- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
gülhancım saol canım.şimdi dr dan gelmiş mevsim nezlesi olmuş.inşallah düzelir biran önce.canım loreal castıng amonyaksız sanırım ferdanın dediği çok süper kzıkardeşim onu kullanıyor ve saçları harika oldu kuaföre bir ton paraya gerek yok sonuçta aynı işlem .kardeşim çikolata karamel yaptı ama yıkandıkça rengi çok süper olduya:) arabanda hayırlı olsun canım kazasız belasız güzel günlerde kullan cnaım.antalya yada bekleriz:)
ferdacım iyiyim canım saolasın.iş güç devam bizde senden naber..
bende artık kızlar röfleden vazgeçip tek renge dönücem çok sıkıldım ve saçlarım çok yıprandı inşallah kasımın başında artık karamel saçlarımla aranızdayım:)))
Günaydın herkese,
oğlum uyanacak nerdeyse daha çöp kaldırmadım,evi toparlamam lazım o uyurken kızlar...
öptüm sizi....
valla eşin cok sinsiymiş.. böyle ince planları olanlardan hep korkmuşumdur sen hic sesini cıkrma bakim elbet kayınvaliden bakamayacak.. ama seni böyle arada bırakması cok kötü bu defada senin annen banim annem konuları başlayacakki bu durum cok fena sonu yok.
sorma Nurtencim ya valla anlamıyor bende annen daha mı iyi bakar diyorum evet diyor neyse gelecek zaten bayramdan sonra baksın bakalım kolaymı birazda sanki bu annesinin gelmesine hazırlıkmı diyorum çünkü geçen sene türkiz bebekti bakamazdı ondan kalamadı haftasonları haricinde şimdi kalsın diyemi yapıyor acaba diyorum benimki herşeyi önceden planlar sonra cuk oturtur bu ara annesinin yaptıklarını unutmuş merhamet dolu çünkü.neyse boşver
Defne iyileşmiş şu birkaç gün dikkat et bencede havada çok garip geçiş dönemi kışa hastalık çabuk kapıyorlar ondan okulda grip başladı bizim bu demektirki hemen yayılacak acaba grip aşısı vurdursakmıki çocuklara bunu düşünüyorum kıyamıyorumda ama hastalıktan iyidir diyorum.
bende geçen sene kışlıkları fazlasıyla tamamlamışım bundan sonrası özel kıyafetler biyere giderken falan öyle alırım hatta hediyelerle 5 tane kabanı oldu ya çok fazla yazık yani.yalnız Gezer in ev ayakkabısından aldım çok yumuşak ve güzel tavsiye ederim kırmızı aldım 11 TL ye 21 şimdi tam geliyor sonra 22 yi alıcam TWİGY de indiriyapmış nette şu ev çizmesi gibi olanlar var 29 dan 20 ye inmiş büyük küçük şık bişey ama ben aldım şimdi ondan gerek yok diyorum.
al valla ben 100 milyona cıkmıştım bidünya şey almıştım... şimdi imkanı yok alamzsın!Ay yerim ben onun kel kafasınıSağolasın canım a.s.
Bilmiyorum ya bende yazılarını okumuştum ama kitaplarını almadım daha. Siboş, Tülay falan almıştı sanırım. Ne diyosunuz kızlar :uhm:
Valla canım kızlar herşeyi yzmışlar. Ne desek boş. Annesi gelsin baksın bakalım daha mı iyi oluyo. Ben böyle annelere vefasızlık yapılınca çok üzülüyorum. Kadın gül gibi bakıyor kızınıza ama senin eşin kıymet bilmiyorum. Bi de anladığım kadarıyla fena takıntılı, pimpirikli biri. Allah yardımcın olsun ne diyeyim :Saruboceq:
Kardeşine gitmiş Allah kavuştursun canım a.s.
Ohh ana oğul keyif yapmışsınız ne güzel. Canım ya ben o şamğuanın adını unuttum o gün söylemiştin ama. Bi yazsana onu da alayım canım a.s.
Defne babanesine gitti yine. Alt kat bitmiş. Bugün gazda bağlanacak. Sıcak sıcak oturucak kuzum a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Defne düzelmiş çok sevndim tatlım. Bu sene biraz kendinden fedakarlık edip iyi sakınacaksın canım belli oldu durum. İnşallah bi daha hiç hasta olmaz kuzum a.s.
Geçen sene almakla iyi etmişsin valla ben aptallık ettim herşeyi bu sezona bıraktım fiyatların coşmuş olduğu zamana. Yüklüce bi girdi yine kaydirigubbakcemile3 Ama seneye kışınkileri bu sezon sonunda alıcam mutlaka akıllandımklava:
Valla bende dedim daha erken yaptırın diye ama ramazandı, oydu buydu derken bu zamana kaldılar. Neyseki bugün gaz açılacak. Yarın daparke döşendi mi bitiyor hayırlısı ile a.s.
Rica ederim tatlım bana da Tülay söyledi. Güle güle kullanın a.s.
slm cnm kolay gelsin :) işlerinde bitmiş rahat etmişindir ama iyi yoruluyon he maşşALLAH sana yinede gıkın cıkmıyo :)Günaydınlar bacılar a.s.
Kış geldi belli oldu artık. Valla ne soğuk. Ev kalorifer yakmadığım halde sıcacık. Sabah hava nasıl diye camdan bakayım dedim de bırrrrr valla eyvahedigeldismile
Neyse akşam eve giderken eşim yoldan aldı sağolsun. Yoksa otobüsler fena kalabalık bizim o tarafa. Annemi gönderdik hemen. Makarna yaptım oturduk yedik yemeğimizi.
Mutfağı toparladıktan sonra hiç oturmadan ütülere giriştim. Hepsini bitirdim. Bazanın altından trikolarımı çıkardım. Onları yıkayıp koymuştum. Mis gibi kalmışlar. Bi ütüledim hepsini. Onları da dolaba kaldırdım rahat ettim zemuszemus Hiç kirlim, ütülük çamaşırım falan kalmadı. Haftasonuna kalmasın dedim çünkü cumartesi kına var. Pazar gündüz düğün akşam eğlencesi var. Bi iş yapamam. Annemde sağolsun dün silmiş, toz almış, ciflemiş wcleri. Rahatım yani opuyorumnanaktan
Sonra kuzumla saklambaç oynadık. Bayılıyor ya. Babası da bende ayrı yere saklanıyoruz. İkimizi bulunca aynı yere saklamaya çalışıyor bizi kaydirigubbakcemile3
Baktım mama istedi uykusu geldi yatırdım hemen. Mamasını içti sızdı kuzum. Bizde eşimle meyve-tv keyfi yaptık. Yattık çok geç olmadan.
Sabah ta kayınvalideme götürdüm yine Defdoş'u. Alt kat bitmiş tamamen. Temizlemişlerde. Bugün de gaz bağlanınca sorun kalmayacak. Üst tarafın parkesi hallolsun pazartesi ye temiz temiz gider kuzum a.s.
Bende geldim ofise bi kahvaltı edeyim işlerime bakayım muckkkk a.s.
amlesef cnm öyle gözüküyogünaydın kızlar.
şöyle bir göz attımda herkes iyi gibi.nurtencim defne iyi olmuş sevindim bu kış zor geçecek gibi gerçekten.
ferdacım kardeşinde gitmiş ama alışırsın tekrar eski düzenine ya bir müddet zor olur belki
tutkun en sona seni bıraktım eşine pes diyorum canım kadın evini herşeyini bıraktı sırf torunuma bakayım diye gerçektende ayıp etmiş. inşallah düzelir canım ya arada kalmak gerçekten zor bir durum.
aaa tüh ya ne insanlar var ya neyse artık olan olmuş bisiklet icin kış geldi artık yaza alırız diye kandırırsın yağmuru ama araba kesin lazım cnm...kızlar günaydın canım çok sıkkın valla durunun bebek arabası ve bisikleti annemlerin apartmanının girişinde duruyordu hemde kaç aydır annem dışarıya çıkınca kullanıyordu kolaylık olsun diye dün çalınmış ikiside yok ikinci kattaki bebeğin bisikleti duruyor ama bizim araba ve bisiklet yok ikiside yeniydi çok üzüldüm valla((((( Alan hayrını göremez inşallah bisikletin daha taksitini ödüyordum
cnm blendra vurup biberonla ver en azından yer ac kalmasın yavrucakMerhaba kızlar,
Canım sıkıldı şimdi ya duru bir kaç zamandır kahvaltısını yapmak istemiyo.% kaşık falan yiyo televizyon karşısında sonra ağzından çıkarıyo.Ne yapçam bilemedim valla.Ben hala 8 tahıllı ballıyla karıştırıyom kahvaltısını.farklı bi önerisi olan var mı?
slm cnm kız seninkide tam tuhaf ne sebebi var dışarı cıkmanın anladım? ayy benimkide 6 ay cıkmasak gık demez keyiflenir vallla :)Gunaydın Kızlar,,,
Ay donuyoruz hava resmen buz gıbı.Hatta haftasonu kar gelıyormus.Bende dun butun kıslıkları elden gecırdım.Verılceklerlerı gönderdım dığerlerını yerlestırdım dolaba mıs gıbı.Şımdı Oğlum uyurken bakınayım sıze dedım.Bı de tabı gunluk menu dusunuyorum.Akşamda Semosa caya gıdıcez.Çoçuklar cok eğlenıyor bırara gelınce.
Araba dıleklerınız ıcın saolun kızlar.Kazasız belasız ınsallah.
Esra canım arada kalmana ınan cok uzuldum.Esın gercekten ayıp etmıs.Bakıcı daha mı ıyı bakıcak sankı annenden.Bence bu konuda kırıldığını kesınlıkle belırt esıne.Hatta annen hakkında yorum yapmasına dahı ızın verme.Senı elestıre bılır ama hıc bır zorunluluğu yokken duzenını bozmus bı ınsana yapılacak sey deıl.Ben herzaman Alp e derım aılem hakkında sakın bırsey deme ıyı vwe kotude olsa onlar benım aılem.Bende onların hakkında konusmam Alp ın yanında cok fazla.Insallah cozersın durumu tatlım.
Tulay gecmıs olsun canım.Fıstık nezle olmus bol bol serum fızyolojık sık rahatlatır bırzda olsa.Off ya kıs yuzunu gostermeye basladı yıne.
Pınarcım hadı bakalım bugun rahat eder kuzum sıcak sıcak.Sende haftasonu evle ılgılı tum engellerı kaldırıyosun aradan desene.D Duğun dernek senı bekler.
Banu tuhh ya uzuldum.Ne vıcdansız ınsanlar var yaa.Bende apartman gırısınde tutuyorum ama o kucuk kılıtlerden aldım boruya kıtlıyorum canım aklında olsun.
Aslı donem donem oluyor ıstahsızlık malesef.Bızde de tavan yapmıs durumda omlet fılan yapsan yermı acaba canım.
Nurten sevındım canım ıyı olmanıza.Bu kıs hepimiz kapalı kalıcaz gıbı.Esımde ınatla karda yağsa hergun yarım saat cıkıcak dıyor ama bakalım uygulama yapabılıcekmı.
kız menüne bayıldım tam baklagil sofrası olmuşkaydirigubbakcemile3 yeşil mercimeği yrn yapsaydın bari :)Güzelim boya loreal in amonyaksız boyası gerçekten çok güzel,bende ilk kez evde boyadım,kutusu 10 lira,iki kutu yeter sana,bence dene renkleride süper!!
Dağhan daha iyi güzelim sabah bi tane sigara böreği,iki tane bisküvi yedi :)) Baktım olacak gibi değil çorba yaptım uyumadan da onu yedirdim uyuyor şimdi...
Bende kuru fasulye ıslattım,yeşil mercimek yemeğide istiyor cnm..Bide bulgur pilavı yapıcam pirinci her zaman yiyor zaten bulgurda çok yararlı biliyosun...şimdi kalkıp onları halletmem lazım.
hadi bakalım yapata görelim :)bende artık kızlar röfleden vazgeçip tek renge dönücem çok sıkıldım ve saçlarım çok yıprandı inşallah kasımın başında artık karamel saçlarımla aranızdayım:)))
ayy benimde malım cok kıymetlidir cokta iyi bakarım bende olsam bende kıyamazdım:) satabilirsen araştır ve sat derim an mantıklısı bu sanki?Kızlar size bişey sorucam???
Bana bi fikir verin?Evim dergisi ilk çıktığı günden beri alıyorum,her ay dergisi var,son iki yıldırda eşim beni abone yapmış iş yerine geliyor sağolsun.Ama sorun şu bu zamana kadar atmaya kıyamadan biriktirdim ama artık koymaya da yer kalmadı,atmayada kıyamıyorum ne yapıcam yaa( Çok komiğim dimi??? :)) Malım da pek kıymetlidir sevdiğim bişey olursa hiç kıyamam kaydirigubbakcemile3
Gülmeyin bana sakın !!! :kedi:
ayy bende cok severim annmelerin oralarda outleti var muhakkak uğrarım..Size bir haberim daha var!!!
Esse de bir alana bir bedava kampanyası var,özellikle eğer tencere tavaya ihtiyacınız varsa.döküm tencere seti,4 tencere bir tava 169 tl di.İncelemenizi tavsiye ederim.
Ben essenin ürünlerini çok severimde :)))
nurten canım bendede aynısı vardı ben gatsroontolojiye gitmiştim.dahiliyeye gittim önce oraya yönlendirmişti.yeşil çay iyi geliyor ama belli bir süre sonra bağırsaklar alışınca fayda etmiyor.o yüzden ihmal etme git cnm dr.
valla eşin cok sinsiymiş.. böyle ince planları olanlardan hep korkmuşumdur sen hic sesini cıkrma bakim elbet kayınvaliden bakamayacak.. ama seni böyle arada bırakması cok kötü bu defada senin annen banim annem konuları başlayacakki bu durum cok fena sonu yok
aslında bende şu grip aşısını soracagım habire antibiyotik yemesinden daha iyidir yrn kontrolmüz var muhakkah sorarım cnm.. ayy iyi aklıma getirdin bende twgy e bakayım değişik bişi olsun dimi?
al valla ben 100 milyona cıkmıştım bidünya şey almıştım... şimdi imkanı yok alamzsın!
slm cnm kolay gelsin :) işlerinde bitmiş rahat etmişindir ama iyi yoruluyon he maşşALLAH sana yinede gıkın cıkmıyo :)
amlesef cnm öyle gözüküyo
aaa tüh ya ne insanlar var ya neyse artık olan olmuş bisiklet icin kış geldi artık yaza alırız diye kandırırsın yağmuru ama araba kesin lazım cnm...
cnm blendra vurup biberonla ver en azından yer ac kalmasın yavrucak
slm cnm kız seninkide tam tuhaf ne sebebi var dışarı cıkmanın anladım? ayy benimkide 6 ay cıkmasak gık demez keyiflenir vallla :)
kız menüne bayıldım tam baklagil sofrası olmuşkaydirigubbakcemile3 yeşil mercimeği yrn yapsaydın bari :)
hadi bakalım yapata görelim :)
ayy benimde malım cok kıymetlidir cokta iyi bakarım bende olsam bende kıyamazdım:) satabilirsen araştır ve sat derim an mantıklısı bu sanki?
ayy bende cok severim annmelerin oralarda outleti var muhakkak uğrarım..
slm kızlar,,
bugun anneme gitmedim yrn defnenin kontrolü var zaten oraya gidicem bugunden gitmeyim dedim.
defneyi uyuttum işimde yok,eşimde yok oturuyom öle :)
hava buz gibi maşşALLAH yaktım kombiyi sıcacaık oldu..
ya kızlar size bi sorum olacak benim hamilelikten buyana kabızlık problemim devm ediyor şu bitki caylarından icmesem 5gün falan cıkmaıyorum cok rahatsız edici bi dr gideyim diyorum bunun icin nereye gidicem? bide gaz problemi tabi ya... dahiliyeyemi gitmem gerekiyoki acaba?
tülaycım geçmiş olsun kuzuma hava değişimi en kötü zaman inşallah biran önce iyileşir canım
pınarcım sağol canım cana gelmesin tabi defne nasıl ufoları yakmışsınız burada hava kapalı bugün ama kısa kollu giyiliyor hala
Merhaba kızlar,
Canım sıkıldı şimdi ya duru bir kaç zamandır kahvaltısını yapmak istemiyo.% kaşık falan yiyo televizyon karşısında sonra ağzından çıkarıyo.Ne yapçam bilemedim valla.Ben hala 8 tahıllı ballıyla karıştırıyom kahvaltısını.farklı bi önerisi olan var mı?
Gunaydın Kızlar,,,
Ay donuyoruz hava resmen buz gıbı.Hatta haftasonu kar gelıyormus.Bende dun butun kıslıkları elden gecırdım.Verılceklerlerı gönderdım dığerlerını yerlestırdım dolaba mıs gıbı.Şımdı Oğlum uyurken bakınayım sıze dedım.Bı de tabı gunluk menu dusunuyorum.Akşamda Semosa caya gıdıcez.Çoçuklar cok eğlenıyor bırara gelınce.
Araba dıleklerınız ıcın saolun kızlar.Kazasız belasız ınsallah.
Pınarcım hadı bakalım bugun rahat eder kuzum sıcak sıcak.Sende haftasonu evle ılgılı tum engellerı kaldırıyosun aradan desene.D Duğun dernek senı bekler.
Ayy Dağhanda bayılıyor şu saklambaç işine,bütün gün saklansam beni arar yada kendi saklanır,bide kafasını biyere sokunca saklandı zannediyoya çok komik oluyor...
Cnm şampuan Bühchen tam yazılışını bilemedim ama Alman marka..Jokerde var.Hem vücut hem saç sampuanı.
Oğluma mercimek yemeğiyle yoğurt yedirdim biraz yedi neyseki.Şimdide şarjlı süpürgeyi açtı kapatmıyo çıldırıcam yaa,şarjını bitirene kadar açık duracak,yok yok fazla dayanmaz bu bana...
Ağlaya ağlaya aldım elinden,bütün gün,elektronik eşyaca kapmaca oynuyoruz..Sıkıldım artık ne kadar düşkün yaaa...
Size bir haberim daha var!!!
Esse de bir alana bir bedava kampanyası var,özellikle eğer tencere tavaya ihtiyacınız varsa.döküm tencere seti,4 tencere bir tava 169 tl di.İncelemenizi tavsiye ederim.
Ben essenin ürünlerini çok severimde :)))
Kızlar size bişey sorucam???
Bana bi fikir verin?Evim dergisi ilk çıktığı günden beri alıyorum,her ay dergisi var,son iki yıldırda eşim beni abone yapmış iş yerine geliyor sağolsun.Ama sorun şu bu zamana kadar atmaya kıyamadan biriktirdim ama artık koymaya da yer kalmadı,atmayada kıyamıyorum ne yapıcam yaa( Çok komiğim dimi??? :)) Malım da pek kıymetlidir sevdiğim bişey olursa hiç kıyamam kaydirigubbakcemile3
Gülmeyin bana sakın !!! :kedi:
Kızlar Bora uyandı corba yapıyorum detay yazamıycam ama ferda Esse den bahsetmıs.Tencerelerde bır alana bır bedava var.Özellıkle covuklar ıcın grennapple serısı var.İçi seramık ve cam vıtamın değerı fılan oldurmedığınden cok odul almıs.Ihtıyacınız varsa mutlaka alınderım.Ben cok memnunum.Kactımmm
al valla ben 100 milyona cıkmıştım bidünya şey almıştım... şimdi imkanı yok alamzsın!
slm cnm kolay gelsin :) işlerinde bitmiş rahat etmişindir ama iyi yoruluyon he maşşALLAH sana yinede gıkın cıkmıyo :)
slm kızlar,,
bugun anneme gitmedim yrn defnenin kontrolü var zaten oraya gidicem bugunden gitmeyim dedim.
defneyi uyuttum işimde yok,eşimde yok oturuyom öle :)
hava buz gibi maşşALLAH yaktım kombiyi sıcacaık oldu..
ya kızlar size bi sorum olacak benim hamilelikten buyana kabızlık problemim devm ediyor şu bitki caylarından icmesem 5gün falan cıkmaıyorum cok rahatsız edici bi dr gideyim diyorum bunun icin nereye gidicem? bide gaz problemi tabi ya... dahiliyeyemi gitmem gerekiyoki acaba?
selam kızlar
dün ilk anneme gitttim oturduk eski komsuma gectim
ordanda kayınvalidemlere gittim
üstünden anlattım olan biteni sakince bakalım ne kadar işe yarıyacak
bugunde sabahtan annem kızkardeşim ve bi aile dostumuz kahvaltıya gittik
saat 12 dde geldik hanzade uyudu hala uyuyor maşallah
bende nette işe baktım eşimle konusucam baslıcam işe bakalım olursa
bende gecmişe baktım aklımda kaldıgı kadar
kayınvalidene anlattıgın iyi olmuş şimdi iş bakıyorum falan diyince duruun ciddiyetini anlarlar muhakkak eger meslegin vs varsa kesin calış derim..selam kızlar
dün ilk anneme gitttim oturduk eski komsuma gectim
ordanda kayınvalidemlere gittim
üstünden anlattım olan biteni sakince bakalım ne kadar işe yarıyacak
bugunde sabahtan annem kızkardeşim ve bi aile dostumuz kahvaltıya gittik
saat 12 dde geldik hanzade uyudu hala uyuyor maşallah
bende nette işe baktım eşimle konusucam baslıcam işe bakalım olursa
bende gecmişe baktım aklımda kaldıgı kadar
gülhancım araban hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inşallah
okul işinide iyi düşünmüşsün bende hanzadeye istiyorum bakalım bi konusucam kreşle
tülaycım kız hastaymıs cok gecmiş olsun
ferdacım kardeşin gitmiş Allah kavustursun
nurten defne iyiymiş hadi gözün aydın bu kış azcık dişini sık da kızın icin bünyesi kuvvetlensin yavrunun napcan
ohh kışlıklarda hazırmıs valla benim hanzadeninde pantolon eksigi var seneyenin kıyafetini bu sezon alcam inşallah
kusura bakmayın kızlar
hanzade aglıyor
alıntıara devam edeim inşallah
kız fasulyede etsiz iyi oldu yaptıgın herşeyde bolca protein var zaten hiiicc üzülme kaydirigubbakcemile3Cidden öyle olmuş nurten aman ne yapıyım hergün sebzeli bişeyler yapıyodum bugünde böyle olsun,bu arada kuru fasülyeyede et koymayı unuttum :kedi:
Valla bende pilotta çalıştırıyorum kombiyi...
Cnm bende gastroontoloji diye biliyorum,sda olsaydık amcamın oğlunu tavsiye ederdim)
bu erkek cocukları da böyle işte ver teknelojik ne varsa parcalasınlar.. bencede al elinden yazık daha yeni aldın :) kız ne dicem sen dağhanımın bayagıdır resmini eklemiyorsun büyümüştür kesin?? hemen bugun görevin resmini cekip ekliyorsun göreyim paşamı :) bu arada sen evdesin arabada var al dağhanı gel bigün.. hafta ici hafta sonu hic farketmez:) cokta iyi olura.s.Oğluma mercimek yemeğiyle yoğurt yedirdim biraz yedi neyseki.Şimdide şarjlı süpürgeyi açtı kapatmıyo çıldırıcam yaa,şarjını bitirene kadar açık duracak,yok yok fazla dayanmaz bu bana...
Ağlaya ağlaya aldım elinden,bütün gün,elektronik eşyaca kapmaca oynuyoruz..Sıkıldım artık ne kadar düşkün yaaa...
hadi bakalım inş. bi gidelim artık daha kadın doğuma bile muayene olmadım onuda halletmem lazım arada dikişler cok sancı yapıyorlar..Evet canım kesin bu sezon sonu hallediyorum a.s.
Kız evdeyken bunları yapmak daha zor geliyodu. Şimdi bak sende farketmişsin hiç zor gelmiyo valla. Çalışmak gerçekten iyi geliyor bana a.s
Ben ne hamilelikte nede normalde sıkıntı çekmedim ama annem öyleydi bi aralar. Çok zor bilirim. Gastroenteroloji'ye gitti ilaçla halloldu canım kısa sürede a.s.
Hoşgeldin Nuran'cım. İyi yapmışsın konuşmakla. İnşallah anlarlar da hakkınızı verirler a.s.
Bende sıcacık yerde mayıştım valla :bbo:
Öğle yemeğimi yedim. Şimdi de Çerezza sinemamı aldım. Yanına da Coca cola Zero. Kendime ödül verdim kaydirigubbakcemile3