2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kulağını çekmeye çektim ama tabiki uyarı manasında. canını yakmak amaçlı değil. bu arada adamın derdi kızının kulağını çekmem olsaydı,çektiğim gün gelirdi okula. üstünden kaç gün geçmiş, yeni mi aklına düşmüş? başka bie derdi var ya anlarız yarın.

öyle valla hülyacım bugun aynı yerden 2defa kafa üztü düştü bide üstüne ben bagırdım bide ellerine vurdum küstü bana bi laflar yapıyo bi görseniz cenesi durmadı hem ağladı hem söylendi ama bidahada o oldu cıkadı oraya!!

eeeeeeeeeeeeeeee kızlar burdamıyız diğer sayfadamı?????

kızlar şarjım bitmek üzere,yatağa yakın priz yok, oda ya da gidemem, eşim arkadaşlarıyla maç izliyor. çıkmak zorundayım bu arada gün ve saat fikri süpermiş. inşallah bi dahakine daha uzun kalırım. iyi geceler hepinize.

valla cnm cahille uğraşmak cok zor tabi ben olsam ona soyleyecek cok şeyim olur ama tabi bekara karı boşamak kolay gelir derler :)
Allah yardımcısı olsun cocuğun eger boyle bir baba yetiştiriyorsa ...

hülya canim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin yarin yaa

hoşgeldin nurtencim :) temizliğe ne zaman basliyorsun kız pislenmiştir evin artik atmi koşturuyorsunuz napiyorsaniz ayda bir bayram temizliği yapiyorsunn maşaAllah bi daha biraraya gelince sana bi sürüneyim belki banada bulaşir biraz

a. selam ferdacimm :) ay koptum defneyi öptügü videoya DD

bengiiii :) sesim geliyormuuu :)

kıyamam kuzucuğuma annesi vurma eline vurmaa
duru uyumuyorrrrrrrr yaaa

tatlım benim ne yapsın annesi uykusu yoktur...hasta falan değil di mi?

iyi çok şükür,uyuttum onu malum buluşma var diye ama anlamadım konunun altındamı konuşucaz burdamı??

Allah rahatlık versin inşAllahh...
cnm burda boyle belli gunlerde sohbet edicez oraya musait zamanda fikirlermizi yazıcaz anladığım kadarıyla

Ayyy kıyamam yaa ...cadının konuşmasıda ne şirin olur bee :))

iyi akşamlar

:) tamam tatlım :) konu epey kapsamlı dur oraya geçeceğim annemi uğurlayayım:)

koparsın işte öyle benim oğlum çok tatlıdır teyzesii.. :))
kendı emdı sımdı bebegını mememden emzırıyooorrr

ayy sevsinler onu,,emziriyo demek haa çok güldüm...

kız tuba sen bana laf yetiştirecegine ortamı topla bak dagılıyo kızlar!! ayrıca ben seni takip ediyorum şekeri seninde maşşalahın var baksana işten gücten buralara 3haftada bir uğruyosun! ben temizligimede yetişiyorum burayada cicim!!!

hmmm hakketen he ilginç bi mevzu olmus..benim kizimin kulagini ögretmeni cekse valla yapacagimi bilirim :))) hepimiz cocuk büyütüyoruz neticede..ama belliki adamin derdi baska harbiden..hadi Allah yardimcin olsun..

duru uyumuyorrrrrrrr yaaa

ay kiyamam yaa..cok gec oldu..inşaAllah uyur biran önce tatlim ya..

iyi çok şükür,uyuttum onu malum buluşma var diye ama anlamadım konunun altındamı konuşucaz burdamı??

hayatim burda normal sohbetimizi edecegiz..diger başlikta boş zamanimizda haftanin konusu olan konuyu degerlendircez buraya p.tesi perşembe 22'den sonra toplaşiyoruz senin fikrindi zaten :) onu gercekleştiriyoruz :) digeride filizin bi ara sundugu öneriydi..her hafta bi konu belirleyip o konu hakkinda herkes bişeyler yazacak işte :) maksat paylaşimimiz arttirmak..cünkü kopmaya basladik yavastan

ay bilirim onun söylemesiniiiiiiii DD yerim onu D

burdayiz burdaa oraya temizlikten vakit bulunca yazacaksin :)

hayirli aksamlar tatlim a.s.

kendı emdı sımdı bebegını mememden emzırıyooorrr

he heyt be bonkor evladim benimmmm

:) tamam tatlım :) konu epey kapsamlı dur oraya geçeceğim annemi uğurlayayım:)

kiz dur iki laf edelim şurda sonra yazarsin oraya musait olunca

bak bak bakkkkkkkkkkkkkk temizliğide yetişirmiş burayada oyuzdenmi hediye olayina 40 saat sonra cevap verdin cicimmmmmm hem ben ilkkez okadar ara vermişştim hemde istemdişi olmustu hemde ben geleli yil oldu

ayyy valla ben bu akşam orada konu üzerine sohpet olacakcak zannettim!! oarayada bişiler yazdım ayrıca meltemde geliş diğer sayfada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…