2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hey Allah'ım yaaa 20 dakikadır internetle uğraşıyorum sinir oldum... kimler var kimler yok... herkese merhaba

selamlarrrrr geldim sonundaaaa :) diger başliğida açtimmm hadi hayirli olsun aktivitelerimizzz

hoşbulduk canım. aslında önemli sayılmaz ama can sıkmaya yetti. ta geçen hafta embesil bir öğrencimin kulağını çekmiştim. dengesiz babasının bu akşam aklına düşmüş. telefon etti,bir araba laf etti. zaten okutmayacakmış kızını, ödevini yapmazsa yapmasınmış,dersi dinlemesinmiş, öğrenmezse öğrenmesinmiş. bende karışmayacakmışım. bana böyle diyor. çok sinirlendim. telefon açıp öğretmeni suçlamak ne demek oluyor,gel okula o zaman anlat derdini dedim!

seni anlıyorum canım insan bazen çileden çıkıp yapmak istemediği şeyleri yapıyor söylemek istemediği şeyleri söylüyor Ayşe'cim sıkma canını ya hep karşılaşıyoruz böyle velilerle okulda... bizim burada da veliler doğrudan idareye gelirler öğretmene uğramak yok hepsi de haklıdırlar ne hikmetse...

bengicim tubacım h.g ...
tubişim eline sağlık hayırlı olsun diyelim bol paylaşımlar olsun

Ayşecim bence kendini germeden adama yaptığının yanlış olduğunu anlatmalısın ve bir kız çocuğunu okula kazandırman gerektiğini düşün bence oradalarda durum nasıl bilmem ama eger adam geri kafalıysa gerçekten kızı okulundan eder ve geri çeker bence bu durumda görev sana düşüyor sizlerin işi cok zor ama bence sabırlı davranıp tekrar babasıyla konuşmayı denemelisin

hoş bulduk canım nasılsın kızçen nasıl :) bu arada Hülya'ya katılıyorum sen elinden geleni yap o adam için değil çocuk için

çokk şükür cnm biraz daha iyi ama öksürük ve burun akıntısı hala dvm ediyor yarın dr kontrolu var bakalım ne diyecek :26:

ferdacim hoşgeldin :)

hoşbuldum hülyam :)

bengicim hani face'de konular bulmustuk ya..o konulari konusacagimiz basligi açtim..boş vakitlerinizde haftanin konusu hakkindaki fikirleriniz yazin emii cicimmm :)

aysecim gercektenmi kulagini cektin kiz? yoksa uyardin manasindami? ayrica bende hülyaya katiliyorum canim ya..sabir fikirli insanlarla ugrasmasi zordur muhakkak..ama görevinizi kutsal yapan etkenlerden biride bu..o ögrenciyi hayata kazandirmalisin..Allah yardimcin olsun canim

Hoşbulduk Hülya'cım...Gazel daha iyiymiş sevindim..çok geçmiş olsun...

hatunlar selam bende geldim :)

yrm saat oldu defneyi salladım zor uyuttum, nyseki cok şey kacırmamışım! ayacıklarım sızlıyor valla

gelmiş geçmiş olsun bu kış bir daha hastalanmazlar inşallah

Tuba,Bengi,Hülya,Birsen Gülşah,Ayşe,Nurten selam hepinize kızlar..

ya keşke idareye gitseydi. akşam akşam canımı sıktı bir sürü

burda çok düşük okuma oranı. ve en baştan beri biliyorum bu adamın kızını okutmayacığını. 8 yıl zorunlu diye mecburiyetten gönderiyor. baksana öğrenmezse öğrenmezsin diyor. ki ben henüz okuma-yazma öğretiyorum. onu da öğrenmezse ne öğrenecek bu kızcağız?
dur bakalım yarını bekliyorum. cahille uüraşmak çok zor,kafa basmazsa ne deyim?? bide müdürümüz pısırığın teki, şöyle personelin arkasında güçlü kuvvetli bir adam olsa hiç tasa etmeyecem de,gel de şimdi tek başına laf anlat kızın babasına

evet inş Bengi'cim...
h.g Nurtenimm senin kuzuda azmış he tepelere çıkıyormuşş yayamazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…