2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar,

Benimde yoğunluğumdan bakma fırsatım olmadı geçmişede pek bakamadım açıkcası :KK43:

Gülşah gibi benimde keyfim yok,çok gerginim.Sanki birisi dokunsa ağlıycam.Ay en sonunda bu kadar stresten bi gün inme inecek diye korkuyorum kendimden :)

Biz arife günü bile çalışıyoruz.Kocişte bu cumartesi 1 haftalık Tayland'a gidiyor.Bayramda babamız yok.Bir yanımız eksik olacak.Anneme geçicem bende.Arabamızda geldi geçen hafta, babamla çalışırız biraz.

Son düzenleme:
Pınrcım hayırlı olsun canım.kazasız belasız güzel günelrde kullan canım.

Banucum görüşelim valla çok uzun oldu fırsat bulup görüşemedik.

Sibel canım ya şu iş stresi valla snei bitirdi resmen.inşallah ehrşey yoluna girer.eşinin olmaması kötü olmuş aslında en azından birlikte tatil yapardınız.
Malum biz kayınvalideye gidicez durgun üzgün bir bayram olucak hayırlısı bakalım.

şekerkız cnm sağlık ocağındaki doktora git hepatit aşısını yazdır sonra eczaneden al sağlık ocağı öle vuruyor....ama kendin alıp gidersen vurmuyor...yani doktordan recete alacaksın cnm

pınarcım tebrikler tatlım direksiyonuda geçersin eminim :))))))

tebrık ederım pınarcım
kazasız belasız gunlerde kullanmayı nasıp eder rabbım inşallah

Pınrcım hayırlı olsun canım.kazasız belasız güzel günelrde kullan canım.

Banucum görüşelim valla çok uzun oldu fırsat bulup görüşemedik.

Sibel canım ya şu iş stresi valla snei bitirdi resmen.inşallah ehrşey yoluna girer.eşinin olmaması kötü olmuş aslında en azından birlikte tatil yapardınız.
Malum biz kayınvalideye gidicez durgun üzgün bir bayram olucak hayırlısı bakalım.

Sağolasınız kızlar inşallah :KK71:

Merhaba Kızlar,

Benimde yoğunluğumdan bakma fırsatım olmadı geçmişede pek bakamadım açıkcası :KK43:

Gülşah gibi benimde keyfim yok,çok gerginim.Sanki birisi dokunsa ağlıycam.Ay en sonunda bu kadar stresten bi gün inme inecek diye korkuyorum kendimden :)

Biz arife günü bile çalışıyoruz.Kocişte bu cumartesi 1 haftalık Tayland'a gidiyor.Bayramda babamız yok.Bir yanımız eksik olacak.Anneme geçicem bende.Arabamızda geldi geçen hafta, babamla çalışırız biraz.

Canım benim ya bu bayram tatili iyice dinlen, kafanı boşalt. Arabanla gez, keyif yap. Uğur'un olmaması kötü olmuş ama sende keyif yap bu sürede :KK71:

Ben işlerimi toparladım çok şükür. Bu saatten sonra gelicek işleri yaparım yavaş yavaş.

Bi çay demleyeyim kendime. Gelenler buyursun birlikte içelim :KK16:

afıyet olsun pınarcım
off ya bugun hıcbısey yapmak ıstemıyo canım
öff ya bı pasta olsakta yesek ayy cok pıs bogazım buara

buarada nurtendekı resımlerı ferda saolsun yuklemiş face e merak edenlere duyrulurr:))

selam kızlar,herkes iyidir umarım
pınarcım tebrik ederim cnm,sınavını geçmişssin,gülhan cevabın için çok sağol cnm,
anenmdeyim ben hala yarın evime geçicem,burda pek pc ye giremedim,bebek görmeye gelen gidenm oldu komşulardan,evde de giremiycem dün akşam pc çökmüş,bakalım bayrama kadar yapılır inş,ben sizi çok özledim daha da özliycemm,öpüyorum sizleri ve kuzularıı

selamlar kızlarra.s.
akşam hiç uyumadım desem yeridir Ahsen sürekli ağladı emzirmek işkence gibi zaten boynumdan dolayı offff çok yoruldum yaaaa
geçmişi okumaya çalıştım ama tam değil
pınarcım geçmişsin sınavı darısı direksiyon başına sonra gelirsin artık bize
görümceni de mazur gör eminim hatasının farkındadır özür dilemek istiyordur bence ama insan bazen özür dilemek için bile olsa konunun açılmasını istemez sen büyüklük göstermişsin bravooa.s.

birsencim yine kendini yıpratmaktasın bakıyorum lütfen kendine de bak Allah korusun şöyle bir bak çevrene sana bişe olsa o yavrucaklara kim bakar sence???

banu duruya maşallah mis heee :))bayıldım yaaaa

unuttum beee

boynum fena ağrıyor bildiğiniz gibi değil netcem bilmiyorum Ahsen bu akşam uyusa da bende uyusam
bugün kayınvalideme bayram için bişeyler alayım dedim sonra sordum bedenini baktım istemiyor olmaz falan bende cebine para bıraktım zevkine göre alsın diye bedenini bilmediğim için kendim almaya cesaret edemedim başörtü zaten sürekli aldığım bişe olduğu iiçin düşünmedim böyle bir çözüm buldum

Esen cnm geçmiş olsun.boyun ağrısı çok fena bişey.ben neler yaptım bir ara hatta boynum yamuk kalcak sandım hiç kıpırdamıyordu.bir sprey vardı kardeşim vermişti ismini hatırlarsam sana söylerim acayip iyi gelmişti.

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben yarın izinliyim artık bayram dönüşü görüşürüz.
Herkese şeker tadında mis gibi bir bayram diliyorum sevdiklerinizle kuzucuklarla huzurlu sağlıklı bir bayram geçirin. öpüyoruz teyzeleri sizi ve meleklerimizi benim minnoş meleğimle...

afıyet olsun pınarcım
off ya bugun hıcbısey yapmak ıstemıyo canım
öff ya bı pasta olsakta yesek ayy cok pıs bogazım buara

buarada nurtendekı resımlerı ferda saolsun yuklemiş face e merak edenlere duyrulurr:))

Sağlasın canım eve gidince kes bi pasta :KK34:

selam kızlar,herkes iyidir umarım
pınarcım tebrik ederim cnm,sınavını geçmişssin,gülhan cevabın için çok sağol cnm,
anenmdeyim ben hala yarın evime geçicem,burda pek pc ye giremedim,bebek görmeye gelen gidenm oldu komşulardan,evde de giremiycem dün akşam pc çökmüş,bakalım bayrama kadar yapılır inş,ben sizi çok özledim daha da özliycemm,öpüyorum sizleri ve kuzularıı

Sağolasın canım benim. Bizde özledik seni hadi çabucak olsun da gel sende :KK34:

selamlar kızlarra.s.
akşam hiç uyumadım desem yeridir Ahsen sürekli ağladı emzirmek işkence gibi zaten boynumdan dolayı offff çok yoruldum yaaaa
geçmişi okumaya çalıştım ama tam değil
pınarcım geçmişsin sınavı darısı direksiyon başına sonra gelirsin artık bize
görümceni de mazur gör eminim hatasının farkındadır özür dilemek istiyordur bence ama insan bazen özür dilemek için bile olsa konunun açılmasını istemez sen büyüklük göstermişsin bravooa.s.

boynum fena ağrıyor bildiğiniz gibi değil netcem bilmiyorum Ahsen bu akşam uyusa da bende uyusam
bugün kayınvalideme bayram için bişeyler alayım dedim sonra sordum bedenini baktım istemiyor olmaz falan bende cebine para bıraktım zevkine göre alsın diye bedenini bilmediğim için kendim almaya cesaret edemedim başörtü zaten sürekli aldığım bişe olduğu iiçin düşünmedim böyle bir çözüm buldum

Sağolasın canım gelmem mi ya bi atayım kendimi trafiğe ilk iş soluğu karşıda alıcam :KK34:

Napim canım ya olayın üzerine gitsem büyüyecek. Yengelik bende kalsın dedim :KK34:

Çok zor valla boyun ağrısı ya. Biran önce kes canım memeyi. Valla günlerdir öyle rahat uyuyorum ki. Bayramda hallet mutlaka. Bak bizimki 5 dk sürdü ya. Hemen bıraktı çok şükür :KK71:

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben yarın izinliyim artık bayram dönüşü görüşürüz.
Herkese şeker tadında mis gibi bir bayram diliyorum sevdiklerinizle kuzucuklarla huzurlu sağlıklı bir bayram geçirin. öpüyoruz teyzeleri sizi ve meleklerimizi benim minnoş meleğimle...

İyi akşamlar canım. Şimdiden iyi tatiller, iyi bayramlar. Bende çok öpüyorum seni ve Selin'imi :KK34:

slm kızlar bişey sorucam daha deminde sordum sandım ama yanlış topiğe yazmışım konuyu :90: kızlar şu kavanoz mamalarından kullanan varmı meyve püresi veye muhallebilerden benim kızım cok seviyor veriyorum ama teredütte kalıyorum sizce ne kadar dogru yapıyorum

slm kızlar bişey sorucam daha deminde sordum sandım ama yanlış topiğe yazmışım konuyu :90: kızlar şu kavanoz mamalarından kullanan varmı meyve püresi veye muhallebilerden benim kızım cok seviyor veriyorum ama teredütte kalıyorum sizce ne kadar dogru yapıyorum

hepimiz yedirdik valla ben hala ara ara alıp veriyorum

Iyi Aksamlar Kizlar,

Ihmal etmek istemiyorum sizi hic. Yazmadan gecmeyeyim yine...

Gülsah'cigim unutmadan, öykü yazim calismalarima bir süredir ara verdim ama kafam sürekli mesgul. Yatmadan okuyorum bu aralar, zihnim bos kalmasin diye. Bir isle mesgul olmak, hemde bu isi cok sevmek, insanin ic huzuru icin cok önemli bence. Gezme demissin birde...Genlerimde mi var nedir bilmem ama annem ve babamda gezmeyi cok severler. Sanirim onlardan etkilenmisimdir. Resimlerde o anlarin cansiz, bir soluk alip veris kadar kisa anilari. Onlara bakmayi seviyorum, ve paylasmayida nedense...

Pinar...Cok tebrik ederim canim, gecmissin sinavini. En kisa sürede ehliyet cebinde olacaktir, o zaman degmeyiz senin keyfine, artik Istanbul kazan sen kepce...

Birsen...Cok üzüldüm Ömer'in durumuna. Ama basinda yakalamissiniz, cok büyük bir sans. Ve eminim ki, ilac tedavisi sonuc verecektir.

Esen sanirim boyun agrin var, gecmis olsun canim. Emzirme konusuna gelince, Pinar'in yöntemini deneyebilirsin. Ya da biberon aliyorsa, meme yerine onu tercih etmesine tesvik edebilirsin. Allah kolaylik versin.

Doruk hazir uyumusken, biraz keyif sürelim kardesimle. Görüsürüz kizlar. Öptüm hepinizi...

pınarcım cok tebrik ederim canım darısı direksiyona vee kazasız belasızyola cıkmana inşallah
görümcene gelince bende ogün stresten sölemiştir farkına varmıstır ama caktırmadan gönlünü almaya calısıyordur aman sen zaten anlattıgın kadar onlarla cok şükür iyisin oda seni seviyordur tabii takma gecer bunlarr
birsen canım alişime tekrar tekrar gecmiş olsun annendeymişsin azcık kendine gelirsin sende dikkat et vitamin destegi al git saglık ocagına kan sayımı yaptır ihmale gelmez biliyorsun
özlem bizde seni özledik canım zeynebi ve mehmeti kokulu kokulu öpüyorum
banucum güle güle gidin inşallah kazasız belasız iyi tatiller iyi bayramlar şimdiden
duru kuzuma da maşallah tabi ününde abla olunca cok farklı oluyordur yaa süperr
esencim canım yaa boyun agrısı cok zor valla tekrar gecmiş olsun ayy ahsen kuzumada nediyim memeden kessen valla rahat etcen ama tabi sen bilirsin

unuttugum atladıgım varsa affola kuzuları missssss gibi öpüyorummm:KK23:

selam kızlarr
anam ben su bayram temizliğinin içine gömüldüm valla
sabah kızcemle kalkıp ütü yaptık ama dag gibi camasırda yıgılı banyoda
sonra anneme gectik sohbetim vardı bugun kızı güzelce uyuttum tam gicem uyanmasınmı valla sıktı bu cocugun beşik sevdası neyse annem aldı ayagına sallarken ben cıktım saat 3:30 gibi sohbet bitti eve dönerken marketten yaprak aldım sarcam bayrama (bu ara hamaratlıgım tuttu:KK37:)
neyse eve geldim benim cimcime nasıl sarıldı bana annanesi sallamıs bir saat uyumus kuzum
neyse halamlar gelmiş benden önce iftar yaptık beraber
sonra babamlar geldi onlara sofra hazırladık
tabi benim kız kudurdu cantamı karıştırmıs içinden güneş gözlügünü bulmus bana getirmiş gülerek bide gö gö diyor aman yarabbi
bide buara cok dillendi ne desek anında kaydedip diyor gecen babası arabada giderken bi arabya yuhh oha dedi hanzade şimdi şaşılcak bişi odumu ohha diyor yaaa unutmuyorda bende üstüne düşmedim düşsen söleme desem inadına yapcak ama babasına kızıyorum bidaha öle deme babası diye dogrumu yapıyorum bilmiyorum

ayy yoruldum yazmaktan
yarın evdeyim oturma odasınıda temizleyim tüm evi tekrar süpürüp işimi bitircem temizliğim tamamlanmıs olcak öglen kız uyurkende yapragımı sararım bitti
pazar dayımlar gelcek izmirden cok mutluyuz
işte böle be kacar kız erken uyanıyor hiç olmazsa erken yatayımda uykumu alayım

iyi geceler kızlar ben hala oturuyorum berkede bugünlerde geniz eti meydana geldi.uyuyamıyor malesef gece sabaha karşı ancak sızıyor süreki horluyor ve nefes alamayıncada kalkıyor sürekli.
dün dr a götürdüm ultrason çekti büyükçe gözüküyordu sprey le şurup yazdı bayramdan sonra salı yada çarşmba tekrar görecek eğer küçülmemişse alınacak sormayın :KK43: bide bu çıktı başımıza allah beterinden saklasın tabi..

X