valla eşin cok sinsiymiş.. böyle ince planları olanlardan hep korkmuşumdur sen hic sesini cıkrma bakim elbet kayınvaliden bakamayacak.. ama seni böyle arada bırakması cok kötü bu defada senin annen banim annem konuları başlayacakki bu durum cok fena sonu yok
aslında bende şu grip aşısını soracagım habire antibiyotik yemesinden daha iyidir yrn kontrolmüz var muhakkah sorarım cnm.. ayy iyi aklıma getirdin bende twgy e bakayım değişik bişi olsun dimi?
al valla ben 100 milyona cıkmıştım bidünya şey almıştım... şimdi imkanı yok alamzsın!
slm cnm kolay gelsin :) işlerinde bitmiş rahat etmişindir ama iyi yoruluyon he maşşALLAH sana yinede gıkın cıkmıyo :)
amlesef cnm öyle gözüküyo
aaa tüh ya ne insanlar var ya neyse artık olan olmuş bisiklet icin kış geldi artık yaza alırız diye kandırırsın yağmuru ama araba kesin lazım cnm...
cnm blendra vurup biberonla ver en azından yer ac kalmasın yavrucak
slm cnm kız seninkide tam tuhaf ne sebebi var dışarı cıkmanın anladım? ayy benimkide 6 ay cıkmasak gık demez keyiflenir vallla :)
kız menüne bayıldım tam baklagil sofrası olmuşkaydirigubbakcemile3 yeşil mercimeği yrn yapsaydın bari :)
hadi bakalım yapata görelim :)
ayy benimde malım cok kıymetlidir cokta iyi bakarım bende olsam bende kıyamazdım:) satabilirsen araştır ve sat derim an mantıklısı bu sanki?
ayy bende cok severim annmelerin oralarda outleti var muhakkak uğrarım..