2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi akşamlar hepinize. oğlumun 18.ay aşılarını yaptıracaz,bayram girince araya geciktik biraz. hafta başında da grip gibiydi,bu haftaya kaldı. hepatit-a da aynı gün yaptıracaz,bişey olmaz de mi? bide nekadara almıştınız hepatit a'yı?

selam kızlar bizde yarın aşıları yaptırcaz bizim kızda grip olunca kaladı Cerencim ben hepatit a yı önümüzdeki ay yaptırcam 60 civarında sanırım dr 1 ay arayla vermiş aşıları herkes iyiymi ben sadece face e girebiliyoorum artık çok yoğunum yazılı okumaktan beynim durdu kardeşimde burda bide hepinizi öptüm

selamlarrr
tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarımma.s.
benimkini kutlayan arkadaşlarıma da teşekkür ederima.s.
hepimizin kutlu olsun canım

sağol canım sanada geçmiş olsun.yeni şöförmü var ne

günaydın kızlar.esra cım geçmiş olsun.havalar kötü ya selinde haff grip gibi çok hırçın ve huysuz(
pınar cım günaydın...
canım sorma ya çok hırçınız bide üstüne ananeye bile git gite alışmış onu söylüyor biraz öncede konsolun üstünden düştü 1 saat ağladı ama yüzü şişmiş sadece çok üzdü bizi

sağol canım çok teşekkürler.bu ara hepsi hırçın galiba

günaydınlar hayırlı cumalar herkese

esra geçmiş olsun canım
sağol canım kızlar nasıl

Son düzenleme:
Kızlar yeni okulumuza gittik artık biraz daha rahatım yeni müdürümüz bize havuzlu bi öğretmenler odası yaptırmış yeni koltuk takımları 5 yıldızlı otel lobisi gibi eve gelesimiz gelmedi en sonunda değer veren bi idareciylemi karşılaştık ne herkese böyleleri denk gelsin inşallah face e attım fotoları öğretmen arkadaşlar gösterin müdürlerinizede koltuk sadece onların rahatı için değil anlasınlar biz daha önemliyiz rahat edicezki dersler güzel geçsin başarı artsın

bizede minadex verdi cnm bir haftadır kullanıyoruz dur bakalım inşalalh iyi gelir...
koşturmaca devam ediyor desene,maşallah kızına kendi kendine uyuyomuş ne güzel daha ne istiyosun iyi pazzaarlar sanada..

Canım aşkolsun sen niye suçlu hissediyosunki kendini.Ben arabadan inip binerken üşüttüm onu biliyorum havanın güzelliğine aldandık mont giydirmedik çocuğa ondan oldu yoksa senle bi ilgisi yok...sakın öyle düşünme üzülürüm..
ohh pazarda yapmışsın ne güzel bende yarın yapıcam ama Anıl gelene kadar pazar toplanır heralde..markete talim yapcam anlaşılan..
Dinlen evde biraz boşver..

Deniz kaanda zayıf dimi cnm,aman dert etmiyorum zaten boşver sağlıklı olmaları yeter...
merhaba arkadaşlar ben canan
2009 mayıs annesi değilim 2010 ocak annesiyim ve ikiz annesiyim womenlove ın tavsiyesi ile sizlerle sıkı fıkı olmak istiyorum ne dersiniz....???
hoşgeldin cnm,
bu konuda bi fikrim yok ama bizim doktor bikaç ay sonra yapacaktı yanlış hatırlamıyosam!!!
ohh ohh ne güzel maşallah..keyfinizde yerine gelmiş ne güzel...

Selamlar kızlar...

Bi haftasonu daha bitti gitti..Bu haftadan hiçbişey anlamadım valla iş güçle geçti.

Bugün sabah kahvaltıya eltim geldi kızıyla..kaynım bursaya gittim iş için,kahvaltı yaptık,baya oturduk o 4 gibi kalktı evde işi varmış,bende o ara market işimi hallettim,akşam yemeğine bizi bi Karadeniz pidecisine götürdü ama anlatmıcam aramızda hamileler var,Allah affetsin ama acayip yemişim kendimi kaybettim resmen herşey harikaydı.Ordanda bize gelip çay içtik,Onları gönderip Dağhanı uyuttum çok şükür dinleniyorum şimdide...

Biraz iş ilanlarına bakıcam ..

Herkese iyi geceler...

hoşggeldin valla karabataksın yaa.....annenlere çok üzüldüm ben kendi annelerde dolayı anlıyorum seni
ama ggeliri yok demişsin şimdiye kadar nasıl geçiniyolardı cnm??
yani baban işten vs.çıktı???bide abinle bir olsanız azcık maddi yardım etseniz gerçi bu deveride herkes kendine ama ...
sıkmak ne kelime birbirimizi dinlemek için buradayz cnm..sıkma canını rabbim verir inş. bi kolayını

hoşgeldin cnm benim kuzuna geçmiş olsun cnm :)

2009 mayıs annesi değilim 2010 ocak annesiyim ve ikiz annesiyim womenlove ın tavsiyesi ile sizlerle sıkı fıkı olmak istiyorum ne dersiniz....???
hoşgeldin cnm bulmuşsunnnn burayı

ohh bugünde güzelll geçmişşş süperrr

iyi geceler...ben geldim bugün halamlar geldi... saat 3 geçerken geldiler.....bende onlar gelmeden bezelyemi çorbamı pişirmiştim...sonra halam gelince böğrek yaptım
ama bu sefer yufka böğreği yaptım....daha doğruu bilmiyordum ben halam gösterdii...ben yaptım...
sonra pilav,salata vs. hazırldım..pratik pudingten pasta yaptım oda çok güzel olmuş ilkkez denedim...beğendim.....yyaniii

sonra çay meyve faslı saat 10 da kalktılar....çocuklar halamla eniştemi çok seviyorlar....deli gibi oynadılar....en son kolbastı oynattık süperlerdi....aliişim nasıl şımardı nasılll anlatamam yaaa....

bu arada yarın kocişim seyhate çıkıyor...bugün valizini düzeltiyordu yeniyıl donları yapmışlar o kadar harikaki bayıldım...önü sırf kırmızı güller yapılmış bi doncuk vardı valla olsa alacaktım düşük bel ve stringti tarzım değil yan lastiklerine baktım çokda genişlemiyordu....ama harika takımlar taytlı tunikler yapmışlar....valla zayıf olsam kocam kesin batardıııııııı.........yarın annem gelecek kısmetse....bi yerden iyi bi yerden kötü böyle düzenim iiyiyidi....dk.başı çocukları beslememden tutunda ev işine kadar karışacak şimdi....neyse idare edeceğizzzzzzzz.....anam nede olsa

sagol cnm doğru söylüyorsun..
neden olmasın, buyur gel..
cnm biz aşılarımızı 2-3hafta kadar önce olduk dr bidahaki aşısı nezmn dedim 2yaşında dedi, bi başka drda hepatit a aşısı icin 2yaş öneriyoruz dedi, bilemicem ben bizim dr ne derse onu yapıyorum ama bi arada da vurulsa bişi olmaz heralde cnm.
sende cok yogunsun ama arada katıl sohpete, senin espilerin ve olaylara bakışını özlüyorum valla :) sayfanın tadı tuzu kalmadı yazıyoz amma şöle tatlı bi sohper ortamı olmuyor.
cnm kolay gelsin cok öpüyoruz siziii
süpermiş valla resimleri gördüm cnm darısı tüm öğretmenlerin başına..
ayy nebilim birden üzüldüm cok seviyorum dağhanı ondanmı acaba cünki defne hasta oldugundada aynı duyguyu yaşıyorum :)
cnm ya yrn hava güzel olacakmış oğlanı alıp git bence pazarın yerini hic bişi tutmuyor, bide bu hafta cok ucuzu pazar gecen hafta domatesi 3tlden aldım buhafta 1,75!!!! hemde daha güzel..
ohh götürmüşsün pideleri afiyet olsun cnm aman senin yediğinden ne olur senin miden kuş kadar kalmıştır! sen bide gel beni gör valla yeri geliyo kutlaydan bile cok yiyorum o bile şaşırıyo :)
şimdiden sonra bi işim cıkmaz heralde buralardayım..
babmlara gelince, şuanda hic bi iş yapmıyorlar oyüzden gelirleri yok bi iş cıkacakki para kazansınlar oda yok ki kış geliyo artık cok zor buyzden sıkıntı büyük! abime gelince oda aynı durumda annmlerle keseleri bir, böyle olunca aynı durumda oluyorlar. off böle işte şu yılbaşı ikramiyesini duyunca hayallere başladım :) sende varsın icinde

vayyyy donlar heee! yeni yıla girerken kırmızı don hikayesine inanmam bi kere giymiştim teeeeee bekarkene :)

canım nasılsın valla geldi keyfimiz yerine

iyi geceler tatlım
Allah kavuştursun şu donları merak ettim bak
canım sağol amin diyelim
gerçekten topiğimiz ağırlaşmış kimse giremiyor sanırım tekrar toptan hamilemi kalsak ne çocuklar vaktimizi çok alıyor galiba yetişemiyoruz.Defnem nasıl iyimi

tutkunum öle valla hamile mi kalsak hakkaten :)
defnede iyi teyzesi bu aralar cok aksi ne kadar zararlık varsa aklına geliyor bide tepelere cıka merakı başladı ki sorma herşeyin üstüne cıkıp oturmak ve orda kalmak sonradanda ayaga kalkmak istiyo! herdak gözümde üstünde olamıyo ve sürekli düşüyo hep biyerleri mosmor geziyo işte, şu 2 yaş sendromu başladı bizimkilerde allah hayretsin :)

kızlar size yazdıktan sonra eşim aradı bi arkadaşı var eşi hamile bize gelmek istemişler ve yemegede balık istemişler

buyursunlar gelsinler dedim, ama defne nefes aldırmadı bana yolcu ettik misafirlerimizi hemen uyuttum. yoruldum valla, ancak işlerimi hallettim oturuyorum yatsam iyi olacak yrn dolanalım dedim bizimkine havalar süper defnede cok seviyor havamız degişsin dimi? bakalım iştee,,

herkese iyi geceler

iyi haftalar diliyorum...

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrr babamız gittii bizde yarımsaat önce kalktk....aman yaaa birsürü iş var ama yapasım yokk miskinleşmek istiyorummmmmmmmm gecede salak saçması rüyalarla geçtiiiiiii

günaydınn
gecmişe baktım ama yazacak vaktim yok bi cee diyip cıkıcam
gezmem var erken cıkıp bikac iş halletcem akşamda kaynanalara gecicez
gec vakit görüşürüzz

ben geldimm bende kuzuları yedirdim...bulaşık makinamı boşalttım pisleri attım...aygazımı sildim..çamaşırlarımı topladım katladım....kahvaltı yaptım...şimdi size bakem sonrada kalkacağım.....çamaşır asacağım..aksam ömer klime kusmuştu onu yıkayacaağım...sonrada yemek atarım...çocukların odasının camını silip tüllerini yıkayacağm....çocuk odasının halısı ykanmaya gitti..cuma günü daha gelemdi...bende oturma odasının halısını alayım sereyim nasıl olsa oturma odasında oturmuyoruz....klimleri kirlettiler yıkarsam çıplak kalacak..

kızlar çok heyecanlıyım arkdaaşımı sezeryana almışlar off yanında olamıcam çıkamıyorum ofisten(((((((((

he ya valla unutmusum..ay ne kadar güzel..ramazanla birlikte geçirdiler he..süper olmus valla..Allah kabul etsin canim :) geçtimi kabizliği ahsenin??

ay kiyamam kuzuma yaaa..şimdi nasil oldu canim???

ehliyet sinavinida gecmişsin cok sevindim :) darisi basimaaa

bu viksinde işe yaramasina sevindim..aklimizda bulunsun..umarim gerek kalmaz hiçbirimiz için..

tiramisu canavarim geçmiş olsunnn :) nasil oldu dizin şimdi? geçmiştir umarim ya..

ay bu gece uyanmalari benide delirtecek..resmen sabah oldu saniyor yaa..salona alip geliyorum..haftanin 2-3 gecesi salonda sabahliyoruz :S

konulari not ettim tatlim bugun acicam inşaAllah başliği inşaAllah..bazi konularin benzerleri var..onlari biraraya getircem inşaAllah

hey maşaAllah kuzuma be DD ay bunlar cok cadilaşti napcaz bilmem

ay benimde canim hiç diyet yapmak istemiyor ya..hele spor hiççç :S gerçi bütün gün egil kalk ayaktayiz ama bi işe yaramiyor

ya face'de aktif olmamiz daha kolay geliyor oyuzden sanirim..daha derli toplu..daha hizli..hele buranin yeni versiyonuda tuz biber oldu girememek için :) ama tabi ilk göz agrimiz oldugu için birakmak söz konusu olamaz :)

ben serrayi bi ara sallamaya aliştirmiştim..tam ne zaman hatirlamiyorum ama unuttu cok sukur..serra cok erken kalkip günde 1 kere uyudugu için aksam 20-20.30 gibi uykusu geliyor..yemegini yedirip salondaki bahcesine koyuyorum..trt cocuk sapitti bugunlerde gece bahcesini düzenli vermiyorlar..bende pc'de aciyorum yanina koyuyorum onu seyrederken uyuyor..ama uykusu olmadan uyumasi için koymuyorum oraya..o cok fark ediyor..uykusu gelince yataga koy..saatlerin sarkmamasi içinde uyku saatine yakin onu iyice yor,koştur vs..ama bizde de şöyle bi durum var..evden baska yerde kendi kendine uyumuyor..puset dişinda..anneme yada karamürsele gittiğimizde salliyorum onu muzigiyle..

oy temizliğiin bitmiş gözün aydin..3-4 ay diyorsun ama kesi 1 ay sonra sen gene baslarsin :)

yaa canim cok üzüldüm bu duruma..seni cok iyi anliyorum..bende annemlerin bi sorunu olunca mutlu olamiyorum herşey yolunda gitse bile..onlar keyifliyse benden mutlusu yok..sizin işler mevsimlik oldugu için boyle sorun cikti sanirim dimi? yanliş hatirlamiyorsam babanda ayni işi yapiyordu eşinle..ramazanda yogun oluyorlardi dimi..valla ne önerecegimi tam bilemiyorum..ama hani kişinda iş yapabilincek bi dali yokmudur bu işin? aklimada bişi gelmiyor gerçi..şu misir işi olabilirmi ki? yada hani mevlüt,dogumgünü felan organizasyonlari için ugrassaniz? ramazanda zaten bu işler olmuyor..ramazanda da kendi işinize dönersiniz..ay ne diyecegimide sasirdim..aklima bunlar geliyor bitek :S inşaAllah biran önce yola girer canim herşey ya..Rabbim bol hayirli riziklar versin cem-i cümlesine inşaAllah..

hoşgeldin canimm a.s. cok geçmiş olsun ya a.s. iyi yapmişsin orda doktora götürmekle..minadexi bende kullaniyorum arada..pek iştah açtigini söyleyemicem serranin..gerçi ta içerigini okumadim ama bizim kullandigimiz elevit gibi b vitamini agirlikli olunca iştahi cok daha iyi açiyor..

oh tatilinde süper gecmiş..cok sevindim senin adina :) iyi bi doping olmustur sana :)

oh valla olsa yenirdi şimdi afiyet olsun canimm ye sen bizim içinde bolbol boşver senin limitin fazla nasilsa

hayirli yolculuklar eşine canim..ay doncuk lafina koptum ya :))) bende sevmiyorum düşük bellileri ya..heran düşcek gibime geliyor DDDD inşaAllah anneciginlede cok güzel bi hafta gecirirsin canim iyi düşün iyi olsun güzel arkadasim benimm

günaydınlarrrrrrrrr babamız gittii bizde yarımsaat önce kalktk....aman yaaa birsürü iş var ama yapasım yokk miskinleşmek istiyorummmmmmmmm gecede salak saçması rüyalarla geçtiiiiiii

günaydınlar herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum bacılarım:)

günaydın lar iyi haftalarr nasılsınız??????????????? canlarımm

günaydınn
gecmişe baktım ama yazacak vaktim yok bi cee diyip cıkıcam
gezmem var erken cıkıp bikac iş halletcem akşamda kaynanalara gecicez
gec vakit görüşürüzz

günaydinlar hepinizeeee a.s. iyi haftalarrrr mucksssssssss

kızlar çok heyecanlıyım arkdaaşımı sezeryana almışlar off yanında olamıcam çıkamıyorum ofisten(((((((((

oyyy hadi hayirli olsun,saglicakla ciksin ikiside inşaAllahhhh..sıkma canini ya..aksama gidersin görürsün ikisinide

tekrardan selamlarrr a.s.

oyy içim geçti valla yazana kadar..ay cok yavas geliyor gözüme :S bide benim minikte sürekli sayfa büyüyor,bişey okuyana kadar bi saga bi sola git..yoruldum be

ay ben enson ne zaman yazmiştim hatirlamiyorum :) cumaydi sanirimm..

c.tesi sabah erkenden anneme gittim..dogumgünüydü..aksama kadar oturduk keyif yaptik..aksamda kuzenime indik..5 cifttik yemekte..2 hamilemiz var :) nisanda geliyorlar inşaAllah :) girgir ye iç geçti :) pazarda serra hanimin yataktan atlama girişimiyle sabahin köründe kalktik hep beraber..erkenden eve geldik..

nasil aksam oldu anlamadim..aksamda erkenden yattik..güzek bi h.sonunun ardindan döndüm mecburiyetlerime

bugun keyif yapcam valla..hiiiiiiç temizlik modunda degilim..yarin yaparim belki..canim çok film izlemek istiyor..ama serrayla ne mümkün tabi..artik aksama izlerim inşaAllah :)

bu arada unutmadan bu aksam basliyoruz sohbeteeeeeeeeee :))) 22den sonra herkesi bekliyoruzzzzzzzzzzzz :) kaynatacagizzzzzzz :13:

konularida bugun acicam inşaAllah..hele bi kizcemi yedireyim..hazir zaten hemencik acarim :)

mucksssssssssssss hepinizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…