... tam geldi hamile kaldım tekrardan depresyon...
geçmiş olsun canım yaahoşbulduk çok teşekkür ederim ben de sizleri özledim. biz aile boyu hasta olduğumuz için annemlere geldik. eşim ben ve kemal hepimiz aynı gün birden bire hastalandık. öyle ağır değil ama paçavra hastalığı işte. bu arada ben pekmezi sulandırıp veriyorum. kola ya da çay içtiğimiz zaman kemal de istiyo ben de dur sana çocuk çayı vereyim diyorum, üç tatlı kaşığı pekmeze 150-200 gr soğuk ya da sıcak suyla veriyorum hergün seve seve içiyo deneyin isterseniz biz de kansızlık vardı şimdi baya kırmızı yanaklı olduk çok şükür
amin canım çok zor Allah kimseye yaşatmasın...kız ferda sendemi başka tarafınla okuyorsun tubanın yazılarınıD bak kız anlatıyor işte D
ayyy biliyorum ferda ya bayıldım zaten sizn diyoloğunuza:) maşşalah dağhan zehir gibi hep anlatıyorum valla!!
ahh be cnm ya aslında yaşanışan olaylardan ötürü böyle hisstemen normal görüyorum bende olsam bende aynı senin durumunda olurdum.. ama birden cözülür merak etme bize küstü diyosunya herşeyin farkında bilinciinde takipteler, allah yaşatmasın bidaha iyi düşün iyi olsun
cocukların konusmasında acılmıs gene
valla hanzade herseyi söylüyor ismini bile ama tam cümle kurmuyor
oyuncaklarını ben toplarken topla diyor cay kahve geldigi zaman anne cay yada anne gahve diyor suyu istedigini karnı acıktıgını sölüyor ama cümle yok
ama cok feci taklitci papagan ben ne yapsam yapıyor ayakkabı giysem gidip topuklu ayakkabılarımdan alıp giyiniyor ruj sürdügümü görse kendinede istiyor parfüm istiyor
bazen istediklerine yetişemiyorum
her cocuk farklı demekki