2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar , nasılsınız,
bir şey sorabilirmiyim, doktorumuz 18.ayda özel hepatit aşısı var demişti ama işten çıkalı 8 ay oldu sigortamız kesildi, özelden gitmeyede durumumuz yok
siz yaptırdınızmı , eczaneden alıp sağlık ocağına yaptırsam yaparlarmı acaba
aşının adı ve fiyatı nedir birde
yardımcı olursanız çok sevinirim

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktık bu gece aliş çok ağladıı..uffffff babası delirdi...şimi kahvaltı vereceğim çocuklara öptümmm

canım 30 lira fiyatı.ben özelde yaptırdım ama yeğenim için yaptırmak istediğimizde ecazaneden alıp sağlık ocağı yapmadı önce doktor muyanesi ve ondan getiraceğiniz onay yazısıyla yaparız dediler.ama bazılarıda siz alın yaparız diyorlar sen bence önce sor sağlık coağına.

Günaydın kızlar.....
gunaydın canım nasılsın?
ne yaptın sen komşu işini gidip konustunmu yaptıgı terbıyesızlıgı

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr biz kalktık bu gece aliş çok ağladıı..uffffff babası delirdi...şimi kahvaltı vereceğim çocuklara öptümmm

sen vıtamın destegı al mukakak saglık ocakları verıyor bı 5dk gıtde al kendıne tabı once test falan yaptırıp bılınclı kullansan daha ıyı
duruda cok agladı gece ne oluyor bu cocuklaraa acaba

merhaba
daha ben yaptırmadım hıcbır bılgım yok canım

merhaba fılızcım keyıflı vakıt gecırmenız cok guzel resımlerı goruyorum faceden tadını cıkar bol bol
öyku calısmalkarı ne durumda?
opuyorum doruk ve senı

gunaydın kızlarrr
bugun duru tam 18aylık oldu aksama bı mum üflerıs artık bayılıyo mum uflemeye her hafta dogumgunu yapıyorus nerdeyseee:)))dogum gununde kesmıcek pasta konfetı patlatcaz artık:))

dugece cok ılgınc face baktım yatmadan aysenın melıh kaan ıcın yazdıklarnı okudum allah allah dedım yattım gece 3,5bızımkı aglıyarak uyanmasınmı o saattte andım senı aysee
durunun dişlerı zorlamadı bızı cok sukur hıc dıslerden olsun sanmıyorum ama neden okadar agladı anlamadım bazen bırakıp annelıgı falan onunla salya sümük aglamak ıstıyorum elımden bısey gelmeyıncee neysekı uyudu sonra
buyudukce tadından yenmıyo bu sıpaların facedekı resımler falan mayıs kuzularının her bırı farklı bı afettt maşallah çok guzeller cokta tatlılarr rabbım guzel bahtlar nasıp etsın hepsınee
bugun hem duygusalım hem gergin hemde mutsuz hıssedıyorum kendımı sebepsizz....
neyse herkeze kolay gelsın ıslerınde
SAYIN ARKADASLAR BUKADAR BOŞLAMIYALIM BURAYI KIMSENIN HEVESI KALMICAK YAZMAYA KIMSE MUHABBET ETMEZSE HERKEZDEN TOPİĞİMİZE BIRAZ İLGİ LUTFEN

Kolay değil tabi tatlım o kadar bölünmek. Sen üstesinden gelirsin ama. Zamanla daha rayına oturacağına inanıyorum ben

Ben hiç süt için kullanmadım canım ya ama şu chicco'nun termosu var. İçine biberonu koyunca 5 saat mamayı muhafaza ediyormuş

Sağolasınız kızlar o da yaptığı hatanın farkında zaten. Kayınvalidem bile dün akşam mahçuptu farkettim. Neyse ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi onları ilgilendirir. Takmıyorum artık

Tülay'cım güle güle giysin Selin'im cicilerini. Çıkmamıştır inşallah ateşi :44:

Selam canım hoşgeldin

Sağolasın Birsom Allah razı olsun. Diyorum ya ben elimden geleni yapıyorum artık gerisini takmıyorum. Zaten kendide farkında ve üzgün anlıyorum. Gitmiyorum hiç konunun üstüne

Sende annene geçmişsin iyi olmuş valla. Kendine de dikkat et. Vitamin al mutlaka. Sen iyi olacaksın ki o kuzular da iyi olsun unutma

Ben sağlık sigortasından yaptırdım canım bilmiyorum inan :44:

Günaydın kızlar.....

Günaydın Tülay'cım Ne yaptın şu komşuları payladın mı güzelce :44:

Nice nice 18 aylara canım Bizim Defne'de bayılıyor mum üflemeye. Geçen babanesinin doğum günü pastasındaki mumları belki 10 kere yaktırdı söndürdü. Alem bunlar valla

gülşah cım yok ya konuşamadım alttakine söylemiştim oda komşuya söylemiş yaptığınız ayıp o kız çalışıyor klüçükde çocuğu var dikkatli olsnaız diye.eşime gelip özür dilemişler hatta olmassa yıkayaılım yada yıkatmaya verelim demiş kadının eşi.eşimd egerek yok tülay halletti ama altta oturanlarda insan keşke düşünseydiniz demiş olan olmuş konuşmayada gerek yok deyip konuyu kapatmış bende bişey söylemedim artık cnmya

canımya arada selin dede oluyor hatta bazen eşimde bende sakinleştiremiyoruz sanırım normal bir durum diye düşünüyorum.oyyy afiyetle yiyin pastacıkları..

Herkese günaydınlar kızlar

Bayram tatiline giriyoruz diye yoğunluk var. Dün bi yazdım, arada bakındım ama yazamadım. Sabah ta acil işlerimi hallettim. Size bakınayım dönücem işlere yine

Dün akşam görümcem işten geldi. Tabağımda yemeğim bitince yemeğimi koyuyor, Defne altına yapmıştı sen otur ben değiştiririmler , muhabbet etme çabaları falan. Kayınvalidem kadın zaten mahçup mahçup. Hiç ses etmedim bende gitmedim konunun üzerine.

20:30^'da eve gittik. Defdoş'da araba da uyumuştu yatırdım hemen yatağa. Bizde film izledik eşimle. 11 gibi yatarken mama içirdim Defdoş'uma. Sabaha kadar uyanmadı. İyi oldu deliksiz uyudum bende.

Sabah da babanesine götürdüm. Mama içirip uyuttum kuzumu. Şimdi uyuyormuş hala.

Ay bişey dicektim size ama unuttum ya aklıma gelsin söylerim :44:

pınarcımm hoşgeldin canım. canım ya sen takma gerçekten farkında olsa sana ve annesine öle konuşmayacağını bilirdi zaten.ama farkındadır nasılsa yaptığı ayıbın.
canım aslında gece 2 de falan baktım ateşine yoktu.sonra 3,30 gibi uyanmış koltuğun üstünden dereceyi almış bana kalk kalk diyor bir kalktım elinde derece sonra alnına yüzüne baktım sıcak epey.ölçtüm artık 38,2 hemen calpol verdim süt içti ateşi düşünce yattım bende ama allahtan çıkmaıd bir daha.

selam kızlar nasılsınız biz biraz yoğunuz iş yerinde

tülaycım selinimin Allahtan ateşi hemen düşmüş bayram öncesi hastalanmasın yavrum

pınarcım canım görümcen hatasını anlamış demek ki

birsencim canım kansızlık bendede var ve inan kolumu kaldıracak halim olmuyor bazen kendimi çok yorgun hissediyorum en iyisi b12 takviyesi tatlım bizim için annenede geçmişsim iyi olmuş sizin için

sibelcim ayşecim esracım aynurcum gülşahcım incihancım filizcim sizler nasılsınız

kızlar bizde pazartesi günü eşimin memleketine amasyaya gidiyoruz uzun zamandır gitmemiştik değişiklik olacak hepimiz için
bugünde patron geliyor toplantı olacak verselerde şu stres bitse artık
duru ablası okuma yaparken ondan duyduklarını söylüyor harfleri aynı onun gibi çıkarıyor ayy acayip komik oluyor dünde puding yediriyordum duruya elini ağzına götürmüş mis diyor birde öpüyor ayyy yiyesim geldi durucuğumu

yerim ben o duru kuzuyu ya.cnaım büyüyorlar atık valla. hayırlısıyla gidin canım güzel bir bayram olur inşallah.

Aynen canım farkında ben gitmedim üzerine ne yapalım onca iyi anımız var. Çok üzüldüm ama olacağı varmış

Ay yavrum ya rahatsız oldu demek ki ateşinden canım benim. Aman aman çıkmasın bir daha

Sağolasın canım anladı anladı

Ooo yolculuk var desene. Hadi iyi tatiller şimdiden canım

Oy maşallah kuzularıma

tülaycım büyüdükçe daha da sevimli oluyorlar :)))))))))) dün baba baba diye bağırıyor babası duymadı diye ayyyyy diyor sıkılmış gibi birde ağzını kapatıyor elinle birşekilde kendilerini ifade etmeye başladılar

tatlım bayramdan sonra görüşelim umarım hepimiz için güzel bir bayram olur:))

Face'e yazdım gerçi ama burdan da paylaşayım sevindirik oldum ya. Ehliyet sınavımı 80-88 ve 90'la geçmişim. Ay hiç ümütli değildim motor dersinden ama 80 almışım ya. Çok sevindim çok. Bi de şu direksiyonu atlattım mı tamadır wijuyyyyyy

pınarcım sağol canım siz napıyorsunuz bayramda ?

İlk günler buralardayız canım. Kurbanı falan halledelim hayırlısı ile sonra arkadaşlarla abant-bolu-mudurnu-yedi göller'e gitmeyi planlıyoruz 2-3 gün. Şöyle çok uzaklaşmadan gezelim dedik bakalım kısmet olursa. Kayınvalidemler köye gidiyorlar bu pazar. Sizde gelin dediler ama hiç gözüm yemedi onca kalabalığa girmeyi. Dinlenemem hiç orda. Buralarda takılalım dedik

tebrık ederım pınarcım
kazasız belasız gunlerde kullanmayı nasıp eder rabbım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…