2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam özledim sizi yaaa
hiç vaktim olmuyorartık eskisi gibi,oğlanda büyünce hiç giremiyeceğim sanırım,neyse cee deyip kaçarım bende
dişçiye gittim bugün ufak bi dolgu yaptı,yarın diğer dişime kanal tedavisine başlıyoruz,3 tane çekilecek dişim var 2 sisi 20 lik dişimm off,yanağa doğru yamuk çıkmışlar çekim dedi,ön dişerimide yaptırıcam inş vazgeçmem bu arada hiç tanımadığım halde dr.a tam isabet yapmışım,yeni doğum yapmış dr.en iyi ben anlarım seni dede,çok mutlu oldum yavaş yavaş yaparız dedi:)
hayat ağacına baktım da şimdi tanyeli amma kilo almış bee dombili olmuş benim gibi hahahah
tubacım buraya da yazıyorum eşimin dersi var akşam gelemem cnm ben olmasada gelemeyebilrm zati bende 2 küçük kuzu var çünkü,arada uğramaya çalışlırım,özledim siiz çünkü
esencim anneler geliyormuş,gözün aydın cnm
pınar defnem hastaymış geçmiş olsun cnm
zeynepde akşam ateşlendi yine,aşıdan diyorum ama 1 hafta oldu ne aşısı bu böyle anlamadım,neyse çenem düşmesin yine,kuzular uyurken işlerimi halledeyim azcık,oğlan zati tilki uykusunda offf

Sağolasın canım. Bu arada nasıl oldu dizin geçti mi sancısı?

Sağolasın canım ya geçtim çok şükür

Vallahi bilmiyorum canım ya nasıl indi nasıl becerdi hala muamma :44:

Sağolasın canım Defne aynı valla. Hafif burun akıntısı, birazda öksürük devam ediyor. Ateş falan yok çok şükür

Hoşgeldin canım ya özledik valla. Ekle canım resim görelim kuzumuzu

inşallah güzel geçmiştir canım sınavın

Sağolasın canım geçtim çok şükür

Hadi Allah kavuştursun canım ya sağlıcakla gitsin gelsin eşin inşallah

Ohhh mis yapmışsın heryeri güle güle kirlet canım

Valla benim annemlerde öyle canım ya. Kredi borçları var. Babamın pek umrunda değil. Annem hem emekli hem çalışıyor bu yaşında kadın. Zor valla. Allah hepsinin yardımcısı olsun

Tatlım hoşgeldin çok keyfili geçmiş bayram tatilin çok sevindim Dağhan'ı orda da doktora götürmen iyi olmuş. Babanın içi rahatlamıştır. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Bünyesi öyle demek ki

merhaba arkadaşlar ben canan
2009 mayıs annesi değilim 2010 ocak annesiyim ve ikiz annesiyim womenlove ın tavsiyesi ile sizlerle sıkı fıkı olmak istiyorum ne dersiniz....???

Hoşgeldin canım aramıza. Sık sık katıl bize

Bizim doktorumuzda 2 aşı yaptı aynı gün. Ama fiyatını bilmiyorum valla canım :44:

Sağolasın canım yakında katılıcam şoför olarak aranıza inşallah

Face'den gördüm resimleri ne güzel oda vallahi helal olsun müdürünüze

Afiyet şeker olsun canım

Allah kavuştursun canım

Ay benim hiç içimde yok öyle iç çamaşırı zevki falan ya. Ver bana mis gibi pamuklu donları giyeyim ohhh

günaydınlar herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum bacılarım:)

günaydın lar iyi haftalarr nasılsınız??????????????? canlarımm

günaydınn
gecmişe baktım ama yazacak vaktim yok bi cee diyip cıkıcam
gezmem var erken cıkıp bikac iş halletcem akşamda kaynanalara gecicez
gec vakit görüşürüzz

İyi haftalar kızlar muckkk

kızlar çok heyecanlıyım arkdaaşımı sezeryana almışlar off yanında olamıcam çıkamıyorum ofisten(((((((((

Oyy hadi hayırlısı inşallah canım sağlıkla gelsin kuzu

Tubiş'im anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı nice seneler nasip etsin. Selamlarımı ilet lütfen öpüyorum ellerinden

Boşver dinlen bugün yarın yaparsın. Keyifli bi haftasonu olmuş bugünde dinleniver.

İnşallah akşam kayınvalidemde kalmazsak katılacağım mutlaka

Sağolasın canım Ohh iyi bi doktor bulmuşsun sevindim canım. Geçmiş olsun şimdiden

Tünaydınlar bacılar

Sabahtan beri fena yoğundum şimdi rahatladım biraz. Hemen size bakayım dedim

Cumartesi günü gittim direksiyon sınavına. Anam kalabalık bi heyecan yaptım. Neyse bindim arabaya gayet güzel kaldırdım, gittim geldim hatta geri geri gittim falan. Öğleden sonra geçtiğimin haberi geldi çok mutlu oldum. Bu hafta dosyam gelicek. Kısmetse 15 güne alıyorum ehliyetimi

Neyse sınavdan eve geldim, kayınvalidemi yolcu ettim. Hemen evi temizlemeye giriştim. Mis gibi yaptım evimi. Çamaşır yıkadım astım hemen. Akşam için yemek vardı bir gün önceden kayınvalidemin yaptığı. Pilav yaptım yanına yedik eşimle. Sıkıldık evde. Hadi fener maçını izlemeye nargileye gidelim dedik. Defdoş'u benim anneme bırakıp gittik. Sonra arkadaşlarda geldi tesadüfen oraya. Okeydi derken saat 12'ydi eve geldiğimizde. Uyuduk tabi hemen.

Dünde kahvaltıdan sonra Halit beni anneme bıraktı. Bi arkadaşımız 18 Aralık'ta evleniyor. Onun çeyizini taşımaya gittiler. Bende kızımı parka falan götürdüm. Üsküdar'a inip çorap falan bişeyler aldık. Halit 4 gibi geldi beni aldı annemden. Defne kaldı orda. Yemek yedik, alışveriş yaptık biraz. Ordan derbiyi izlemeye gittik. Yine maç-nargile-okey derken 11 ettik saati. Eve gelince de cup yatağa.

Bu akşam eve gidersem ütü yaparım artık. Saat 10'da da sizle buluşma var face'de bakalım.

Bu arada Defdoş aynı. Hafifi öksürük ve burun akıntısı. Peditus ve Sekrol'e başladım bugün yine. Ama ateş yada keyifsizlik yok çok şükür kuzumda. Yaraları da geçti

Çay demledim bi çay içip kendime geleyim buralardayım

hoşgeldin cnm,

..keyfinizde yerine gelmiş ne güzel...
merhaba hoşbuldukkk
hoşggeldin valla karabataksın yaa.....annenlere çok üzüldüm ben kendi annelerde dolayı anlıyorum sen

hoşgeldin cnm bulmuşsunnnn burayı

ohh bugünde güzelll geçmişşş süperrr
dün düğünden geldikten sonra şöyle bi kk keşfine çıktım sonuç başarılı oldu heheh hoşbuldukkk:86:

sagol cnm doğru söylüyorsun..

neden olmasın, buyur gel..

e

vayyyy donlar heee! yeni yıla girerken kırmızı don hikayesine inanmam bi kere giymiştim teeeeee bekarkene :)

merhaba hoşbuldukkk
semrahoşbuldukkk vallahaseni ismen tanıyorum bu arada burçin be birsen vasıtasıyla meşhursun yani heheh

bend ebu gün hiççç bi işe elimi sürmedim vallaha bi tek yemek yapıcam temizliyom topluyomda ne oluyo gene aynı gene aynıı azıcıkta pis yaşayalım vallaha diizmi izliyom şimdi sonra da pilav salata yapıcamyemeğimde pişiyo ohh sefam olsunn

Azcık pis olmaktan zarar gelmez bencede keyif yap azcık

merhaba kızlar ben geldim size yazdıktan sonra çocukları uyutayım dedim...yarım saat salladım ömeri...15 dk.aliyi salladım...uyudular oh dedim..
banyoya gittim su yapacağım..kapının dilinde sorun vardı birkerede kitleniyor 10 kerede açılıyordu...bu sefer açılmıyor deli oldum artık boşa dönüyor....anahtar kırıldı...
delireceğim artık kolu söktüm yok...en son yatak odasının anahtarı ile denedim ...açıldı ama yarım saat geçti...tam su yaptım camı siliyorum....çamaşır çıktı onu asarken çocuklar kalkmış bas bas bağrıyolar....ömerin odasını kitlemiştim...neyse biraz sakinlediler...ama hiç iş yapamadımki....çocuklarla beraber cam sildim..odalarını sildim...beşik yeri değiştirim..
ama çocuklar delirtti beni....sonra tüller çıktı onlar taktım...antreyi mutfağı süpürdüm sildim...kilimi makinaya attım...yatak odasını sildim çocuklarla yemek yedim...çok yemediler....sonra onlara karışım hazrladım...yedirdim....en son banyoyu sildim...klozeti yıkarken gözüme çamaşırsuyu sıçradı nasıl yıkadım anlatamam bişey olursa dedim...annemde gelmedi....kaç saat yıkadım....neyse şimdilik bişi yok...kuru fasulye attım ocağa...bulaşıklarımıda attım...bitti işlerim size yazarken annem geldi....hatun bütün işleri bitirdim geldi.........markete gitmem gerek yok...

Ohh Birsom zor olmuş ama halletmişsin işlerini. Boş ver ya sen demiyormuydun annemle zor olacak diye. Geç gelmiş işte

selam herkese:) bu gece Ezel var ama geleceğim oğluş aksilik çıkarmazsa:) annem de geldi :) görüşürüz bir iki saat sonra:)

kızlar selaaam :76: :76: :76:

güyya bugun dışarıya cıkacaktık ama ne mümkün hava acayip rüzgarlı ucururdu valla :) hicc öle kapalı yerlere girecekte havam yok, azcık deniz havası istiyorum diye tıkıldım yine evde ütü yaptım yemek yaptım vakit gecti işte, akşam icin bakayım dedim kızlar ya defne 11 olmadan yatmıyor gerci bu akşam erken yatıracagım öğlen uykusunu 1saat bile uyumadı zilli, yanınızdayim yaneee

tubacım önerilerin ve destegin icin cok teşekkür ederim bizim işlerde kısmet işleri ve kurtlar sofrası gibi zor bu mevsimde iş kovalamak allaha dua ediyoruz bol,bol sıkıntı vermesin onlara ama borc cok olunca bi türlü toparlayamıyorlar kazandıkları gidiyo işte.
birsen,tülay,banu,özlem,canan,sibel ve bengii öpüyorum sizlerii

hülyaaaa ve ben varız......eeee gerisi 6 dk geç kalındı bileeeee

baba oğul maç izliyorlar,bende pc aldım yatağa girdim. sızana kadar burdayım. sizi hep özlüyorum, bide bugün canım çok sıkkın,terapi gibi gelecek. hani nerde millet????

Son düzenleme:
yok yok bunlara topluca ceva vermeli en başta tubaya

cerencim h.g hayırdır önemli bişi yok inş..
birsom senin keyfin nasıl ? geç oldu ama Gazel anca daldıda uykuya :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…