canım ya o çekmece kilitlerinden buralarda bulmamadım avmlere gitmem lazım onuda yapamadık bitürlü,, sezon bitti artık eşim evde gideriz elbet :) valla yataktan kalkınca bizimki dolanmayı daha cok seviyor geziyor zilli.. sıkılıncada anniii,annii bagrınıyo ozman kalıkıyorum mecbur :)Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Cuma günü ben çıktıktan sonrada yemek muhabbeti tam gaz devam etmiş. Amaann çok takmayalım valla Birso'nun dediği gibi yedikleri, içtikleri, mıçları hayatımız oldu kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidem de bugünden itibaren Defdoş'a yoğurdu sevdirme çabalarına başlıyor. 1 haftaya başarır valla çok azimli kendisi yemek konusunda :lepi:
Cevizi de meyvesine katamam çünkü bizim zilli elinde yiyor meyveyi. Akşam eline verdim ısırarak yemedi. Babanesi yoğurduna katacak bakalım öyle yiyecek mi?
Neyse bende cuma günü çok erken gittim eve. Patronun oğlu Palladium'a gidicekmiş sağolsun eve bıraktı beni. 10 dk'da gitmiş oldum. Annemi yolladım hemen. Arkadaşlar geldi yemeğe. Yedik, içtik, film falan derken ben uyumuşum. Arkadaşlar da gitmişler. Sabahta kalktık. Defdoş'un kahvaltısı falan derken öğlen oldu. Defdoş'u öğle uykusuna yatırınca hemen evi temizlemeye giriştim. Akşama doğru ancak bitti işim. Akşam yemeğini de yedik. Defdoş'u anneme bırakıp dışarı çıktık. Gece çok geç geldik yine. Arkadaşlar da bizde kaldılar. Dün sabahta kahvaltıya gittik hep birlikte. Anadolu Yakası'nda oturanlara müthiş bi yer tavsiye edeceğim. İkea'nın karşısındaki tepede bir yer var. Mesire yerinin içinde Fevzi Hoca'nın yeri. Mis gibi, kocaman, lezzetli, uygun. Acaip güzel bi yer. Havalar soğumadan mutlaka gidin kuzularla a.s.
Ordan da Optimum'a gittik. Defdoş'a ev ayakkabısı buldum arıyordum ne zamandır. Onun harici bi halt alamadım yine. Eve geldik yemek falan derken akşam oldu yine. Kocişle bi kavga ettik, ağlaştık, barıştık falan kaydirigubbakcemile3
Sabahta Defdoş'u kayınvalideme bıraktım. Saçımı başımı düzelttim işe geldim. Hepimize hayırlı pazartesiler a.s.
Tuba'cım sende daha fazla dert etme bacım. Katı gıdaya geçmeyen çocuk yok nasıl olsa. Eninde sonunda yiyecek. Kusması daha kötü bence. Yakında alışır Serra kuzum benim a.s.
Gülhan'cım görümcene çaktırma, kocanı da kandır gel mutlaka a.s.
Birsom şu kaynananı takma artık kafana. Bak 1 hafta geçti. Zaman su gibi akıp gidiyor. Sen onu dert ettikçe yaptığı herşey gözüne batıyor iyice. Boşver de, bildiğin gibi yap sen. Kendini de ezdirme ama. Masayı toplamama yardım eder misin anne de gerekirse. Sıkma canını bacım a.s. Ciciler alınmış. Güzel günlerde giysin kuzularım a.s. Kocişin de bu hafta evde dimi hadi bakalım keyfili vakit geçirin
Nuran'cım arkadaşın doğum yapmış. Maşallah kuzuya tosun olmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin a.s.
Ayşe'cim neyse lütfedip bi sınıf bozması yapmışlar sana he. Hadi buna da şükür tatlım. 1.sınıflar hem zor hemde heyecanlı olur heralde. Şimdiden kolay gelsin canım sana. Özletme kendini a.s.
Hülya'cım Tuba'ya da yazdım aynısını. Naıl olsa yiyecek katı gıdaları. Sıkma canını a.s. Vayyy kendini sınamak için bi bebş daha he neden olmasın
Nurten'cim iyi sen uyurken Defne uyanınca duruyor. Benimki anında yüzümü yalamaya başlıyor kalkayım diye kaydirigubbakcemile3 Çekmeceleri de boşaltacağına kilit alsaydın ya be kuzum çok rahat oluyor a.s.
Özlem'cim niye öyle yaptı Zeynep kuzum ya CADIARZU Bi sıkıntısı mı vardı şimdi nasıl?
Esra'cım bu adamlar hep böyle. Yapmazsan niye orası kirli derler ama yaparsan da takdir etmezler. Oyyy oyyyklava: Bu arada kayınvalidem de değildim canım evdeydim ama keyfim yerindeydi doğru tahmin Hadi bakalım ilk iş günün hayırlı olsun canım. Kuzucuklarına kavuş bakalım İyidir ya gözün alışır bakalım tepkiler nasıl olacak a.s.
Siboş'um sabahın köründe sendeyiz o zaman kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana sabah senin içinde uygunsa herkese en uygunu sanırım. Allah izin verirse hafta sonuna sendeyük yerimseniben
canım ya defneninde çok kıvırcık ama o kadar çöpleşimiyor, heralde kısa diye. biraz kestirsen uçlarından kremi falan boşver sen.. bide defnein saçları çok seyrek sizinki sık galiba:)Ya kızlar bizim Defdoş'un saçlarının tepesi hariç heryeri kıvırcık olduğu için özellikle yatınca acaip karışıyor. Her banyodan sonra çocuğun canını acıtmadan tarayacağım diye canım çıkıyor. Dün canıma tak dedi saçını yıkadıktan sonra en arkasındaki o karışan bölüme saç derisine değdirmeden saç kremimden sürdüm biraz. Güzelce duruladım. Ay öyle kolay taradım ki. İyi bişey değil biliyorum ama yok mu ya çocuklar için saç kemi falan. Valla ben üretime geçicem yoksa kafamçokkarıştı
esencim hoşgeldein canım sorunlar herneyse azda sa aşılmış çok şükür takma be canım bi ölüme çare yokmuş herşeyin caresi vardır elbet sen çok sabırlı bi insansın üstesinden gelirsin alimALLAH sen gel canım biz sana moral depolarız..selamlar kıızlar
bayadır girmiyordum yani giriyordumda yazamıyordum pek iyi değildim ama şimdilerde daha iyiyim şükür
bugün okulun ilkgünü sabahta seminer olunca baya yoğun bir gün geçirdik eve geldim özel dersimi de verdim şimdi eşim gelecek kuzenine gideceğiz
sibelcim bende gelicem size inşallah bir sorun çıkmazsa ama arabayla gelmiycem eşime lazım araba bende birsen gibi gelirim sanırım hava iyi olursa idoyla gelirim sana zahmet bana nasıl geleceğimi iki şekilde de anlatırmısın ama burdan göremeyebilirim özelden yaz sana zahmet
canım ya annenler geliyormuş gözünaydın.. baksen dağhan paşama ya annesini nasıl üzmüş...cok sıkıldıldığı için saldırmıştır memeye.. pazar falan kasmıştır oğlanı :)SelamKızlar...a.s.
Kaç gecedir alıntıları yapıyorum ve benim bilg.şarjı bitiyor,gece geç saat olduğu içinde kalkıp şarjı almaya üşenip kapatıp yatıyorum...
Cuma Ortaköy'e gittik bizde,sözde vapurla geçicwktik ama şu İstanbul trafiği yüzünden,Üsküdarda park yeri bulamadık ve basıp köprüden geçtik.Biz geçene kadar saat 4 oldu tabii ve mecburen tekrar trafiğin bitmesini bekledik,malum kumpirimizi yedik,dolaştık ve malisef benim haylaz oğlum tahtarevallimidir nedir onda demire kapaklandı ve iki yanağı morardı.Canım sıkıldı...Çok hareketli maşallahh...
Akşam da beyler yemeğe gittiler eniştenin arkadaşlarıyla...biz yine kardeşimle keyif yaptık...
Cumarteside sabahtan Çınaraltına kahvaltıya gittik..Böreğin tadını unutamıyorum..Hernekadar oğlum yine pek uslu durmasada yedik içtik boğaza karşı,sonrada Seldanın eşini havaalanına bırakmak için karşıya geçtik neyseki giderken Dağhan gelirkende Eymen uyududa,yorulmadık...Gelincede dinlenip keyif yaptık..
Dünde evdeydik,temizlik yaptık çamaşır yıkayıp ütüledik,tabi yakındaki bi mağazadan alışverişide eksik etmedik kaydirigubbakcemile3 Biz bayanlar niye böyleyiz yaa alışveriş yapmazsak resmen eksiklik hissediyoruz ...kaydirigubbakcemile3
Bugünde bi cesaret kalkıp pazara gittik çocuklarla..Amannn gitmezolsaydıkk,Dağhan pazarın ortasında bebk gibi meme diye tutturdu nasıl ama yakamı bağrımı açıyor o derece yanii,nasıl sinirlendim yaa,biapartmanın girişinde emzirdim,ama çok kızdım yaa..Selda bile şaşırdı abla bu ne yaa diyo,Eymen bütün gün bir kere bile emmiyor sadece gece emiyor ve o kadar güzel yiyorki,herşeyi...Bizimki bu ara yemiyoda...Neyse alacağımızı alıp geldik..Nasıl yorulmuşuz,yemek yapıp Dağhanı uyuttum..Yermeğimizi filan yedik.Şimdide mısır haşladım söylemesi ayıp çok severim oğlumda sever.
Ben kaçar...Hem ben bugün pek bi mutluyum yarın sabah annem ve küçük kardeşim geliyor,yoldalar,sabah eşim alıcak..Değmeyin keyfime,sizi çoookk çookk öpüyorum kızlar,iyi bakın kendinize...
tubacım aynen ya dolap toplamaktan gına gelmiş durumda ama uyku vaktine kadar toplamıyorum bide benimki dolabın içine giriyo orda oyun oynuyo bide kapısını kapatıyo bize seleniyo bide terliyoıki sorma ne varsa eşyalar kemerler kravatlar aşagı indiriyo bende toplamıyorum bu sefer dolaba girip oturuyo :)selam kizlar a.s.
ay cok yorgunum ya..bu ev işi ne bereketli iştir anam ya..yap yap gene yap yap..ay gina geldi..herşeyi aticam ben evden karar verdimp ortalik toplamaktanda hakkaten gina gelmiş durumda..ama artik serranin oyumcaklarini koymuyorum salona..sabahlari erken kalkinca bahcesine koyuyorum..yada uyku saatinde..gezinirken oyuncaklar oynamiyor zaten..işi gücü dolaplari indirmek..
bugun temizlik yaptim..çamasir felan filan..yarinda inşaAllah serranin marifetiyle dagilmiş dolap içlerini toplucam..ütü yapicam :S oy oyyy..
ya anacim kimse cocukla gelmiyormu beeeee..bitek serrosla yagiz olcak bu gidişle he :))) ay bende kayinvalidememi biraksam acabaama yok ya..cadi cok seviyor gezmeyi..onu birakip gidemem :)) hadi acil bişey olsa neysede ama fena da olmazdi he şöyle bacak bacak üstüne atip keyifle bi kahvalti yapmak neyse en iyisi ben bu fikri bi süre unutayim :))))
şimdiiii birsen,nurten,esen,pinar ve ben kesin geliyoruz inşaAllah..hülya,tutkun,ferda,gülhan ve gülşah hala kesinleşmedi..ay hadi bakalim herkes gelir inşaAllah yaaa..güzel bigün gecirelim kiş gelmeden :)
sibosss konusamadik kac gündür..ama haber bekliyorum senden hala ne yapacagima dair :) unutmadimmmm
nurtencim pardon canim..bende şaşirdim kahvaltiyla verdigine :) demek yanliş okumusum :) valla bizdede en istikrarli giden ögün meyveilaç olunca atlanmiyor canim serros süt içiyor..ama gece içmiyor..ramazan öncesinden beri yani yaklaşık 2 aydir..asla almiyor uykuda..zorlayincada agliyor..ramazanda her 2 gecede bir denedim..sirf gec kalksin diye :))) ama içmedi cadi..sabah 6 da kalkiyor genelde..oyuzden sabahlari 120-150 cc arasi içiyor..bide kahvaltida sütü var okadar..onun dişinda biberonla almiyor hiç süt..
pinarcim valla haklisin..yemeyen cocuk yok..öyle böyle baslicak buda..gerci bu halimizede şükür..eskiden pütürlüde yemezdi..mercimek kadar bişey gelse agzina kusardi..şimdi taneli,pütürlü yiyor cok sukur..yeterki löp diye yutabilsinDD 1 ay öncesine kadar elinde bişeyde tutmazdi..ne versem atardi..şimdi biraz yalamaya emmeye basladi..buda bi gelişme..kiz kayinvalidenemi yollasak serra,bora ve gazeli belki aliştirir bizim sipalari kiz sen yakinsin..birakma defneyi be..şöyle hep beraber resimlerini çekelim cadilarin..
ferdacim canim ya inşaAllah gelirsinnn..annecigin gelmiştir herhalde bugun :) hadi gözün aydin :)
birsomm hadi gözün aydin tatile girmişsiniz..ohh bolbol keyif yapin :) buarada sen bana resim yollayacaktin??
özlemcim totikler nasilll :)
tutkuncum saclarin hayirli olsun canim :) hadi inşaAllah sende gelirsin :) güzel bir yil gecirirsiniz inşaAllah okulca :)
aysecim canim ilaçtan 2 saat sonra demişlerdi bana..süt ürünü verme diye..ondan kararma yapmiştir..en iyi meyveyle vermek..hem emilimide artar..seninde yilin hayirli olsun canim :) sinifinda hallolmus..cok sevindim :) resimleride kurtarmişsin aferin :)
esencim sende geliyormussun cok sevindim ya :) sana güzel bir yil dilerim canim..hayirdir yav neyin var??
ay baska ne yazcaktim unuttum..serros tubaaaaaa diye beni cagirinca kafam karişti..aksam üstü uyuyunca gec yatiyor yaaa..uyutayim şu kızı ben..öptüm hepiniziiiiiiii muckssssss
selamlar kıızlar
bayadır girmiyordum yani giriyordumda yazamıyordum pek iyi değildim ama şimdilerde daha iyiyim şükür
bugün okulun ilkgünü sabahta seminer olunca baya yoğun bir gün geçirdik eve geldim özel dersimi de verdim şimdi eşim gelecek kuzenine gideceğiz
sibelcim bende gelicem size inşallah bir sorun çıkmazsa ama arabayla gelmiycem eşime lazım araba bende birsen gibi gelirim sanırım hava iyi olursa idoyla gelirim sana zahmet bana nasıl geleceğimi iki şekilde de anlatırmısın ama burdan göremeyebilirim özelden yaz sana zahmet
İyi yapmışsın cnm gezip tozlmakla,Defnem de güle güle giysin ayakkabılarını...
ama şu Fevzi Hocanın yerini çok merak ettim bize çok yakın biliyosun...Muhakkak giderim sen bana iyice bi tarif et de.. a.s.
bu arada sen Sibele nasıl gideceksin..Ben gidersem eğer buluşur gideriz istersen eğer,ama senin B planın olsun yinede..Çünkü biliyosun annemler de yarın geliyor belki gelemeyebilirim..a.s Öptüm..
Güzelim saç kremi sür bence bişey olmaz yaa...yazık canı yanmasın..
SelamKızlar...a.s.
Kaç gecedir alıntıları yapıyorum ve benim bilg.şarjı bitiyor,gece geç saat olduğu içinde kalkıp şarjı almaya üşenip kapatıp yatıyorum...
Cuma Ortaköy'e gittik bizde,sözde vapurla geçicwktik ama şu İstanbul trafiği yüzünden,Üsküdarda park yeri bulamadık ve basıp köprüden geçtik.Biz geçene kadar saat 4 oldu tabii ve mecburen tekrar trafiğin bitmesini bekledik,malum kumpirimizi yedik,dolaştık ve malisef benim haylaz oğlum tahtarevallimidir nedir onda demire kapaklandı ve iki yanağı morardı.Canım sıkıldı...Çok hareketli maşallahh...
Akşam da beyler yemeğe gittiler eniştenin arkadaşlarıyla...biz yine kardeşimle keyif yaptık...
Cumarteside sabahtan Çınaraltına kahvaltıya gittik..Böreğin tadını unutamıyorum..Hernekadar oğlum yine pek uslu durmasada yedik içtik boğaza karşı,sonrada Seldanın eşini havaalanına bırakmak için karşıya geçtik neyseki giderken Dağhan gelirkende Eymen uyududa,yorulmadık...Gelincede dinlenip keyif yaptık..
Dünde evdeydik,temizlik yaptık çamaşır yıkayıp ütüledik,tabi yakındaki bi mağazadan alışverişide eksik etmedik kaydirigubbakcemile3 Biz bayanlar niye böyleyiz yaa alışveriş yapmazsak resmen eksiklik hissediyoruz ...kaydirigubbakcemile3
Bugünde bi cesaret kalkıp pazara gittik çocuklarla..Amannn gitmezolsaydıkk,Dağhan pazarın ortasında bebk gibi meme diye tutturdu nasıl ama yakamı bağrımı açıyor o derece yanii,nasıl sinirlendim yaa,biapartmanın girişinde emzirdim,ama çok kızdım yaa..Selda bile şaşırdı abla bu ne yaa diyo,Eymen bütün gün bir kere bile emmiyor sadece gece emiyor ve o kadar güzel yiyorki,herşeyi...Bizimki bu ara yemiyoda...Neyse alacağımızı alıp geldik..Nasıl yorulmuşuz,yemek yapıp Dağhanı uyuttum..Yermeğimizi filan yedik.Şimdide mısır haşladım söylemesi ayıp çok severim oğlumda sever.
Ben kaçar...Hem ben bugün pek bi mutluyum yarın sabah annem ve küçük kardeşim geliyor,yoldalar,sabah eşim alıcak..Değmeyin keyfime,sizi çoookk çookk öpüyorum kızlar,iyi bakın kendinize...
selam kizlar a.s.
ay cok yorgunum ya..bu ev işi ne bereketli iştir anam ya..yap yap gene yap yap..ay gina geldi..herşeyi aticam ben evden karar verdimp ortalik toplamaktanda hakkaten gina gelmiş durumda..ama artik serranin oyumcaklarini koymuyorum salona..sabahlari erken kalkinca bahcesine koyuyorum..yada uyku saatinde..gezinirken oyuncaklar oynamiyor zaten..işi gücü dolaplari indirmek..
bugun temizlik yaptim..çamasir felan filan..yarinda inşaAllah serranin marifetiyle dagilmiş dolap içlerini toplucam..ütü yapicam :S oy oyyy..
ya anacim kimse cocukla gelmiyormu beeeee..bitek serrosla yagiz olcak bu gidişle he :))) ay bende kayinvalidememi biraksam acabaama yok ya..cadi cok seviyor gezmeyi..onu birakip gidemem :)) hadi acil bişey olsa neysede ama fena da olmazdi he şöyle bacak bacak üstüne atip keyifle bi kahvalti yapmak neyse en iyisi ben bu fikri bi süre unutayim :))))
şimdiiii birsen,nurten,esen,pinar ve ben kesin geliyoruz inşaAllah..hülya,tutkun,ferda,gülhan ve gülşah hala kesinleşmedi..ay hadi bakalim herkes gelir inşaAllah yaaa..güzel bigün gecirelim kiş gelmeden :)
sibosss konusamadik kac gündür..ama haber bekliyorum senden hala ne yapacagima dair :) unutmadimmmm
pinarcim valla haklisin..yemeyen cocuk yok..öyle böyle baslicak buda..gerci bu halimizede şükür..eskiden pütürlüde yemezdi..mercimek kadar bişey gelse agzina kusardi..şimdi taneli,pütürlü yiyor cok sukur..yeterki löp diye yutabilsinDD 1 ay öncesine kadar elinde bişeyde tutmazdi..ne versem atardi..şimdi biraz yalamaya emmeye basladi..buda bi gelişme..kiz kayinvalidenemi yollasak serra,bora ve gazeli belki aliştirir bizim sipalari kiz sen yakinsin..birakma defneyi be..şöyle hep beraber resimlerini çekelim cadilarin..
ay baska ne yazcaktim unuttum..serros tubaaaaaa diye beni cagirinca kafam karişti..aksam üstü uyuyunca gec yatiyor yaaa..uyutayim şu kızı ben..öptüm hepiniziiiiiiii muckssssss
canım ya o çekmece kilitlerinden buralarda bulmamadım avmlere gitmem lazım onuda yapamadık bitürlü,, sezon bitti artık eşim evde gideriz elbet :) valla yataktan kalkınca bizimki dolanmayı daha cok seviyor geziyor zilli.. sıkılıncada anniii,annii bagrınıyo ozman kalıkıyorum mecbur :)
canım ya defneninde çok kıvırcık ama o kadar çöpleşimiyor, heralde kısa diye. biraz kestirsen uçlarından kremi falan boşver sen.. bide defnein saçları çok seyrek sizinki sık galiba:)
günaydınlar herkese nasılsınız kızlar
tülaycım günaydın canım nasılsın selincim nasıl :) hastaydın nasıl oldun canım ya
iyi geçmiş yağmurun ilk günü teyzesi öğretmeniyle sohbet etmişler bol bol akşamda bize heyecanlı heyecanlı anlatıyor canım iyi ki herişini kendisinin yapmasına teşvik etmişiz özgüveni maşallah yüksek zorluk çekmiyor yeni bir ortama girdiğinde çok şükür :))) küçükken bakkala gitsek bile parayı ona verirdik ödemesi için yada bir iş yaparken yağmuruda dahil eder sorumluluk verirdik elinden geldiğince yapmaya çalışırdı şimdi kendisi için daha iyi oldu :)) toplulukta konuşabiliyor kendini ifade edebiliyor eksiklerini şikayetlerini sevincini dile getiriyor çocukta özgüven çok önemli tatlım
pınarcım günaydın canım nasılsın işler nasıl gidiyor prensesin nasıl:)
günaydınn herkese kızlar nasılsınız...
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım benim günaydınnnnnnnnnnn.yağmurumun ilk ders günü nasıl geçmiş bakalım.
tülaycım günaydın canım nasılsın selincim nasıl :) hastaydın nasıl oldun canım ya
iyi geçmiş yağmurun ilk günü teyzesi öğretmeniyle sohbet etmişler bol bol akşamda bize heyecanlı heyecanlı anlatıyor canım iyi ki herişini kendisinin yapmasına teşvik etmişiz özgüveni maşallah yüksek zorluk çekmiyor yeni bir ortama girdiğinde çok şükür :))) küçükken bakkala gitsek bile parayı ona verirdik ödemesi için yada bir iş yaparken yağmuruda dahil eder sorumluluk verirdik elinden geldiğince yapmaya çalışırdı şimdi kendisi için daha iyi oldu :)) toplulukta konuşabiliyor kendini ifade edebiliyor eksiklerini şikayetlerini sevincini dile getiriyor çocukta özgüven çok önemli tatlım
pınarcım günaydın canım nasılsın işler nasıl gidiyor prensesin nasıl:)
tülaycım öp benim yerime yiyenimi özledim valla sizi anneni kardeşini:)))))
pınarcım sağol bitanem:))))))))))))
pınarcım hoşbulduk hala öyleyim canım nasıl düzelcem bilmiyorum
günaydın bacılaropuyorumnanaktan
bugun çok yoğun geçiyor iki şantıye teslimi hafta sonuna denk gelınce sıkıştım baya(
buara sıtemız sureklı bakımda maşallah dun gıremedım o yuzden
sıbeldekı bulusmaya gelmeyı cok ıstıyorum bakalım suprıs yapabılırım kesın degıl hala
ama ben gelırsem kızımla ve gorumcemle gelırım maglum hafta içi zaten ayrıyıs duruyla hafta sonu bırakamam kımseye ben nereye duru orayakaydirigubbakcemile
camcı işi kesinleşmedıgınden bısey dıyemıyorum şimdilik ama gelmeye calısıcam inşallah
opuyorum hepınızı görüşürüssolumunekankayizsmile
selam 2009 mayıs anneleri ben 2010 mayıs annesiyim oğlum beş aylık olucak saçlarım çok dökülmeye başladı sizin ne zaman durdu saç dökülmeleriniz yerine aynen geliymu acaba resmen depresyona giricem bu yüzden lütfen yardımcı olurmusunuz cevaplarsanız çok mutlu olurum
selam 2009 mayıs anneleri ben 2010 mayıs annesiyim oğlum beş aylık olucak saçlarım çok dökülmeye başladı sizin ne zaman durdu saç dökülmeleriniz yerine aynen geliymu acaba resmen depresyona giricem bu yüzden lütfen yardımcı olurmusunuz cevaplarsanız çok mutlu olurum