2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tubiş cnm ben sana ne resmi yollayacaktım????????????????

yoksa bizimdoğumgünü formatında resim istemiştim omu cnm

onun için daha var kuzum yaaa biri vardı vazgeçtim şimdi öteki kışaa

canım ya o çekmece kilitlerinden buralarda bulmamadım avmlere gitmem lazım onuda yapamadık bitürlü,, sezon bitti artık eşim evde gideriz elbet :) valla yataktan kalkınca bizimki dolanmayı daha cok seviyor geziyor zilli.. sıkılıncada anniii,annii bagrınıyo ozman kalıkıyorum mecbur :)
canım ya defneninde çok kıvırcık ama o kadar çöpleşimiyor, heralde kısa diye. biraz kestirsen uçlarından kremi falan boşver sen.. bide defnein saçları çok seyrek sizinki sık galiba:)
esencim hoşgeldein canım sorunlar herneyse azda sa aşılmış çok şükür takma be canım bi ölüme çare yokmuş herşeyin caresi vardır elbet sen çok sabırlı bi insansın üstesinden gelirsin alimALLAH sen gel canım biz sana moral depolarız..
okulda başlıyor hayırlı olsun yeni dönem..
canım sibele giderken bhaberleşelim beraber geçelim ayrı ayrı gitmeyelim hem sibel hangi birirmizi alıcak biyerde toplaşırız alır bizi onada kolaylık olur.. sen ahseni getirecekmisin? havada kapalıymış ogun bırakabilirsen kaynanana bırak derim..
canım ya annenler geliyormuş gözünaydın.. baksen dağhan paşama ya annesini nasıl üzmüş...cok sıkıldıldığı için saldırmıştır memeye.. pazar falan kasmıştır oğlanı :)
tubacım aynen ya dolap toplamaktan gına gelmiş durumda ama uyku vaktine kadar toplamıyorum bide benimki dolabın içine giriyo orda oyun oynuyo bide kapısını kapatıyo bize seleniyo bide terliyoıki sorma ne varsa eşyalar kemerler kravatlar aşagı indiriyo bende toplamıyorum bu sefer dolaba girip oturuyo :)

günaydınn herkese kızlar nasılsınız...

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım benim günaydınnnnnnnnnnn.yağmurumun ilk ders günü nasıl geçmiş bakalım.

Esen'cim yeni öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kuzucuklarına zihin açıklığı versin de seni yormasınlar a.s.

Canın niye sıkkın bacım ya üzüldüm şimdi :çok üzgünüm:

Sağolasın canım a.s. Bak tarif edeyim git mutlaka a.s.

İkea'nın önünden devam et , yuvarlağı dön , Ağaoğlu evlerinin önünden aşağıya doğru inerken tam köşede DRY bilmem ne diye bi kuru temizleme var. Onun hemen yanından yukarıda yol çıkıyor. Yol başında zaten tabela var. Fevzi Hoca Köfte-Balık diye. Yolu takip et tabelalar seni mesire yerine çıkarıyor. Güvenliğe Fevzi Hoca'nın yerine gidiyorum de araba giriş parası almıyorlar. İçeri gir devam et biraz solda görüceksin a.s.

Valla eğer cuma akşamı kayınvalidemde kalırsam, doğalgaz işi de başlamamış olursa Defne'yi almadan gelicem. Sen gidecek olursa birlikte gideriz. Konuşuruz bi gün önceden sevinrim canım a.s.

Ohhh gezin valla keyfini çıkarın canım a.s. Hadi gözün aydın anne ve kardeşin de geliyor. Değmeyin keyfinize a.s.

Defne'de öyle. Pazar günü alışveriş merkezinde ellerini yakamdan içeri sokup yaaaa memeeeee verrrr diye bi bağırıyordu ki dışarı çıkıp arabaya zor attık kendimizi kaydirigubbakcemile3

Ooo düşmüş kuzum geçmiş olsun ya. Kahvaltıya gittiğimiz gün de bi kız çocuğu Defne'ye sarılmak isterken geri düştüler. Defne'nin kafasının arkası yere çarpınca şişti ilk defa. Çok korktuk ama çocuk işte olacak böyle şeyler a.s.

Tubişim valla şu işe başlamakla en sevindiğim şeylerden biri de hergün yapılan ev işinden kurtulmuş olmam. En azından şimdi hafta da bi gün yapıyorum bitiyor. Allah kolaylık versin sana a.s.

Canım eğer cumadan kayınvalidemde kalırsak Defne'yi bırakacağım. Ama kayınvalidemlere doğalgaz döşenicek bu hafta. Cumartesiye uzarsa bırakamam. Kendi evimden gelsem otobüsle yağmur yağarsa zor olur. Bide benim kız meme isteyince durdurmak mümkün değil. Hadi eskisi gibi tekini emse örtü örterim olur. Ama şimdi hem üstü örtülü olsun istemiyor hemde iki memede dışarıda olucak. Birini emerken diğeriyle oynayacak kaydirigubbakcemile3 Rezil olurum ondan korkuyorum. Ama kocam bin taksiye git derse canıma minnet getiririm kuzumu da a.s.

Ya bak demek ki kuzumda gelişme var. Alışıcak annesi. Belki büyümek istemiyor benim kızım ne dokunuyorsun kara gözlüme opuyorumnanaktan

E-bebek'te var canım. Ama bence İkea'dakiler daha sağlam bilgin olsun. Bizim evin heryerinde onlardan var. Sadece mutfaktaki plastik çekmecesinde yok. Onu da Defne açsın oynasın sus payı olsun diye bıraktım öyle kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese nasılsınız kızlar

Günaydın canım sağolasın sen nasılsın a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Akşam kayınvalidemlerde yemeğimzi yedik eve geçtik. Yarım makina kadar renkli yıkamıştım. Onlar kurumuş hemen ütüledim kaldırdım. Birikti mi zor oluyor. Bugünde eve gidersen yien yarım makina beyazım var onları yıkarım. Hafta sonuna toplanmasınlar malum gezmelerde olicizzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Sabahta kalktık geldik işimize. 6'da evden çıkarken nasıl yağmur yağıyordu. Bende yağmur çizmelerimi, montumu falan giydim. İnşallah akşama doğru güneş açmaz da rezil olmam deli gibi kaydirigubbakcemile3 Defdoş'u kayınvalideme bıraktık. Orda uyudum bi saat kadar bende. İyi geldi zemuszemus

Geldim kahvaltımı yaptım size baktım şimdi iş vakti muckkkkk hepinize a.s.

tülaycım günaydın canım nasılsın selincim nasıl :) hastaydın nasıl oldun canım ya
iyi geçmiş yağmurun ilk günü teyzesi öğretmeniyle sohbet etmişler bol bol akşamda bize heyecanlı heyecanlı anlatıyor canım iyi ki herişini kendisinin yapmasına teşvik etmişiz özgüveni maşallah yüksek zorluk çekmiyor yeni bir ortama girdiğinde çok şükür :))) küçükken bakkala gitsek bile parayı ona verirdik ödemesi için yada bir iş yaparken yağmuruda dahil eder sorumluluk verirdik elinden geldiğince yapmaya çalışırdı şimdi kendisi için daha iyi oldu :)) toplulukta konuşabiliyor kendini ifade edebiliyor eksiklerini şikayetlerini sevincini dile getiriyor çocukta özgüven çok önemli tatlım

pınarcım günaydın canım nasılsın işler nasıl gidiyor prensesin nasıl:)

banucum aynı sayılırım ya bir türlü atamadım üstümden.selinde iyi canımya .yağmurumuda maşallah ya.ama ilk baştan nasılg dierse hep öyle gider emin ol bundan.bencede özgüven önemli kendini ifade edebilmesi önemli.

günaydınn herkese kızlar nasılsınız...

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım benim günaydınnnnnnnnnnn.yağmurumun ilk ders günü nasıl geçmiş bakalım.

Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın sen nasılsın kırıktın biraz iyi misin?

Günaydın Banu'cum. Sağolasın canım iyiyim çok şükür. İşler yoğunlaşıyor. İyi yani keyifli gidiyor. Defdoş'da iyi babanesiyle keyfi yerinde.

Maşallah Duru'ma keyfi yerindeymiş , okulu sevmesine çok sevindim. Özgüveni yerinde olması çok iyi. Hiç zorluk çekmez a.s.

tülaycım öp benim yerime yiyenimi özledim valla sizi anneni kardeşini:)))))

pınarcım sağol bitanem:))))))))))))

banucum bende sizi konyaya gidip geleyim br,iazda iyileşeyimde görüşelim ailecek.

günaydın bacılaropuyorumnanaktan
bugun çok yoğun geçiyor iki şantıye teslimi hafta sonuna denk gelınce sıkıştım baya(
buara sıtemız sureklı bakımda maşallah dun gıremedım o yuzden

sıbeldekı bulusmaya gelmeyı cok ıstıyorum bakalım suprıs yapabılırım kesın degıl hala
ama ben gelırsem kızımla ve gorumcemle gelırım maglum hafta içi zaten ayrıyıs duruyla hafta sonu bırakamam kımseye ben nereye duru orayakaydirigubbakcemile
camcı işi kesinleşmedıgınden bısey dıyemıyorum şimdilik ama gelmeye calısıcam inşallah

opuyorum hepınızı görüşürüssolumunekankayizsmile

tülaycım öp benim yerime yiyenimi özledim valla sizi anneni kardeşini:)))))

pınarcım sağol bitanem:))))))))))))

a.s.

pınarcım hoşbulduk hala öyleyim canım nasıl düzelcem bilmiyorum

Tekrar geçmiş olsun canım a.s.

Bu arada face'den yazdım ama burdan da kutlayayım. İyiki doğdun canım. Nice senelere inşallah a.s.

Günaydın kuzu kolay gelsin sana yoğun olacaksın anlaşılan. Camcı olmazsa gel mutlaka a.s.

selam 2009 mayıs anneleri ben 2010 mayıs annesiyim oğlum beş aylık olucak saçlarım çok dökülmeye başladı sizin ne zaman durdu saç dökülmeleriniz yerine aynen geliymu acaba resmen depresyona giricem bu yüzden lütfen yardımcı olurmusunuz cevaplarsanız çok mutlu olurum

Bu hafta ehliyete kayıt oluyorum hayırlısı ile. Adliye bizim yan sokaktaymış. Gittim sabıka kaydımı aldım. Bi de resim çektirirsem tam süper olucak heheyyyt çekilin yoldan acemi şoför geliyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hiç merak etme tatlım düzelir yakında. Benimde bir ara coşmuştu. Doktorum hergün kullanmam için vitamin vermişti. Birde dökülmeyi önleyici şampuan. Sonra kendiliğinden geçti. Biraz daha sabret kel kalmayacaksın korkma yerimseniben

canım evet dökülüyor benim çok dökülmedi ama yinede azda olsa döküldü.kardeşimin eşinin çok dökülmüştü ama çıkıyorlar kafana takma.bioblası denemeni tavsiye derim.

TÜNAYDIN HATUNLAR....
kaç gündür açamıyordum siteyi neyseki düzelmiş....
1 aydır biitmek tükenmek bilmeyen diş ağrım vardı bayramdan önce geçici dolgu yaptırmıştım ama agrılar dvm ediyordu ağrı kesiyle sakinleşiyordum...kaç gundurde fena halde zorladı Gazelde dişçiden cok korktugu için onunla gidemiyordum malesef...artık dün akşam dayanılmaz olmaya başdı yumurta tavuk hesabı :)) eşime deim işe gitme Gazele bak sabah hemen kızımın kahvaltısını verdim gittim dişçiye hallettim geldim ...

kuzum maşAllah hiç üzmemiş babasını ama beni görür görmez atladı boynuma. bende cokk özlemişim 2 saat içinde yaa ( Allah çalışan annelere sabır versin (

Nurten cnm cok saol valla dediğin gibi gelmesem çatlarım ama çaktırmıyorum hee :))
hava güzel olursa dediğin gibi öyle yaparız ozaman ...Esen de geliyorsa buluşuruz bakırköyde...yanlız benim orda olmam 11 i bulur yani en erken 10 da çıkabilirim evden (eger geç olur derseniz ben sizin planlarınız bozmayayım canım :S:S

Birsencim haklısın sende cnm hem cocuklar yoksa otobüsle daha rahat gidersin...

Tubiş ne yapayım demişsin ya Siboşa sen yine tuzlu kurabiye yap pardon al :)))))

Pınarcım Ferdecım gezmişler bol bol mis gibi kahvaltılar yapılmış ohh afiyet olsun size ...

Tülaycım facede kutladım ama yine doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn nice mutlu yıllar cnm

oyy daha yazacaktım ama kuzucuk uyudu ayağımda yerine koyayım evi biraz toparlıyayım gelirim yine öptüm hepinizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…