şimdiden başarılar pınarcım afıyet olsun buarada
öğleden sonradan berı boş boş oturuyorum valla işlerde garıp bır durgunluk var herkez elındekı işleri ertelıyorr anlamadım gıttı neysee facede oyalandım koca gun:)
dızım hala sancıyo hafıf hafıf yarına devam ederse gıderım artık şişlık olmadıgından cok onemsemıyorum dogrusu
eve gıdınce borekle tramısu yapasım var gıdene kadar trafıkte hevesım gecmezseee yapıcam bakalım
herkeze ıyı hafta sonları arkadaslarrr
bırsencım allah kolaylık versın dıye dualarım senınle arkadasım
Sağolasın canım. Bu arada nasıl oldu dizin geçti mi sancısı?
sınavda başarılar dilerim pınarcım Allah yardımcın olsun bol şanslar..hiç sters yapma canım ben yaparım de sınav senden korksun kendini strese sokarsan bildiklerinide yapamazsın.sen başarırsın hemde eniyisini yaparsın.güzel haberler bekliyoruz canım.defne prenseside senide kocaöman öptümm
Sağolasın canım ya geçtim çok şükür
Selamlar Kizlar,
Bayagi hareketlenmis sayfamiz, cok sevindim. Bende, nasil olsa kimse yazmamistir diye ugramamistim gün boyu. Face'e tasindik saniyordum ama yanilmisim.
Dorugu aksam kendi basina yatirma denemelerine giristim ilk kez. Tam fiyaskoydu, aglamaktan catlayacakti cocuk. Okuduklarimi, aynen uyguladim ama uymadi bize. Kucagima aldigimda nasil icini cekti, nasil sarildi bana. Cok canim sIkIldi, iskembeden mi atiyorlar bazi bilgileri nedir? Birkac gün deneyin diyorlar, ama alisana kadar hep aglamasini da istemiyorum. Ama bir yandanda kendi kendine uykuya dalmasi gerek, gec kaldim sanirim bu konuda. Sallanmaya iyice alisti, hic sevmedigim birsey bu...Müzik dinleterek uyutan var mi aranizda?
Ayse, senin tontosun resmini görmeyi cok isterdim ama cikmamis resim maalesef. Face'de üyeligin yok mu? Oradan daha kolay paylasabilirsin.
Pinar, nasil indi cadi yataktan bende merak ettim simdi. Doruk merdivenlerden bile tek basina inmeye korkuyor, elimizden tutuyor inene kadar
Banu'cugum bravo Yagmur'a. Sanirim okulla ilgili hic bir sorunu kalmadi...
Vallahi bilmiyorum canım ya nasıl indi nasıl becerdi hala muamma :44:
herkese iyi hafta sonları...
banu'cum yağmur'uma kocamaaan bi aferin:)
pınar'cım kolay gelsin canım:)
birsen'im yine çok hızlısın maşallah diyorum sana:)
Filiz'cim biz yanyana yatıp uyuyoruz sonra yatağına yatırıyorum bazen yanına oturuyorum dizime yatıp uyuyor müzik olunca uykusu daha çok kaçıyor... kuzucuğum ağlamasın ya... ben de okudum onları ama sanırım daha erken dönemde başlamak gerekiyor... gündüz uykularını yanına uzanarak dene ufaktan belki işe yarar
Sağolasın canım
Defne aynı valla. Hafif burun akıntısı, birazda öksürük devam ediyor. Ateş falan yok çok şükür
kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim uzun bir süre yoktum bilg. sorun vardı giremedim özledim hepinzi biz iyiyiz cadı kızımla uğraşıp duruyorum kök dişleri yeni çıkıyor hiç bişey yemiyor,yeni oyun hamuru aldık onunla oynayıp duruyor bugün fotoğrafçıda resmini çektirdik pazartesi alıcam buraya eklerim neyse ben bir geçmişe bakayım gelicem
Hoşgeldin canım ya özledik valla. Ekle canım resim görelim kuzumuzu
inşallah güzel geçmiştir canım sınavın
Sağolasın canım geçtim çok şükür
merhaba kızlar bende baya bir uzun zamandır yoktum artık çok çok yoruluyorum bu çocuklar bizi mahvediyor gerçi sağlıklı sıhhatli olsunlarda aman yorsun diyorum bu aralar bir salgın var dikkatli olun bütün çocuklarda boğaz enfeksiyonu ve yüksek ateş oluyor bizde 2 hafta arayla çok kötü tekrarladık şükürki şimdi iyi oğluşum bizimde babamız asker egidiyor 10 gün sonra oğluşumla asker yolu bekleyecez hepinizi öptüm kızlarr
Hadi Allah kavuştursun canım ya sağlıcakla gitsin gelsin eşin inşallah
selam olsun canlar,,,,,,,,,
pcnin başına yeni oturdum, temizligim bitti cok şükür yoruldum ama degdi artık cam,kapı,perde 3-4ay ellemem..
öfff bi kac mesele var canımı sıkan, kafam kazan gibi bu yüzden düşünmeyeyim diyorum olmuyor yapamıyorum, en cokta annmelerin duruu canımı sıkıyor bayagı borcları var ve hic bi gelirleri yok şuanda ve kiralarını bile ödeyemiyorlar ev sahibi telde arayıp duruyormuş, bizimde şu real işi yattı tezgahları kaldırdılar ve bizde yardımcı olamıyoruz kimsede olamamz sende yoksa malesef kimsede yok!! kardeşim üniv.gidiyor ve ona cok üzülüyorum..
allah yardımcımız olsun,inş. durumlar biran önce düzelir cok kafama takılıyorum cok... ben onlar rahatta olunca mutlu oluyorum ama böyle olunca ben rahatta olmuşum ne fayda.. mevlam bi kapı kapar bi kapı acar inş.
benden böyle, para mevzularıyla canınızı sıkmaz istemzdim kusura bakmayın...
hepinizi cok öpüyorum ve iyi pazarlar diliyorum...
Ohhh mis yapmışsın heryeri güle güle kirlet canım
Valla benim annemlerde öyle canım ya. Kredi borçları var. Babamın pek umrunda değil. Annem hem emekli hem çalışıyor bu yaşında kadın. Zor valla. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Selamlar Herkese...
Nihayet evimdeyim.Uzun geçen güzel bi tatilin ardından kürkçü dükkanına döndük yine..Evimi,kocamı,sizleri özledim doğrusu :) Artık yine buralardayım..Bizde pek değişiklik yok ama burası baya değişmiş,hiç alışamadım bu yeni model kk ya..:)) Neyse zamanla alışırız elbet..
Öncelikle tekrar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Telefonu olan arkadaşlarımı aramaya çalıştım ama ulaşamadıklarım,görüşemediklerim çozunlukta o yüzden kusura bakmayın kızlar..Umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.Bizimkide iyiydi Dağhanın hastalığı dışında.Malum Nurtene gittikten bi gün sonra hastalanmıştı bizimki,burun akıntısıyla başladı üşüttüm sanırım..Geçer diye peditusa filan başladım hafif bi öksürükte vardı benicalde kullandık ama üstüne iştahsızlıkta eklenince iyice canımız sıkıldı.Zaten gittiğimizden beri babam siz şu doktorunuzu değiştirin diyip duruyordu.Neymiş bu çocuk zayıf neden bişeyler yapmıyormuş,ne yapacak baba doktor diyorum ilaç filan versin iştahı açılsın diyor.Anlatıyorum ama yok..Bigün Amasyadan bi doktordan randevu almış gidiyosunuz bi de ona gösterin dedi.Bende zaten hastalığda geçmedi diye hadi bari götürelim dedim.Doktor yine aynı şeyleri söyledi..Gayet sağlıklı bi çocuk boyu normalin üzerinde buna göre iki kilo daha fazla olması gerkir ama değil,herhangi bir sağlık sorunu yaşamadı içinde bugüne kadar sorun yapmaya gerek yok dedi.Geniz akıntısı varmış onun için sprey verdi,bide alerjik nezle şurubu tavagely..Vee tabiiki şu ara hiç yemediği için alamadığı vitaminlerin yerine sanasol ve minadex başladı..İyi hadi bakalım deneyelim dedik bizde,zaten hastalığı artık son safhadaydı ilaçlarda iyi geldi,bizimki biraz daha iyi gibi..Belki inanmazsınız ama sabah hiçbişey yemediği için bir haftadır tekrar karışım kahvaltılara başladık ne yapalım bişeyler gitsin midesine dedik..Neyseki onu yiyor..Yavaştan düzeliyor gibi,bakalım bi ara doktoru arcaz ne dicek,sonra keseriz ilaçları heralde..
Bayramda oğlum resmen maskot oldu arife gecesi el öpmeyi gösterdik,Allahım bayramda herkesin elini öptü bi görseniz bi güzel el öpüyoki...:)) Gerçi oğlumun adıda çıktı ama neyse yanii öptürürse kızlar oğlumda öper dimi ama ..:))Zaten öpmeye bayılıyor anılla beni dk.başı öpüp duruyor..Memlekettede keyfi pek yerindeydi teyzeler a.annesi dedesi,benim kuzenler pervane oldular etrafında..Çok sevindi,Eymenle beraber coştular.Arada çocuğu halletti tabii,gidip gidip öpüyo onuda tabii oda duramıyor ikisi düşüyolar acayip komiktiler yanii,tabii Eymenin kilosu Dağhandan fazla abisi gibi duruyodu ,varmı böyle bişey yaa,bizimki 7 ay büyük hemde..:))
Bayramda dayımlar teyzemler kardeşlerim hepsi gelmişti çok güzel geçti eğlendik..Kardeşim gitar çaldı biz söyledik kimi zaman,mangal partileri yaptık hep beraber..gezdik tozduk çok güzel geçti yanii..
Neyse kazasız belasız atlattık geldik işte...
Dün gece indik istanbula...o yüzden bugün işlerimi hallettim..Yarına bir makine çamaşır ve ütüm var..Belki biyerlerede kaçarız belli olmaz..
Sizde durumlar nedir kızlar??Bi yaramazlık yoktur umarım..Bakabilirsem geçmişe bakıcam.Görüşürüz..
Hepinizi öpüyorum...
Tatlım hoşgeldin çok keyfili geçmiş bayram tatilin çok sevindim
Dağhan'ı orda da doktora götürmen iyi olmuş. Babanın içi rahatlamıştır. Sağlıklı olsun da zayıf olsun. Bünyesi öyle demek ki
merhaba arkadaşlar ben canan
2009 mayıs annesi değilim 2010 ocak annesiyim ve ikiz annesiyim womenlove ın tavsiyesi ile sizlerle sıkı fıkı olmak istiyorum ne dersiniz....???
Hoşgeldin canım aramıza. Sık sık katıl bize
kızlar iyi akşamlar hepinize. oğlumun 18.ay aşılarını yaptıracaz,bayram girince araya geciktik biraz. hafta başında da grip gibiydi,bu haftaya kaldı. hepatit-a da aynı gün yaptıracaz,bişey olmaz de mi? bide nekadara almıştınız hepatit a'yı?
Bizim doktorumuzda 2 aşı yaptı aynı gün. Ama fiyatını bilmiyorum valla canım :44:
Kızlar yeni okulumuza gittik artık biraz daha rahatım yeni müdürümüz bize havuzlu bi öğretmenler odası yaptırmış yeni koltuk takımları 5 yıldızlı otel lobisi gibi eve gelesimiz gelmedi en sonunda değer veren bi idareciylemi karşılaştık ne herkese böyleleri denk gelsin inşallah face e attım fotoları öğretmen arkadaşlar gösterin müdürlerinizede koltuk sadece onların rahatı için değil anlasınlar biz daha önemliyiz rahat edicezki dersler güzel geçsin başarı artsın
Sağolasın canım yakında katılıcam şoför olarak aranıza inşallah
Face'den gördüm resimleri ne güzel oda vallahi helal olsun müdürünüze
Selamlar kızlar...
Bi haftasonu daha bitti gitti..Bu haftadan hiçbişey anlamadım valla iş güçle geçti.
Bugün sabah kahvaltıya eltim geldi kızıyla..kaynım bursaya gittim iş için,kahvaltı yaptık,baya oturduk o 4 gibi kalktı evde işi varmış,bende o ara market işimi hallettim,akşam yemeğine bizi bi Karadeniz pidecisine götürdü ama anlatmıcam aramızda hamileler var,Allah affetsin ama acayip yemişim kendimi kaybettim resmen herşey harikaydı.Ordanda bize gelip çay içtik,Onları gönderip Dağhanı uyuttum çok şükür dinleniyorum şimdide...
Biraz iş ilanlarına bakıcam ..
Herkese iyi geceler...
Afiyet şeker olsun canım
iyi geceler...ben geldim bugün halamlar geldi... saat 3 geçerken geldiler.....bende onlar gelmeden bezelyemi çorbamı pişirmiştim...sonra halam gelince böğrek yaptım
ama bu sefer yufka böğreği yaptım....daha doğruu bilmiyordum ben halam gösterdii...ben yaptım...
sonra pilav,salata vs. hazırldım..pratik pudingten pasta yaptım oda çok güzel olmuş ilkkez denedim...beğendim.....yyaniii
sonra çay meyve faslı saat 10 da kalktılar....çocuklar halamla eniştemi çok seviyorlar....deli gibi oynadılar....en son kolbastı oynattık süperlerdi....aliişim nasıl şımardı nasılll anlatamam yaaa....
bu arada yarın kocişim seyhate çıkıyor...bugün valizini düzeltiyordu yeniyıl donları yapmışlar o kadar harikaki bayıldım...önü sırf kırmızı güller yapılmış bi doncuk vardı valla olsa alacaktım düşük bel ve stringti tarzım değil yan lastiklerine baktım çokda genişlemiyordu....ama harika takımlar taytlı tunikler yapmışlar....valla zayıf olsam kocam kesin batardıııııııı.........yarın annem gelecek kısmetse....bi yerden iyi bi yerden kötü böyle düzenim iiyiyidi....dk.başı çocukları beslememden tutunda ev işine kadar karışacak şimdi....neyse idare edeceğizzzzzzzz.....anam nede olsa
Allah kavuştursun canım
Ay benim hiç içimde yok öyle iç çamaşırı zevki falan ya. Ver bana mis gibi pamuklu donları giyeyim ohhh
günaydınlar herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum bacılarım:)
günaydın lar iyi haftalarr nasılsınız??????????????? canlarımm
günaydınn
gecmişe baktım ama yazacak vaktim yok bi cee diyip cıkıcam
gezmem var erken cıkıp bikac iş halletcem akşamda kaynanalara gecicez
gec vakit görüşürüzz
İyi haftalar kızlar muckkk
kızlar çok heyecanlıyım arkdaaşımı sezeryana almışlar off yanında olamıcam çıkamıyorum ofisten
(((((((((
Oyy hadi hayırlısı inşallah canım sağlıkla gelsin kuzu
tekrardan selamlarrr a.s.
oyy içim geçti valla yazana kadar..ay cok yavas geliyor gözüme :S bide benim minikte sürekli sayfa büyüyor,bişey okuyana kadar bi saga bi sola git..yoruldum be
ay ben enson ne zaman yazmiştim hatirlamiyorum :) cumaydi sanirimm..
c.tesi sabah erkenden anneme gittim..dogumgünüydü..aksama kadar oturduk keyif yaptik..aksamda kuzenime indik..5 cifttik yemekte..2 hamilemiz var :) nisanda geliyorlar inşaAllah :) girgir ye iç geçti :) pazarda serra hanimin yataktan atlama girişimiyle sabahin köründe kalktik hep beraber..erkenden eve geldik..
nasil aksam oldu anlamadim..aksamda erkenden yattik..güzek bi h.sonunun ardindan döndüm mecburiyetlerime
bugun keyif yapcam valla..hiiiiiiç temizlik modunda degilim..yarin yaparim belki..canim çok film izlemek istiyor..ama serrayla ne mümkün tabi..artik aksama izlerim inşaAllah :)
bu arada unutmadan bu aksam basliyoruz sohbeteeeeeeeeee :))) 22den sonra herkesi bekliyoruzzzzzzzzzzzz :) kaynatacagizzzzzzz
:13:
konularida bugun acicam inşaAllah..hele bi kizcemi yedireyim..hazir zaten hemencik acarim :)
mucksssssssssssss hepinizeeee
Tubiş'im anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı nice seneler nasip etsin. Selamlarımı ilet lütfen öpüyorum ellerinden
Boşver dinlen bugün yarın yaparsın. Keyifli bi haftasonu olmuş bugünde dinleniver.
İnşallah akşam kayınvalidemde kalmazsak katılacağım mutlaka
selam özledim sizi yaaa
hiç vaktim olmuyorartık eskisi gibi,oğlanda büyünce hiç giremiyeceğim sanırım,neyse cee deyip kaçarım bende
dişçiye gittim bugün ufak bi dolgu yaptı,yarın diğer dişime kanal tedavisine başlıyoruz,3 tane çekilecek dişim var 2 sisi 20 lik dişimm off,yanağa doğru yamuk çıkmışlar çekim dedi,ön dişerimide yaptırıcam inş vazgeçmem bu arada hiç tanımadığım halde dr.a tam isabet yapmışım,yeni doğum yapmış dr.en iyi ben anlarım seni dede,çok mutlu oldum yavaş yavaş yaparız dedi:)
hayat ağacına baktım da şimdi tanyeli amma kilo almış bee dombili olmuş benim gibi hahahah
tubacım buraya da yazıyorum eşimin dersi var akşam gelemem cnm ben olmasada gelemeyebilrm zati bende 2 küçük kuzu var çünkü,arada uğramaya çalışlırım,özledim siiz çünkü
esencim anneler geliyormuş,gözün aydın cnm
pınar defnem hastaymış geçmiş olsun cnm
zeynepde akşam ateşlendi yine,aşıdan diyorum ama 1 hafta oldu ne aşısı bu böyle anlamadım,neyse çenem düşmesin yine,kuzular uyurken işlerimi halledeyim azcık,oğlan zati tilki uykusunda offf
Sağolasın canım
Ohh iyi bi doktor bulmuşsun sevindim canım. Geçmiş olsun şimdiden