2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
anca fırsatım oldu girmeye okul ev derken işte
adet olmadım bu ay 5 gün gecikti
öylesine test aldım bi yapayım içim rahat etsin diye
pozitif çıktı ya inannamasım şok oldm
eve bugün geldim eşime söyledim dünden beri uyuku muyku yok ne olacaka diye düşünüyorum
eşim sevindi çok hemde nasıl ne güzel işte diyo
dr.la konuşucaz benim için bir problem olmazsa doğrucam karar verdik
inanın kendimde değilim şu an neler yazdığımı bilke bilmiyorum
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr

:)))))))))) ayyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))) cnmmm bebek haberi çok güzel bişeydir, biraz daha fazla yorulacaksın ama üzülme ya ikisi birden büyür, Rabbim koolaylıklar versin inş., kızzzzzz heycan yaptım be bana noluyosa :)))) bakarsın buda erkek olur , hem kızın hem oğlun olur cnm

ay bu arada bu ay benim adetimde gelmek bilmedi, nerdeyse bi testte ben alıcaktımki dün akşam uğradı :)))

en son olarak parçaladım tatlım:bbo: gitti güzelim kuşkaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim. zaten derin dondurucuya sığdıramayınca parçalamak zorunda kaldım:kedi: çook yağlı bir hayvancık, içinden nerdeyse yarım kilo yağ çıkardımkafamçokkarıştı

ya Özay'ın okulundaki hademe köyde yaşıyor, onun varmış,yetiştirip satıyomuş. bize de getirmiş bi tane. bende ilk defa gördüm. kaz deyince minik bişey sanmıştımkaydirigubbakcemile3 şok oldum görünceakannehir

naber burcumopuyorumnanaktan

ellerine sağlıkcokacimcoook bizim öyle düzenli bir yemek alışkanlığımız yok malesef. öğlen bi tabak kuru fasulye vardı,eşim onu yedi. ben kahvaltıyı geç yapınca bişi yemedim. akşamda ton balıklı salata yedik.

İyi yaptın canım bölmekle ancak pişer a.s.

Aaaa benim koca sulu yemek ister hep. Olmasa sesini çıkarmaz ama ben rahat etmiyorum a.s.

birazdan aşağı komşular çaya gelicek görüşürüz.

Afiyet olsunnn a.s.

merhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
eve bugün geldim eşime söyledim dünden beri uyuku muyku yok ne olacaka diye düşünüyorum
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr

Anaaammmmm şoktayım :1shok: Harika bi haber bu ya :dance: YAni ben hemen olsa istediğim için çok sevindim. Ay canım ya hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay hem şaşırdım hem çok mutlu oldummm hihoyyyt

Kızlar kağanişin kakası bugün biraz sulu gibi geldi bana, 4 sefer yaptı , son 2 öyleydi, ishal değildir dimi kuzucum....

Yok canım değildir Defne'de bazen öyle yapıyor olur bazen dedi doktor a.s.

merhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr

Anaaaaaaaaaaaa şok oldum ay:1shok: ama güzel bi haber birlikte büyürler Zeynep ile sağlıkla hayırlısıyla doğar inşallahopuyorumnanaktan

özlemmmmmmmmmmmmm hayatım tebrik ederim cnm yaaaaaaaaaaaaaaa hayırlısıı olsunn

özlemcim çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun.pınar haber verdi bilgisayarıda eve getirmemistim hemen cepten bağlanıp tebrik edeyim dedim.ne güzel ablasıyla birlikte büyüyecek.

özlemcim ayyyyyyy çok sevindim tatlım benimde şimdiki aklım olsaydı ardarda yapardım birlikte büyürlerdi sonra rahat ederdim gözün aydın hayırlısı olsun hakkında tatlım

kızlar iyi akşamlar interneti odaya çekince iyi oldu akşamları girerim arasıra kızlarım uyuyor şimdi eşimde tv seyrediyor

hayırlı olsun özlemcim Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin.canım normal doğum yaptıysan zorlanmazsın ki sezeryan doğum yapıp çocuklarının arasında 1 yaş olan arkdaşın var ki dediğim gibi sezeryan olmasına rağmen doğumdada hamileykende çok rahat geçmiş.geçen konusu geçmişti zeynep şanslı oyun arkadaşı geliyor ona.:emir_bebek:

bende istiyorum aslında ama eşimin askerliği var.inş. Allah'ım kısmet nasip ederse asker dönüşü istiyorum birtanedaha.benim oğlan geceleri çok geç uyuyo ama ben genede istiyorum bi gülüşleri ömre bedell.

:)))))))))) ayyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))) cnmmm bebek haberi çok güzel bişeydir, biraz daha fazla yorulacaksın ama üzülme ya ikisi birden büyür, Rabbim koolaylıklar versin inş., kızzzzzz heycan yaptım be bana noluyosa :)))) bakarsın buda erkek olur , hem kızın hem oğlun olur cnm

Aaaa benim koca sulu yemek ister hep. Olmasa sesini çıkarmaz ama ben rahat etmiyorum a.s.

Afiyet olsunnn a.s.

Anaaammmmm şoktayım :1shok: Harika bi haber bu ya :dance: YAni ben hemen olsa istediğim için çok sevindim. Ay canım ya hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay hem şaşırdım hem çok mutlu oldummm hihoyyyt

Anaaaaaaaaaaaa şok oldum ay:1shok: ama güzel bi haber birlikte büyürler Zeynep ile sağlıkla hayırlısıyla doğar inşallahopuyorumnanaktan

özlemmmmmmmmmmmmm hayatım tebrik ederim cnm yaaaaaaaaaaaaaaa hayırlısıı olsunn

özlemcim çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun.pınar haber verdi bilgisayarıda eve getirmemistim hemen cepten bağlanıp tebrik edeyim dedim.ne güzel ablasıyla birlikte büyüyecek.

özlemcim ayyyyyyy çok sevindim tatlım benimde şimdiki aklım olsaydı ardarda yapardım birlikte büyürlerdi sonra rahat ederdim gözün aydın hayırlısı olsun hakkında tatlım

kızlar iyi akşamlar interneti odaya çekince iyi oldu akşamları girerim arasıra kızlarım uyuyor şimdi eşimde tv seyrediyor

hayırlı olsun özlemcim Allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmek nasip etsin.canım normal doğum yaptıysan zorlanmazsın ki sezeryan doğum yapıp çocuklarının arasında 1 yaş olan arkdaşın var ki dediğim gibi sezeryan olmasına rağmen doğumdada hamileykende çok rahat geçmiş.geçen konusu geçmişti zeynep şanslı oyun arkadaşı geliyor ona.:emir_bebek:

kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekkürler,inanın duygularım karmakarışık en düşüneceğimi bilemedim
biraz rahatlıyım daha fazla yazarım size
az dolaşayım topikte kafam dağılsın

kılzar iyi akşamalr ben yatıp dinlenicem biraz dünkü uykusuz geceden sonra iyi gelecek sanırım
görürşmek üzere

kızlar merhaba moralim çok bozuk oğlumun ateşi var düşüremiyorum delircem

kızlar merhaba moralim çok bozuk oğlumun ateşi var düşüremiyorum delircem

Cnm eğer 38i geiyorsa ılık su ile yıka, eklemlerini ılık su ile sil, üstünü soy, zıbınla kalsın,içeriside çk sıcak olmasınki ateşi düşsün, sakın sirkeli su ile silme havaleye neden olabilir

Afiyet olsunnn a.s.

hmm ok o zaman sorun yok, sağolasın cnm
opuyorumnanaktan
bende istiyorum aslında ama eşimin askerliği var.inş. Allah'ım kısmet nasip ederse asker dönüşü istiyorum birtanedaha.benim oğlan geceleri çok geç uyuyo ama ben genede istiyorum bi gülüşleri ömre bedell.

Rabbim gönlüne göre versin inş. cnm

yok canım yıkadık fitil attım şimdi ölçtüm 37,5 olmuş düşüyor bakalım yarın sabah doktora götürücem

bugün sağlık ocağımızdaki aille dok. götürdüm bogazları şişmiş dedi ateşi betitus kullanıyorum dedim bir gün daha için bakalım ateşi düşmezse yarın getir dedi antibiyotiğe hemen başlamak istemiyorum diyor bakalım yarın doktoruna götürcem

merhba kzılar nasılınız?
beni sormayın berbatım
sonra tekrar uğrarım
iyi akşmalr
aaaaaaaaaaaaaa şok oldum canım yaaaakannehir çok da sevindim,bence çok güzel bi haber bu:sm_cool::sm_cool: benim de canım çekti şimdi yaaaaaaa:kedi: hayırlı uğurlu olur inşallahopuyorumnanaktan

Herkese selam olsun kızlar,ben geldim...
Ve hepinizide çok çok özledim,ciddi bi eksiklik oluyormuş insanın hayatında,meğer ne çok şey paylaşıyormuşuz biz..Ayrı kalınca anladım!!!Çok şükür kavuşturana bundan sonra evimdeyim inşallah görüşücez sık sık..
Evet uzun bi tatilin ardından pazar sabahı evime geldim,ordan ayrılmak zor oldu,burayada sevinçle geldik,oğlum babasını bende kocamı çok özlemiştim,gerçi sağolsun haftasonları gelip bizi ziyaret etti ama biz yinede çok özledik...
Koskoca bir ay geçmiş evimden çıkalı zor oldu alışmak da henüz hiçbişey yapmadım Allahtan dün kardeşim geldi,her konuda yardımcı..Ama asıl üzüldüğüm şey ayarladığım yardımcının ben uzun kalınca başka işe başlamış olması..:umursamaz: hayallerim suya düştü,şimdi yeni birini arıyorum ama iş başa düştü,her işimi kendim yapıcam Dağhan beyle nasıl yapıcaksam...
Oğlumdan bahsediyim azcık,
Teyzeleri oğlum anneannesinde iki tane diş çıkardı,korkuttu bizi ilkinde ateş filan oldu ama neyseki diştenmiş geçti gitti,10 gün arayla iki diş ayy çok tatlı oldu görseniz..Büüyüdüde ama huyları hala aynı bensiz adım atmaz,bana çok bağlı,hala ağlıyor,hala mızmız canımı yakıyor ama yinede çok seviyorum..Rabbim bağışlasın!!!
Veeee 2009 un en güzel olaylarından biride oğlumdan sonra bi de yeğenimin olması!!Ayyy çok tatlı 10 aralıkta dünyaya geldi kara böcüğüm adı da eymen,çok şükür kardeşimde bebişimizde çok iyiler..Kardeşimle baya vakit geçirebildik ama çocuklardan pek de bişey anlamadık..Olsun o da ayrı bi güzellik..
Ayy yazacak ne çok şey var oysaki ama bende hal yok ve çok merak ediyorum hepinizi,sadece son sayfada bir hamilelik haberi gördüm,Özlemcim hayırlı olsun,iyi cesaret bravoo,Allahım hayrılısıyla almak nasip etsin kucağına bebeğini..tuhaf oldum doğrusu..
Biraz bakıcam geçmişe ama hepinize toptan soruyum ???
nasılsınız kızlar bebişler nasıl bi yaramazlık yok dimi?anlatsanıza neler yapıyor bizim yaramazlar??
Ayşecim sana karşı mahcubum hala hediyeleşemedik,özelden adresini atarsan çok sevinirim cnm ne olur kusura bakma olurmu en kısa sürede göndericem hediyeni..
Hadi ben kaçar görüşürüz kızlar...

X