filizcim bende hanzadeyi sallıyorum ama gündüzleri yatagına koyuyorum oyun oynarken birde malum uyku gelince bizim mendil koklamamız var neyse mendili koklaya koklaya uyuyor ilk gündüz koydugumda cok agladı dedigin gibi ama 2. sefer oyuncakta koydum yanına derken alıştı şimdi gündüz uyuyor ama akşam uykusuna daha denemedim braz erken baslanmalı sallanmaya alışmadan ama napalım alışırlar zamanla ama gündüz uykusu için dene 1-2 derken alışır
hoşgeldin semra hadi bakalım fotografı bekliyoruz
bizde bayramda stüdyoda cekindik ama hala fotografcıdan mail resmi bekliyorum
köpek dişleri cıkıyormus kolay gelsin
yaa oyun hamuru bende almak istiyorum ama yer se diye korkuyorum gerci bi markanın yesede zarar vermezleri varmıs ama sen ne marka aldın canım?
hoşgeldin
valla hepimizin cocukları cok hareketli ve cok yoruluyoruzzzzz
hastalık atlatmıssınız cok gecmiş olsun
ayyy asker yolumu beklicen neyse hayırlı tezkerelerle gelsin inşallah kısa dönemmi gidicek şimdiden Allah kavustursun
nerelerdesin hatun maşallah işler bitmiş ohhh güle güle kirlet
ahh canım yaa iş ve para konusu hepimizin basında var işte gülüp eglenmeye calısıyoruz ama hep acısı içimizde Rabbim hepimize yardım etsin annenlerede inşallah hayırlı rızıklar versin sıkıntısından kurtarsın
hoşgeldinnnn
seninde gecmiş bayramın mübarek olsun
hastalık dışında iyi gecmiş ve sanada iyi gelmiş bu tatil anlasılan
herşeyin iyi olmasına ve yerinde olmasına sevindim
cocuklara vitamin konusunda hanzade minadex içiyor valla içmeye basladıgından itibaren hem diş cıkarmaları hem hastalıklarını hafif atlatıyor ve iştahınıda actı dene mutlaka ver