Herkese selam olsun kızlar,ben geldim...
Ve hepinizide çok çok özledim,ciddi bi eksiklik oluyormuş insanın hayatında,meğer ne çok şey paylaşıyormuşuz biz..Ayrı kalınca anladım!!!Çok şükür kavuşturana bundan sonra evimdeyim inşallah görüşücez sık sık..
Evet uzun bi tatilin ardından pazar sabahı evime geldim,ordan ayrılmak zor oldu,burayada sevinçle geldik,oğlum babasını bende kocamı çok özlemiştim,gerçi sağolsun haftasonları gelip bizi ziyaret etti ama biz yinede çok özledik...
Koskoca bir ay geçmiş evimden çıkalı zor oldu alışmak da henüz hiçbişey yapmadım Allahtan dün kardeşim geldi,her konuda yardımcı..Ama asıl üzüldüğüm şey ayarladığım yardımcının ben uzun kalınca başka işe başlamış olması..:umursamaz: hayallerim suya düştü,şimdi yeni birini arıyorum ama iş başa düştü,her işimi kendim yapıcam Dağhan beyle nasıl yapıcaksam...
Oğlumdan bahsediyim azcık,
Teyzeleri oğlum anneannesinde iki tane diş çıkardı,korkuttu bizi ilkinde ateş filan oldu ama neyseki diştenmiş geçti gitti,10 gün arayla iki diş ayy çok tatlı oldu görseniz..Büüyüdüde ama huyları hala aynı bensiz adım atmaz,bana çok bağlı,hala ağlıyor,hala mızmız canımı yakıyor ama yinede çok seviyorum..Rabbim bağışlasın!!!
Veeee 2009 un en güzel olaylarından biride oğlumdan sonra bi de yeğenimin olması!!Ayyy çok tatlı 10 aralıkta dünyaya geldi kara böcüğüm adı da eymen,çok şükür kardeşimde bebişimizde çok iyiler..Kardeşimle baya vakit geçirebildik ama çocuklardan pek de bişey anlamadık..Olsun o da ayrı bi güzellik..
Ayy yazacak ne çok şey var oysaki ama bende hal yok ve çok merak ediyorum hepinizi,sadece son sayfada bir hamilelik haberi gördüm,Özlemcim hayırlı olsun,iyi cesaret bravoo,Allahım hayrılısıyla almak nasip etsin kucağına bebeğini..tuhaf oldum doğrusu..
Biraz bakıcam geçmişe ama hepinize toptan soruyum ???
nasılsınız kızlar bebişler nasıl bi yaramazlık yok dimi?anlatsanıza neler yapıyor bizim yaramazlar??
Ayşecim sana karşı mahcubum hala hediyeleşemedik,özelden adresini atarsan çok sevinirim cnm ne olur kusura bakma olurmu en kısa sürede göndericem hediyeni..
Hadi ben kaçar görüşürüz kızlar...