- 3 Aralık 2007
- 2.638
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimizin kutlu olsun canımselamlarrr
tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarımma.s.
benimkini kutlayan arkadaşlarıma da teşekkür ederima.s.
sağol canım sanada geçmiş olsun.yeni şöförmü var neHerkese günaydınlar bacılar
Ay dün hep aklımdaydı ama yazmayı unutmuşum kızlar kusura bakamyın. Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun. Çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Öpüyorum hepinizi
Bizde akşam kayınvalidemde kaldık. Eşimle araba çalıştık 1 saat kadar. İyi oldu. Cumartesi direksiyon sınavım var malum. Şunu da atlattım mı tamamdır.
Sabah ta geç kaldım biraz. Geldim, kahvaltı ettim, işlere gömülüyorum hemen. Buralardayım öptüm sizleri
Bu arada geçmiş olsun Esra'cım
canım sorma ya çok hırçınız bide üstüne ananeye bile git gite alışmış onu söylüyor biraz öncede konsolun üstünden düştü 1 saat ağladı ama yüzü şişmiş sadece çok üzdü bizigünaydın kızlar.esra cım geçmiş olsun.havalar kötü ya selinde haff grip gibi çok hırçın ve huysuz(
pınar cım günaydın...
sağol canım çok teşekkürler.bu ara hepsi hırçın galibaselam kizlarrr :84:
ay hiç sevmedim ben bu formati yaaa :84: kendimi yabanci gibi hissediyorum ben tuba,taniştigima memnun oldum diyesim var
neyse girmek lazim sıksık ki gözümüz alişsin :S
dün annemler bendeydi..dişari ciktik..gerci evde olsaydikta giremezdim bugunde temizlik yaptim üstten üstten..çamasirdi yemekti derken aksam oldu gene..kayinvalidemler yemege geldi..onlari yolcu ettik vs..anca gelebildim..face daha sevimli gelmeye basladi gözüme he..ilk göz agrimiz felan diyoruz ama pek bi alakasi kalmadi bu yeni formattan dolayi
serros hanim cok cadi oldu kizlar ya..dagit dagit nereye kadar be evladim sabirrr diyip duruyorum bütün gün..hele 5ten sonra hepten yapişiyor bana..bide yeni huyumuz geldi..birini görünce acaip şimariyor yaaa..dikkat cekmek için neler neler yapiyor..kafasini carpti bu aksam cok fena :S o eski tedbirli kizimdan eser yok yaaa..şapşalak oldu resmen..yemek düzenimiz hala ayni..geçyorum bu konuyu sinirlenmek istemiyorummm
esencim geçmiş olsun canim ya..sicaga yakin su ver bolbol..erik hoşafida iyi geliyor..kayisida..zeytinyagida..ama kesin çözüm su..ya annen ist.da degilmiydiki senin? nerden geliyor anlamadim??
tutkuncum geçmiş olsun canim a.s.
tülaycim selinimede geçmiş olsun a.s.
ay daha ne dicektim unuttum valla..eşimle bi khve içeyim gelirim gene inşaAllah..mucksssssss şimdilikkk :)
sağol canım kızlar nasılgünaydınlar hayırlı cumalar herkese
esra geçmiş olsun canım
bizede minadex verdi cnm bir haftadır kullanıyoruz dur bakalım inşalalh iyi gelir...filizcim bende hanzadeyi sallıyorum ama gündüzleri yatagına koyuyorum oyun oynarken birde malum uyku gelince bizim mendil koklamamız var neyse mendili koklaya koklaya uyuyor ilk gündüz koydugumda cok agladı dedigin gibi ama 2. sefer oyuncakta koydum yanına derken alıştı şimdi gündüz uyuyor ama akşam uykusuna daha denemedim braz erken baslanmalı sallanmaya alışmadan ama napalım alışırlar zamanla ama gündüz uykusu için dene 1-2 derken alışır
hoşgeldin semra hadi bakalım fotografı bekliyoruz
bizde bayramda stüdyoda cekindik ama hala fotografcıdan mail resmi bekliyorum
köpek dişleri cıkıyormus kolay gelsin
yaa oyun hamuru bende almak istiyorum ama yer se diye korkuyorum gerci bi markanın yesede zarar vermezleri varmıs ama sen ne marka aldın canım?
hoşgeldin
valla hepimizin cocukları cok hareketli ve cok yoruluyoruzzzzz
hastalık atlatmıssınız cok gecmiş olsun
ayyy asker yolumu beklicen neyse hayırlı tezkerelerle gelsin inşallah kısa dönemmi gidicek şimdiden Allah kavustursun
nerelerdesin hatun maşallah işler bitmiş ohhh güle güle kirlet
ahh canım yaa iş ve para konusu hepimizin basında var işte gülüp eglenmeye calısıyoruz ama hep acısı içimizde Rabbim hepimize yardım etsin annenlerede inşallah hayırlı rızıklar versin sıkıntısından kurtarsın
hoşgeldinnnn
seninde gecmiş bayramın mübarek olsun
hastalık dışında iyi gecmiş ve sanada iyi gelmiş bu tatil anlasılan
herşeyin iyi olmasına ve yerinde olmasına sevindim
cocuklara vitamin konusunda hanzade minadex içiyor valla içmeye basladıgından itibaren hem diş cıkarmaları hem hastalıklarını hafif atlatıyor ve iştahınıda actı dene mutlaka ver
koşturmaca devam ediyor desene,maşallah kızına kendi kendine uyuyomuş ne güzel daha ne istiyosun iyi pazzaarlar sanada..selam kızlar
aman dün sabah koştur koştur cıktım dışarı
arkadasım dogum yapmıstı göz aydına gittik
geldik eve ben yemek hazırlarken hanzade yatagında oynuyordu bi gittim uyumus 1 saate yakın uyudu gezmedede 1 saat uyumustu iyi oldu
yemegimizi yedik dün nişanlılık yıldönümümzdü dıları cıktık dolaşmaya avm ye gittik hanzade jetonlu oyuncaklara bindi kızceme tokalar aldık bir dünya toka vardı naptıysa kayboldu
neyse markete ugradık geldik saat 10a ceyrek kala
aldım ayagıma kızı
salla Allah salla uyumuyor ayy yarım saat salladım anacım yoruldu hemen uyur dedik neyse dalıyor gibi oldu yatagına yatırdım
bi gittim ayakta töbee tekrar salla salla göz kapalı bi türlü dalamadı koydum yatagına kapıyı cektim içeri gittim 10 dakka sonra bakmaya gittim daha uyumamıs yatakta kımıldanıyor
aman uyusun kendi dedim bi 10 dakka sonra gittim uyumuss
neyse sabahta mızırtıyla uyandı saate baktım 9 oo baya uyumus hadi kalkalım dedik ailecek ayaga dikildik eşimin işi varmıs kahvaltı yapmadan cıkıcaktı mutfakta saate bi baktım 8:30 ayy meyersem 8 olan saati 9 görmüşüm
neyse kızı yedirdim bende nesfite basladım onu yedim mutfagı topla ortalıgı topla sil süpür 1 hafta rahat edeyim dye her yeri mis yaptım kızı uyuttum
akşam için yemek düşüncem ütü yapcam
işte böle görürşürzzz
iyi pazarlar
canım hoşgeldin,
dağhana gecmiş olsun kendimi suclu hissettim birden daghan hasta diyince :) neyseki atlatmışsınız babanın ayarladığı dra gözükmen bencede iyi olmuş onlarında ici rahatlamıştır dağhan ufak tefek bi yapıya sahip ve cokta sağlıklı duruyor gelde bunu büyüklere anlat benim annmlede eminim aynı şeyi yaprdı..
tatilde süper gecmiş cok sevindim cnm. istanbul zor gelir şimdi sana.. işlerede girişmişsin kolay gelsin cnm öpüyorum...
sağolasın cnm işler bitmeden otura ıyorum pc başına işlerim kalıyor yoksa.. evt cnm helek,i anne baba olunca insan kıyamıyor hep iyi ve moralman yüksek olsunlar istiyor ama kısmet işte inş. atlatılacak bi durumdur bir an önce..
sendede işler bitmiş kirlet güzelce, nişanlılık yıldönümüzde kutlarım cnm..
yemek olayınıda ben dolma biberi dollduracagım yanına koyu bi cacık yaparım bide taze roka ve tere aldım hallettim yemek olayını :)
ohh pazarda yapmışsın ne güzel bende yarın yapıcam ama Anıl gelene kadar pazar toplanır heralde..markete talim yapcam anlaşılan..selamlar,,
defne uyuyor, uyumadan pazar işimizi hallettik defnede geldi pazara koşturdu durdu eee yorulduda uyudu kuşum..
aslında annem bekliyor bugun adap.dayımlar geldi dün oradaydık bugunde derbi var eşim göndermedi valla erken gelicem gitme dedi bende evde kaldım,
iyide oldu galiba azıcık kafa dinleyecegim..
faceyede bakınayım öptüm sizleri..
hoş geldin geçmiş olsun canım... asker yolu beklemek miii oy oy geçen sene de biz bekledik oğluşumla.... ilk zamanlar zor oluyor ama alışıyor insan yaşarken 1 gün 1 yıl gibi geliyor ama her şey bitince rahatlıyor insan kocaman bi yük kalkıyor sanki insanın omuzlarından... nereye çıktı belli mi?
hoş geldin canım canını sıkma ya elbet derdi veren, dermanı da verir...
hoş geldiiiiinnn aman canını sıkma bizde de hep aynı sorun ki bizim kullanmadığımız vitamin kalmadı, raporla mama bile aldık ama nafile aynı her şey yüzü ufak boyu uzun kilo iyice az görünüyor. sağlıklı olsunlar da ... orada doktora gitmekle iyi yapmışsın hastalığı ilerlemez . biz de düzelemedik hala
temizlik bitmiş ay ben de yapabilseeemmm
İYİ PAZARLAR HERKESEEEE
hoşgeldin cnm,merhaba arkadaşlar ben canan
2009 mayıs annesi değilim 2010 ocak annesiyim ve ikiz annesiyim womenlove ın tavsiyesi ile sizlerle sıkı fıkı olmak istiyorum ne dersiniz....???
bu konuda bi fikrim yok ama bizim doktor bikaç ay sonra yapacaktı yanlış hatırlamıyosam!!!kızlar iyi akşamlar hepinize. oğlumun 18.ay aşılarını yaptıracaz,bayram girince araya geciktik biraz. hafta başında da grip gibiydi,bu haftaya kaldı. hepatit-a da aynı gün yaptıracaz,bişey olmaz de mi? bide nekadara almıştınız hepatit a'yı?
ohh ohh ne güzel maşallah..keyfinizde yerine gelmiş ne güzel...Kızlar yeni okulumuza gittik artık biraz daha rahatım yeni müdürümüz bize havuzlu bi öğretmenler odası yaptırmış yeni koltuk takımları 5 yıldızlı otel lobisi gibi eve gelesimiz gelmedi en sonunda değer veren bi idareciylemi karşılaştık ne herkese böyleleri denk gelsin inşallah face e attım fotoları öğretmen arkadaşlar gösterin müdürlerinizede koltuk sadece onların rahatı için değil anlasınlar biz daha önemliyiz rahat edicezki dersler güzel geçsin başarı artsın
selam olsun canlar,,,,,,,,,
pcnin başına yeni oturdum, temizligim bitti cok şükür yoruldum ama degdi artık cam,kapı,perde 3-4ay ellemem..
öfff bi kac mesele var canımı sıkan, kafam kazan gibi bu yüzden düşünmeyeyim diyorum olmuyor yapamıyorum, en cokta annmelerin duruu canımı sıkıyor bayagı borcları var ve hic bi gelirleri yok şuanda ve kiralarını bile ödeyemiyorlar ev sahibi telde arayıp duruyormuş, bizimde şu real işi yattı tezgahları kaldırdılar ve bizde yardımcı olamıyoruz kimsede olamamz sende yoksa malesef kimsede yok!! kardeşim üniv.gidiyor ve ona cok üzülüyorum..
allah yardımcımız olsun,inş. durumlar biran önce düzelir cok kafama takılıyorum cok... ben onlar rahatta olunca mutlu oluyorum ama böyle olunca ben rahatta olmuşum ne fayda.. mevlam bi kapı kapar bi kapı acar inş.
benden böyle, para mevzularıyla canınızı sıkmaz istemzdim kusura bakmayın...
hepinizi cok öpüyorum ve iyi pazarlar diliyorum...
hoşgeldin cnm benim kuzuna geçmiş olsun cnm :)Selamlar Herkese...
Nihayet evimdeyim.Uzun geçen güzel bi tatilin ardından kürkçü dükkanına döndük yine..Evimi,kocamı,sizleri özledim doğrusu :) Artık yine buralardayım..Bizde pek değişiklik yok ama burası baya değişmiş,hiç alışamadım bu yeni model kk ya..:)) Neyse zamanla alışırız elbet..
Öncelikle tekrar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Telefonu olan arkadaşlarımı aramaya çalıştım ama ulaşamadıklarım,görüşemediklerim çozunlukta o yüzden kusura bakmayın kızlar..Umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.Bizimkide iyiydi Dağhanın hastalığı dışında.Malum Nurtene gittikten bi gün sonra hastalanmıştı bizimki,burun akıntısıyla başladı üşüttüm sanırım..Geçer diye peditusa filan başladım hafif bi öksürükte vardı benicalde kullandık ama üstüne iştahsızlıkta eklenince iyice canımız sıkıldı.Zaten gittiğimizden beri babam siz şu doktorunuzu değiştirin diyip duruyordu.Neymiş bu çocuk zayıf neden bişeyler yapmıyormuş,ne yapacak baba doktor diyorum ilaç filan versin iştahı açılsın diyor.Anlatıyorum ama yok..Bigün Amasyadan bi doktordan randevu almış gidiyosunuz bi de ona gösterin dedi.Bende zaten hastalığda geçmedi diye hadi bari götürelim dedim.Doktor yine aynı şeyleri söyledi..Gayet sağlıklı bi çocuk boyu normalin üzerinde buna göre iki kilo daha fazla olması gerkir ama değil,herhangi bir sağlık sorunu yaşamadı içinde bugüne kadar sorun yapmaya gerek yok dedi.Geniz akıntısı varmış onun için sprey verdi,bide alerjik nezle şurubu tavagely..Vee tabiiki şu ara hiç yemediği için alamadığı vitaminlerin yerine sanasol ve minadex başladı..İyi hadi bakalım deneyelim dedik bizde,zaten hastalığı artık son safhadaydı ilaçlarda iyi geldi,bizimki biraz daha iyi gibi..Belki inanmazsınız ama sabah hiçbişey yemediği için bir haftadır tekrar karışım kahvaltılara başladık ne yapalım bişeyler gitsin midesine dedik..Neyseki onu yiyor..Yavaştan düzeliyor gibi,bakalım bi ara doktoru arcaz ne dicek,sonra keseriz ilaçları heralde..
Bayramda oğlum resmen maskot oldu arife gecesi el öpmeyi gösterdik,Allahım bayramda herkesin elini öptü bi görseniz bi güzel el öpüyoki...:)) Gerçi oğlumun adıda çıktı ama neyse yanii öptürürse kızlar oğlumda öper dimi ama ..:))Zaten öpmeye bayılıyor anılla beni dk.başı öpüp duruyor..Memlekettede keyfi pek yerindeydi teyzeler a.annesi dedesi,benim kuzenler pervane oldular etrafında..Çok sevindi,Eymenle beraber coştular.Arada çocuğu halletti tabii,gidip gidip öpüyo onuda tabii oda duramıyor ikisi düşüyolar acayip komiktiler yanii,tabii Eymenin kilosu Dağhandan fazla abisi gibi duruyodu ,varmı böyle bişey yaa,bizimki 7 ay büyük hemde..:))
Bayramda dayımlar teyzemler kardeşlerim hepsi gelmişti çok güzel geçti eğlendik..Kardeşim gitar çaldı biz söyledik kimi zaman,mangal partileri yaptık hep beraber..gezdik tozduk çok güzel geçti yanii..
Neyse kazasız belasız atlattık geldik işte...
Dün gece indik istanbula...o yüzden bugün işlerimi hallettim..Yarına bir makine çamaşır ve ütüm var..Belki biyerlerede kaçarız belli olmaz..
Sizde durumlar nedir kızlar??Bi yaramazlık yoktur umarım..Bakabilirsem geçmişe bakıcam.Görüşürüz..
Hepinizi öpüyorum...
hoşgeldin cnm bulmuşsunnnn burayımerhaba arkadaşlar ben canan
2009 mayıs annesi değilim 2010 ocak annesiyim ve ikiz annesiyim womenlove ın tavsiyesi ile sizlerle sıkı fıkı olmak istiyorum ne dersiniz....???
Selamlar kızlar...
Bi haftasonu daha bitti gitti..Bu haftadan hiçbişey anlamadım valla iş güçle geçti.
Bugün sabah kahvaltıya eltim geldi kızıyla..kaynım bursaya gittim iş için,kahvaltı yaptık,baya oturduk o 4 gibi kalktı evde işi varmış,bende o ara market işimi hallettim,akşam yemeğine bizi bi Karadeniz pidecisine götürdü ama anlatmıcam aramızda hamileler var,Allah affetsin ama acayip yemişim kendimi kaybettim resmen herşey harikaydı.Ordanda bize gelip çay içtik,Onları gönderip Dağhanı uyuttum çok şükür dinleniyorum şimdide...
Biraz iş ilanlarına bakıcam ..
Herkese iyi geceler...
sagol cnm doğru söylüyorsun..hoş geldin geçmiş olsun canım... asker yolu beklemek miii oy oy geçen sene de biz bekledik oğluşumla.... ilk zamanlar zor oluyor ama alışıyor insan yaşarken 1 gün 1 yıl gibi geliyor ama her şey bitince rahatlıyor insan kocaman bi yük kalkıyor sanki insanın omuzlarından... nereye çıktı belli mi?
hoş geldin canım canını sıkma ya elbet derdi veren, dermanı da verir...
hoş geldiiiiinnn aman canını sıkma bizde de hep aynı sorun ki bizim kullanmadığımız vitamin kalmadı, raporla mama bile aldık ama nafile aynı her şey yüzü ufak boyu uzun kilo iyice az görünüyor. sağlıklı olsunlar da ... orada doktora gitmekle iyi yapmışsın hastalığı ilerlemez . biz de düzelemedik hala
temizlik bitmiş ay ben de yapabilseeemmm
İYİ PAZARLAR HERKESEEEE
neden olmasın, buyur gel..merhaba arkadaşlar ben canan
cnm biz aşılarımızı 2-3hafta kadar önce olduk dr bidahaki aşısı nezmn dedim 2yaşında dedi, bi başka drda hepatit a aşısı icin 2yaş öneriyoruz dedi, bilemicem ben bizim dr ne derse onu yapıyorum ama bi arada da vurulsa bişi olmaz heralde cnm.kızlar iyi akşamlar hepinize. oğlumun 18.ay aşılarını yaptıracaz,bayram girince araya geciktik biraz. hafta başında da grip gibiydi,bu haftaya kaldı. hepatit-a da aynı gün yaptıracaz,bişey olmaz de mi? bide nekadara almıştınız hepatit a'yı?
cnm kolay gelsin cok öpüyoruz siziiiselam kızlar bizde yarın aşıları yaptırcaz bizim kızda grip olunca kaladı Cerencim ben hepatit a yı önümüzdeki ay yaptırcam 60 civarında sanırım dr 1 ay arayla vermiş aşıları herkes iyiymi ben sadece face e girebiliyoorum artık çok yoğunum yazılı okumaktan beynim durdu kardeşimde burda bide hepinizi öptüm
süpermiş valla resimleri gördüm cnm darısı tüm öğretmenlerin başına..Kızlar yeni okulumuza gittik artık biraz daha rahatım yeni müdürümüz bize havuzlu bi öğretmenler odası yaptırmış yeni koltuk takımları 5 yıldızlı otel lobisi gibi eve gelesimiz gelmedi en sonunda değer veren bi idareciylemi karşılaştık ne herkese böyleleri denk gelsin inşallah face e attım fotoları öğretmen arkadaşlar gösterin müdürlerinizede koltuk sadece onların rahatı için değil anlasınlar biz daha önemliyiz rahat edicezki dersler güzel geçsin başarı artsın
ayy nebilim birden üzüldüm cok seviyorum dağhanı ondanmı acaba cünki defne hasta oldugundada aynı duyguyu yaşıyorum :)bizede minadex verdi cnm bir haftadır kullanıyoruz dur bakalım inşalalh iyi gelir...
koşturmaca devam ediyor desene,maşallah kızına kendi kendine uyuyomuş ne güzel daha ne istiyosun iyi pazzaarlar sanada..
Canım aşkolsun sen niye suçlu hissediyosunki kendini.Ben arabadan inip binerken üşüttüm onu biliyorum havanın güzelliğine aldandık mont giydirmedik çocuğa ondan oldu yoksa senle bi ilgisi yok...sakın öyle düşünme üzülürüm..
ohh pazarda yapmışsın ne güzel bende yarın yapıcam ama Anıl gelene kadar pazar toplanır heralde..markete talim yapcam anlaşılan..
Dinlen evde biraz boşver..
Deniz kaanda zayıf dimi cnm,aman dert etmiyorum zaten boşver sağlıklı olmaları yeter...
hoşgeldin cnm,
bu konuda bi fikrim yok ama bizim doktor bikaç ay sonra yapacaktı yanlış hatırlamıyosam!!!
ohh ohh ne güzel maşallah..keyfinizde yerine gelmiş ne güzel...
ohh götürmüşsün pideleri afiyet olsun cnm aman senin yediğinden ne olur senin miden kuş kadar kalmıştır! sen bide gel beni gör valla yeri geliyo kutlaydan bile cok yiyorum o bile şaşırıyo :)Selamlar kızlar...
Bi haftasonu daha bitti gitti..Bu haftadan hiçbişey anlamadım valla iş güçle geçti.
Bugün sabah kahvaltıya eltim geldi kızıyla..kaynım bursaya gittim iş için,kahvaltı yaptık,baya oturduk o 4 gibi kalktı evde işi varmış,bende o ara market işimi hallettim,akşam yemeğine bizi bi Karadeniz pidecisine götürdü ama anlatmıcam aramızda hamileler var,Allah affetsin ama acayip yemişim kendimi kaybettim resmen herşey harikaydı.Ordanda bize gelip çay içtik,Onları gönderip Dağhanı uyuttum çok şükür dinleniyorum şimdide...
Herkese iyi geceler...
şimdiden sonra bi işim cıkmaz heralde buralardayım..hoşggeldin valla karabataksın yaa.....annenlere çok üzüldüm ben kendi annelerde dolayı anlıyorum seni
ama ggeliri yok demişsin şimdiye kadar nasıl geçiniyolardı cnm??
yani baban işten vs.çıktı???bide abinle bir olsanız azcık maddi yardım etseniz gerçi bu deveride herkes kendine ama ...
sıkmak ne kelime birbirimizi dinlemek için buradayz cnm..sıkma canını rabbim verir inş. bi kolayını
iyi geceler...ben geldim bugün halamlar geldi... saat 3 geçerken geldiler.....bende onlar gelmeden bezelyemi çorbamı pişirmiştim...sonra halam gelince böğrek yaptım
ama bu sefer yufka böğreği yaptım....daha doğruu bilmiyordum ben halam gösterdii...ben yaptım...
sonra pilav,salata vs. hazırldım..pratik pudingten pasta yaptım oda çok güzel olmuş ilkkez denedim...beğendim.....yyaniii
sonra çay meyve faslı saat 10 da kalktılar....çocuklar halamla eniştemi çok seviyorlar....deli gibi oynadılar....en son kolbastı oynattık süperlerdi....aliişim nasıl şımardı nasılll anlatamam yaaa....
bu arada yarın kocişim seyhate çıkıyor...bugün valizini düzeltiyordu yeniyıl donları yapmışlar o kadar harikaki bayıldım...önü sırf kırmızı güller yapılmış bi doncuk vardı valla olsa alacaktım düşük bel ve stringti tarzım değil yan lastiklerine baktım çokda genişlemiyordu....ama harika takımlar taytlı tunikler yapmışlar....valla zayıf olsam kocam kesin batardıııııııı.........yarın annem gelecek kısmetse....bi yerden iyi bi yerden kötü böyle düzenim iiyiyidi....dk.başı çocukları beslememden tutunda ev işine kadar karışacak şimdi....neyse idare edeceğizzzzzzzz.....anam nede olsa
canım nasılsın valla geldi keyfimiz yerinebizede minadex verdi cnm bir haftadır kullanıyoruz dur bakalım inşalalh iyi gelir...
koşturmaca devam ediyor desene,maşallah kızına kendi kendine uyuyomuş ne güzel daha ne istiyosun iyi pazzaarlar sanada..
Canım aşkolsun sen niye suçlu hissediyosunki kendini.Ben arabadan inip binerken üşüttüm onu biliyorum havanın güzelliğine aldandık mont giydirmedik çocuğa ondan oldu yoksa senle bi ilgisi yok...sakın öyle düşünme üzülürüm..
ohh pazarda yapmışsın ne güzel bende yarın yapıcam ama Anıl gelene kadar pazar toplanır heralde..markete talim yapcam anlaşılan..
Dinlen evde biraz boşver..
Deniz kaanda zayıf dimi cnm,aman dert etmiyorum zaten boşver sağlıklı olmaları yeter...
hoşgeldin cnm,
bu konuda bi fikrim yok ama bizim doktor bikaç ay sonra yapacaktı yanlış hatırlamıyosam!!!
ohh ohh ne güzel maşallah..keyfinizde yerine gelmiş ne güzel...
iyi geceler tatlımSelamlar kızlar...
Herkese iyi geceler...
Allah kavuştursun şu donları merak ettim bakiyi geceler...ben geldim bugün halamlar geldi... saat 3 geçerken geldiler.....bende onlar gelmeden bezelyemi çorbamı pişirmiştim...sonra halam gelince böğrek yaptım
ama bu sefer yufka böğreği yaptım....daha doğruu bilmiyordum ben halam gösterdii...ben yaptım...
sonra pilav,salata vs. hazırldım..pratik pudingten pasta yaptım oda çok güzel olmuş ilkkez denedim...beğendim.....yyaniii
sonra çay meyve faslı saat 10 da kalktılar....çocuklar halamla eniştemi çok seviyorlar....deli gibi oynadılar....en son kolbastı oynattık süperlerdi....aliişim nasıl şımardı nasılll anlatamam yaaa....
bu arada yarın kocişim seyhate çıkıyor...bugün valizini düzeltiyordu yeniyıl donları yapmışlar o kadar harikaki bayıldım...önü sırf kırmızı güller yapılmış bi doncuk vardı valla olsa alacaktım düşük bel ve stringti tarzım değil yan lastiklerine baktım çokda genişlemiyordu....ama harika takımlar taytlı tunikler yapmışlar....valla zayıf olsam kocam kesin batardıııııııı.........yarın annem gelecek kısmetse....bi yerden iyi bi yerden kötü böyle düzenim iiyiyidi....dk.başı çocukları beslememden tutunda ev işine kadar karışacak şimdi....neyse idare edeceğizzzzzzzz.....anam nede olsa
canım sağol amin diyelimsagol cnm doğru söylüyorsun..
neden olmasın, buyur gel..
cnm biz aşılarımızı 2-3hafta kadar önce olduk dr bidahaki aşısı nezmn dedim 2yaşında dedi, bi başka drda hepatit a aşısı icin 2yaş öneriyoruz dedi, bilemicem ben bizim dr ne derse onu yapıyorum ama bi arada da vurulsa bişi olmaz heralde cnm.
sende cok yogunsun ama arada katıl sohpete, senin espilerin ve olaylara bakışını özlüyorum valla :) sayfanın tadı tuzu kalmadı yazıyoz amma şöle tatlı bi sohper ortamı olmuyor.
cnm kolay gelsin cok öpüyoruz siziii
süpermiş valla resimleri gördüm cnm darısı tüm öğretmenlerin başına..
ayy nebilim birden üzüldüm cok seviyorum dağhanı ondanmı acaba cünki defne hasta oldugundada aynı duyguyu yaşıyorum :)
cnm ya yrn hava güzel olacakmış oğlanı alıp git bence pazarın yerini hic bişi tutmuyor, bide bu hafta cok ucuzu pazar gecen hafta domatesi 3tlden aldım buhafta 1,75!!!! hemde daha güzel..
ohh götürmüşsün pideleri afiyet olsun cnm aman senin yediğinden ne olur senin miden kuş kadar kalmıştır! sen bide gel beni gör valla yeri geliyo kutlaydan bile cok yiyorum o bile şaşırıyo :)
şimdiden sonra bi işim cıkmaz heralde buralardayım..
babmlara gelince, şuanda hic bi iş yapmıyorlar oyüzden gelirleri yok bi iş cıkacakki para kazansınlar oda yok ki kış geliyo artık cok zor buyzden sıkıntı büyük! abime gelince oda aynı durumda annmlerle keseleri bir, böyle olunca aynı durumda oluyorlar. off böle işte şu yılbaşı ikramiyesini duyunca hayallere başladım :) sende varsın icinde
vayyyy donlar heee! yeni yıla girerken kırmızı don hikayesine inanmam bi kere giymiştim teeeeee bekarkene :)
ohooo tubişcim çok uzak kaldın sen annem haca gitmişti 3.5 aydır yoktu burda şimdi hataydaymış geliyor yani çok özledim yaaaa
Ahsene de yapmadığım şey kalmadı ne yapacağım bilmiyorum canı çok acıyor kuzumun
Günaydınlar bacılar, hayırlı cumalar
Akşam yemek yiyip eve geçtik hemen. Ütülerim vardı onları yaptım. Yine çamaşır yıkadım astım. Sonra kızımızı da alıp erkenden uyuduk. Sabah da kayınvalidem geldi bana.
Benimde acil bi işim vardı yapmam gereken. Sabah erken geldim biraz hallettim. Şimdi kahvaltı edeceğim.
Kayınvalidem köyden geldiğinde hastaydı. Sanırım Defdoş'a da geçti. Burnu akmaya başladı yeniden. Gece tıkanıyor. Bide öksürüğü var zaten. Ateşi de 37,5-37,9 arası gitti geldi.
O uyuyunca viks sürdüm ayağının altına. Bide çorap giydirdim. Uykusunda bile çorabı çıkarmaya çalışıyor. Neyseki çıkarttırmadım. Gece ne öksürdü ne de burun tıkanıklığı için ağladı. Çok rahat geçirdi geceyi valla. Sabah uyanınca yine sürdüm evden çıkmadan. Gerçekten iyi geliyor vallahi viks bilginiz olsun
Bi doktorunu arayayım bakayım ateş düşürücü harici bişey verecek mi?
gunaydın kızlarrr
herkez gıbı benıde bu format sarmadı inşallah alısır gözümüz bıan once
busabah bıraz gec geldım işe duru salmadı malesef ... yarının cuma olması nedenıyle pek bı keyfım yerınde
dunden berı dızımde bı agrı var bı yerede vurmadım ani bı hareket falanda yapmadım neden oldu anlamadım yarına kadar gecmezse gıderım bı doktoraa artık ama bu halımde dun gece eve gıdıp kızımı optımuma goturdum fellık fellık gezdık oynadık degısıklık oldu pet shopa bayılıyor ordakı cıglık cıglıga dolasıyorus :)dız agrısı falan hıssetmıyorum avm lere gıdınce :90:
eve geldık yıne uyuması 12yı buldu yattık 2gıbı anne kalk dedı delırecem ıkı gundur gece kalkıyo salona gıdıp televızyonu acmamı ıstıyor oncekı gece 4de kalktı 7ye kadar hem salladım hem yumurcak seyrettık dun gecede 2de kalkmaya calıstı huy edınmesın dıye kalkmadım ayagımda salladım ama cıglık cıglıga nasıl agladıı anlatamam
sabahta 7de kalktı dun gece dogru durust uyumadıgı halde ıcerı gectık babasına seslenıyo gel dıye anladımkı sorun bızde
bızden ayrılmak ıstemıyor hem babasını hem benı sureklı yanında ıstıyor maglum gecen hafta 9gun sureklı dıpdıbeydık fena alısmıs sureklı ananesını dedesını sayıklıyor kalabalıga cabuk alısmıs...
sızınkılerde varmı bılmıyorum ama korktum dıyo sureklı gereklı gereksız ne dıcegımı sasırıyorum yok annem falan dıyorum ama ıkı kelımesınden bırı korktum:26:
görümcemede bızım yanımızda sureklı gıt gıt dıyo ne kucagına gıdıyor ne bısey yapıyo kıza oda uzuluyor farkedıyorum ama nasıl davransam bılemedım valla bız yokken gayet guzel anlasıyorlarmıs cok uslu dıyo bızı gorunce hemen kıza sırt donup hareketlenıyorr
cmt pazar gunu bakalım bız evdeyken nasıl davrınacak gece kalkıcakmı yıne :26:ama ölüyorum yorgunluktan ıkı gundur dogru durust uyku yok ne bende ne eşimdeee
dizimde sancıyor bı yandan
çok dertlıyım bu sabah
hepınıze kolay gelsın bacılarrrr
buarada gecmıs olsun pınarcım ınsallah atlatır defnecık bıan once nezlesınıı..vıks cok faydalı bı bılgı oldu bızım ıcın desene ..aman kuzucuklar hasta olmasında :94:
esencım el kadar çoçukta bagsur olurmu ya:2:çokta canı yakıyordur sulu şeyler yedır bol bol sıvı alsın bolca bıde sıcak havlu koy poposuna oda rahatlatır doktora gıdene kadar
tugbacım facede acayıp saglam calısıyosun valla konu ıstemıstın fakat öle guzel konular ve fikirler cıkıyorkı ortaya..
benımde aklıma gelen bı kac sey var:
hayatımızı sadece çocuk ve eşe adamak nekadar doğru?(bu cok guncel bı konu hepımız için)
çoçuklarına ceza vermek adına döven kadınlarrr(ki ben her seferınde saldırma duygusu yasıyorum o kadınlara karşı)
çoçukta yaparım karıyerde sözü nekadar doğru?
baba olmak eşlerımızde neyı degıstırdı?
şimdilik aklıma gelen konular böylee bıraz çalısayımda gelırım yıneee:82:
selam kızlar hayırlı cumalar
2 gündür gelemiyorum dün sabah koştur koştur ev taoplayıp saat 11 de cıktık anneme gittik kızı bıraktım sohbete gitim
neyse 4 gibi geldim anneme yemek hazırladık yedik hanzadeyi bırakıp kardeşlerimle eşimle sinemaya gittik gelmemiz 10:30 oldu tabi hanzade uyumamıs ve bize kızmıs bir ifade vardı neyse hemen eve geldik salladım bende uyumusum yoksa gelcektim gece
neyse sabahta hayatımızda bir ilk olarak hanzade 10a ceyrek kala uyandı iyide oldu kahvaltı yaptırdım neyse
netten sipariş vermiştin o geldi bi baktım hanzade mutfaga gitmiş cekmeceden makas almıs gelmiş anne ac diyor ya bu cocuk beni öldürcek
neyse şimdi uyku moduna gecti gidip uyutucam
haa unutmadan dün hanzade yüregimi agzıma getiri sabah hemen hazırlanayım diye yatagına koydum anne anne diye cagırıyor aman ne istiyor kim bilir dedim koşturmaya devam ettim ama ses arttı merak ettim kesin parmaklıklara ayagı falan sıkıstı diyorum gittimki bizim hatun yatagın yanındaki şifonyerin üstüne cıkmıs yatakla arasında 2 karıs mesafe var nerdeyse ve yatakta ayaga kalktıgı zaman zaten omuz hizasında parmaklıklar gözüme görünüyor zannettim ayy kendide bişey basardım edasıyla bir mutlu bir mutlu neyse indirdim yataga koydum ve gizliden izlemeye basladım meyersem küp şeklinde oyuncagı var ona basıp göbeginin üstünde kaydırıyormus hanım kendini
bi daha vermicem o oyuncagı biz uyurken falan cıkar töbeler ötesi
neyse böle bir badire atlattık
şimdi gidip uyutayım sonra alıntılarımı yapıcam öpüldünüz
kızar beni sormuşsunuz genel olarak aslında çok iyiyim
ama bazen daralıyorum...çocuklar anlattığım gibi bir nefes aldırmıyorlar
ne yaparsam yapayım..orada yaramazlık peşindeler...
bide biliyorsunuz evimin burada tek bir komşu arkadaş yok koca gün bütüngün yanlızım ali,ömer ve ben
sizlerde olmasanız kafayı yerim....kimle sohbetedeceğim..kime anlatacağım derdimi...
çok gidiş gelişi sevmem ama arada bir bi kahve içmeye gelecekhaldden anlayan biri olsun istiyor insan...
bide bu ara canım diyet yapmak istemiyor ama biliyorsunuz yapı olarak saldığım an şişen biriyim ben
oda beni geriyor....kilo almak istemiyorum tekrardan bıktm zaten 6-7 senedir şiş zayıflaa...
hava kapalı ev işi beni beklerr püffffffffffff
kızlar kk nın bu hali yanlış anlamadıysam geçiciymiş bir iki şeyi oturmaya çalışıyormuş kazen
sonra eskiye dönecekmiş....
banucuğum maşallah kızına..
esen gözün aydın cnm...
ddaha ne diyecektim unuttumm:76:heee aklıma geldi bayanlar facede buradan daha aktifsiniz burrayada bekliyoruzzzzzz
Selamlar Kizlar,
Bayagi hareketlenmis sayfamiz, cok sevindim. Bende, nasil olsa kimse yazmamistir diye ugramamistim gün boyu. Face'e tasindik saniyordum ama yanilmisim.
Dorugu aksam kendi basina yatirma denemelerine giristim ilk kez. Tam fiyaskoydu, aglamaktan catlayacakti cocuk. Okuduklarimi, aynen uyguladim ama uymadi bize. Kucagima aldigimda nasil icini cekti, nasil sarildi bana. Cok canim sIkIldi, iskembeden mi atiyorlar bazi bilgileri nedir? Birkac gün deneyin diyorlar, ama alisana kadar hep aglamasini da istemiyorum. Ama bir yandanda kendi kendine uykuya dalmasi gerek, gec kaldim sanirim bu konuda. Sallanmaya iyice alisti, hic sevmedigim birsey bu...Müzik dinleterek uyutan var mi aranizda?
Ayse, senin tontosun resmini görmeyi cok isterdim ama cikmamis resim maalesef. Face'de üyeligin yok mu? Oradan daha kolay paylasabilirsin.
Pinar, nasil indi cadi yataktan bende merak ettim simdi. Doruk merdivenlerden bile tek basina inmeye korkuyor, elimizden tutuyor inene kadar
Banu'cugum bravo Yagmur'a. Sanirim okulla ilgili hic bir sorunu kalmadi...
selam olsun canlar,,,,,,,,,
pcnin başına yeni oturdum, temizligim bitti cok şükür yoruldum ama degdi artık cam,kapı,perde 3-4ay ellemem..
öfff bi kac mesele var canımı sıkan, kafam kazan gibi bu yüzden düşünmeyeyim diyorum olmuyor yapamıyorum, en cokta annmelerin duruu canımı sıkıyor bayagı borcları var ve hic bi gelirleri yok şuanda ve kiralarını bile ödeyemiyorlar ev sahibi telde arayıp duruyormuş, bizimde şu real işi yattı tezgahları kaldırdılar ve bizde yardımcı olamıyoruz kimsede olamamz sende yoksa malesef kimsede yok!! kardeşim üniv.gidiyor ve ona cok üzülüyorum..
allah yardımcımız olsun,inş. durumlar biran önce düzelir cok kafama takılıyorum cok... ben onlar rahatta olunca mutlu oluyorum ama böyle olunca ben rahatta olmuşum ne fayda.. mevlam bi kapı kapar bi kapı acar inş.
benden böyle, para mevzularıyla canınızı sıkmaz istemzdim kusura bakmayın...
hepinizi cok öpüyorum ve iyi pazarlar diliyorum...
Selamlar Herkese...
Nihayet evimdeyim.Uzun geçen güzel bi tatilin ardından kürkçü dükkanına döndük yine..Evimi,kocamı,sizleri özledim doğrusu :) Artık yine buralardayım..Bizde pek değişiklik yok ama burası baya değişmiş,hiç alışamadım bu yeni model kk ya..:)) Neyse zamanla alışırız elbet..
Öncelikle tekrar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Telefonu olan arkadaşlarımı aramaya çalıştım ama ulaşamadıklarım,görüşemediklerim çozunlukta o yüzden kusura bakmayın kızlar..Umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.Bizimkide iyiydi Dağhanın hastalığı dışında.Malum Nurtene gittikten bi gün sonra hastalanmıştı bizimki,burun akıntısıyla başladı üşüttüm sanırım..Geçer diye peditusa filan başladım hafif bi öksürükte vardı benicalde kullandık ama üstüne iştahsızlıkta eklenince iyice canımız sıkıldı.Zaten gittiğimizden beri babam siz şu doktorunuzu değiştirin diyip duruyordu.Neymiş bu çocuk zayıf neden bişeyler yapmıyormuş,ne yapacak baba doktor diyorum ilaç filan versin iştahı açılsın diyor.Anlatıyorum ama yok..Bigün Amasyadan bi doktordan randevu almış gidiyosunuz bi de ona gösterin dedi.Bende zaten hastalığda geçmedi diye hadi bari götürelim dedim.Doktor yine aynı şeyleri söyledi..Gayet sağlıklı bi çocuk boyu normalin üzerinde buna göre iki kilo daha fazla olması gerkir ama değil,herhangi bir sağlık sorunu yaşamadı içinde bugüne kadar sorun yapmaya gerek yok dedi.Geniz akıntısı varmış onun için sprey verdi,bide alerjik nezle şurubu tavagely..Vee tabiiki şu ara hiç yemediği için alamadığı vitaminlerin yerine sanasol ve minadex başladı..İyi hadi bakalım deneyelim dedik bizde,zaten hastalığı artık son safhadaydı ilaçlarda iyi geldi,bizimki biraz daha iyi gibi..Belki inanmazsınız ama sabah hiçbişey yemediği için bir haftadır tekrar karışım kahvaltılara başladık ne yapalım bişeyler gitsin midesine dedik..Neyseki onu yiyor..Yavaştan düzeliyor gibi,bakalım bi ara doktoru arcaz ne dicek,sonra keseriz ilaçları heralde..
Bayramda oğlum resmen maskot oldu arife gecesi el öpmeyi gösterdik,Allahım bayramda herkesin elini öptü bi görseniz bi güzel el öpüyoki...:)) Gerçi oğlumun adıda çıktı ama neyse yanii öptürürse kızlar oğlumda öper dimi ama ..:))Zaten öpmeye bayılıyor anılla beni dk.başı öpüp duruyor..Memlekettede keyfi pek yerindeydi teyzeler a.annesi dedesi,benim kuzenler pervane oldular etrafında..Çok sevindi,Eymenle beraber coştular.Arada çocuğu halletti tabii,gidip gidip öpüyo onuda tabii oda duramıyor ikisi düşüyolar acayip komiktiler yanii,tabii Eymenin kilosu Dağhandan fazla abisi gibi duruyodu ,varmı böyle bişey yaa,bizimki 7 ay büyük hemde..:))
Bayramda dayımlar teyzemler kardeşlerim hepsi gelmişti çok güzel geçti eğlendik..Kardeşim gitar çaldı biz söyledik kimi zaman,mangal partileri yaptık hep beraber..gezdik tozduk çok güzel geçti yanii..
Neyse kazasız belasız atlattık geldik işte...
Dün gece indik istanbula...o yüzden bugün işlerimi hallettim..Yarına bir makine çamaşır ve ütüm var..Belki biyerlerede kaçarız belli olmaz..
Sizde durumlar nedir kızlar??Bi yaramazlık yoktur umarım..Bakabilirsem geçmişe bakıcam.Görüşürüz..
Hepinizi öpüyorum...
Selamlar kızlar...
Herkese iyi geceler...
iyi geceler...ben geldim bugün halamlar geldi... saat 3 geçerken geldiler.....bende onlar gelmeden bezelyemi çorbamı pişirmiştim...sonra halam gelince böğrek yaptım
günaydınlarrrrrrrrr babamız gittii bizde yarımsaat önce kalktk....aman yaaa birsürü iş var ama yapasım yokk miskinleşmek istiyorummmmmmmmm gecede salak saçması rüyalarla geçtiiiiiii
günaydınlar herkese nasılsınız iyi haftalar diliyorum bacılarım:)
günaydın lar iyi haftalarr nasılsınız??????????????? canlarımm
günaydınn
gecmişe baktım ama yazacak vaktim yok bi cee diyip cıkıcam
gezmem var erken cıkıp bikac iş halletcem akşamda kaynanalara gecicez
gec vakit görüşürüzz
kızlar çok heyecanlıyım arkdaaşımı sezeryana almışlar off yanında olamıcam çıkamıyorum ofisten(((((((((