- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınarcım yatmadan 1saat önce muhallebisini yiyiyor zaten eger aradan 2.5 saat falan geçmişse ve hala uyumamışsa ozamanda süt veriyorum...
açlığına uyandığını hiç sanmıyorum çünkü meme dolu olunca 2 lak lak yapıyor uyuyor çünkü karnı tok ...ama meme boşsa 2 saat emse hiç bırakmaya niyeti yok resmen emzik niyetine kullanıyor beni ...
Defnoşta özlüyor annesi seni haklı kuzucuk memeye atlamakta :)) en cok orda huzur var onlar için ...kıyamam ben yaa öp o cadıcığı benim yerime Şeniz
ayy evd eolan hatunlar kış hazırlığı yaptılar bile bense acil ayzlıklrı kaldırıp mevsimlikleri çıakrmam yıkayıp ütülemem gerek.kendim için kışlık bişeyler almam laızm sleine hemen ehrşeyi aldım bir ev içi terlik tarzı bakıcam twigy den tamamdır
banu nerelerde acaba ya(((
kızlar ela yarışmaya katıldı sadece beğenmeniz yeterlii
beğenirmisiniz 2 işlemm şimdiden teşekürlerr
en güzel sayfaya giriş sayfasını sonra elanın resminii bebekler sayfasını beğenmezseniz oy kabul edilmiyooo
( YENİ YARIŞMA ) EN GÜZEL BEBEKLER | Facebook
2009 haziran annesiyimm desteklerinizi bekliyorummm
sorma ya tam sorun yanii herkesi dövüyor yaa iyice eli maşalı oldu vallaCanım hakında hayırlısı olsunn.Bence bir şans daha vermekte iyi yapmışsın gercekten babasız cocuk büyütmek cok zor bu zamanda....
Tülay'cım cokk geçmiş olsun kuzuma neyseki şimdi daha iyiymiş..İnşAllah tekrarlamaz Şeniz
Cansım sizede cok geçmiş olsun gercekten kış kendini göstermeye başladı...mafoldumben
Oyy mercimeğimde hastalanmış Allah şifasını versin canım...Çığlık atlamayı bıraktığına en cok Gazel sevinecek sanırm kaydirigubbakcemile3Artık yza birbirlerini yolarlar benim zillide cok fena oldu ya pat küt vuruyor...kafamçokkarıştı
Esra'cım valla ben senin eşinin tavırlarına bir türlü anlam veremiyorum ..Sen yine baya sabırlısın maşAllahh kötükedihüso
İşte geldim burdayımmm sositososito
Tuba annesinde canım ...
Siboşta msn de mevcut kaydirigubbakcemile3
Ferda'cım sen gece memeden kesmemişmiydin bir ara yaa okadar gece eziyet çektin niye birdaha başladınki CADIARZU
Nurten canım Defne'nin düzelmesine sevindim Allah bir daha hastalık vermesin ...
Gülhan'cım araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşAllah ....
Pınar'cım sanada kolay gelsin ...Kışın çalışmanın en kötü yanıda bu ya sabah sabah soğukta sıcacıkk yataktan kalkmak okula giderkende nefret ederdim
Ahsen çığlığı bıraktı ama çok aşırı yaramaz geçengün tam oturucam altımdan sandalyeyi çekti:))Esinin o zaman tek sorunu kiskanclik canim. Kiskancligi dinmeyene kadar da, sorun cikartir bence. Sürekli alttan alip, uygun dille konus bence. Eminim ki, böyle yaparsan, daha az arada kalirsin.
Sorma, Asayis Berkemal is basinda canim. Tesekkürler diger dileklerin icinde...
Aman insallah hasta olmaz kuzum ya.
Ekle canim ya, özlüyor insan cadiyi. Görümceme gelince, didiklesin dursun, ne bulacaksa...Zarar vermedigi sürece, böyle tavirlarindan rahatsiz degilim aslinda. Dar kafali sonucta, fazla bir beklentim yok...
Aaa gelirsen cok sevinirim canim, heyecanlandim bak simdi. Sinir ötesinde bile bulusursak, artik gitmedigimiz yer kalmaz bizim. Biz Düsseldorf'a yakin sayiliriz. 1 saat civari arabayla. Daha cok Hollanda'ya yakiniz, esim orada calisiyor. Gelirsen, Hollanda'ya da gideriz.
Doruk'da ciglik atiyor ya. Özellikle, babasiyla koyu sohbete daldigimizda. Kiskaniyor saniyorum. Mercimek, sanirim Mayis bebeklerinin en cadisi. Dövmeye bile basladi ha. Yerim o yaramazi ben.
Hakkinizda hayirlisi canim. Umarim, sözünde durur bu sefer. Sorumlulugunuzu gercekten bilir.
benim kızda erken uyumuyor gülşah acil bi çare lazım en erken 12 de uyuyor napcaz bilmem Allahtan öğlenciyim:)hulya gelmişş hoşgelmişşş maşallah gazeleee bunlar nerden buluyo bu enerjıyı merak edıyorum hepsımı aynı kardesım bu serınınkaydirigubbakcemile3
erken uyuması guzel ya bız eve 7,30da gelıyorus 12ye dogru uyuyo oyun oynamak ıstıyor ozluyor sıpa sende dınlenırsın erken yatırıp sabah kacta kalkıyor gazel?
filizcim inşallah canım nıyetımız var ama nasıp ızın işini hadebılırsek ee bıde vıze sorunu var bana 2003senesınde vermemıstı vize uyus konsolosluk tabı sımdı sartlar farklı aile ve 1haftalık olunca alırıs herhalde ama dedıgım gıbı nasıp gelırsem gorusmek ısterım tabıı
birso gezer anasını buldu ya:)Birsoda gezmelerde galiba(((