vallahi bende es diyorum ama dinleyene deli ediyor beni sabır diyorum başka söylencek söz yok.Sizde güzel bi gün geçirmişsiniz ne güzel iyi olmuş aslında misafirlerin gidince ev boşalmış gibi oluyor birilerinin gelmesi o boşluğu azda olsa dolduruyor.Selam Kızlar Herkese İyi Geceler,
Ayy nasıl içim geçmiş anlatamam,Dağhanla yerde sızmışız,onun üstünü örtmüştüm Allahtan uyumuşuz ve ben donmuşum,sevgili kocam tahmin edememiş üşüdüğümü,neyse kalktım şimdionu yerine yatırdık bende size bakıyım dedim.Yatıcam birazdan.
Kardeşim de gitti bugün,tamamen yalnızım artık.Eski düzene döndük.Neyseki ilk gün yalnız değildik,eltim aradı okullar tatilmiş diye Lara gelmek istemiş Dağhanın yanına, onlar geldiler a.annesiyle.Kek yaptım buzluktan börek çıkardım atıştırdık...Anıl gelince kalktı onlarda bende ona tabak hazırlarken müzik eşliğinde Dağhanıda uyutmuş babası,bizde biraz keyif yaptık...
Filizcim Doruk okula başlıyormuş çok sevindim,umarım çok sever zorluk çıkarmaz,bir an evvel alışır,bende en kısa sürede düşnüyorum....a.s.
Pınarcım işler biraz olsun bitmiş,kolay işler değil,bu ara çok yorulursunuz,Defneyede sizin evde bakması iyi olur cidden hastalanmaz çocuk ...Yoksa soğuk evde ne olur ne olmaz dimi??Bu arada ben hala sana dediğim şampuanı tavsiye ediyorum defne için,bence kreme hiç gerek kalmaz.a.s.
Gülşahcım senide özledim valla bigün görüşelim artık olurmu,aslında ayarlasakta bi akşam size oturmaya gelsek evinede gelemedik daha?? a.s.
Gülhancım dinlenemne sevindim cnm,annem burdayken bende öyleydim valla süper oluyor...Arda yap derim) Arabanda hayırlı olsun bu arada..Gülşahında dediği gibi ıslatmaya buraya bekleriz...a.s.
Banucum kızının okuluna alışmasına çok sevindim...İnşallah bidaha sorun yaşamazsınız...
Esracım eşine pes diyorum!!!! Anenden biraz uzaklaş kıymetini o da anlar o zaman..ne diyimki???
Umarım unuttuğu kimse yoktur,Ben artık yatıyım kocamda koltukta sızdı sanırım...
Öptüm hepinizi a.s.
sorma Nurtencim ya valla anlamıyor bende annen daha mı iyi bakar diyorum evet diyor neyse gelecek zaten bayramdan sonra baksın bakalım kolaymı birazda sanki bu annesinin gelmesine hazırlıkmı diyorum çünkü geçen sene türkiz bebekti bakamazdı ondan kalamadı haftasonları haricinde şimdi kalsın diyemi yapıyor acaba diyorum benimki herşeyi önceden planlar sonra cuk oturtur bu ara annesinin yaptıklarını unutmuş merhamet dolu çünkü.neyse boşverselam olsun,,,
tutkunum valla üzüldüm durumuna kadını baş tacı edeceginize şu söylediği lafa bak elalem baksa dahamı iyi bakar? yada kendi anası baksa? ben olsam cagır annaıda baksın ozman derdim!! zor bi durum senin kocada cok pimpirikli ya allah sabırlar versin bacım...
filizcim doruk okula başlıyor he?? böyle söyleyince bile heyecan oluyo :) hadi bakalım size başarılar :) deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorumm..
gülhancım sizde başlıyosunuz ufaktan sevindim valla sanada,borayada iyi gelecek bu oyun grubu :) cici arabanda geliyormuş gülerek kullan cnm.. buralarada bekleriz..
gülşahcım durunun cok sık burnu tıkanıyor en etkili cözüm sprey şu okyanus suları tıkandıkca yap derim buhar makinası da iyi geliyor ama markası nekadar önemli bilmiyorum bende bitane var öyle pahalı cinsten degil iş görüyo valla
pınarcım seninde kaynanan bayagı işlere girmiş havalarda cok soğudu niye yazdan yapılmadıki hem sende evdeydin hemde sıkıntı olmazdı bukadar cnm ya.. neyseki defne helak olmuyo iyi bakılıyo fıstığım :)
esen ercimek hastaymış gecmiş olsun cnm,,
ferdacım dağhanda huysuzmuş dişlerdendir merak etme,
tülaycım selininde burnu tıkalıymış gecmiş olsun cnm,
nurrancım sende kayınbabanla konuş eşinin durumunu anlat illaki dikkate alırlar cnm üzme kendini,
kızlar bize gelince maşAllah defnem cok iyi tabi evden dışarı cıkmıyoruz günlerdir onun etkiside var ayy hep kızmışımdır şöle evden cıkaramam hasta olur diyenlere meğersem doğruymuş..
böle düşünmek canıı sıkıyo ama bu kış bana zor gececek galiba ALLAH yardımcımız olsun..
bende günlerdir evde habire bişeylerle uğraşıyorum sinir bi durum ya neyseki işlerim bitti kışlar falan herşey tamam :)
bu arada defneye gecen sene kış cıkamadan kışlıklar indirimdeyken alışveriş aypmıştım ohooo neler almışım hediye gelenlerle falan koca dolabı doldu:) iğne almasam yeridir valla belki 1-2 kilotlu corap ve ev ayakkabısı :) gecen senden yagmurluguda oluyo üstüne bitane daha almıştım kırmızı mont kış cıktı valla.. bu sene aldıgım adidastan bi eşofman bide lwc bikac uzun kollu penye ayakkabılarıda oluyo bide sagolsun kardeşimin sevgilisi 21numara converse almış siyah iyi oldu :)
kışlıkları cıkarırken ne benim nede eşimin adam gibi bişeyi yok.. bize masraf var heleki benim monttan tut,bota kadar alınacak bu kışta durumlar nasıl gececek eşim şimdien başladı strese
gecen sene kirayı nisana kadar ödemiştik cok rahat etmiştik bu sne araba kredisini kapadık oda iyi oldu hakkıızda hayırlısı diyelim :)
ayy gece gece konu paraya geldi...
yrnda annme giderim belki markete cıkmam lazım ona bırakır ben hallderim hemde azcık gezerim iyi olur:)
eşim geldi öpüyorum sizi iyi geceler...
ayyy keşke sacımız olsa akıl verırdım ama kel bızımkıııı kestırdıkten sonra anca uzamaya basladı onuda havluyla kurulayıp bırakıyorum kaydirigubbakcemile3
ınsanın anası gıbı yok tabııı ellerıne saglıkkk
gulhan yazmıstı sanırım sabıha paktuna medyanın abartısı dıye okuyan varmı kıtaplarını bı yorumları anlatında bızde fıkır edınelım bacılarrrr
selam bugün evdeydim ama telaş içinde geçti sabah Türkizin odasını toparladım beşiği duruyodu kuzenim hala almadı yer kaplıyordu çıkardım üst kata koycaz artık onar alana kadar sonra bu telaşın üstüne 1 saat önce arkadaşları ARADI eşimin geldiler üstte oturuyolar bende onlara islim kebabı yaptım pilav yanına çorba salata falan 8 e doğru yeriz dediler ondan rahatım kızı uyuttum size bakayım dedim
Yalnız bu ara çok sıkıntıdayım annemle eşim anlaşamıyor arada ben kalıyorum annem karşımızda oturuyor biliyorsunuz eşim takmış evine götürmesin bizde baksın, zaten evde bakıyor arada sıkılınca götürüyor sonra aşağı indirmesin okak çocuğu olacak, çok oynamasın bnalıyordur daha böyle neler deli olcam ya anneminde belki yanlışları var bazen aşırıya kaçıyor ama resmen eşim savaş açtı ya biraz elimiz rahatlasın yüzünü göstermiycem kızımın diyor sanki kadın bişey yapıyor yok benim adam kafayı yedi iyice deli olcam yakında cevap verincede 1 ton kavga ediyor acayip bunaldım takıntılı manyak adamın teki oldu kız doğduğundan beri Allah yardım etsin bana valla
Selam Kızlar Herkese İyi Geceler,
Ayy nasıl içim geçmiş anlatamam,Dağhanla yerde sızmışız,onun üstünü örtmüştüm Allahtan uyumuşuz ve ben donmuşum,sevgili kocam tahmin edememiş üşüdüğümü,neyse kalktım şimdionu yerine yatırdık bende size bakıyım dedim.Yatıcam birazdan.
Kardeşim de gitti bugün,tamamen yalnızım artık.Eski düzene döndük.Neyseki ilk gün yalnız değildik,eltim aradı okullar tatilmiş diye Lara gelmek istemiş Dağhanın yanına, onlar geldiler a.annesiyle.Kek yaptım buzluktan börek çıkardım atıştırdık...Anıl gelince kalktı onlarda bende ona tabak hazırlarken müzik eşliğinde Dağhanıda uyutmuş babası,bizde biraz keyif yaptık...
Pınarcım işler biraz olsun bitmiş,kolay işler değil,bu ara çok yorulursunuz,Defneyede sizin evde bakması iyi olur cidden hastalanmaz çocuk ...Yoksa soğuk evde ne olur ne olmaz dimi??Bu arada ben hala sana dediğim şampuanı tavsiye ediyorum defne için,bence kreme hiç gerek kalmaz.a.s.
selam olsun,,,pınarcım seninde kaynanan bayagı işlere girmiş havalarda cok soğudu niye yazdan yapılmadıki hem sende evdeydin hemde sıkıntı olmazdı bukadar cnm ya.. neyseki defne helak olmuyo iyi bakılıyo fıstığım :)
kızlar bize gelince maşAllah defnem cok iyi tabi evden dışarı cıkmıyoruz günlerdir onun etkiside var ayy hep kızmışımdır şöle evden cıkaramam hasta olur diyenlere meğersem doğruymuş..
böle düşünmek canıı sıkıyo ama bu kış bana zor gececek galiba ALLAH yardımcımız olsun..
bende günlerdir evde habire bişeylerle uğraşıyorum sinir bi durum ya neyseki işlerim bitti kışlar falan herşey tamam :)
bu arada defneye gecen sene kış cıkamadan kışlıklar indirimdeyken alışveriş aypmıştım ohooo neler almışım hediye gelenlerle falan koca dolabı doldu:) iğne almasam yeridir valla belki 1-2 kilotlu corap ve ev ayakkabısı :) gecen senden yagmurluguda oluyo üstüne bitane daha almıştım kırmızı mont kış cıktı valla.. bu sene aldıgım adidastan bi eşofman bide lwc bikac uzun kollu penye ayakkabılarıda oluyo bide sagolsun kardeşimin sevgilisi 21numara converse almış siyah iyi oldu :)
kışlıkları cıkarırken ne benim nede eşimin adam gibi bişeyi yok.. bize masraf var heleki benim monttan tut,bota kadar alınacak bu kışta durumlar nasıl gececek eşim şimdien başladı strese
gecen sene kirayı nisana kadar ödemiştik cok rahat etmiştik bu sne araba kredisini kapadık oda iyi oldu hakkıızda hayırlısı diyelim :)
yrnda annme giderim belki markete cıkmam lazım ona bırakır ben hallderim hemde azcık gezerim iyi olur:)
Pınarcım sahi çok teşekkürler bende istedim kitaptan hatta yeğenimede istedim.iyi oldu bi inceleyelim bakalım öpüyorum sizi bu arada sabah 4 olmuş ya yatayım ben en iisi
kızlar günaydın canım çok sıkkın valla durunun bebek arabası ve bisikleti annemlerin apartmanının girişinde duruyordu hemde kaç aydır annem dışarıya çıkınca kullanıyordu kolaylık olsun diye dün çalınmış ikiside yok ikinci kattaki bebeğin bisikleti duruyor ama bizim araba ve bisiklet yok ikiside yeniydi çok üzüldüm valla((((( Alan hayrını göremez inşallah bisikletin daha taksitini ödüyordum
Valla cnm dağhan iştahsız biraz...hala tam eski düzenine dönmedi.Yinede buna şükür!selam olsun,,,
tutkunum valla üzüldüm durumuna kadını baş tacı edeceginize şu söylediği lafa bak elalem baksa dahamı iyi bakar? yada kendi anası baksa? ben olsam cagır annaıda baksın ozman derdim!! zor bi durum senin kocada cok pimpirikli ya allah sabırlar versin bacım...
filizcim doruk okula başlıyor he?? böyle söyleyince bile heyecan oluyo :) hadi bakalım size başarılar :) deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorumm..
gülhancım sizde başlıyosunuz ufaktan sevindim valla sanada,borayada iyi gelecek bu oyun grubu :) cici arabanda geliyormuş gülerek kullan cnm.. buralarada bekleriz..
gülşahcım durunun cok sık burnu tıkanıyor en etkili cözüm sprey şu okyanus suları tıkandıkca yap derim buhar makinası da iyi geliyor ama markası nekadar önemli bilmiyorum bende bitane var öyle pahalı cinsten degil iş görüyo valla
pınarcım seninde kaynanan bayagı işlere girmiş havalarda cok soğudu niye yazdan yapılmadıki hem sende evdeydin hemde sıkıntı olmazdı bukadar cnm ya.. neyseki defne helak olmuyo iyi bakılıyo fıstığım :)
esen ercimek hastaymış gecmiş olsun cnm,,
ferdacım dağhanda huysuzmuş dişlerdendir merak etme,
tülaycım selininde burnu tıkalıymış gecmiş olsun cnm,
nurrancım sende kayınbabanla konuş eşinin durumunu anlat illaki dikkate alırlar cnm üzme kendini,
vallahi bende es diyorum ama dinleyene deli ediyor beni sabır diyorum başka söylencek söz yok.Sizde güzel bi gün geçirmişsiniz ne güzel iyi olmuş aslında misafirlerin gidince ev boşalmış gibi oluyor birilerinin gelmesi o boşluğu azda olsa dolduruyor.
sorma Nurtencim ya valla anlamıyor bende annen daha mı iyi bakar diyorum evet diyor neyse gelecek zaten bayramdan sonra baksın bakalım kolaymı birazda sanki bu annesinin gelmesine hazırlıkmı diyorum çünkü geçen sene türkiz bebekti bakamazdı ondan kalamadı haftasonları haricinde şimdi kalsın diyemi yapıyor acaba diyorum benimki herşeyi önceden planlar sonra cuk oturtur bu ara annesinin yaptıklarını unutmuş merhamet dolu çünkü.neyse boşver
Defne iyileşmiş şu birkaç gün dikkat et bencede havada çok garip geçiş dönemi kışa hastalık çabuk kapıyorlar ondan okulda grip başladı bizim bu demektirki hemen yayılacak acaba grip aşısı vurdursakmıki çocuklara bunu düşünüyorum kıyamıyorumda ama hastalıktan iyidir diyorum.
bende geçen sene kışlıkları fazlasıyla tamamlamışım bundan sonrası özel kıyafetler biyere giderken falan öyle alırım hatta hediyelerle 5 tane kabanı oldu ya çok fazla yazık yani.yalnız Gezer in ev ayakkabısından aldım çok yumuşak ve güzel tavsiye ederim kırmızı aldım 11 TL ye 21 şimdi tam geliyor sonra 22 yi alıcam TWİGY de indiriyapmış nette şu ev çizmesi gibi olanlar var 29 dan 20 ye inmiş büyük küçük şık bişey ama ben aldım şimdi ondan gerek yok diyorum.
Günaydınlar bacılar a.s.
Kış geldi belli oldu artık. Valla ne soğuk. Ev kalorifer yakmadığım halde sıcacık. Sabah hava nasıl diye camdan bakayım dedim de bırrrrr valla eyvahedigeldismile
Neyse akşam eve giderken eşim yoldan aldı sağolsun. Yoksa otobüsler fena kalabalık bizim o tarafa. Annemi gönderdik hemen. Makarna yaptım oturduk yedik yemeğimizi.
Mutfağı toparladıktan sonra hiç oturmadan ütülere giriştim. Hepsini bitirdim. Bazanın altından trikolarımı çıkardım. Onları yıkayıp koymuştum. Mis gibi kalmışlar. Bi ütüledim hepsini. Onları da dolaba kaldırdım rahat ettim zemuszemus Hiç kirlim, ütülük çamaşırım falan kalmadı. Haftasonuna kalmasın dedim çünkü cumartesi kına var. Pazar gündüz düğün akşam eğlencesi var. Bi iş yapamam. Annemde sağolsun dün silmiş, toz almış, ciflemiş wcleri. Rahatım yani opuyorumnanaktan
Sonra kuzumla saklambaç oynadık. Bayılıyor ya. Babası da bende ayrı yere saklanıyoruz. İkimizi bulunca aynı yere saklamaya çalışıyor bizi kaydirigubbakcemile3
Baktım mama istedi uykusu geldi yatırdım hemen. Mamasını içti sızdı kuzum. Bizde eşimle meyve-tv keyfi yaptık. Yattık çok geç olmadan.
Sabah ta kayınvalideme götürdüm yine Defdoş'u. Alt kat bitmiş tamamen. Temizlemişlerde. Bugün de gaz bağlanınca sorun kalmayacak. Üst tarafın parkesi hallolsun pazartesi ye temiz temiz gider kuzum a.s.
Bende geldim ofise bi kahvaltı edeyim işlerime bakayım muckkkk a.s.
evet cnm zor olacak ama alışıcaz...sen nasılsın cnm?günaydın kızlar.
şöyle bir göz attımda herkes iyi gibi.nurtencim defne iyi olmuş sevindim bu kış zor geçecek gibi gerçekten.
ferdacım kardeşinde gitmiş ama alışırsın tekrar eski düzenine ya bir müddet zor olur belki
tutkun en sona seni bıraktım eşine pes diyorum canım kadın evini herşeyini bıraktı sırf torunuma bakayım diye gerçektende ayıp etmiş. inşallah düzelir canım ya arada kalmak gerçekten zor bir durum.
ayy çok geçmiş olsun güzelim yaa,üzüldüm şimdi...kızlar günaydın canım çok sıkkın valla durunun bebek arabası ve bisikleti annemlerin apartmanının girişinde duruyordu hemde kaç aydır annem dışarıya çıkınca kullanıyordu kolaylık olsun diye dün çalınmış ikiside yok ikinci kattaki bebeğin bisikleti duruyor ama bizim araba ve bisiklet yok ikiside yeniydi çok üzüldüm valla((((( Alan hayrını göremez inşallah bisikletin daha taksitini ödüyordum
Merhaba kızlar,
Canım sıkıldı şimdi ya duru bir kaç zamandır kahvaltısını yapmak istemiyo.% kaşık falan yiyo televizyon karşısında sonra ağzından çıkarıyo.Ne yapçam bilemedim valla.Ben hala 8 tahıllı ballıyla karıştırıyom kahvaltısını.farklı bi önerisi olan var mı?
Ferda su boya markasını sole bakayım cıcım.Aklımda olsun bende duz renk boyatıyorum bosuna bı ton para vermıyeyım.Nasıl duzeldımı bıra Dağhan?