- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
sagol cicim:kedi:
hemde ne rüzgardı ama yagmurdan önceydi..a.s.
a.s.
kızlar merhaba.pc açık ama ben çok yğunum.şimdi anca fırsat bulabildim.pınarcım hediyeleri beyenmenize sevindim vaktim olsa sana daha farklı bişey yapmak isterdim(( diş buğdayınızda hayırlı olsun diğer tarafa yazmıştım burdanda söylim.darısı bana inşallah.banucum sanada cumartesi için teşekkür ederim herşey çok güzeldi.tiramisunun tarifini istiyorum:))
Canım tekrar çok tşk ederim. Ellerine sağlık çok beğendim a.s.
bende azcık kızımla oynayayım.. sıkıldı,salıncagından boynunu bükmüş bana bakıyor..
offfff :çok üzgünüm:bide kabızki sormayın
Ayyy kabız mı kötü ya :çok üzgünüm:
kızlar bize gelince kuzumu cts dr götürdük rutin kontrol için herşey yolundaymış şükür.ben kan tahlili falan yaptırmak istemiştim değerlere bakmak için yaptırmaz olaydım kuzumun canı çok yandı çok ağladı ve sesi kısıldı çok üzgünümya hele dün daha kötüydü(( inşallah düzelir biran önce.birsencim geçmiş olsun canımya nezle olmuşssun.umarım herkes iyidir geçmişe fazla bakamadım çünkü
AY canım ya bende bu hafta kontrole gittiğimde kan testi falan bi konuşayım diyordum ama korktum şimdi :1no2:
sağol bitanem
tatlım gözü kızardı önce sonra çapaklandı açamadı gözünü hemen ılık su pamuk ile sildim geçti ama yine tekrarladı şampuanını değiştirmiştim ondan oldu sanırım
Geçmiş olsun canım. Bazen şampuan yapabiliyormuş öyle CADIARZU
offf ne zaman mutfağa gidip gelsem betonun üstünde uzanmış buluyorum yaa... gecede her kalktığımda üstü açıktı inş. hasta olmaz kuzum....
Benimki de öyle canım. Her fırsatta hemen parkeye yatıyor. Gecede yanımızda yattığı halde 50 kere üstünü örtüyorum :çok üzgünüm:
Kızlar kağanı uyutmaya gidiyrum...
İyi uykular kuzuma a.s.
ayy bu ne hava ya fırtına yağmur elektrikler kesilir durur
Valla burası da fena kafamçokkarıştı
kızlar herkese iyi akşamlar öptüm sizleri
İyi akşamlar canım a.s.