ya kızlar benim bu çocuğum konuşmuyor yaaAnnesi bir Türkçe öğretmeni olarak oldukça geveze... babası Halkla İlişkiler bitirmiş çenesi düşük... çocukta gık yok...
bu arda Filiz yok değil mi? Doruk nasıl oldu acaba...
Gülşah'cım Duru'yla uyudu galiba:)
Tuba nereye gitin ? Birsen de yok
Bengıııııı borada konusmuyor fecı taktım yaa.Sadece belırlı kelımeler ama hıc ılerleme yok.Anne,baba,mama,gaga,ağac,Alp,alya gıbı seyler tekrarlayıp duruyo.Ama hıc meraklı deıl konusmaya.Sızde neler var.
ayy komik oldu şimdi bende anlamamışım gibi... :)) neyse benim aklım neden karıştı ama yarımız orda yarımız burda olunca toparlayamadım şimdi burdayım ama sağol Tubacım iltifatın için :))anacim siz nerenizle okuyorsunuz kac haftadir face'de yazilanlaribide bana dogru dürüst anlatmadin diyor birseni es geciyorum onun ikizleri var ama sen hiç konusma nurten valla borclu cikarsin bak ferdaya daha dün geldi nasil anladi olayi bilemicem artik sorun anlatandami anlayandamiiiiii DDDD
hoşgeldin gülhancim..alişirsin dicem ama ben hala alişamadim yabanci gibi oluyor insan hakketen :))
birsom burdayiz yavrumm :)
anacım benimki her saniye kıçımın dibinde olduğu için Dağhan demem yeterli o an gözümün içine bakar...bengicim defnede öyle cok fazla kelime söylemiyor, ona bişi gösterirken dahi 3defa defne diye bagırıyorum yada gidip dürtüyorum öyle bakıyor! hoşuna gidenn şeyleri ve kısa şeyleri kafasında tutup birden pat diye söylüyor.. ben işine gelmediğini düşünüyorum. cokta takmıyorum acıkcası, eminim denizde bikac kelime söylüyordur bülbül gibi konuşmalarını bekleiyosun dii zati