pınar canımya geçmiş olsun.selinde aynı öyle vicks akşam gidince hemen deniyeyim.
Çok sağolasın canım dene mutlaka işe yarar inşallah
gunaydın kızlarrr
herkez gıbı benıde bu format sarmadı inşallah alısır gözümüz bıan once
busabah bıraz gec geldım işe duru salmadı malesef ... yarının cuma olması nedenıyle pek bı keyfım yerınde
dunden berı dızımde bı agrı var bı yerede vurmadım ani bı hareket falanda yapmadım neden oldu anlamadım yarına kadar gecmezse gıderım bı doktoraa artık ama bu halımde dun gece eve gıdıp kızımı optımuma goturdum fellık fellık gezdık oynadık degısıklık oldu pet shopa bayılıyor ordakı cıglık cıglıga dolasıyorus :)dız agrısı falan hıssetmıyorum avm lere gıdınce :90:
eve geldık yıne uyuması 12yı buldu yattık 2gıbı anne kalk dedı delırecem ıkı gundur gece kalkıyo salona gıdıp televızyonu acmamı ıstıyor oncekı gece 4de kalktı 7ye kadar hem salladım hem yumurcak seyrettık dun gecede 2de kalkmaya calıstı huy edınmesın dıye kalkmadım ayagımda salladım ama cıglık cıglıga nasıl agladıı anlatamam
sabahta 7de kalktı dun gece dogru durust uyumadıgı halde ıcerı gectık babasına seslenıyo gel dıye anladımkı sorun bızde
bızden ayrılmak ıstemıyor hem babasını hem benı sureklı yanında ıstıyor maglum gecen hafta 9gun sureklı dıpdıbeydık fena alısmıs sureklı ananesını dedesını sayıklıyor kalabalıga cabuk alısmıs...
sızınkılerde varmı bılmıyorum ama korktum dıyo sureklı gereklı gereksız ne dıcegımı sasırıyorum yok annem falan dıyorum ama ıkı kelımesınden bırı korktum:26:
görümcemede bızım yanımızda sureklı gıt gıt dıyo ne kucagına gıdıyor ne bısey yapıyo kıza oda uzuluyor farkedıyorum ama nasıl davransam bılemedım valla bız yokken gayet guzel anlasıyorlarmıs cok uslu dıyo bızı gorunce hemen kıza sırt donup hareketlenıyorr
cmt pazar gunu bakalım bız evdeyken nasıl davrınacak gece kalkıcakmı yıne :26:ama ölüyorum yorgunluktan ıkı gundur dogru durust uyku yok ne bende ne eşimdeee
dizimde sancıyor bı yandan
çok dertlıyım bu sabah
hepınıze kolay gelsın bacılarrrr
buarada gecmıs olsun pınarcım ınsallah atlatır defnecık bıan once nezlesınıı..vıks cok faydalı bı bılgı oldu bızım ıcın desene ..aman kuzucuklar hasta olmasında :94:
esencım el kadar çoçukta bagsur olurmu ya:2:çokta canı yakıyordur sulu şeyler yedır bol bol sıvı alsın bolca bıde sıcak havlu koy poposuna oda rahatlatır doktora gıdene kadar
tugbacım facede acayıp saglam calısıyosun valla konu ıstemıstın fakat öle guzel konular ve fikirler cıkıyorkı ortaya..
benımde aklıma gelen bı kac sey var:
hayatımızı sadece çocuk ve eşe adamak nekadar doğru?(bu cok guncel bı konu hepımız için)
çoçuklarına ceza vermek adına döven kadınlarrr(ki ben her seferınde saldırma duygusu yasıyorum o kadınlara karşı)
çoçukta yaparım karıyerde sözü nekadar doğru?
baba olmak eşlerımızde neyı degıstırdı?
şimdilik aklıma gelen konular böylee bıraz çalısayımda gelırım yıneee:82:
Tünaydın canım sağolasın ya viks iyi oldu gerçekten
Sana da geçmiş olsun benim de arsda sebepsiz ağrıyor dizim. Doktora gittiğimde romatizma demişti. Hala arada ağrır ama göster mutlaka bişeycik çıkmaz inşallah
Face'e de yazdım Duru bencede ilgi çekmek için söylüyordur sürekli korktum diye. Tabi çocuklar bizi hep yanlarında görmek, ilgi görmek istiyorlar. Defne'de tüm gün o kadar uslu bir çocukken akşam bizi görünce sapıtıyor. Sürekli bir mızmız ağlama hali. Kendini yerlere atmalar falan. Ne yapsın kuzularımızda naz yapıyorlar bize
selam kızlar hayırlı cumalar 2 gündür gelemiyorum dün sabah koştur koştur ev taoplayıp saat 11 de cıktık anneme gittik kızı bıraktım sohbete gitim
neyse 4 gibi geldim anneme yemek hazırladık yedik hanzadeyi bırakıp kardeşlerimle eşimle sinemaya gittik gelmemiz 10:30 oldu tabi hanzade uyumamıs ve bize kızmıs bir ifade vardı neyse hemen eve geldik salladım bende uyumusum yoksa gelcektim gece
neyse sabahta hayatımızda bir ilk olarak hanzade 10a ceyrek kala uyandı iyide oldu kahvaltı yaptırdım neyse
netten sipariş vermiştin o geldi bi baktım hanzade mutfaga gitmiş cekmeceden makas almıs gelmiş anne ac diyor ya bu cocuk beni öldürcek
neyse şimdi uyku moduna gecti gidip uyutucam
haa unutmadan dün hanzade yüregimi agzıma getiri sabah hemen hazırlanayım diye yatagına koydum anne anne diye cagırıyor aman ne istiyor kim bilir dedim koşturmaya devam ettim ama ses arttı merak ettim kesin parmaklıklara ayagı falan sıkıstı diyorum gittimki bizim hatun yatagın yanındaki şifonyerin üstüne cıkmıs yatakla arasında 2 karıs mesafe var nerdeyse ve yatakta ayaga kalktıgı zaman zaten omuz hizasında parmaklıklar gözüme görünüyor zannettim ayy kendide bişey basardım edasıyla bir mutlu bir mutlu neyse indirdim yataga koydum ve gizliden izlemeye basladım meyersem küp şeklinde oyuncagı var ona basıp göbeginin üstünde kaydırıyormus hanım kendini
bi daha vermicem o oyuncagı biz uyurken falan cıkar töbeler ötesi
neyse böle bir badire atlattık
şimdi gidip uyutayım sonra alıntılarımı yapıcam öpüldünüz
Selam canım hoşgeldin. Ohhh keyif yapmışsınız dün ne güzel
Ay Alah korumuş valla. Artık bunları asla yalnız bırakmamamız gerekiyor. Defne'de geçen gün yatağındaydı. Bende yanında çantasını hazırlıyorum. Mama kavanozunu almak için mutfağa gittim. Odasına bir döndüm kü Defne yerde oynuyor. Ben şok
Nasıl yaptı , nasıl düşmeden indi anlamadım. Düşse ses duyarım çünkü mutfak ve oda yanyana. Bi şekilde parmaklıkların üzerinden ayağını sarkıtıp indi desem yere bayağı mesafe var. Artık çözemiyorum bu çocukları
canım günaydın geçmiş olsun.......bende aksam fark ettim iyi aksamalar demeden gitmişsin nerede bu kız dedim...viksi bende deniyorum bugece 2 gece amaalişde fayda etmedi yaa
Selam canım. Bazen çok yoğunlaşıyorum bi anda işi bırakıp çıkıyorum işten o zaman yazamıyorum. Sağolasın canım ya. Ay iyi gelse keşke Aliş'ime de. Defne rahat etti valla. Tesadüf mü bilmiyorum ama işimize yaradı yani