2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlar,,

Anam nolmus bu sayfaya bole bee hıcc sevmedım.Bora pasa uyudu az once bende kahvemı yaptım oturdum pc nın basına.Umarım herkes ıyıdır.

buradamı sohbet olacak ben sazan gibi atladım....oraya yazdm

hoş geldin Gülhan:))
karıştı vallahi Tuba başım döndü bir oraya bak bir buraya:)

HG Gülhan.. Bora daha iyi inş

ya kızlar bi annda daldınız oraya valla kırıldım gülmekten he

gülhan hoşgeldin cnm

tuba doğru düzgün anlatamamışsın demekki bak muhtarımız birsen bile öyle zannetmiş :)

ya kızlar benim bu çocuğum konuşmuyor yaa Annesi bir Türkçe öğretmeni olarak oldukça geveze... babası Halkla İlişkiler bitirmiş çenesi düşük... çocukta gık yok...

bu arda Filiz yok değil mi? Doruk nasıl oldu acaba...
Gülşah'cım Duru'yla uyudu galiba:)
Tuba nereye gitin ? Birsen de yok

Hosbulduk kızlar..Diğer baslığa bır goz attım baska zaman yazarım artık.Sızlerı özledım.

Hülya cok sukur duzeldı canım Gazeldı daha ıyıdır ınsallah.Sana Bursa banada istanbul yaramadı valla.Hava değişikliği bozdu kuzuları.Ama Semostan bılırsın onlarda hasta fecı bır salgın var ortada.

Esım gec geldı bı yemek ısıtıp donuyorum.

Bengıııııı borada konusmuyor fecı taktım yaa.Sadece belırlı kelımeler ama hıc ılerleme yok.Anne,baba,mama,gaga,ağac,Alp,alya gıbı seyler tekrarlayıp duruyo.Ama hıc meraklı deıl konusmaya.Sızde neler var.

anacim siz nerenizle okuyorsunuz kac haftadir face'de yazilanlari bide bana dogru dürüst anlatmadin diyor birseni es geciyorum onun ikizleri var ama sen hiç konusma nurten valla borclu cikarsin bak ferdaya daha dün geldi nasil anladi olayi bilemicem artik sorun anlatandami anlayandamiiiiii DDDD

hoşgeldin gülhancim..alişirsin dicem ama ben hala alişamadim yabanci gibi oluyor insan hakketen :))

birsom burdayiz yavrumm :)

bengicim defnede öyle cok fazla kelime söylemiyor, ona bişi gösterirken dahi 3defa defne diye bagırıyorum yada gidip dürtüyorum öyle bakıyor! hoşuna gidenn şeyleri ve kısa şeyleri kafasında tutup birden pat diye söylüyor.. ben işine gelmediğini düşünüyorum. cokta takmıyorum acıkcası, eminim denizde bikac kelime söylüyordur bülbül gibi konuşmalarını bekleiyosun dii zati

Kız Tuba nebiliyim ben başlık açtım filan deyince gittim yazdım orayada olsun cnm neyse,evet benim fikrimdi çok da memnun oldum herkesin uymasına..Elelrine sağlık sen topladın,,ohh herkesler burda ne güzell..

Ayy sormayın kızlar hasta oluyorum burnum akmayabaşladı hafif bi öksürük ve geniz akıntısı var,,Kalktık eşimle bi ıhlamur elma nane karışık bi çay yaptık mısır patlattık,şimdi çayın demlenmesini bekliyoruz,o da film bakıyoo..Burdayız yanii tam taşkilat..

Gülhancım hoşgeldin...a.s.

He bıde kızlar sabahları Boraya bır tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı verıyorum sankı ıstahı bıraz actı aklınızda olsun.Cok cektım bu ıstah olayından ınsallah bole devam eder.Face twe yazdım emzığı bıraktık belkı onunda etkısı olmustur gercı bılemıycem.

kız tuba ferdada o sayfadaydı ve oraya yazdı görmedin heralde:)

offf defne uyanıyor habiree

ya kızlar benim bu çocuğum konuşmuyor yaa Annesi bir Türkçe öğretmeni olarak oldukça geveze... babası Halkla İlişkiler bitirmiş çenesi düşük... çocukta gık yok...

hiç yok degildir herhalde? yoksa cümle felanmi kurmuyor?

bu arda Filiz yok değil mi? Doruk nasıl oldu acaba...
Gülşah'cım Duru'yla uyudu galiba:)
Tuba nereye gitin ? Birsen de yok

burdayim cicimmmm

serrada bukadar konusuyor valla..işi gücü mimikler..hapşir,hapşirsin..öksür öksürsün..onlari taklit ediyor ancak..

ayy komik oldu şimdi bende anlamamışım gibi... :)) neyse benim aklım neden karıştı ama yarımız orda yarımız burda olunca toparlayamadım şimdi burdayım ama sağol Tubacım iltifatın için :))
anacım benimki her saniye kıçımın dibinde olduğu için Dağhan demem yeterli o an gözümün içine bakar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…