2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynen cnm tabir biraz abes olacak ama hapisdeki mahkum gibi
dediğin gibi yediğim içtiğim tabak canak elimde temiz..yatağım çamaşırımda öle
şartlar insanı herşeye alıştırıyor tubişimm
en güzeli kendime günde 1 saat ayırmam....sipor yapıyorum..haftaya bir arakdaşımla akıl hastanesinin parkurunda yürüyeceğiz...eşimde evde 1 hafta süper geçecek....eee arada annemede gideceğim..yarın annem gelecek..böylelikle annemede sürekli ihtiyac duymadığımdan daha rahat olacağım..iyi tarafından baktığımıza
işte pencere aynı sen nasıl bakarsan o

aynen öyle birsenim..mutlulukla mutsuzlukta cogu zaman bakış acimizla alakali..sen böyle bakmaya devam et..cok güzel sonuclarla evine döneceksin inşaAllah..Allah sabredenlerle birliktedir

tuBacim ayarlamaya calisicam insallah sagolsun sibel arayip haber verdi

kaçaklar gecesi hele hülya garusu okuyoooo okuyooo sahalara gelemedi bi türlü len esen gellll ifadeni alalım...

sabah erkeden çıkarm allahtan mani olmazsa inş. sibel erken geleceğimizi okudu
yoksa yataktan kaldırmış olacağızzzzz..kızı

neyse kızlarrrrrrr ben kaçarım wc gideyim aliş paşanın sütünü koyaym....yatayım...anneciğimm gelecek...öptüm hepiniziiiiiiiiii kuzularmm

Sağol tatlım,yaptık sayılır,iki bebişle ne kadar yapılırsa..
Sağol cnm dikkat etmeye çalışıyoruz işte,,Ayy birileri ıslak hamburgermi dedi :)) bayılırım ama ne zamandır yemiyorum unuttum..:kedi:
Çok sevindim cnm borcunuzun bitmesine hadi darısı falcınında dediği gibi eve inşalalh...Allah bol kazanç versin..
Hadi yaa demek bişey yoktu caddede benimde aklım kalmıştıı,iyi bari üzülmeyim :))

ohh annen el attı yine desene süpermiş,yarında gez toz bakalım...
sağol cnm öyle oldu valla,keyfim yerinde..
bende seni öptüm tatlım...
İnşallah cnm çok isterim ama dur bakalım...sende gezip tozmuşsun,ayakkabılarınıda güle güle kullan....
Ohh Gülhancım yine kahve keyfinde..ahh sen benim komşum olucaktınki ...:))gerçi böyle dediğime bakma benim pek kahveyle aram yoktur aslında çaya daha düşkünümdür ama ya sen beni kahveye ya ben seni çaya alıştırırdım kesin..

Şu ciğer olayını senle konuşmamıza rağmen hala el atamadım ..:kedi:
İnşallah cnm çok sağol..
gülşahla ferdayada bagirayim gülşahhhhhhhh ferdaaaaaaaaaaaa lütfen ayarlayinnnnnnnnnn bak aglarim diyorummmm p aglarsan agla be dicek biri görcem günümü
duydum kız dur bağırma,valla ben de çok istiyorum gelmeyi...
yok yaa öyle düşünme ama genelde vitaminli şeylere ağırlık ver cnm...
cnm şu dadino olayına bişey söylemeden geçemicem..Gazetede tv de alkol ve sigaranında reklamı var ve kullananda çok insan var ama ikiside zararlı bunun gibi pek çok şey var ama ben en bilinenlerini söyledim sana..Ne kaybederki yemese,onunyerine başka bişey ver çıkar hayatından ama tabiki senin bileceğin bişey bişey diyemem ben sadece yaşanan ve çevremde olan bişeyi söylüyorum ...uzun uzadıya konuşulacak bi konu...bir araya gelince konuşuruz inşalalhh..
cnm niye sorguluyosunki defnede gayet güzel besleniyor,herkesin bir düzeni var yesinlerde vitaminli şeyleri gerisi boş...
Cevizi unutmuşum. Kahvaltısını karışım yaptığımda içine koyardım ama şimdi nasıl versem bilmiyorum :uhm: Siz nasıl veriyorsunuz kızlar :uhm:
cnm bizde hergün kuruyemiş olayı oluyor,bizde ezip veriyoruz ona hepsindende ççok seviyor..
süpersin cnm yaaa helal olsun sana valla..
cnm yaa nac diye bi ilaç var çok etkili dene derim, çok geçmiş olsun
yaşasınnnn zemuszemus
oğlaklarda bi kolay kanarkii....kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar annem gelecek....yine sinirliyim .....
kaynana ekmek almaya gitti...geldi ben gece yemek yedim o tansiyonumu çıkardı dedi...
yeme dedim..öğlen yemeği yemiyorsun sonra ekemek alıp yiyorsun ilkindi saati sonrada
aksam az yiyorsun.... gecede kalkıp yemek yiyormuş...
ben diyor sabah erken kalkıyorum ya o zaman yemek yiyordum ondan böyle oldu o zaman kalkınca kahvaltın sen yap dedim...yaa daha ne kadar erken kalkmalıyım yaa ....nefret kat sayılarım çıkıyor..şimdide annemi bekliyoruz ...şaşıryorum yaa o kadar yemek yiyor sürekli ackıyor..birini bekleme ahlakı yok zaten sofrada...

selam birsen valla hanzadeninde son 3 gündür çiş dışına cıkıyor ama gece 300 ml süt içiyor bide yanında su tabi olacagı bu bende 5 e gecmeyi düşünüyorum ama bakalım
kız gülmekten öldürdün beni hangissini alıntı yapayım bilemedim bırak cocugu yiyende büyüyor yemeyende valla benim teyzemin 2 ogluda 3 yasına kadar tane emediler teyzem hep kahvaltılarını canakta hazırlardı şimdi ikiside bombik gibi büyümese onlar büyümedi

maşallah paşaya afiyet bal şeker olsun

aman su kaynana seni sinir ediyor belli ama valla he de gec cevap verdikce kadın manyaklasıyor bak annen geliyormus eşinde bu hafta evde tadını cıkar

günaydınlarrr
sabah 8 de kaktık kahvaltımızı yaptık ortalıgı topladık hanzadeyle oyndık
ben tam mutagı topladım makinaya attım
makinaya azcık domestos dökeyim dedim neyse döktüm o sırada bulasık makinası canavarı kızım koşa koşa geldi makinaya yapıştı tabi kapagı acık sonra eline domestos bulaştı bende yapma iye bagırmama kalmadı elini hoooppp üstüne mis gibi güzelim pembe t-shirt bembeyaz oldu
bende sinirlendim tabi neyse elini yıkadık şimdi uyuttum
off bu kızla bas edemiyorum yaa arkasını toplamaktan normal iş yapamıyorum

neyse geceyim bu konuyu dün yazacaktım gene bakıma girmiş site maşallah
arkadasım aradı dün hamile 37. haftadaydı doguma giriyorum nuran dua et diye sezaryen olucak şeker hastası kendi neyse bende hemen kalktım erik hoşafı yaptım hem sütü gelir hemde kabız olmasın diye neyse hanzde uyandı gidelim hastaneye dedik eşim geldi arabaya bi indik babam ve kardeşim gelmiş hanzade onları görünce bizi bıraktı bay bay yatı onlarla gitti şok oldum neyse bizde eşimle hastaneye gittik arkadasım ameliyattan cıkalı yarım saat olmus daha kendinde degildi bebekte yoktu yanında megersem yogun bakıma almıslar bebgi maşallah 4 kilo dogmus ama sürekli şekeri düşüyormus yavrum benim anneden sanırım dogustan şeker hastalı dogdu
neyse bebegi cam arkasından gördüm maşalla topac gibi dedim heralde 40 hafta dogursa 5 kilo rahat dogururdu
neyse eve gldim gec vakit gene gidelim hastaneye dedik kısmet olmadı şimdi arıyorum acan ok hastaneden cıktılarmı bilmiyorum da kıza sölememişlermiş sekeri düştügünü
inşallah iyi olur
neyse bugun öğleden sonra eşim gelcek azcık dolaşcaz dünden yaptıgım ama annemlerde oldugumuz için yiyemedigimiz ıspanak yemegim var dolaşmadan gelincede onu yeriz hazır yani
hadi öpt

kızlar slm
ben 2009 nisan annesiyim
bir gözatayım dedim:)
beslenme konusunda kendinize haksızlık etmeyin
oğlum okadar iştahsız bir çocuk ki bu saate kadar ağzına hiç birşey koymadı
yemesi gereken gıdaların hiçbirini tüketmek istemiyor
çok şükür sağlığı yerinde dr.umuz yapısı bu dedi
ama içimiz rahat etsin diye ist.da bir dr.a yönlendirdi
sizin bebeklerinize maşallah diyorum ve benim durumumu örn.vererek üzülmeyin diyorum

maşallah herkez cumartesi gemesinemi gitttttiiiii
buralar boş kalmısss

kimseler yokmuş ama ben raporumu verip kaçayım:))
okulda durumlar hala karışık. güç bela bir sınıf ayarladılar benim için. kütüphaneyi kapatıp sınıf yapıyolar ama sınıf demeye bin şahit ister!! yanyana 2 sıra sığmaz, o kadar!! tek iyi yanı, normal bi sınıf olsaydı 40 civarı öğrencim olacaktı, buraya sığmayacağı için 25 filan olacak heralde. bu arada bu yıl 1. sınıfları okutuyorum kızlar, benden umudu kesin( komşularıma da dedim,daha beni göremezsiniz:))
kırtasiyeciler bir sürü örnek set getirmiş okuma yazma için. onların cd'lerini izliyordum pc'de. Kaan gülmekten öldürdü kızlar yaa:)) cd'de harfleri öğretiyor, "e" diyor bizimki de ardından "e" diyor:)) sonra bide kahkaha atıyor:))) "a" diyor cd'deki kız, ardından Kaan!! :)) bu gidişle okumayı benim öğrencilerden daha çabuk sökecek kuzum:))
yemek mevzusu açılmış hatta kapanmış bile:)) çok şükür bugünlerde biraz yemeye başladı benim iştahsız tosbağa:)) öğlen uykusu uzun olunca düzensiz oluyor yememiz ama; vitamin, protein, karbonhidrat dengelemeye çalışıyorum. dün akşam 1 tane karnıyarık, yanında pilav ve cacık yedi ve ben hala şokk içerisindeyim!!! doktor kansızlıktan dolayı hergün kırmızı et ver dedi,pilavını yayla çorbasını bile kıymalı yapıyorum.önce yemedi ama artık alıştı.
siboşta toplanıyormuş hatunlar, bizi de anarsınız artık:))
öpüyorum hepinizi. iyi geceler.

hayırlı akşamlar....
ayy sizi dikizlemeyede gelmiyor he hemen enseliyorsunuz :))

son günlerde nedeni olmayan baya yoğun,yorgun,uykusuz günler geçiriyorum...

geçmişe çok bakamadım af ola...

buluşmadan haberim var sadace NASİP diyebiliyorum şimdilik...

yemek konusu açılmış....bize hiç dokunmayın valla halimizden pek memnunuz ..benim küçük bebeğim hala 8 aylık :) kardeşleriyle aynı öğünleri yemekte bu durumdanda hiçte şikayetçi değil cimcime..
ama bana sorcak olursanız...nerdeyse sırf kendimi sınamak için yeni bir bebek yapmayı düşünüyorum..acaba bende mi var bir yanlış diye....herneyse anlatacak okadar cok şey varki aslında bu konuda hiç çenemi açmıyım sabaha kadar anlatsam bitmez ..

ayşecim 1.sınıfları okutacakmışsın hadi gazan mubarek olsun :)) yakışıklımada afiyet olsun..maşAllah açılmış iştahı aşmış kendini :))
anneside öğretmen olunca doğaldır onun erken okumayı sökmesi tabi :))

Birsencim kayganayla yaşamaya mahkum edilmişsin yine :)))) Allah sabır versin hijyen abla :)))

Nurancım nöbeti ben devir aldım bu gece nöbetçiyim :))

Nurtenim kuzumun iyi olmasına sevindim Allah tekrar hastalık vermesin

Pınarcım cevizi Defnoş'a ufak parcalar halinde versen sade yemez mi acaba ??

Gülhancım İstanbula geliyormuşsun..buluşmaya gidemezsen bile bana uğra mutlaka beklerim ...

Esen cnm nezamandır aklımdaydın bugunde arıyacaktım seni kısmet olmadı..yarın ararım inşAllah...

Ferda senle küsüm ''koç aldım kurban kestirdim kaç tane takvim bitirdim hani geleceğin yokkk'' diye bir türkü var sana hitap ediyorum onu

Gülşahcım face dende yazdım ama birde burdan yazayım Allah sağ sağlım kavuştursun kardeşinle sizi hayırlı teskereler inşAllah...

Siboş büyük gün yaklaşıyor hee kendini hazır hissediyormusun :)))

yukarda geçmişe bakamadım dedim ama yine dayanamadım döndüm :))ayy valla döne döne bu kadar geriye dönebildim atladığım kimse varsa kusuruma bakmayın lütfen hepinizi ve kuzularını cok öpüyorummmm

Birsencim ben galiba biyerde kaçırdım sen artık kayınvalidendemi kalıyorsun,yani bi ara oraya geçeceğini biliyordumda o günlermi gelip çattı diye soruyorum.Eğer öyleyse Allah sabır versin değişik bi bayan anladığım kadarıyla cidden işin zormuş....

Canım arkadaşın sağlıkla büyütsün bebeğini inşalalh şeker çıkmaz ondada yoksa zor olur cidden...
Hanzadeyede bravo valla dağhan gibi bulaşık makinesini boş bırakmıyo desene,valla hepimiz aynıyız güzelim,evde oyuncak yerine,elektrik süpürgesi,saç kurutma makinesi,pc,ütü,Şarjlı süpürge hep onlarla oynanıyor,ben anlamadım gitti...akannehir...
Sevindim cnm bak seninde sınıfın var artık,hadee kolay gelsin zordur heralde 1.sınıfları okutmak,ama özletme kendinii fazla tamammı???
Hiç yakışıyomu sana dikizlemek hayatım,aaa gel aramızaa olmaz ama çok özletiyosun sende,gezmekten fırsat yok dimi ama... Kız yapsana bitane daha sende ne güzel olur..yakışır sana kaydirigubbakcemile3 Gazelcim akıllı nasılsa üzmez seni...yerimseniben

Ayyy hangi türküyü söylesen haklısın ,hatta gelmezsen gelme gelmezsen gelme gelmezsen gelme...diye bi türküzü varya ibonun onu bile söyleyebilirsin.Yok gülüm nasip olmadı valla..Hattta bugün yine o taraftaydık ama malum kız kardeşimin eşini yolcu ettik atatürk havalimanından şimdi nasıl geliyim onlaral..Ama kulakklarını çınlattım ..Anıllada konuştuk inşallahçocuklar 2.yaşına gelmeden görüşücez...SÖZ a.s. vereliniortak

canım yalnış okumuşsun demir ilacını meyveyle beraber veriyorum zaten şu ilaç olmasa meyvede asla bu kadar istikrarlı olamazdım meyve öğünü tam doyurmadıgı gibi bide iştahını tıkıyodu oyüzsen atlıyordum ama ilaç olunca daha başka türlüsü içime sinmiyor öğün gibi yapıyoruz meyveyide içine cevizdi,bademdi bebe bis. falan katıyorum aradada ilacını veriyorum doyurucu ve besleyici oluyo..
şu kan testini yenileicezde çapada yaptırmak istiyorum özeller malum hep yalnış çıkıyo randevu alabilsem hemen gidicez ama hep dolu diyo..

canım ya kahvaltısna daha fazla özen göster bence kesinlikle ekmek katmalısın doyurucu olsun bide ben hazır kahvaltılıkta ekliyorum daha lezzetli oluyor iştahla yesin ne o öyle peynir süt yumurta sen hiç denedinmi ne kötü oluyo tadı???
canım inş. ya gelirsem kesin defneyi getirmeyecegim benimki yola gelemiyo :)
tubiş beyin demişsin beyin yedirmenin bi faydası yok diye okudum karaciğer daha faydalıymış beyin ne faydasını biliyon sen bakım??
kız ben seni bir gece ansızın bi ararım susturum alimAllah :)))
canım ya eline bişiler alıp yemesi çok güzel inanki o daha çok yararmış annme hep öyle der :) aslında öğünler iyide sen gelene kadar bide meyve yese şeftali ve muzun içine bebe bis. ve ceviz katsın çok leziz oluyo kesin sever şu daninoları verme ya..
kız sen şu gece süt içerken içine bebe bis. veya kaşık maması katsan daha besleyici olur nasıl olsa biberaonda yiyorlar sade verme bence.. bide 4+ prima çok sızdırıyo sen hagiz yada canbebe al en iyisi onlar..
sen şimdi otobüslemi gidicen tek vesaitmi oluyomuş? haberleşelim senle gelmeye niyetim var annm bakarım defneye sen git dedi :)
canım gayette süpermiş ne istese onu yesin :) yarasın kuzuma :)
Cevizi unutmuşum. Kahvaltısını karışım yaptığımda içine koyardım ama şimdi nasıl versem bilmiyorum :uhm: Siz nasıl veriyorsunuz kızlar :uhm:
meyveyle ver canım ben rondoya vuruyorum güzel oluyo..
maş. borama daha ne olsun gayet güzel benim bi eksiğim balık ve yoğurt gibi gözüküyo
aaa serra gece süt içmiyoru ben içiyor biliyordum kötü olmuş be.. kaç saat açmı kalıyor kuzum ya ? defnede acıktım diye uyanmıyor bıraksam oda sabaha kadr uyanmaz ama ben hem kendim yatarken veriyorum bide sabah 6-7-8 gibi kalkıp veriyorum günde 500 bizde bulmuyoruz benimki en fazla 120lik içiyor..
bence kesin formulü bulacaksın beklliyorum senden :)
selam canım evet ya her bünye farklı ama yemeyen bebkle uğraşmak cok ama cok zor sinir minir bişi kalmıyor insanda direk farklı boyuta geçiyosun uğraşırken.. neyseki sağlıgı yerindeymiş bu da çok iyi maş.
hoşgeldin ayşecim :)
sınıf olayın sorunuda olsa çözülüş hayırlısı diyelim..
yakışıklı oğluşun nelerde diyormuş beee yirim onu ben beeee bu bidahaki seneye okumayıda .çözer :)

sende ne yalnışı olacak bee denede gör ozman bende merak ettim gazele kardeş gelsin ozaman bekliyoruz :)
haberleşelim cicim gelirsin sende ne olcek bakarız gazele beraber, cadı defene gibi değil gazel seviyo arabaları.. sen bi düşün ok

selamlar,,,

aslında bu saatelere kadar kalmak istemiyorum ama illa oturuyoruz bide mutfaga takıldım öteberi temizlerken geç oldu yine yatamadım sizede bakmadan yatmak istemedim eee böle gider artık..

sabahta kalkamıyorum defne erken kalkıyor ve yanımızdada yatmıyor yatktan aşagı iniyor bu sabah kalktıgım andaki evin manzarasını hiiççççççç unutamammmm bütünn çekmeceler boşalmıştı çoraplar,pedler,tülbentler,boş poşetler,rende,oyuncaklar vs.vs...

bugun işim hiç bitmedi tüm cekmeceleri baştan düzenledim elinin altındaki çekmeceleri boşalttım onu oraya,bunu buraya tıkıştırdım biraz idare edicez böle saglık olsun..
eşim defnneyi bi ara parka cıkardı ilk defa yalnız cıktılar 3 saat takıldılar baba kız:) bi geldiki hertafı çiş olmuş heralde bezini kaydırdılar kucakta tutarken yoksa bez çok şişmemişti..
hemen yıkadım temizledim..

koşturmuş durmuş çok seviyor sallnmayı her park dönüşümüz ağlayarak oluyor.. salıncaktan alırken yırtıyo kendini zilli..

saat yine geç oldu ama yok defne kalktıgı zman bende kalkacagım olmuyo ya geç kalkınca evde işim bitmiyo bi bakıyorum akşam olmuş keyifti,dolanmaktı imkansız..
en iyisi yatayım öpüyorum
iyi pazarlar herkese :)

merhaba kızlarrrr dün annem geldi bende havuzlu hana gittim kuzularıma 4 er tane uzun ve yarım kollu çıt çıtlı badi aldım..birer tane pijama aldm birer tane bu havalar için yelek aldım...eşimle bakrköyde gezdik vs...eve geldik yemek faslı felan sonras yattım çok yorgundum.....

bugünde anneme gideceğiz kuzenim gelmiş kahvaltıya ....kız var bizimkilerden 1 ay küçük onlarla dolaşacağız....

ferdacığm evet o günler geldi çattı hatta 1 haftası bitti bile

nurten cnm sabah 8 de çıkacağım evden bakırköy incirli metrobüsüne binip cevizlibağında inip 500t bineceğim denizotobüsü tutuyor benii konuşur buluşuruz..olmadı direk cevizliği bağında buluşuruz...

selam kızlar nasılsınız?
Ben iyiyim yalnız kızımın arkasını toplamaktan ve tekrar tekrar toplamaktan bıktım ya sizinde dağılıyormu bu kadar eviniz odasına alıştıramadık bi türllü bütün oyuncaklar salonda bide bu ara alışsın diye eline veriyoruz bi şeyler heryerde artıklar topla dur yoruldum valla.
bde eşim demezmi ev çok dağınık diye hadi ya dedim kaldır poponuda biraz çocukla ilgilen hatta git gezdir dedim bende toparlıyım bugün 3. toplama seansım deli etti beni bu adam
bu arada dünde zekeriya sofrası diye bişey yaptı komşu oraya gittim 41 şeşit yiyecek vardı dualar namaz falan kılındı dileğin olsun diyeymiş aslında ben oğlu okula başlıyor onu için hediye almıştım üstüne geldim yani bende diledim olursa sende yapıyormuşsun yedim herşeyden azar azar sora midem döndü durdu tüm gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…